2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım bizimde aramızda mezhep farkı var..bana göre aramızda hic bir fark yok elhamdülillah müslümanız..
Ama annem ve cevremdekilere göre cok fark var..beni baskaları ilgilendirmiyor sevdigim ilgilendiriyor..
Mesela sevdigim ve ailesi ramazan orucu tutmuyor..
Sevdigim benimle birlikte tuttu ve müstakbel annecigim çok sevinmiş ne güzel oglum tutucaksın tabi demis birbirnize böyle güzel şeyler aşılayın demiş..
Bende Allah izin verirse onlarla birlikte tutmak istiyorum.. ( sevdigim o orucuda tutmuyor gerci ama )
Birde diyorlar ki çocuklarınız ne olacak..Çocuklarımız Allah izin verirse bir mezhep ayrımına girmeyecekler müslümanız diyecekler

bizde de kapalı yok ama ben hiç karşılaşmadım acayip bi annesi var. Bana diyo kılma oğlum başlamış bari sen yapma diyo. Kırmak istemiyorm susuyorm.

aaa olurmu oyle sey o nasıl sey ya oyle bı kadınla offf ay cok tuhaf oldum ben

Kağıt, okey oyunlarının çoğunu biliyorum Kahveye gitsem heralde hiç sıkıntı çekmem
Bende çıkıyorum canım...
Kendine çok iyi bak
Allah Kabul etsin canım

Banada ögrett
Tamam canım görüşürüz
Amin canım seninde tuttugun orucları Allah kabul etsin

aslında bi takım allah tarafından rüyalar gördü ve bi çok sey yaşadı kendi döndü ama annesi benden biliyo. erkek arkadaşım umursamıyo bile. annesinin cahil olduğunu yüzüne vuruyo ve sonsuz dünyada herşeyi anlayacağını diyo. umarım sürekli sorun olmaz

canım askerlik var daha, bir de birikim yapması gerekiyor. Bir kaç durum daha var hatta ama onları da bir dahaki geldiğimizde anlatırım inşallah kuzum. tutmayayım seni daha fazla.
Benim anniş de hazırlamış sofrayı, sohbetinize doyum olmaz, ben de kaçayım kızlar, görüşmek üzere, iyi sahurlar

Of insanin kendisinin dindar annesinin ateist olmasi cok zor bir sey Dua edin yine de İslam a erismesi icin

aynen bende çocuklarımız müslüman olacak diyorum. sorun etmesinde hayatımıza karışmasn yeter
aaa olurmu oyle sey o nasıl sey ya oyle bı kadınla offf ay cok tuhaf oldum ben[/Q
ben de acayipm canm. allah kimseye vermesin böyle çünkü zor. allahtan sabrım çok kırmıyorm bişey demiyorm şimdilik tabi

Allah 1, peygamberimiz Hz Muhammed diyoruz hepimiz...
Sevgilin belki sunnilesir senin yanida

Of insanin kendisinin dindar annesinin ateist olmasi cok zor bir sey Dua edin yine de İslam a erismesi icin

inanılmaz zor. ama bende nasıl katlanmışm erkek arkadaşımın o hallerine yani ben dahi inancımı yitirmiştim. allah yardım etti. umarım k.validem de inancına kavuşur.

Allah 1, peygamberimiz Hz Muhammed diyoruz hepimiz...
Sevgilin belki sunnilesir senin yanida

hatta döndü bile canm. namaz kılıyo hayatının ilk orucunu tutyo. içki içmiyo 3 gündür sigara biile bıraktı. ama benm babam da içiyo full. yani annem ben erkek arkadaşım tek dinen iyi haldeyz. allah islah etsin ne dyeyim. demek yalnızım şu dini ayrımda

inanılmaz zor. ama bende nasıl katlanmışm erkek arkadaşımın o hallerine yani ben dahi inancımı yitirmiştim. allah yardım etti. umarım k.validem de inancına kavuşur.

Allah nasip eder de kv de musluman olur insaAllah canim

Benim sevgilimin annesi baya dindar, hayta flort etmemize de kiziyordu

Ben kendi ailemle dini konularda catisiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…