- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
5. yılımız oldu ve benm babamda pek bağlı değildir dine erkek arkadaşım ateistti ama ailesind de var inanmayan. erkek arkadaşımın başına gelen şeyler inanmasını sağladı aama ailesi karşı. baba değilde anne çok karşı. heran laf sokmalar falan inanamazsınız. demiyo oğlum artık içki içmiyo kadın içkiyi bırakmasına bile üzüldü.
bizde de kapalı yok ama ben hiç karşılaşmadım acayip bi annesi var. Bana diyo kılma oğlum başlamış bari sen yapma diyo. Kırmak istemiyorm susuyorm.
Kizlar sahurumu yaptkm geldim artik yatiyorum iyi geceler kendinize cok iyi bakin
Kağıt, okey oyunlarının çoğunu biliyorumKahveye gitsem heralde hiç sıkıntı çekmem
Bende çıkıyorum canım...
Kendine çok iyi bak
Allah Kabul etsin canım
Ailesi de ateist anladığım kadarıyla? Sevgilin senin vesilenle mi müslüman oldu peki canım? Eğer öyle değilse ailesi ve sen arasında niye sorun çıksın ki, sevgilinin hür kararı sonuçta. Ve de sevgilin ne diyor ailesinin bu tepkilerine karşılık olarak?
İyi geceler canım
Kızlar bende çıkıyorum, Biraz birşeyler atıştırayım yatayım...
Hayırlı sahurlar herkese...
İyi Geceler
İnşallah canımm İnşallahhhO duyguyuda tatmak nasip olsun...
Hamilelikte bile aynı anda hamile olanlar çıkar bence topiğimizden.
Birlikte gün saymakta nasip olsun
Canım aslnda erkek arkadaşın çalışıyorsa, önünüzde bir engel yoksa, seneeye kışa da yetişebilir misiniz, ya da eylül ekim...
aslında bi takım allah tarafından rüyalar gördü ve bi çok sey yaşadı kendi döndü ama annesi benden biliyo. erkek arkadaşım umursamıyo bile. annesinin cahil olduğunu yüzüne vuruyo ve sonsuz dünyada herşeyi anlayacağını diyo. umarım sürekli sorun olmaz
aynen bende çocuklarımız müslüman olacak diyorum. sorun etmesinde hayatımıza karışmasn yeterCanım bizimde aramızda mezhep farkı var..bana göre aramızda hic bir fark yok elhamdülillah müslümanız..
Ama annem ve cevremdekilere göre cok fark var..beni baskaları ilgilendirmiyor sevdigim ilgilendiriyor..
Mesela sevdigim ve ailesi ramazan orucu tutmuyor..
Sevdigim benimle birlikte tuttu ve müstakbel annecigim çok sevinmiş ne güzel oglum tutucaksın tabi demis birbirnize böyle güzel şeyler aşılayın demiş..
Bende Allah izin verirse onlarla birlikte tutmak istiyorum.. ( sevdigim o orucuda tutmuyor gerci ama )
Birde diyorlar ki çocuklarınız ne olacak..Çocuklarımız Allah izin verirse bir mezhep ayrımına girmeyecekler müslümanız diyecekler
aaa olurmu oyle sey o nasıl sey ya oyle bı kadınla offf ay cok tuhaf oldum ben[/Q
ben de acayipm canm. allah kimseye vermesin böyle çünkü zor. allahtan sabrım çok kırmıyorm bişey demiyorm şimdilik tabi
Canım bizimde aramızda mezhep farkı var..bana göre aramızda hic bir fark yok elhamdülillah müslümanız..
Ama annem ve cevremdekilere göre cok fark var..beni baskaları ilgilendirmiyor sevdigim ilgilendiriyor..
Mesela sevdigim ve ailesi ramazan orucu tutmuyor..
Sevdigim benimle birlikte tuttu ve müstakbel annecigim çok sevinmiş ne güzel oglum tutucaksın tabi demis birbirnize böyle güzel şeyler aşılayın demiş..
Bende Allah izin verirse onlarla birlikte tutmak istiyorum.. ( sevdigim o orucuda tutmuyor gerci ama )
Birde diyorlar ki çocuklarınız ne olacak..Çocuklarımız Allah izin verirse bir mezhep ayrımına girmeyecekler müslümanız diyecekler
aynen bende çocuklarımız müslüman olacak diyorum. sorun etmesinde hayatımıza karışmasn yeter
aaa olurmu oyle sey o nasıl sey ya oyle bı kadınla offf ay cok tuhaf oldum ben[/Q
ben de acayipm canm. allah kimseye vermesin böyle çünkü zor. allahtan sabrım çok kırmıyorm bişey demiyorm şimdilik tabi
Dogru canım herkesin kendi hayatı sanki oglu kötü yollara gidiyor
Kızlar hayırlı sahurlarr ben cıktım yoksa annem beni kesecek :26:
Of insanin kendisinin dindar annesinin ateist olmasi cok zor bir sey Dua edin yine de İslam a erismesi icin
aynen bende çocuklarımız müslüman olacak diyorum. sorun etmesinde hayatımıza karışmasn yeter
Bastan tavrini koy canim yinede bosver allan icin yasiyorjz herseye susma rabbim doğru yolu gostersin onlarada bizede yardimcin olsun seninde canim cok zor cidden
Allah 1, peygamberimiz Hz Muhammed diyoruz hepimiz...
Sevgilin belki sunnilesir senin yanida
Bastan tavrini koy canim yinede bosver allan icin yasiyorjz herseye susma rabbim doğru yolu gostersin onlarada bizede yardimcin olsun seninde canim cok zor cidden
sağol canm yaa. sağol dediğin gibi allah doğru yolu göstersin islah etsin
Dogru canım herkesin kendi hayatı sanki oglu kötü yollara gidiyor
Kızlar hayırlı sahurlarr ben cıktım yoksa annem beni kesecek :26:
Bastan tavrini koy canim yinede bosver allan icin yasiyorjz herseye susma rabbim doğru yolu gostersin onlarada bizede yardimcin olsun seninde canim cok zor cidden[/QUO
allah kabul etsin iyi hayırlı sahurlar
sağol canm yaa. sağol dediğin gibi allah doğru yolu göstersin islah etsin
Amin rica ederim canjm uzme kendini hadi artik gidiyorum ben iyi geceler opuldunuz kizlar
Amin rica ederim canjm uzme kendini hadi artik gidiyorum ben iyi geceler opuldunuz kizlar
iyi gecelerr
inanılmaz zor. ama bende nasıl katlanmışm erkek arkadaşımın o hallerine yani ben dahi inancımı yitirmiştim. allah yardım etti. umarım k.validem de inancına kavuşur.
hatta döndü bile canm. namaz kılıyo hayatının ilk orucunu tutyo. içki içmiyo 3 gündür sigara biile bıraktı. ama benm babam da içiyo full. yani annem ben erkek arkadaşım tek dinen iyi haldeyz. allah islah etsin ne dyeyim. demek yalnızım şu dini ayrımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?