- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.781
Kizlar buarada bebislerinizi neyle yikiycaksiniz?ben basta sebamed dusunmustum ama anneme bi dr. Onun icindeki bi maddeden dolayi onermemis.uni alsin demis.bende bilemedim herkes baska bisi diyo kafam karisti.
Ha birdegobek dusene kadar yikanmiyonus.su gobegi besliyomus.
Diliyle dovse daha iyi canim inan.karsilik veririm altta kalmam :))ama bole nazli niyazli cekilmiyo.benim bi yerim agrisa o da rahatsizlaniyo.evinde siva yapip boya yspan kadin bende yemek yspamiuo rahatsizlaniuo.
Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)
Valla yikama isini de annem dedi bana,onlar eskiden yikiyoduk bilmiyoduk dedi.ama tam dogrusu hangisi bilemiycem :) tel.den girdigim icin goremiyom dogumun nezaman ?Ben sebamed aldımama vücut yağı almadım hakiki zeytinyağım var onu kullanıcam inş. Bizde bebek 40 ı çıkana kadar hergün yıkanır:) göbek düşmesi beklenmez doğduğu gün dahi yıkanır bebek:) herkesin her yörenin bir adeti var işte.. Allah'a emanet olsun inşallah bebeklerimiz..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcın olsun canım benim.. Benim kvde de aynı model.. Yüz yıl önce doğum yapmış sanki o şuan hamile gibi o anlatıyor eşime bay ben hamileyken 1 ay kalçam ağrıdı, vay ben hamileyken şu kadar ay midem bulandı bilmem ne.. Ya da mevcut problemlerini abartarak anlatır eşime.. Bazı kvdeler iyi ama bana da denk gelmedi iyisi..
Valla yikama isini de annem dedi bana,onlar eskiden yikiyoduk bilmiyoduk dedi.ama tam dogrusu hangisi bilemiycem :) tel.den girdigim icin goremiyom dogumun nezaman ?
Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)
İki ayrı çantaya koyacağım ben, bebeğinkiler ve benimkiler olarak. Bir tane götürsem birşeyi ararken hepsi dağılır. Ayrı ayrı olması daha iyi. Birde doğumhaneye vermek için annem kese gibi birşey diktirmiş pikocuda, bebenin hastane çıkışını da ona koyacağız gibi... Poşetle vermek istemiyor kendisi
Ütüme birşey yapıştırdımGerçi zaten çok iyi bir ütü değildi, taa ne zaman babam birşey almıştı da yanında hediye verilmişti. Evlenirken ütü seçemedim, anneme dedim bunu götüreyim, yenisini alınca sana geri getiririm. Gidiş o gidiş 5 sene olacak nerdeyse
Neyse hastane çıkışlarını filan ütülemiştim, penye batteniyelerini ütüleyecektim, dediğim gibi ütünün altına birşey yapıştı. İnternetten açtım baktım tuz, sirke filan falan aslında işe yaramıştı ama ben tekrar bezle silerken gene bulaştırdım.Sonra elektirikli ocak için aldığım temizleyici aklıma geldi onunla sildim çıktı. Şimdi dandirik birşeyler ütüleyeceğim bakalım ütü ne alemde.
Niye böyle uzun birşey yazdım acabaKısaca çantalar ve içine konacaklar salonda masanın üzerinde duruyor, pazar yeri gibi Battaniyeleri de ütüledim mi, tamamdır herşey.
Cam biberon, mama, mama kaşığı, emzik... Hepsini götüreceğim ben, lazım olmamasını dilerim ama bu şeker hastalığından ötürü diyabet hemşiremde önerdi hazırlıklı ol diye:44:
senin de 2. hamileliğin mi :)
bunun cinsiyeti ne?
inşallah sağlıklı sıhhatli gelirler bebişler
Ben sebamed aldımama vücut yağı almadım hakiki zeytinyağım var onu kullanıcam inş. Bizde bebek 40 ı çıkana kadar hergün yıkanır:) göbek düşmesi beklenmez doğduğu gün dahi yıkanır bebek:) herkesin her yörenin bir adeti var işte.. Allah'a emanet olsun inşallah bebeklerimiz..
benim de aklımda o war..ya sütüm hemen gelmesse ki gelmiomuş..kesin tadı kötü bişiydir öyle herşeyi içemem de ben yaa
cnm senn isin zormus Allah kolaylik versin yaaaBizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)
Evet, inşallah oğlan geliyor. Pek planlı değildi kızım bugun 19 aylık oldu daha, ama biran olsun üzlmedim. Allah yardım eder inş ama son zamanlar inanılmaz zorlanıyorum. Senin ilk sanırım
Bizdede oyle tam 40 gün yıkadık doğdugu 2. Günden itibaren hemde aralık ayında. Sonrada yağlayıp emziriyodum miss gibi uyuyordu. Bana cocuk doktorumuz 3 günde bir sampuanla dığerlerını sırf suyla yıka demişti. Birde kesinlikle her defasında basınıda ıslat asıl o bebege banyo yapılmış hissi verir ve rahat uyutur demişti.
Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..
Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..
Cok saol cvbin icin. Bi hamile arkadasim var o da ayni dertten muzdarip. Dr una sormus normal demis ona kendi dr u. Bnm sipam bu ara cok hareketli sanirim ondan. Haftasonu sorcam dr kontrolum var.Bebeğin duruş şeklinden olabilir canım , benim bebeğin duruş şekline göre bazen ağırlık oluyodu o haftalarda, ama çok sık duruş değiştirdiği için ,malum o haftalarda yeri bol ya , bi ağırlık olurdu, bi kuş gibi hafiflik olurdu, sen yine de doktoruna bi danış istersen..
Canım ben 32. Haftamdan beri evdeyim ama birine misafirliğe gidip uzun süre oturduğum günler senin dediğin gibi bi sıkıntım olmasa da hiç rahat edemiyorum her yanım ağrıyor. Halbuki senin dediğin gibi bi iş yaptığım da olmuyor sadece oturuyorum ama demekki artık bünye uzun süre oturmaya da gelmiyor.. İnşallah senin sıkıntın da önemsiz bir şeydir..
Kızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081
Kızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?