2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sebamed aldım ama vücut yağı almadım hakiki zeytinyağım var onu kullanıcam inş. Bizde bebek 40 ı çıkana kadar hergün yıkanır:) göbek düşmesi beklenmez doğduğu gün dahi yıkanır bebek:) herkesin her yörenin bir adeti var işte.. Allah'a emanet olsun inşallah bebeklerimiz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)

Allah yardımcın olsun canım benim.. Benim kvde de aynı model.. Yüz yıl önce doğum yapmış sanki o şuan hamile gibi o anlatıyor eşime bay ben hamileyken 1 ay kalçam ağrıdı, vay ben hamileyken şu kadar ay midem bulandı bilmem ne.. Ya da mevcut problemlerini abartarak anlatır eşime.. Bazı kvdeler iyi ama bana da denk gelmedi iyisi..

Valla yikama isini de annem dedi bana,onlar eskiden yikiyoduk bilmiyoduk dedi.ama tam dogrusu hangisi bilemiycem :) tel.den girdigim icin goremiyom dogumun nezaman ?

Uzak yerden gelse hurmet ederim ama kucucuk ilcede oturos.yuruyerek 20 dk.da gifiliyo arabayla 5 dk.15 gundur bizde.annemler 600 km yoldan geliyolarda 10 gun duruyolar.bugun evlilik yildonumumuzdu birakipta gidemedik biyere.o olmadaydi esimle planimiz hazirdi.

Valla yikama isini de annem dedi bana,onlar eskiden yikiyoduk bilmiyoduk dedi.ama tam dogrusu hangisi bilemiycem :) tel.den girdigim icin goremiyom dogumun nezaman ?

24 Ağustos 40. Haftamız gözüküyor canım benim ben de teldeyim ben de seninkini göremiyorum zaten:) kvdeleri Allah a havale ediyorum.. Banyo da ben her gün yaptırma kafasındayım ama bakalım hayırlsı..

Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)

ayyy ayyy deli oluyorum su kv lere. benimki oglunun yaninda bana hemen diyo sen karisma sen yat ben yaparim ben oturunca da gel de suna bi yardim et diyo. benim karnim burnumda doktora gidip gelmisim 160 km yol yapmisim sicaktan catlamisim hala yardim bekliyo benden insaf yaa.. kendi analarimiz olsa boyle mi olur

canım ütün sıcakken çizmeyen teller var böyle plastik gibi ama tel aslında. onunla sil. benim eski ütüm de hep yapışırdı öyle çözerdim. geçen de yenisi yapıştı yine aynısını yaptım. deediğim şey çizmiyor.

senin de 2. hamileliğin mi :)
bunun cinsiyeti ne?
inşallah sağlıklı sıhhatli gelirler bebişler

Evet, inşallah oğlan geliyor. Pek planlı değildi kızım bugun 19 aylık oldu daha, ama biran olsun üzlmedim. Allah yardım eder inş ama son zamanlar inanılmaz zorlanıyorum. Senin ilk sanırım

Bizdede oyle tam 40 gün yıkadık doğdugu 2. Günden itibaren hemde aralık ayında. Sonrada yağlayıp emziriyodum miss gibi uyuyordu. Bana cocuk doktorumuz 3 günde bir sampuanla dığerlerını sırf suyla yıka demişti. Birde kesinlikle her defasında basınıda ıslat asıl o bebege banyo yapılmış hissi verir ve rahat uyutur demişti.

Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..

benim de aklımda o war..ya sütüm hemen gelmesse ki gelmiomuş..kesin tadı kötü bişiydir öyle herşeyi içemem de ben yaa

Yok canim humananin tadi kotu degil ama bende sutum gelsin diye kucuk bi sicak su torbasi goturmeyi dusunuyorum havluya sarip gogsume koyucam sicak sutu getiriyomus aklinizda bulunsun

Aynen canım biZde de hergün yıkanır yağlanır mışıl mışıl uyutulur bebiş.. Allahım hayırlısıyla bebişkolarımızı yıkamayı da nasip etsin:)

Son düzenleme:

Canım ben 32. Haftamdan beri evdeyim ama birine misafirliğe gidip uzun süre oturduğum günler senin dediğin gibi bi sıkıntım olmasa da hiç rahat edemiyorum her yanım ağrıyor. Halbuki senin dediğin gibi bi iş yaptığım da olmuyor sadece oturuyorum ama demekki artık bünye uzun süre oturmaya da gelmiyor.. İnşallah senin sıkıntın da önemsiz bir şeydir..

Bebeğin duruş şeklinden olabilir canım , benim bebeğin duruş şekline göre bazen ağırlık oluyodu o haftalarda, ama çok sık duruş değiştirdiği için ,malum o haftalarda yeri bol ya , bi ağırlık olurdu, bi kuş gibi hafiflik olurdu, sen yine de doktoruna bi danış istersen..

Cok saol cvbin icin. Bi hamile arkadasim var o da ayni dertten muzdarip. Dr una sormus normal demis ona kendi dr u. Bnm sipam bu ara cok hareketli sanirim ondan. Haftasonu sorcam dr kontrolum var.

Insallah onemsizdir cnm saol cvbin icin. Sorcam dr uma bakalm ne dicek haftasonuna kadar daha da artmazsa agrm.kontrolum var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…