2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim agustos 16 tarihim ama bilinmez tabi ne zaman gelecekler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar ağustosun 1 inde sezeryan ile doğum yapacağım doktorum bu tarihi uygun gördü tabi ben 26 filan istiyordum gün geçtikçe heyecanlanıyorum :18:

Kızlar bana doktorum dediki bebek son 1 haftadada döner 2 haftadada dedi benim karnım bugün biraz daha aşığıda sanki inmiş olabilirmi ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

aslında böyle bilmiş hanımlar vardır böyle hamişlerin göbeğine bakıp şıp diye anlıyorlar diyorlar... ve hakketen de tutturuyorlar.. mesla dior senin daha inmemiş, senin inmiş 10 güne kadar olur... öyle görmüş geçirmiş bir hanım varsa çevrende sorsan... ben de öyle görmüş geçirmiş birine denk gelsem hiç fena olmaz... :)

emzirirken spor da yine bir uzmanla yapılmalıymış çünkü spor vücutta bir şeyler salgılanmasına sebep oluyormuş o da sütün tadını değştirebiliyormuş... yani çok bilmsel olmadı yazım ama spor yapmayı düşünen arkadaşlar bunu bi araştırın... çünkü bu bilgiyi bi yerde okumuştum... bebekler de biz de sağlıklı sıhhatli olalım inşallah kilolar da pıtır pıtır gider inşallah:)))

merhaba arkadaşlar.az önce genetik rahatsızlıımı araştırıyım dedim.çocuğuma geçme ihtimali %50.bunu biliyodum ama rahatsızlığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum açıkçası.vücudumda çok sayıda ben dediğimiz kahverengi lekeler ve yerine göre değişen büyüklükte yağ bezesi biçiminde urlar var.ben görüntüsünden rahatsız olduğum yerdekileri aldırıyodum.patoloji sonucuna göre de temiz çıkıyodu.doktorlarda önemli bişi değil,görüntüsünden rahatsız olursan gel alırız demişlerdi.sadece bundan 5 sene önceki gittğim esteteik cerrah araştırmamamı söyledi.okadar genç olmasına rağmen bayağı bilgiliydi.bu urlar derinin hemen altında çıkabildiği gibi iç organlardada olabiliyomuş.çok şükür sadece beynimde bitane rastlandı ama yıl içinde çektirdiğim emarlarla önemli olmadığını söylediler.
benim esas korkum çocuğumda daha tehlikeli boyutta olması.bazılarının yorumlarını okudum,çocuğunun omurilğinde oluşmuş ve yürümesini engelliyomuş.ben de şimdi çok korktum.ya benim çocuğumdada olursa diye.bendeki hafif diye çocuğumdadfa hafif olur diye bişi yokmuş.kendi hasta olup çocuğuna geçmeyen de var geçen de var.
nolur sizde dua edin geçmesin bebeğime.bukadar korkuyla 2.bebeği yapar mıyım bilmiyorum artıkçama düşünürsem 2. yi mutlaka hacettepeye gidip bilgi alıcam.
nolur dualarınızı esirgemeyin,hamilelerin duası kabul olurmuş hele k,i bu mübarek ayda Rabb'im geri çevirmez dualarımızı..

canım benim Allah sana da şifa versin, evladında turp gibi doğsun inşallah... Rabbim ne takdir ettiyse o olacak. nice anne-baba var çok sağlıklı Allah korusun çocukları hasta doğuyor... benim bir arkadaşımın annesi ve babası doğuştan sağır dilsizdi ama arkadaşım ve kardeşinde maşallah en ufak bir işitme kaybı ya da konuşma bozukluğu yoktu... yüreğini ferah tut sen de bol dua et... hepimizin evladı Allah a emanet... hepimizin endişeleri var bol dua edecez inşallah rabbim tüm vesveselerimizi gidersin bizi sağlıkla mutlulukla evlatlarımıza kavuştursun...

Moralini bozma canim seni cok iyi anliyorum ayni durumda sayiliriz benim oglanda hala donmedi oturuyo oldugu yerde kordon problemimiz yok cok sukur sende endiselenme hareketlerini takip et surekli icini ferah tut saglikla dunyaya gelsin bebislerimiz

Sent from my iPhone 5 S

saol canım teşekkür ederim.keşke zamanında o ur dnen bezeleri alan doktorlar doğru düzgün bilgilendirseydi ben de ona göre başka yollarla belki çocuk sahibi olurdum.hacettepedeki danışmanların bilgi verdiğini veya yapay döllendirmeye yönlendirdikleri yazılmış.ülkemizdede sadece orda var ve bütün bu rahatsızlıkla ilgili bilgiler İngilizce,latince anlayamıyorum hiç.ben hep benim gibi sanıyodum.çok ağır sonuçları olduğunu bilmiyodum.Benm de annem de babamde dedemde babaannem ananemde falan hiç yok.sadece ben de var.inşallah çocuğumada geçmez..

elimden tek gelen dua etmek.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

oooh masallah kuzuya..sana da annesi:)
1 ağustos ta allah kısmet ederse. Benim günüm belli bi aksilik olmazsa

merhaba kızlar ağustosun 1 inde sezeryan ile doğum yapacağım doktorum bu tarihi uygun gördü tabi ben 26 filan istiyordum gün geçtikçe heyecanlanıyorum :18:
agustosa iki bebisle giriyoruz demeekkk..Allah yardimciniz olsunn..

caniimm cook duadan baska caren yok..nolur iyi dusun weswese yapip zehir etme gunlerini..Allah buyuk insallah kuzucukta bisiy cikmicak..

Ya kizlar kafam karisti simdi sizin yazdiklarinizdan yola cikarak bebegin kafasi asagidaysa orda mi daha cok hareket olur yani hickirigini hissediyorum sol alt tarafta ama doktor bana hala donmemis dedi doktorda mi sorun var yoksa bende mi anlamadim hareketleri hep kasiklarimda hissediyorum ama midemin altinda da hep bir sertlik var basi oldugunu dusunuyorum

Sent from my iPhone 5 S

Bugün emekli bir ebe gördüm baya vsr doğuma dedi:)) sanırım karın inmesinden filan tahminde buludu

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

saol canım,allah razı olsun.eşim de iyi düşün yi olsun diyo.benimde şuana kadar hastalık çocuğa geçse bile endişe taşımıyodum çünkü benim hiç bir sorunum yok.inşallah bebişimin de olmaz Allahın izniyle..

bu gün sonunda tüm enerjimi toplayıp bebişimin minik kıyafetlerini yıkadım binbir özenle balkona serdim ama belediyenin ilaçlama aracı geldi ve her yere ilaç sıktı şimdi hepsini tekrar yıkamak zorundayım sonra ne olcak hep böyle olmaz acaba kurutma makinesimi alsam kullanan varmı mennunmusunuz ama evim çok dar ancak yıkama kurutma bir arada olan makinelerden alabilirim

Allah şifa versin canım , inşallah bebeğin sağsalim bu hastalık olmadan doğar inşallah...

Yıkama kurutma bir arada olanlardan bende var canım, berbat sakın alma , aldığıma öyle pişmanım ki anlatamam , yıkaması fena değil ama kurutma bölümü saatlerce çalışıyo ve hala nemli yerleri kalabiliyo ayrıca kuruttuktan sonra öyle bi buruşuk çıkıyo ki ütü açmıyo o buruşukluğu ayrıca kurutma bölümü renklilerin rengini solduruyo, sakın alma, benimki bekonun son modeli , hani şu reklamlarda bebek giysilerini yıkamak için ayrı programı olandan...ayrıca kurutma ve yıkama birlikte çalıştırdığında 5-6 saatte anca bitiyo, bebek programı da 5 buçuk saat sürüyo , hiiiçç kullanışlı değil, verdiğim para içime oturdu benim...kurutma bölümünü hiç kullanmıyorum, ben çamaşır askılığı aldım evin içine seriyorum hemen kuruyo, dışarı sermem hiç bi zaman ...

Bugün emekli bir ebe gördüm baya vsr doğuma dedi:)) sanırım karın inmesinden filan tahminde buludu

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evet canım. işte sen emekli ebe görmüşsn o mesleği icabı bilgili bazı hanımlar görmüş geçirmiş oluyorlar ve karın şeklinden anlıyorlar doğum zamanını:)

gene muhalefet gibi olacam ama:) aslında eve çamaşır asmak tavsiye edilmiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama astıma ve alerjiye sebep oluyormuş fakaaaaaaaaaaaat ben de hep içeri asıyorum. :) boş bir oda var hep orada çamaşırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…