- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.561
merhaba kızlar ağustosun 1 inde sezeryan ile doğum yapacağım doktorum bu tarihi uygun gördü tabi ben 26 filan istiyordum gün geçtikçe heyecanlanıyorum :18:
Kızlar bana doktorum dediki bebek son 1 haftadada döner 2 haftadada dedi benim karnım bugün biraz daha aşığıda sanki inmiş olabilirmi ?
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Canım doğumdan sonra emzirmeyecek misin ?? Emzirirken diyet iyi olmaz bence nacizane fikrim yanlış anlama canım beni ama emzirirken diyet yapılmaz, iyi beslenmen lazım, zaten kilolar en fazla 1 yıla kendiliğinden gidecek , spora başlarsın o daha mantıklı ama diyet yapma bence...
merhaba arkadaşlar.az önce genetik rahatsızlıımı araştırıyım dedim.çocuğuma geçme ihtimali %50.bunu biliyodum ama rahatsızlığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum açıkçası.vücudumda çok sayıda ben dediğimiz kahverengi lekeler ve yerine göre değişen büyüklükte yağ bezesi biçiminde urlar var.ben görüntüsünden rahatsız olduğum yerdekileri aldırıyodum.patoloji sonucuna göre de temiz çıkıyodu.doktorlarda önemli bişi değil,görüntüsünden rahatsız olursan gel alırız demişlerdi.sadece bundan 5 sene önceki gittğim esteteik cerrah araştırmamamı söyledi.okadar genç olmasına rağmen bayağı bilgiliydi.bu urlar derinin hemen altında çıkabildiği gibi iç organlardada olabiliyomuş.çok şükür sadece beynimde bitane rastlandı ama yıl içinde çektirdiğim emarlarla önemli olmadığını söylediler.
benim esas korkum çocuğumda daha tehlikeli boyutta olması.bazılarının yorumlarını okudum,çocuğunun omurilğinde oluşmuş ve yürümesini engelliyomuş.ben de şimdi çok korktum.ya benim çocuğumdada olursa diye.bendeki hafif diye çocuğumdadfa hafif olur diye bişi yokmuş.kendi hasta olup çocuğuna geçmeyen de var geçen de var.
nolur sizde dua edin geçmesin bebeğime.bukadar korkuyla 2.bebeği yapar mıyım bilmiyorum artıkçama düşünürsem 2. yi mutlaka hacettepeye gidip bilgi alıcam.
nolur dualarınızı esirgemeyin,hamilelerin duası kabul olurmuş hele k,i bu mübarek ayda Rabb'im geri çevirmez dualarımızı..
günaydın kızlar doğuma ne kadar kala anne yada kvniz gelecek yada .geldiler mi doğuma az kaldı malum ne olacağı belli olmaz
Merhaba kizlar.kizlar ben geceleri bebegimi dusunmekden uyuyamiyorum..artik 1 haftaya sezeryan olayim diyorum bebegimin basi yukarda gobek kardonu boynunda nasil rahat uyurumki.ne yapsam bilmiyorum dr cok rahat bekliyelim basi asagi cevrilir sorun yok diyor ama ben en cok kardon icin rahatsizimcuma gunu insallah 37. Haftasini tamamliyacak oglum Rabbim sagsalim kucagima almayi nasib eylesin amin
canım benim Allah sana da şifa versin, evladında turp gibi doğsun inşallah... Rabbim ne takdir ettiyse o olacak. nice anne-baba var çok sağlıklı Allah korusun çocukları hasta doğuyor... benim bir arkadaşımın annesi ve babası doğuştan sağır dilsizdi ama arkadaşım ve kardeşinde maşallah en ufak bir işitme kaybı ya da konuşma bozukluğu yoktu... yüreğini ferah tut sen de bol dua et... hepimizin evladı Allah a emanet... hepimizin endişeleri var bol dua edecez inşallah rabbim tüm vesveselerimizi gidersin bizi sağlıkla mutlulukla evlatlarımıza kavuştursun...
oooh masallah kuzuya..sana da annesi:)selam kızlar.. bebeğimi gördüm geldim.. maşallah gelişimi iyi. 2615 gr olmuş.. görünen bir erken doğum tehlikesi yok.. doktor beni bayramda da nst ye çağırdı ne olur ne olmaz diye. şuana kadar neredeyse 9 kilo almış oldum.. :)
1 ağustos ta allah kısmet ederse. Benim günüm belli bi aksilik olmazsa
agustosa iki bebisle giriyoruz demeekkk..Allah yardimciniz olsunn..merhaba kızlar ağustosun 1 inde sezeryan ile doğum yapacağım doktorum bu tarihi uygun gördü tabi ben 26 filan istiyordum gün geçtikçe heyecanlanıyorum :18:
merhaba arkadaşlar.az önce genetik rahatsızlıımı araştırıyım dedim.çocuğuma geçme ihtimali %50.bunu biliyodum ama rahatsızlığımın bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum açıkçası.vücudumda çok sayıda ben dediğimiz kahverengi lekeler ve yerine göre değişen büyüklükte yağ bezesi biçiminde urlar var.ben görüntüsünden rahatsız olduğum yerdekileri aldırıyodum.patoloji sonucuna göre de temiz çıkıyodu.doktorlarda önemli bişi değil,görüntüsünden rahatsız olursan gel alırız demişlerdi.sadece bundan 5 sene önceki gittğim esteteik cerrah araştırmamamı söyledi.okadar genç olmasına rağmen bayağı bilgiliydi.bu urlar derinin hemen altında çıkabildiği gibi iç organlardada olabiliyomuş.çok şükür sadece beynimde bitane rastlandı ama yıl içinde çektirdiğim emarlarla önemli olmadığını söylediler.
benim esas korkum çocuğumda daha tehlikeli boyutta olması.bazılarının yorumlarını okudum,çocuğunun omurilğinde oluşmuş ve yürümesini engelliyomuş.ben de şimdi çok korktum.ya benim çocuğumdada olursa diye.bendeki hafif diye çocuğumdadfa hafif olur diye bişi yokmuş.kendi hasta olup çocuğuna geçmeyen de var geçen de var.
nolur sizde dua edin geçmesin bebeğime.bukadar korkuyla 2.bebeği yapar mıyım bilmiyorum artıkçama düşünürsem 2. yi mutlaka hacettepeye gidip bilgi alıcam.
nolur dualarınızı esirgemeyin,hamilelerin duası kabul olurmuş hele k,i bu mübarek ayda Rabb'im geri çevirmez dualarımızı..
merhaba kızlar ağustosun 1 inde sezeryan ile doğum yapacağım doktorum bu tarihi uygun gördü tabi ben 26 filan istiyordum gün geçtikçe heyecanlanıyorum :18:
oooh masallah kuzuya..sana da annesi:)
agustosa iki bebisle giriyoruz demeekkk..Allah yardimciniz olsunn..
caniimm cook duadan baska caren yok..nolur iyi dusun weswese yapip zehir etme gunlerini..Allah buyuk insallah kuzucukta bisiy cikmicak..
bu gün sonunda tüm enerjimi toplayıp bebişimin minik kıyafetlerini yıkadım binbir özenle balkona serdim ama belediyenin ilaçlama aracı geldi ve her yere ilaç sıktışimdi hepsini tekrar yıkamak zorundayım sonra ne olcak hep böyle olmaz acaba kurutma makinesimi alsam kullanan varmı mennunmusunuz ama evim çok dar ancak yıkama kurutma bir arada olan makinelerden alabilirim
Bugün emekli bir ebe gördüm baya vsr doğuma dedi:)) sanırım karın inmesinden filan tahminde buludu
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yıkama kurutma bir arada olanlardan bende var canım, berbat sakın alma , aldığıma öyle pişmanım ki anlatamam , yıkaması fena değil ama kurutma bölümü saatlerce çalışıyo ve hala nemli yerleri kalabiliyo ayrıca kuruttuktan sonra öyle bi buruşuk çıkıyo ki ütü açmıyo o buruşukluğu ayrıca kurutma bölümü renklilerin rengini solduruyo, sakın alma, benimki bekonun son modeli , hani şu reklamlarda bebek giysilerini yıkamak için ayrı programı olandan...ayrıca kurutma ve yıkama birlikte çalıştırdığında 5-6 saatte anca bitiyo, bebek programı da 5 buçuk saat sürüyo , hiiiçç kullanışlı değil, verdiğim para içime oturdu benim...kurutma bölümünü hiç kullanmıyorum, ben çamaşır askılığı aldım evin içine seriyorum hemen kuruyo, dışarı sermem hiç bi zaman ...
bu gün sonunda tüm enerjimi toplayıp bebişimin minik kıyafetlerini yıkadım binbir özenle balkona serdim ama belediyenin ilaçlama aracı geldi ve her yere ilaç sıktışimdi hepsini tekrar yıkamak zorundayım sonra ne olcak hep böyle olmaz acaba kurutma makinesimi alsam kullanan varmı mennunmusunuz ama evim çok dar ancak yıkama kurutma bir arada olan makinelerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?