- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.581
Allah şifa versin canım , inşallah bebeğin sağsalim bu hastalık olmadan doğar inşallah...
gene muhalefet gibi olacam ama:) aslında eve çamaşır asmak tavsiye edilmiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama astıma ve alerjiye sebep oluyormuş fakaaaaaaaaaaaat ben de hep içeri asıyorum. :) boş bir oda var hep orada çamaşırlar...
Kızlar size birşey danışacağım. Bu sabah kramplarla uyandım ayrıca 1 haftadır da sürekli popom tutuluyor. Birden kramp giriyor saatlerce geçmiyor gebelıgımın erken donemlerınde magnezyum kullanmıştım. doktor randevumada daha var gene kullansam mı ?
Ya kizlar kafam karisti simdi sizin yazdiklarinizdan yola cikarak bebegin kafasi asagidaysa orda mi daha cok hareket olur yani hickirigini hissediyorum sol alt tarafta ama doktor bana hala donmemis dedi doktorda mi sorun var yoksa bende mi anlamadim hareketleri hep kasiklarimda hissediyorum ama midemin altinda da hep bir sertlik var basi oldugunu dusunuyorum
Sent from my iPhone 5 S
Ben 1 gün arayla gitmiştim doktora ilkinde baş yukaridaydi sonra dogum pozisyonunu almıştı senin bebeğin de dönmüş olabilir benim kızım 32+2 de dönmüştü
Bence kullanabilirsin canım çünkü rahim kasılmalarına ve bacak kramplarına magnezyum veriyorlar hatta kabızlığa bile.. Ben bi ara günde 2 tane içiyordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vallahi dayanamadım içtim canım inşallah hemen etki eder çok fena kalçam yaaa ne oturabılıyom ne yatabılıyorum....
Yıkama kurutma bir arada olanlardan bende var canım, berbat sakın alma , aldığıma öyle pişmanım ki anlatamam , yıkaması fena değil ama kurutma bölümü saatlerce çalışıyo ve hala nemli yerleri kalabiliyo ayrıca kuruttuktan sonra öyle bi buruşuk çıkıyo ki ütü açmıyo o buruşukluğu ayrıca kurutma bölümü renklilerin rengini solduruyo, sakın alma, benimki bekonun son modeli , hani şu reklamlarda bebek giysilerini yıkamak için ayrı programı olandan...ayrıca kurutma ve yıkama birlikte çalıştırdığında 5-6 saatte anca bitiyo, bebek programı da 5 buçuk saat sürüyo , hiiiçç kullanışlı değil, verdiğim para içime oturdu benim...kurutma bölümünü hiç kullanmıyorum, ben çamaşır askılığı aldım evin içine seriyorum hemen kuruyo, dışarı sermem hiç bi zaman ...
gene muhalefet gibi olacam ama:) aslında eve çamaşır asmak tavsiye edilmiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama astıma ve alerjiye sebep oluyormuş fakaaaaaaaaaaaat ben de hep içeri asıyorum. :) boş bir oda var hep orada çamaşırlar...
yok kiyok boş oda herşeyde bir hayır var eğer sonsuz bir gelirim olsaydı hemen şimdi evi değiştirirdim bebek için çılgınlığın sonu yok eşim işten dönene kadar ben evi taşımış olurdum
selam kızlar.. bebeğimi gördüm geldim.. maşallah gelişimi iyi. 2615 gr olmuş.. görünen bir erken doğum tehlikesi yok.. doktor beni bayramda da nst ye çağırdı ne olur ne olmaz diye. şuana kadar neredeyse 9 kilo almış oldum.. :)[/QUOT
çok güzel sevindim adına arkadaşım:))) ben 30. haftadayım daha 8 kilo aldım bil birasaz hızlı gittim sanki:))
ya ben de ümitlenmiştim bu makine iyi olur diyeevim çok küçük 2+1 çamaşırlığı içeri koycak yer bile yok küçük oda vardı o da şimdi kızımın odası olacak Allah nasip ederse napsam bilmiyorum
kızlar benim tansiyon çıkıyor galiba.normalde ölçtügumde iyi ama. uzanırken kulaklarimda bir basınç oluyor.aynı şekilde. iki kez oldu ölçtüm birinde 14/8 birinde 13/9 çıktı salı günü doktora söylemem lazım bu tansiyon çok sürmüyor. ama bence bebeğim bundan gelisimi durdu
selam kızlar.. bebeğimi gördüm geldim.. maşallah gelişimi iyi. 2615 gr olmuş.. görünen bir erken doğum tehlikesi yok.. doktor beni bayramda da nst ye çağırdı ne olur ne olmaz diye. şuana kadar neredeyse 9 kilo almış oldum.. :)[/QUOT
çok güzel sevindim adına arkadaşım:))) ben 30. haftadayım daha 8 kilo aldım bil birasaz hızlı gittim sanki:))
Valla canım ben senin haftandayken 13 kilo almıştım...yani 8 kilo benimkinin yanında çok komik bi rakam kalıyo , kafana takabileceğin bi rakam değil bence, rahat ol...zaten doğumda en az 6 -7 kilo gidiyo...
Az önceki msjımı talveg arkadaşa yazmıştım , niye sana geldi anlamadım , yanlış alıntıladım sanırım ebrucum...
Vallahi dayanamadım içtim canım inşallah hemen etki eder çok fena kalçam yaaa ne oturabılıyom ne yatabılıyorum....
Allah korusun şeker ve tansiyondaki ani düşüş ve yükselişler bebeği etkiliyor.. İnşallah tansiyonun normale döner. Salıyı bekleme ama bence pztesi git canım benim Allah şifa versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?