2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah şifa versin canım , inşallah bebeğin sağsalim bu hastalık olmadan doğar inşallah...

amin canım sağol..inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

benimde boş bi odam var oda kurutuyorum.hatta bugn ütüleyip kaldırdım bile.doğumdan önce taşınırsak kirlenmez giysileri..

Üzerimden buyük bir yük kalktı. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Ama öldüm ne yorucu imiş...bundan sonra hastane valizini hazırlamak kolay...Artık nolur nolmaz baktın bebeğim geliverir vakti zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz...

Kızlar size birşey danışacağım. Bu sabah kramplarla uyandım ayrıca 1 haftadır da sürekli popom tutuluyor. Birden kramp giriyor saatlerce geçmiyor gebelıgımın erken donemlerınde magnezyum kullanmıştım. doktor randevumada daha var gene kullansam mı ?

Bu arada donen bebekler baloncuk gibi sesler cikariyomus ben bunu gunde kac defa duyuyorum tahmin edemezsiniz cok garip bisey sanki su iciyomus gibi ☺️ donmus olabilir mi ama yaklasik 1-2 aydir bu sesleri duyuyorum belki o gun dr a gittigimizde oturuyordu , bebegi donen arkadaslar bilgi verirmisiniz bu konuda

Sent from my iPhone 5 S

Bence kullanabilirsin canım çünkü rahim kasılmalarına ve bacak kramplarına magnezyum veriyorlar hatta kabızlığa bile.. Ben bi ara günde 2 tane içiyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ben 1 gün arayla gitmiştim doktora ilkinde baş yukaridaydi sonra dogum pozisyonunu almıştı senin bebeğin de dönmüş olabilir benim kızım 32+2 de dönmüştü

Son düzenleme:
Ben 1 gün arayla gitmiştim doktora ilkinde baş yukaridaydi sonra dogum pozisyonunu almıştı senin bebeğin de dönmüş olabilir benim kızım 32+2 de dönmüştü

Ama yeni hissettigim birsey degil yaklasik 1-2 aydir boyle yururken asagi indigini hissediyorum karnim top gibi oluyor ve sizliyor dr bu yuzden support bell alip kullan dedi onunla yuruyorum simdi aklima gelen tek sey dr muayenesinde ters duruyordu sanirim anlamamista olabilir gunlerdir okuyorum bebegin duruslarini vs kafam allak bullak oldu carsamba gunu bakalim tekrar ne diyecek

Sent from my iPhone 5 S

Vallahi dayanamadım içtim canım inşallah hemen etki eder çok fena kalçam yaaa ne oturabılıyom ne yatabılıyorum....

ya ben de ümitlenmiştim bu makine iyi olur diye evim çok küçük 2+1 çamaşırlığı içeri koycak yer bile yok küçük oda vardı o da şimdi kızımın odası olacak Allah nasip ederse napsam bilmiyorum

yok ki yok boş oda herşeyde bir hayır var eğer sonsuz bir gelirim olsaydı hemen şimdi evi değiştirirdim bebek için çılgınlığın sonu yok eşim işten dönene kadar ben evi taşımış olurdum

Ah kıyamam ben sana aslında dışarı asmak daha iyi ama ben de hastalık var illa her seferinde balkonu yıkayıp demirleri silip öyle asmalıyım çamaşırları ki balkona çamaşırlığı çıkarıyorum ona rağmen illa böyle yapmam lazım e bu işi yapmak da her seferinde zor geliyor bana benim evin de çok küçük ama bizim oturma odamız yok ordan kazanıyoruz boş odayı:) Allah can sağlığı versin boşver güzelim

kızlar benim tansiyon çıkıyor galiba.normalde ölçtügumde iyi ama. uzanırken kulaklarimda bir basınç oluyor.aynı şekilde. iki kez oldu ölçtüm birinde 14/8 birinde 13/9 çıktı salı günü doktora söylemem lazım bu tansiyon çok sürmüyor. ama bence bebeğim bundan gelisimi durdu

Canım benim de boş odam var oraya asıyorum , yıkama kurutma aynı makinede olan değil de kurıtma makinesi olarak tamamen ayrı olanlardan alsan nasıl olur? Bi arkadaşımın var , memnundu...

Allah korusun şeker ve tansiyondaki ani düşüş ve yükselişler bebeği etkiliyor.. İnşallah tansiyonun normale döner. Salıyı bekleme ama bence pztesi git canım benim Allah şifa versin

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…