- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.721
Canim dün bebeğin gelişimi iyi diye okumuştum başka doktor öyle demişti. Ayrıca ağda sanirim tüyler çok uzundu tahriş oldu üzülme inşallah mikrobik birşey değilse inşallah geçer,tansiyon içinde sanirim yalnızlıktan eşim yok şimdi diyorsun benim perşembe gece 14 10 oldu evde daha yüksek çıkmısti,hastanede zamanla düştü nst ye bağladılar iyidi herşey ve Cuma günü halamlara gittim iki gün kaldım hiç tansiyon filan çıkmadı, ben sanirim artık sıkıldım kv lerle kalmaktan filan. ..
Lütfen sıkma canını o zaman tansiyonu tetikliyor demek ki...Bebekte iyidir inşallah üzülme
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
dunden beri annemle babam vardı sabah gittiler uzaniyorum sürekli bakalım inşallah geçer
Arkadaşım bende senin durumundayım,doktorum gün vermiyor banadave evde doğurursam diye korkuyorum :) kimsemizde yok bizim burada.bir eşim bir ben,ona göre milleti çağıracağım ama her gittiğimde beni geçiştiriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sancaktepe zaten bana ters kalıyor dünden beri selimiyedekini araştırıyorum kötü yorum yapan olmamış en önemlisi hastane temiz sakin görünüyor. hasta yorumlarına göre ilgi alaka da çok güzelmiş bu hafta içi randevu alıp gidicem 33. haftadan sonra doktor değiştirmek zor olacak mı bilmiyorum ama en azından içime sinerse hastaneye seve seve giderim erdemdeki gibi içim buruk bi şekilde değil:))
agladim agladim sustumkendimi yapayanliz hissediyorum..
Canim dün bebeğin gelişimi iyi diye okumuştum başka doktor öyle demişti. Ayrıca ağda sanirim tüyler çok uzundu tahriş oldu üzülme inşallah mikrobik birşey değilse inşallah geçer,tansiyon içinde sanirim yalnızlıktan eşim yok şimdi diyorsun benim perşembe gece 14 10 oldu evde daha yüksek çıkmısti,hastanede zamanla düştü nst ye bağladılar iyidi herşey ve Cuma günü halamlara gittim iki gün kaldım hiç tansiyon filan çıkmadı, ben sanirim artık sıkıldım kv lerle kalmaktan filan. ..
Lütfen sıkma canını o zaman tansiyonu tetikliyor demek ki...Bebekte iyidir inşallah üzülme
Süsleride geldi benim fıstığımın Eki Görüntüle 1195222 🎀🎀🎀
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
inşallah iyidir canım evet başka doktor iyi dedi ama bu tansyon yükselip düşünce evham yapıyorum allahım sağ salim bebeişlerimizle kurtulsak şu mübarek günlerde allahım kimseyi eylendirmesn o yollarda korkuyorum nasıl olup bitecek
tansiyon cikarmayan kayinwalide henuz icat edilmedi tatlim:) ondandir ondan:)
ayy çok zevkli şeyler bunlar bayıldım
inşallah iyidir canım evet başka doktor iyi dedi ama bu tansyon yükselip düşünce evham yapıyorum allahım sağ salim bebeişlerimizle kurtulsak şu mübarek günlerde allahım kimseyi eylendirmesn o yollarda korkuyorum nasıl olup bitecek
stresli günlerdeyiz kuzum o yüzden. hepimizi bi telaş korku heyecan sardı
bana da kim ne dese, iyi bir şey de dese batıyo sinir krizi geçiriyorum
:agladim agladim sustumkendimi yapayanliz hissediyorum..
oyy cok datluu:))Süsleride geldi benim fıstığımın Eki Görüntüle 1195222 🎀🎀🎀
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Off canım çok tatlısın...Nisanin ortasından beri kalıyorum ama artık çok sıkıldım anlatamam. ..
:(( yapma ama boyle..bikere istesen de yalniz olamassiinnn..yawruuss anneye şölee saglam bi tekme at da akli basina gelsinn..
dogsun biran once istiyorumailemi ozledim arkadaslarimi.kendime ait bir hayatim yokmus gibi hissediyorum.kv 7aydir bende esim kendine musluman..nezaman bukadar ilgisizlesti nezaman eskidik bilmiyorum.gorumcem depresyondaymis kv slkilmis esim bunalmis.herkesin derdi var.gorunmez olmusum gibi geliyor. bende burdayim diye ciglik atiyorum ama sesim cikmiyor.hayat ne garip bende annemin kuzusuydum babamin bitanedi.uFffff kotu oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?