2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tansiyon cikarmayan kayinwalide henuz icat edilmedi tatlim:) ondandir ondan:)

dunden beri annemle babam vardı sabah gittiler uzaniyorum sürekli bakalım inşallah geçer

geçmiş olsun cnm tansıyon stressten cok etkılenıyo rahat olmaya calıs demesı kolay yapması zor bende her seyi kafaya takarım..sana bişey sormak istiyorum senın bebiş de benım bebiş gibi biraz zayıftı dıye hatırlıyorum senın kuzunun hareketleri nasıl yani sık sık mı oynuyo guçlu mu.. benımkı basından beri az hareket ediyordu bı ara 30. hafta cıvarı bayağı hareketlendii su aralar yine azaldı hareketleri bi de gucsuz vuruyıo yani uzanıyorum elimi karnıma koyuyorum kı ancak hıssedıyorum bazen bakıyorum karnım oynuyo ama ben vurduğunu hissetmiyorum anlamadım bı işi seninki nasıl cnmm

Yarin yine kontrol var iyice bir israr edicem bakalim bi netice alabilirsem iyi olur bakiyorum da bu haftalarda olanlarin cogu gununu almis insallah bizimki de belli olur da bu belirsizlik biter

Hastahane zaten butik bir hastahane gibi canım görüceksin inş minik 14 odalı ıkı tane suıt odası var sadece:) ama muhakkak doktora sunu söyle için ısınırsa 33 . Haftada size başlıyorum ama doğumumuda sizde istyrm de muhakkak benim bi arkadaşımda başladı ama ona doguma girebileceğine söz vermedi malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar gitti gidiyor.comdan şu kapı süsünü aldım 44.90a kaç güne geliro siteden alışveriş yapan var mı?

kııııızz kafayı yicem bi kaç sayfa geriyi okudum bebişler mi çoğalmışşş neeeee
anoyy çok korkiyem ben

daha nst ye bağlanmadım hiç. ben saldım çayıra mevlam kayıra gidiyom kızlar

Süsleride geldi benim fıstığımın 🎀🎀🎀

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405865077.247192.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 32

inşallah iyidir canım evet başka doktor iyi dedi ama bu tansyon yükselip düşünce evham yapıyorum allahım sağ salim bebeişlerimizle kurtulsak şu mübarek günlerde allahım kimseyi eylendirmesn o yollarda korkuyorum nasıl olup bitecek

geçmiş olsun canım tansiyon sorunu mu çıktı. inşallah bi aksilik çıkmadan kucağına alırsın yavrunu

tansiyon cikarmayan kayinwalide henuz icat edilmedi tatlim:) ondandir ondan:)

Off canım çok tatlısın...Nisanin ortasından beri kalıyorum ama artık çok sıkıldım anlatamam. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Öyle canım benim bu tansiyon bebeği etkiliyor bak emin ol,seninle benim tansiyon aynı bir ara düzenli oh be diye nefes alıyorum geri başa dönüyor...bebekleri etkiliyor ona üzülüyorum gelişimi bile etkiliyor iki gündür cok hareketleri az canım sıkılıyor bu çarşamba dr.a gideceğim ama korkuyorum cok Allahim yardım etsin...sende sakin ol...ben almadım ama bir kitabi herkes öneriyor ismini biliyorum onu alırsan iyi olur bende alacam ismi Allah de ötesini bırak. ..

stresli günlerdeyiz kuzum o yüzden. hepimizi bi telaş korku heyecan sardı
bana da kim ne dese, iyi bir şey de dese batıyo sinir krizi geçiriyorum

Sen ne yaptın ankarada misin evine taşındın mı? Bebek nasıl kilosu filan iyi mi

agladim agladim sustum kendimi yapayanliz hissediyorum..
:(( yapma ama boyle..bikere istesen de yalniz olamassiinnn..yawruuss anneye şölee saglam bi tekme at da akli basina gelsinn..
Süsleride geldi benim fıstığımın Eki Görüntüle 1195222 🎀🎀🎀

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
oyy cok datluu:))
Off canım çok tatlısın...Nisanin ortasından beri kalıyorum ama artık çok sıkıldım anlatamam. ..

ah kuzum inan uzuluyorum sana..we beraber olmak zorunda olanlara..

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

Kizlar ne kadar mizmizlaniyorsunuz birakin bebekleriniz gelisimini tamamlasin icerde kalsinlar cok sikayet etmeyin Anne olmak kolay degil sezeryan olmayada bi Merak bi Merak cogunuzda agustos anneleriyiz sozde bakiorum herkes temmuzda alinsin istio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…