2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım tansiyon sorunu mu çıktı. inşallah bi aksilik çıkmadan kucağına alırsın yavrunu

sağol canım inşallah evet 20 gündür hemen hemen ama srürekli değil arada bir çıkıyor düşüyor.20 gündürde bebeğimin gelişimi yok karın ölçümleri ufak çıktı bilmiıyorum ne olacak bariz bir yükseliklik olmayınca ilaç felan da başlanmadı sadece takip ediyorm

Bugun lavaboya gidince biraz kanamam oldu doktora gittik hersey normal sancin olunca gel dogum olur dedi kendimi cok kotu hissettim tuhaf bi duygu oldu

sana da geöçmiş olsun canım benm hareketleri iyiydi ama özellikle akşamları gündüz çalıştığım için o da yoruluyordu dinlenince oynuyordu. bu tansyionun çıktığı ilk zamanlar hareketleri azaldı baya zorla oynuyordu ama maşallah 2-3 gündür hareketleri daha iyi özellikle gündüzleri izne ayrılmamın da faydası var galiba ama bakalım salı günü doktor ne dicek inş gelişmiştir. karnım uzun zamandır hiç büyümüyor ama . iş yernde benden 1 ay ufak bir gebe vardı resmen doğum zamanı gbi duruyordu benmkinin 2 katı

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Eşimin kuzeninin karisindada öyle oldu dışarıya gelen bir kanamasi yoktu ama rahim içinde kanama varmış , bir tane düşük önlemek için bir ilaç vermiş yattı dinlendi düzedi şimdi kanama yok 13 haftalik hamile inşallah birşey olmaz. ..yatsın dinlensin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bugun lavaboya gidince biraz kanamam oldu doktora gittik hersey normal sancin olunca gel dogum olur dedi kendimi cok kotu hissettim tuhaf bi duygu oldu

alllah yardımcın olsun canım bebğin gelişimi kilosu nasıl doktor sorun olmayacağını söyledi demi bu haftalarda doğunca bende korkuyorum

saol canim..calisiyo cok dinlenemez muhtemelen..hayirlusi olsun haklarinda..

herzamankigibihaftani gorwmiyorum:) amainsallah ileri bi haftadasindir..Allah yardim etsin

Kızlar göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış olup acayip çirkin duruyo , tecrübeli annelere soruyorum ne zaman düzeliyo bu meret?????

kızlar gitti gidiyor.comdan şu kapı süsünü aldım 44.90a kaç güne geliro siteden alışveriş yapan var mı?
Eki Görüntüle 1195220

Yarin kargoya verirse 2 gune gelir en gec.saticiyla iletisime gecebilirsin aslinda.urun sayfasinda saticiya sorusor diye bi bölüm var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman Allahim çok tuhaf erken mi peki inşallah iyidir zamanlamasi bebisin dikkat et kendine hayırlı doğumlar olsun

kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu

canım benimde en başında öyleydi, içerde bir rahim kanaması vardı ama dışardan bir kanama olmamıştı... çok yormasın kendini.. doktor bana progestan verdi.. 1 kutu kullandım, tekrar gittiğimde kanama bitmişti. geçmiş olsun

Kızlar göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış olup acayip çirkin duruyo , tecrübeli annelere soruyorum ne zaman düzeliyo bu meret?????

Bende olmadı ama olur mu bilmem çünkü çatlakta olmaz demiştim oldu:)) içide koyu koyu...

Yarin yine kontrol var iyice bir israr edicem bakalim bi netice alabilirsem iyi olur bakiyorum da bu haftalarda olanlarin cogu gununu almis insallah bizimki de belli olur da bu belirsizlik biter

Canim kac haftalik oldugunu goremiyom...benim de bugun 37. Hafta doluyo..yarin 38den gun aliyoz..ben de ayni dertten muzdaribim... Doktor gun vermiyor her gittigimde gecistiriyor...bu sali tekrar gidicem gun vermezse doktoru degistirmeyi dusunuyom... Lakin dedigin gibi belirsizlik de cok kotu...senin nasil gidiyor hamislik

saol canim..insallah bekler minik..

heryerin tastamam bi gobeeenin deligu kaldi dimi:))) gecer heralde bikac aya..bende olmadi bilemiycimm

Kız haklısın da durum bildiğin gibi değil valla , göbek çukurum çok derindi benim ve içinde doğuştan bi et benim vardı , göbek çukurum dışarı pörtleyince bu benim et beni tamamen dışarda çıkıntı halinde duruyor ve ufak ufak kopup duruyo, korkuyorum bi yere takılcak tamamen kopcak diye, Allah korusun cilt kanseri falan olmayım , ben kopunca olurmuş ya hani...

cok saol canim..ileticem ona..

ay Allah korusun..sor bebisim doktoruna..muayeneye gittiginde bi baksin..

37 haftaya yeni girdik kilosu 3 kilo 400 gr doktor sorun yok dedi insallah olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…