- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.741
geçmiş olsun canım tansiyon sorunu mu çıktı. inşallah bi aksilik çıkmadan kucağına alırsın yavrunu
geçmiş olsun cnm tansıyon stressten cok etkılenıyo rahat olmaya calıs demesı kolay yapması zor bende her seyi kafaya takarım..sana bişey sormak istiyorum senın bebiş de benım bebiş gibi biraz zayıftı dıye hatırlıyorum senın kuzunun hareketleri nasıl yani sık sık mı oynuyo guçlu mu.. benımkı basından beri az hareket ediyordu bı ara 30. hafta cıvarı bayağı hareketlendii su aralar yine azaldı hareketleri bi de gucsuz vuruyıo yani uzanıyorum elimi karnıma koyuyorum kı ancak hıssedıyorum bazen bakıyorum karnım oynuyo ama ben vurduğunu hissetmiyorum anlamadım bı işi seninki nasıl cnmm
kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu
Bugun lavaboya gidince biraz kanamam oldu doktora gittik hersey normal sancin olunca gel dogum olur dedi kendimi cok kotu hissettim tuhaf bi duygu oldu
saol canim..calisiyo cok dinlenemez muhtemelen..hayirlusi olsun haklarinda..Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Eşimin kuzeninin karisindada öyle oldu dışarıya gelen bir kanamasi yoktu ama rahim içinde kanama varmış , bir tane düşük önlemek için bir ilaç vermiş yattı dinlendi düzedi şimdi kanama yok 13 haftalik hamile inşallah birşey olmaz. ..yatsın dinlensin
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bugun lavaboya gidince biraz kanamam oldu doktora gittik hersey normal sancin olunca gel dogum olur dedi kendimi cok kotu hissettim tuhaf bi duygu oldu
saol canim..calisiyo cok dinlenemez muhtemelen..hayirlusi olsun haklarinda..
herzamankigibihaftani gorwmiyorum:) amainsallah ileri bi haftadasindir..Allah yardim etsin
kızlar gitti gidiyor.comdan şu kapı süsünü aldım 44.90a kaç güne geliro siteden alışveriş yapan var mı?
Eki Görüntüle 1195220
saol canim..insallah bekler minik..yaren 36. haftada canım
Kızlar göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış olup acayip çirkin duruyo , tecrübeli annelere soruyorum ne zaman düzeliyo bu meret?????
kizlar bisiy sorcam..ablam hamileymis cok yeni henuz 4 haftalik..doktor usgde kanama gormus ama disari cikan bi akinti filan yok..fitil wermis..bazi arkadaslar baslarda boyle bisiyler yasamisti..cok riskli bi durummudur nedir bu
Kızlar göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış olup acayip çirkin duruyo , tecrübeli annelere soruyorum ne zaman düzeliyo bu meret?????
Yarin yine kontrol var iyice bir israr edicem bakalim bi netice alabilirsem iyi olur bakiyorum da bu haftalarda olanlarin cogu gununu almis insallah bizimki de belli olur da bu belirsizlik biter
saol canim..insallah bekler minik..
heryerin tastamam bi gobeeenin deligu kaldi dimi:))) gecer heralde bikac aya..bende olmadi bilemiycimm
canım benimde en başında öyleydi, içerde bir rahim kanaması vardı ama dışardan bir kanama olmamıştı... çok yormasın kendini.. doktor bana progestan verdi.. 1 kutu kullandım, tekrar gittiğimde kanama bitmişti. geçmiş olsun
Kız haklısın da durum bildiğin gibi değil valla , göbek çukurum çok derindi benim ve içinde doğuştan bi et benim vardı , göbek çukurum dışarı pörtleyince bu benim et beni tamamen dışarda çıkıntı halinde duruyor ve ufak ufak kopup duruyo, korkuyorum bi yere takılcak tamamen kopcak diye, Allah korusun cilt kanseri falan olmayım , ben kopunca olurmuş ya hani...
cok saol canim..ileticem ona..
:(( yapma ama boyle..bikere istesen de yalniz olamassiinnn..yawruuss anneye şölee saglam bi tekme at da akli basina gelsinn..
dogsun biran once istiyorumailemi ozledim arkadaslarimi.kendime ait bir hayatim yokmus gibi hissediyorum.kv 7aydir bende esim kendine musluman..nezaman bukadar ilgisizlesti nezaman eskidik bilmiyorum.gorumcem depresyondaymis kv slkilmis esim bunalmis.herkesin derdi var.gorunmez olmusum gibi geliyor. bende burdayim diye ciglik atiyorum ama sesim cikmiyor.hayat ne garip bende annemin kuzusuydum babamin bitanedi.uFffff kotu oldum yine
valla canım allah yardımcın olsun..bu kv lerle geçinmk gerçekten zor.ben 15 gün zor durdum beraber.evi de burda olmasına rağmen kadın gitmedi gitti.yemeğe falan da karışmıyor.hamile sanki o benle berabr yatıyodu gün boyu.
37 haftaya yeni girdik kilosu 3 kilo 400 gr doktor sorun yok dedi insallah olmaz ya
maşallah tosuncuk olmuş sneinki :)inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?