- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.961
kızlar benim yine kafam karıştı bugün doktor ben 20 gün rapor veririm sonra heyet alırsın dedi yaniii ben 20 gün bu doktordan aldıktan sonra başka bir doktordan da 20 gün rapor alsam sonra heyet raporunu zorlasam olmaz mı??????
Senin karnın yukarda değil miydi, geçen gün öyle bişii yazmıştın , daha gelmez nişan sancı falan , benim karnım aşağı indi ben bile beklemiyorum nişan falan , korkma tatlım , sen böyle endişenince tansiyonun fırlıyo , kötü oluyosun, nişan daha 37 den sonra olur heralde...
Bende hemoroid bile var şuanYine de demir ilaçlarını kesmedi, onun yerine prebiyotik ve krem takviyesi yaptı doktorum. Muhtemelen normal doğumda biraz daha azıtacak :18:
Karnı aşağı inen var mı???? Ben bariz farkediyorum karnım geçen haftaya göre aşağıda , doğum yakın...
Karnı aşağı inen var mı???? Ben bariz farkediyorum karnım geçen haftaya göre aşağıda , doğum yakın...
Valla bende hep konuşuyorum, rica ediyorum çok kilo almasın diye ama beni dinliyor mu bilmem.Doğum tarihlerimiz aynı ben 32+4'de gittiğimde 2400 gr.dı. 10 gündür epey dikkat ettim ama bu hafta sonu gene saldım, inaşşal çok etkilemeiştir.:18:
Ins canim cok sagol simdi geldik hastaneden orada gorevli bir kadin vardi 3. cocuguna hamileymis sohbet ettik biraz dedim bizim oglan donmedi o da daha cok erken doner endiselenme benim ilk cocugum doguma 2 saat kala dondu demez mi allahim bi sevindim bi sevindim ki sorma valla sezeryan dusuncesi kafamdan tamamen cikti diyebilirim sancilarimin gelmesini beklicem son anda doner insallah dogumda da donmezse artik daha yapacak bisey yok 😁
Sent from my iPhone 5 S
Aynen öyle kübracım son ana kadar bekliyoruz bebişlerimz ne zmaan dünyaya gelmek isterlerse o zaman:) bende bu akşam iftardaydım oradaki bayanlarda döner muhakkak diyorlar sezeryana odaklama kendini için rahat olsun dediler bende rahatladım biraz da olsa inş yarında doktordan güzel şeyler duyarsam sorun yok demektir Allah'ın izniyle canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada ben geçmişi okuyunca böyle içim bi hoş oldu :) doğum tarihi alanlar, nişanı gelen, doğum şekline karar verenler.. Allah a bin şükür bu günlere geldik.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Sent from my iPhone 5 S
Olur canım, ben sana açıklamıştımmki bu durumu unuttun mu kız , başka doktordan da 20 gün alıp sonra heyet alabilirsin canım..
Birde benim vücudumda şey çıktı böyle et benine benzeyen küçücük beyaz beyaz minik ben gibi cansız benlerden çıktı canım sıkıldı baya bi yerden çıkmış ve ben farketmedim hep oynadım ya bunlar ne ki yeni çıktı doktora soracağım ama canım sıkıldı bide hiç geçemezse...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canimmmsin cok tsk ederim zulluuuu yarin kontrolumuz var bize dua et oglum iyi olsun iyi haberlerini yazayim...whatsapda niye yoksun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?