2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç üzme kendini canım.. o bebişler ne uyanık varyaaa sömürür seni alır depolarını hiç merak etme... sevdiğin şeyleri yemeye çalış zorlama kendini.. zorladıkça insanın yemeyesi geliyor.. yada sevmediklerini sevdiklerinle karıştırda ye.. ama üzme kendini asıl o zaman bebek beslenme sorunu yaşıyor, stres bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor..

yaaa gerçekten benim gibi ağlayan var mııı bir beni bu hormonlar esir almış gibi hissediyorum

Haklısınız,ama ne bileyim.Bugün yine berbatlaşınca moralim iyice dibe çöktü.KAhvaltıda bir iki dilim peynir yedim.Öğlen yeme yok.Bir muz sadece.Akşam da dolmadan bir lokma ağzıma koyarken dayanamadım,banyoya koştum ((( İşte böyle meyveyle yaşıyorum nerdeyse.
Çok şükür bebeğimin gelişiminde sıkıntı yok.Ama çok dert ediyorum.Sonuçta bebeğin gelişimi için çok önemli benim beslenmem...

Canim sen böyle düşününce inn cok ùzûldûm,Rabbim sana bu bebeği emanet etmişse sen coktan haketmissin anneligi ki yemkle alakasi yok sakin kendine stres ypma bu dùßunceden vazgeç üzûlmede

Kızlar biliyorsunuz ki hamileliğimin başından beri yatmaktayım, doktorum geçen hafta daha yeni çıkmama izin verdi , şimdiye kadsr hep yattım ve halen evişi vs yapamıyorum yasak...benim sorunum şu ki annem kv den nefret eder, ama çaktırmaz kvye ,benim kv ile aram saygı çerçevesindedir, kv de bana saygılı durur...şimdi ana çoğunlukla eşim baktı , yemeğimi yaptı , evi temizledi elinden geldiğince , çok iyi bi eşim var ve onu çok seviyorum, üzülmesine dayanamam...ama eşimin izni bitti ve işe başladı bana bakması için annemi çağırdık, o da sağolsun hemen geldi ama durum şu ki annem kendisi kaç gün burda kaldıysa kv nin de o kadar burda kalmasını istiyor, kv eğer buraya gelip bana bakmazsa annem kendini kullanılmış hissedecekmiş, öyle diyor...ama kv hasta , bacağında siyatik var oturup kalkamıyormuş bile telde öyle söylüyor, bu arada annem ve kv ile başka şehirlerdeyiz..kv gelmicem demiyor ama onun bu halini bile bile nasıl çağırayım ki sırf annemin inadından...belki de kv çok hasta değil bilemiyorum onu görmediğim için telde konuşuyoruz sadece, annem kvnin numara yaptığını hasta olmadığını söylüyor...işin kötüsü ben bunu hamileliğim boyunca çektim, ne zaman anneme ihtiyacım olsa kvnin de gelmesini aynı süre kadar bana bakmasını istedi, oysaki ben annemle daha rahat hissediyorum , kv ile rahat değilim, bunu anneme söyledim, o bana senin gibi bakamaz dedim ama olmuyor, çok alınıp güceniyorum anneme ama üzülmesin diye çaktırmıyorum, kv de de annem kadar olmasa da yıl içinde geldi baktı bana , zorla veya istekle bilemiyorum ama bana ikisi de zorla geliyomuş bakıyomuş gibi geldi hep , yük olnuş gibi hissettim, eşime anlatamadım, gelmesin kimse dedim hep eşime ama eşim çok evhamlı evde yalnız kalamazsın dedi, hep çağırmak zorunda kaldım annemi arkasından da kv mi , hep geldiler sağolsunlar ama ben çok rahatsızım bu konuda...şimdi annem yanımda ve bayramın 2.günü gidecek, kv gelsin diyor ama kv hastta nasıl gel derim, offfff, ne yapcam ben????????

kızlar çalıştığım okulda norm fazlası oldum.. şimdi birde tayin istiycem, bunca tantana arasında birde okul değişikliği... pöffffff......

İnşallah sömürür, o iyi olsun da...

Canim sen böyle düşününce inn cok ùzûldûm,Rabbim sana bu bebeği emanet etmişse sen coktan haketmissin anneligi ki yemkle alakasi yok sakin kendine stres ypma bu dùßunceden vazgeç üzûlmede

Sağol canım.Allah razı olsun.

Canım sağol ben çıkmıycam bi daha , çok ağırlaşmışım, sen de dikkat et bak haftalarımız iyice ilerledi , düşer inşallah tansiyonun sorun olmaz...

zormuş canım işin... anneni çok haklı bulamadım maalesef.. sonuçta kayınvaliden hasta olmasada seninle ilgilenmek ondan çok annene düşer bence... neyse ki yüzmüşte kuyruğuna gelmişsin... Allah yardımcın olsn

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım ama annem çok inatçıdır , hep iki taraf arasında kalıyorum, anneme çok güceniyorum aslında ama içime atıyorum , ona söylesem belki beni yanlış anlar bilemiyorum, kimseye anlatamıyorum eşime hiç söyleyemem, çok zor ya...

yaaa gerçekten benim gibi ağlayan var mııı bir beni bu hormonlar esir almış gibi hissediyorum

Bugün çarşıda yürürken eşimle ne olduğunu hatırlamıyorum ama bişey dedi ağladım,güzel sessiz sessiz ağlıyordum yolda kırmızı birşey gördüm midem bulandı böğürerek öğürdum adam korktu..anneme çatlak oldu diyorum deme bebeği üzme diyor herkes sus diyor yani

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

annene kizdim acikcasi..insan kendi kizina bakarken kullanilmis hissedermi..neyin inadi bu..kvne gelince yuruyebilecek durumdaysa sana yardim edebilir.ama madem annen daha saglam bence bu kucuk hesaplara girmemeli..ben annemi cagirmadim daha 7aydir kv bende..doguma cagiricam annemi ama aylarca kalsinlar istemem 5-10 gun yeter.sonra hepsi gitsin kocamla kizinla kalayim bunaldim..annenle konus kv ye atma sucu ama..kendi uzerinden konus..benim sana ihtiyacim var.kendimi onun yaninda rahatsiz hissediyorum vs de.

Konuştum söyledim aynen hem de defalarca , hiç bişii değişmedi annem hep aynı , çok üzülüyorum, şimdi neyse de çok riskli haftalar geçirdim , o günlerde bile bu durumla uğraştım , şu an buraya yazarak annemi şikayet ediyomuş gibi hissediyorum kendime kızıyorum ama durum bu

Tansiyonumu ölçeyim dedim 12/8.5 küçüğü normalden yüksek tansiyon aleti yarı otomatik ne yapsam bilemedim esim de görevde

Yaa bu kadar olur,aynı olayları yaşıyorum.kendi annem resmen kv ile afedersin sidik yarıştırıyor.ben geldim evinin işini yaptım,oda gelsin yapsın diyor.ama kv rahatsız seninle aynı dertten muzdaribim yaaa ,çok kötü bir durum.arada kalıyorum.zaten şu hayatta beni en çok zor durumda bırakan kişi kendi annem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tansiyonumu ölçeyim dedim 12/8.5 küçüğü normalden yüksek tansiyon aleti yarı otomatik ne yapsam bilemedim esim de görevde

Yüksek değil ki, 8.5 evet ama 8.9 ya da 8.8 değil endişelenme benim böyle çıkıyor normal dediğim zamanlar. ..14/10 ya da üstü genelde sorun teşkil ediyor ama sen panik edip yükseltme, çok yüksek değil eğer içine sinmiyorsa limon suyu iç, sarımsağıda yutmaka iyi yapıyors

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kızlar sizi 8 aydır takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. SAT a göre doğum tarihim 29.08.2014 ama yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün normal kontrolümüz vardı. Tansiyonum 14 çıktı. Ayrıca su kaçırıyormuşum bebişimin suyu azalmış. Bayramı bekleyip riske atmak istemedik. Normalde 34+4 üm ama ultrasonda 37+2 çıkıyor. Yarın sabah acil sezeryanımız var. Bizim için de dua edin lütfen, kızım sağlıklı sıhhatli doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…