- 31 Aralık 2013
- 249
- 52
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.201
herzaman giremediğimi yazmıştım size ama interneti bulmuşken yazmak istedim.
benim kandaki pıhtıdan dolayı sezeryan olacak.yarın yaniperşembe sabah7.30da alınacak inş.ameliyat esnasında tekrar pıhtı şüphesinden dolayı varis çoraplarıyla ameliyata alınacakmışım.aynı kan grubundan 3kişi hazır bekliycek(inş ihtiyaç olmazda).38+3ken alınmış olacak bebiş 3500 olmuştur tahminim.
şekerde yüksek hala.dua edin neolur.insanda inanılmaz bir heyecan oluyor.
................
kızlar yaaa ben size bunları yazarken eşim geldi(bugun işi çok uzun sürecekti.ama çok hastalanınca hastaneye götürmüşler)orada şiddetli boğaz enfeksiyonundan dolayı penisilin vurmuşlar.(1saat önce).eve bi girdi yüzünde 3-4tane kabarcık.korktum hemen gittiği hastanenin acilini aradım.hemen gelsin dediler.arkadaşını çağırdı.şimdi hemen çıktılar.rabbim yardım etsin bize inş ya.çok korktum penisilin alerjisi olursa diye:18::18::18:
Kızlar sizi 8 aydır takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. SAT a göre doğum tarihim 29.08.2014 ama yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün normal kontrolümüz vardı. Tansiyonum 14 çıktı. Ayrıca su kaçırıyormuşum bebişimin suyu azalmış. Bayramı bekleyip riske atmak istemedik. Normalde 34+4 üm ama ultrasonda 37+2 çıkıyor. Yarın sabah acil sezeryanımız var. Bizim için de dua edin lütfen, kızım sağlıklı sıhhatli doğsun
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
canım benimde durumum aynı bende varis çorabıyla giricem.. allah yardımcımız olsun hepimizin.
bebe iri oldugu için hem onun sıkışmaması hemde benim için 38e kadar beklicek
zaten önde gittiği için kilosu erken oldugunda bile 40 oluyor zaten diyor
bir sorun yok diye konuşuyor.
Yüksek değil ki, 8.5 evet ama 8.9 ya da 8.8 değil endişelenme benim böyle çıkıyor normal dediğim zamanlar. ..14/10 ya da üstü genelde sorun teşkil ediyor ama sen panik edip yükseltme, çok yüksek değil eğer içine sinmiyorsa limon suyu iç, sarımsağıda yutmaka iyi yapıyors
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kızlar sizi 8 aydır takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. SAT a göre doğum tarihim 29.08.2014 ama yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün normal kontrolümüz vardı. Tansiyonum 14 çıktı. Ayrıca su kaçırıyormuşum bebişimin suyu azalmış. Bayramı bekleyip riske atmak istemedik. Normalde 34+4 üm ama ultrasonda 37+2 çıkıyor. Yarın sabah acil sezeryanımız var. Bizim için de dua edin lütfen, kızım sağlıklı sıhhatli doğsun
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahherzaman giremediğimi yazmıştım size ama interneti bulmuşken yazmak istedim.
benim kandaki pıhtıdan dolayı sezeryan olacak.yarın yaniperşembe sabah7.30da alınacak inş.ameliyat esnasında tekrar pıhtı şüphesinden dolayı varis çoraplarıyla ameliyata alınacakmışım.aynı kan grubundan 3kişi hazır bekliycek(inş ihtiyaç olmazda).38+3ken alınmış olacak bebiş 3500 olmuştur tahminim.
şekerde yüksek hala.dua edin neolur.insanda inanılmaz bir heyecan oluyor.
................
kızlar yaaa ben size bunları yazarken eşim geldi(bugun işi çok uzun sürecekti.ama çok hastalanınca hastaneye götürmüşler)orada şiddetli boğaz enfeksiyonundan dolayı penisilin vurmuşlar.(1saat önce).eve bi girdi yüzünde 3-4tane kabarcık.korktum hemen gittiği hastanenin acilini aradım.hemen gelsin dediler.arkadaşını çağırdı.şimdi hemen çıktılar.rabbim yardım etsin bize inş ya.çok korktum penisilin alerjisi olursa diye:18::18::18:
Allah yardımcınız olsun güzelim. Umarım eşinin durumu iyidir ve inşallah yarinki doğumun çok iyi geçer. Şekerde mi vardı? Yüksekmiydi değerlerin? İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım. Kan verilmeye de ihtiyaç duyulmaz umarım ama gene de herşeyin hazır olması gerekir tabi. Allah kurtarsın.
Suyu azalınca tehlikeye atmaya gerek yok tabii. İnşallah doğumun çok iyi geçer balım, ikinizde sağsağlim çıkarsınız. Allah kurtasın.
Tebrik ederim canım, Allah sana ve ailene uzun ve sağlıklı bir hayat nasip etsin. Kuzucuğunla mutlu bir yaşam sür inşallah
Sen ne yaptın canım? Bebek nasıl? Şeker durumları? Ben yarın gideceğim, onu yeme bunu yeme derken kabız oldum kaldım. İçimde bomba varmış gibi hissediyorum. Şuan kuru incir ve kayısı yiyorum aç karnına... Şekerim çıkacak ama ne yapayım lavman yapmak son haftalarda iyi değil diyorlar.
Ne yaptın güzelim yoksun epeydir. 38. haftada doğum olabilir demiştin oldu mu yoksa? Bir ara yazıver merak ettim sizi İnşallah herşey yolundadır...
Rüya gördüm , doktorum beni ameliyat edicekti , yeşil giysiler giyiliyor ya enfeksiyon kapmayalım dşye onlardan giymişim, sonra 8 yıl önce vefat etmiş olan babam geldi , hadi kızım abdestini al hazırlan dedi, yarım yamala bi abdest aldım...bu nasıl bi rüya...benüde de kan pıhtılaşması var planlı sezeryan olması gerekiyor , ölcek miyim ben ya...
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım ama annem çok inatçıdır , hep iki taraf arasında kalıyorum, anneme çok güceniyorum aslında ama içime atıyorum , ona söylesem belki beni yanlış anlar bilemiyorum, kimseye anlatamıyorum eşime hiç söyleyemem, çok zor ya...
Bugün çarşıda yürürken eşimle ne olduğunu hatırlamıyorum ama bişey dedi ağladım,güzel sessiz sessiz ağlıyordum yolda kırmızı birşey gördüm midem bulandı böğürerek öğürdum adam korktu..anneme çatlak oldu diyorum deme bebeği üzme diyor herkes sus diyor yani
ayy sor sor ne olur b'ze de yaz.kreme ne zaman lansinoh lanolin aldim ben de] baslanmali,bol sut icin ne yapmali.dogum oncesi bol sut icin ne yapilmali
ilk hamilelginde sut sikintisi cekmis bir uye
Kızlar biliyorsunuz ki hamileliğimin başından beri yatmaktayım, doktorum geçen hafta daha yeni çıkmama izin verdi , şimdiye kadsr hep yattım ve halen evişi vs yapamıyorum yasak...benim sorunum şu ki annem kv den nefret eder, ama çaktırmaz kvye ,benim kv ile aram saygı çerçevesindedir, kv de bana saygılı durur...şimdi ana çoğunlukla eşim baktı , yemeğimi yaptı , evi temizledi elinden geldiğince , çok iyi bi eşim var ve onu çok seviyorum, üzülmesine dayanamam...ama eşimin izni bitti ve işe başladı bana bakması için annemi çağırdık, o da sağolsun hemen geldi ama durum şu ki annem kendisi kaç gün burda kaldıysa kv nin de o kadar burda kalmasını istiyor, kv eğer buraya gelip bana bakmazsa annem kendini kullanılmış hissedecekmiş, öyle diyor...ama kv hasta , bacağında siyatik var oturup kalkamıyormuş bile telde öyle söylüyor, bu arada annem ve kv ile başka şehirlerdeyiz..kv gelmicem demiyor ama onun bu halini bile bile nasıl çağırayım ki sırf annemin inadından...belki de kv çok hasta değil bilemiyorum onu görmediğim için telde konuşuyoruz sadece, annem kvnin numara yaptığını hasta olmadığını söylüyor...işin kötüsü ben bunu hamileliğim boyunca çektim, ne zaman anneme ihtiyacım olsa kvnin de gelmesini aynı süre kadar bana bakmasını istedi, oysaki ben annemle daha rahat hissediyorum , kv ile rahat değilim, bunu anneme söyledim, o bana senin gibi bakamaz dedim ama olmuyor, çok alınıp güceniyorum anneme ama üzülmesin diye çaktırmıyorum, kv de de annem kadar olmasa da yıl içinde geldi baktı bana , zorla veya istekle bilemiyorum ama bana ikisi de zorla geliyomuş bakıyomuş gibi geldi hep , yük olnuş gibi hissettim, eşime anlatamadım, gelmesin kimse dedim hep eşime ama eşim çok evhamlı evde yalnız kalamazsın dedi, hep çağırmak zorunda kaldım annemi arkasından da kv mi , hep geldiler sağolsunlar ama ben çok rahatsızım bu konuda...şimdi annem yanımda ve bayramın 2.günü gidecek, kv gelsin diyor ama kv hastta nasıl gel derim, offfff, ne yapcam ben????????
Rüya gördüm , doktorum beni ameliyat edicekti , yeşil giysiler giyiliyor ya enfeksiyon kapmayalım dşye onlardan giymişim, sonra 8 yıl önce vefat etmiş olan babam geldi , hadi kızım abdestini al hazırlan dedi, yarım yamala bi abdest aldım...bu nasıl bi rüya...benüde de kan pıhtılaşması var planlı sezeryan olması gerekiyor , ölcek miyim ben ya...
Hoşgeldin evet epeydir yoktun...iyi olmana sevindim ooo sen şimdiden bekliyor sayılirsin günü dolmadan olabilir haber et olur mu. ..normal doğum olacak değil mi?
Merhaba geçen gün ben de seni sormuştum epeydir yoktun her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Amin insallah sağlıkla kucaklarımıza aliriz yavrularımızı
Arkadaşım dün eğitime gittim çokta yararını gördüm.bu kremi 35.haftada başlayın sürmeye dedi ama uygun emzirme şeklini gösterdi böyle emzirseniz ucuna bişey olmaz dedi.diyelim ki sol memeni emecek,sol koluna hafif dik şekilde yatırıyormuşsun,sol elinle bacaklarını hatta poposuna kadar kavrayın dedi.sağ elinlede baş parmak hariç dört parmağını memenin altına sokup kaldır memeni dedi.sağ baş parmağın memenin üstünde oluyo zaten onunlada bebek memende uyumca yüzüne dokunun uyandırın dedi.memede en fazla yarım saat tutun dedi,uyutmayın yutkunarak emmesini sağlayın dedi özellikle ilk 5 gün.
Sütün bol olması için önceden yeme içmenin pek bir önemi yokmuş,bol bol emzirmeye çalışın sütünüz yoksa bile elektrikli pompayla sağmaya çalışın ki gelsin dedi.emzirme zamanı ISIRGAN otu yemek yapın,kaynatın için,aktardan kurusunu demleyip için dedi.birde hurma yiyin dedi. Haa birde ağustos annesi olacaksınız bebeği emzirirken üzerine aman terlemiş fakan diyip battaniye örtmeyin,hatta vücudunuza bastırıp emzirdiğiniz için sıcaklar bebek o yüZden üzerini açın,inceltin kıtafeti öyle emzirin dedi,ilk günler bebek çok su kaybetmesin,sarılık riski artardedi.ayy uzun oldu kusura ıbakmayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla ben ne yaptım biliyormusun canım. koca bir hiç.. şekerim bir hafta kotuyse 2 hafta ıyıydı. doktorum dahiliye ye acil git dedi gitmedim. dengemi bozucaklar dıye.. son 15 gundur herşeyım normal. üstüne gitmedim gitseydim zaten zorlanıyorum herşeyde birde insülin olacaktım onu geçtim ayak damarlarımda ki kan akışlarıda normal değil davul gibiyim. bebeğim 2 2.5 hafta onde erken alacaklar inşallah gelişimi güzel onda herhangi bir sorun yok olmadığı içinde gitmedim. şuan 48cm ve 3100 gr. keşke benide yarın alsa doktorum hemen çıkarsam çok zorlanıyorum artık.
Çok özeniyorum ya hani anneleri evlatlarına çok düşkündür ya , hiç bi zaman öyle olamadık biz annemle , abimi çok sever annem, beni de sever elbet ama abime laf söyletmez...çok dertliyim bu konuda da böyle konuşmayı da yakıştıramıyorum kendime nede olsa annem o benim...
Arkadaşım dün eğitime gittim çokta yararını gördüm.bu kremi 35.haftada başlayın sürmeye dedi ama uygun emzirme şeklini gösterdi böyle emzirseniz ucuna bişey olmaz dedi.diyelim ki sol memeni emecek,sol koluna hafif dik şekilde yatırıyormuşsun,sol elinle bacaklarını hatta poposuna kadar kavrayın dedi.sağ elinlede baş parmak hariç dört parmağını memenin altına sokup kaldır memeni dedi.sağ baş parmağın memenin üstünde oluyo zaten onunlada bebek memende uyumca yüzüne dokunun uyandırın dedi.memede en fazla yarım saat tutun dedi,uyutmayın yutkunarak emmesini sağlayın dedi özellikle ilk 5 gün.
Sütün bol olması için önceden yeme içmenin pek bir önemi yokmuş,bol bol emzirmeye çalışın sütünüz yoksa bile elektrikli pompayla sağmaya çalışın ki gelsin dedi.emzirme zamanı ISIRGAN otu yemek yapın,kaynatın için,aktardan kurusunu demleyip için dedi.birde hurma yiyin dedi. Haa birde ağustos annesi olacaksınız bebeği emzirirken üzerine aman terlemiş fakan diyip battaniye örtmeyin,hatta vücudunuza bastırıp emzirdiğiniz için sıcaklar bebek o yüZden üzerini açın,inceltin kıtafeti öyle emzirin dedi,ilk günler bebek çok su kaybetmesin,sarılık riski artardedi.ayy uzun oldu kusura ıbakmayın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?