2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun güzelim. Umarım eşinin durumu iyidir ve inşallah yarinki doğumun çok iyi geçer. Şekerde mi vardı? Yüksekmiydi değerlerin? İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak canım. Kan verilmeye de ihtiyaç duyulmaz umarım ama gene de herşeyin hazır olması gerekir tabi. Allah kurtarsın.

Suyu azalınca tehlikeye atmaya gerek yok tabii. İnşallah doğumun çok iyi geçer balım, ikinizde sağsağlim çıkarsınız. Allah kurtasın.

Tebrik ederim canım, Allah sana ve ailene uzun ve sağlıklı bir hayat nasip etsin. Kuzucuğunla mutlu bir yaşam sür inşallah

canım benimde durumum aynı bende varis çorabıyla giricem.. allah yardımcımız olsun hepimizin.

Sen ne yaptın canım? Bebek nasıl? Şeker durumları? Ben yarın gideceğim, onu yeme bunu yeme derken kabız oldum kaldım. İçimde bomba varmış gibi hissediyorum. Şuan kuru incir ve kayısı yiyorum aç karnına... Şekerim çıkacak ama ne yapayım lavman yapmak son haftalarda iyi değil diyorlar.

bebe iri oldugu için hem onun sıkışmaması hemde benim için 38e kadar beklicek
zaten önde gittiği için kilosu erken oldugunda bile 40 oluyor zaten diyor
bir sorun yok diye konuşuyor.

Ne yaptın güzelim yoksun epeydir. 38. haftada doğum olabilir demiştin oldu mu yoksa? Bir ara yazıver merak ettim sizi İnşallah herşey yolundadır...

Rüya gördüm , doktorum beni ameliyat edicekti , yeşil giysiler giyiliyor ya enfeksiyon kapmayalım dşye onlardan giymişim, sonra 8 yıl önce vefat etmiş olan babam geldi , hadi kızım abdestini al hazırlan dedi, yarım yamala bi abdest aldım...bu nasıl bi rüya...benüde de kan pıhtılaşması var planlı sezeryan olması gerekiyor , ölcek miyim ben ya...

Evet ama tedirgin oluyor insan bugün doktoruma gideceğim zaten sagol canım

Rabbim yardimcin olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

valla ben ne yaptım biliyormusun canım. koca bir hiç.. şekerim bir hafta kotuyse 2 hafta ıyıydı. doktorum dahiliye ye acil git dedi gitmedim. dengemi bozucaklar dıye.. son 15 gundur herşeyım normal. üstüne gitmedim gitseydim zaten zorlanıyorum herşeyde birde insülin olacaktım onu geçtim ayak damarlarımda ki kan akışlarıda normal değil davul gibiyim. bebeğim 2 2.5 hafta onde erken alacaklar inşallah gelişimi güzel onda herhangi bir sorun yok olmadığı içinde gitmedim. şuan 48cm ve 3100 gr. keşke benide yarın alsa doktorum hemen çıkarsam çok zorlanıyorum artık.

Hayırlara çıksın rüyan canım sıkıntıdan görmüşsündür bu tarz bir rüya hepimiz yavrularımızla sağ salim çıkacağız inşallah

canım evine haftada bir temizlikçi al.. yemekleride eşin yapsın, az fazla fazla yapsın birkaç öğün yersiniz. ama tabi başka ihtiyaçlarında oluyorsa bilemem

bitecek gidecekte işte bu duygusal dalgalanmalar çok kötü, sürekli adet olduğum dönemdeki gibi hissediyorum..

ayy sor sor ne olur b'ze de yaz.kreme ne zaman lansinoh lanolin aldim ben de] baslanmali,bol sut icin ne yapmali.dogum oncesi bol sut icin ne yapilmali

ilk hamilelginde sut sikintisi cekmis bir uye

Arkadaşım dün eğitime gittim çokta yararını gördüm.bu kremi 35.haftada başlayın sürmeye dedi ama uygun emzirme şeklini gösterdi böyle emzirseniz ucuna bişey olmaz dedi.diyelim ki sol memeni emecek,sol koluna hafif dik şekilde yatırıyormuşsun,sol elinle bacaklarını hatta poposuna kadar kavrayın dedi.sağ elinlede baş parmak hariç dört parmağını memenin altına sokup kaldır memeni dedi.sağ baş parmağın memenin üstünde oluyo zaten onunlada bebek memende uyumca yüzüne dokunun uyandırın dedi.memede en fazla yarım saat tutun dedi,uyutmayın yutkunarak emmesini sağlayın dedi özellikle ilk 5 gün.
Sütün bol olması için önceden yeme içmenin pek bir önemi yokmuş,bol bol emzirmeye çalışın sütünüz yoksa bile elektrikli pompayla sağmaya çalışın ki gelsin dedi.emzirme zamanı ISIRGAN otu yemek yapın,kaynatın için,aktardan kurusunu demleyip için dedi.birde hurma yiyin dedi. Haa birde ağustos annesi olacaksınız bebeği emzirirken üzerine aman terlemiş fakan diyip battaniye örtmeyin,hatta vücudunuza bastırıp emzirdiğiniz için sıcaklar bebek o yüZden üzerini açın,inceltin kıtafeti öyle emzirin dedi,ilk günler bebek çok su kaybetmesin,sarılık riski artardedi.ayy uzun oldu kusura ıbakmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım muhtemelen anneni dert ettin babanı bu yüzden gördün. Bilinçaltı rüyası olsa gerek. Üzülme.

Biliyorum durumun zor, benim hamileliğimin başından beri annem de kayınvalidem de aynı şehirdeler ama annem biraz daha uzakta oturuyor.
Kv sağolsun annem gibi. Herşeyle ilgilendi, her kontrolümde sordu. Ama beni düşündüğü için ama bebeği düşündüğü için farketmez neticede beni mutlu etti.
Annem temizliğe kadın çağırıyor olmama rağmen, ona sadece ben işe gidiyorum kadın evde yalnız kalmasın sen gel başında dur dememe rağmen en az 2 kez beni yarı yolda bıraktı. Birinde evde değilim dedi, birinde ben bugün duaya gidicem dedi vs. Bazen anneleri anlamıyorum. Biz de anne olucaz acaba bizde mi böyle şeyler yapıcaz.
Daha bu sabah konuştum demir takviyesi için iğnelere başladım tabii can acısıyla insan biraz da duygusal oluyor annemi aramak istedim. Sancıların başlayınca ararsın di mi, sahi senin doğum ne zaman olacaktı dedi. Neyse en azından doğumuma gelecek öyle anladım.
Aslında aramız böyle değildi ama ben evlenince annem nedense hergün kv ile gezip tozduğumu onu kendime yeni anne yaptığımı düşünüyor. Kıskanıyor onu.
Kayınvalidem de doğumdan sonra bende kalmanı isterim ama annen rahat gelip gidemez kadını üzmeyelim, sen istersen evinde kal ben sana gelirim dedi.

Şimdi hangisi daha çok hakediyor ilgilenilmeyi. Ne de olsa annemiz ama işte, üzmemek kırmamak lazım. Biz kırılsak da olsun, evladımızdan yüzümüz gülsün inşallah arkadaşım.

Annene açık bir dille kv ni evde istemediğini, eğer kendisine de gelmek zor geliyorsa bakııcı tutacağını söyle. Bana el baksın madem öyle de. Ajitasyon belki işe yarar Allah kolaylık versin canım. Anlıyorum ama seni

Calismayi birakinca evden de hic giremez oldum internete. bugun 38+1 olduk, hala gelmedi oglum :) su an icin normal dogum gibi gorunuyor. Insallah bir aksilik olmazsa normal istiyorum ben de :) dogum yapan arkadaslar oldu mu?

Merhaba geçen gün ben de seni sormuştum epeydir yoktun her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Amin insallah sağlıkla kucaklarımıza aliriz yavrularımızı

Merhaba, evden pek girmeye firsatim olmuyor, o yuzden ihmal ettim burayi. Hala hatirlaniyor olmak cok mutlu etti beni. Ara sira girmeye calisacagim :)

günaydın güzel anneler hepimizin kadir gecesi hayırlara vesile olsun inşallah dualarda unutmayalım birbirimizi,bu aradaa benim de hafiften belime ağrılar girmaye başladı cuma kontrılümüz var dua ediyorum oğlum o güne kadar sabretsin diye

Kadir gecemiiz mübarek olsun kızlar. Bu gece ictenlikle edeceginiz dualara kızım Defneyi de katarsaniz coook minnettar olurum... onun sagligi icin dua edin lutfen. Su an iyiye gidiyo sorunsuz hastaliksiz cikip büyüsün... solunumu düzelsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzun oldu ne demek ayy.Ellerine sağlık üşenmeden bizim için de yazmışsın.çok teşekkürler.dikkate alcam hepsini canımm

kızlar bebeğe bişey verecek misiniz hastanede ben zem zem götürüyorum bir de hurma koyduk göğsüme sürülecek biraz.maden suyu falan vermeyi düşünen var mı.bir de dün yeni 40 ı çıkmış arkadaşım toz rezeneyi önerdi.mama gibi bi toz soyla karıştırıp içirdi bebeğe.Almanyadan getirtmiş.duyan bilen var mı.sanada vercem mutlaka dedi.

Valla ne bileyim belki de sen iyisini yapmışındır. Ben çok sıkıldım şeker ölç biç olayından ama işte önceden de şeker hastası olunca diken gibi batıyorum doktorların gözüne... Yarın sonuçlara bakacağız ne olmuş? Ama elimden geleni yaptım diye düşünüyorum. Ömrümün en sıkı diyetini yaptım hamilelikte özellikle son 3 ayda... Canımın istediğini yerim sanıyordum, ne safmışım ama! Her yediğim fazla şeyde vicdan azabı oldu birde...

Yarın sorayım bende, geçen gittiğimde hiç soru soramadan kaçtı doktor. Bu sefer doğumu filan konuşayım, bakalım ne diyecekler? :44:

Canım ya Allah korusun. Savaşın ortasında yoklukta mı doğum yapacaksın? Doktorun biliyor, hastanen biliyor durumunu ona göre hazırlanacaklar hiç birşey olmaz merak etme. Babacığını doğum yaklaştığı için görmüşündür. Seni oralardan gözetip kollar merak etme. Hayırlısıyla şu bayramı atlattık mı yeterli bence. Strese sokma kendini ne olur. Çok zahmetli bir gebelik geçirdin, çok az bir yol kaldı Allahın izniyle. Başaracağız

canııımmmm beni en çok üzen konu bu.benim annem de abime çok düşkündür.ama o da tüm emeklerini avcuna verdi annemin gelinden yana olup anneme demediğini bırakmadı.ilk doğumumda annem sadece 4 gün yanımda kaldı.sonrasında kayınvalidem geldi diye gitti.çok zordu o zamanlarım.kv hasta bakmaktan aciz.yatıp uyuyan bi tip.çok ağladım lohusalığım berbattı diye yazmıştım burayada.şimdi ödüm kopuyor aynı şey olacak diye.benim eşim de Allahım razı olsun tek yardımcım.hastayken bile op baktı bana.üstelik annemle aynı şehirdeyiz.kv ayrı şehirde.bu sefer eşime dedim ultimatom koyacak 20 gün sen 20 gün sen diyecek annemle kvye.40 ım çıkana kadar yalnız kalmak istemiyorum bu sefer.tabii ilk 20 gün annem kalsın istiyorum.daha geçen istanbula kardeşimin yanına keyfi 20 gün giiti.ama bana gelince yerimi yadırgıyorum.rahat edemiyorum.gene gelirim falan diyip gider.gelince ceketini bile çıkarmaz bebeği göriim gideyim der.offf offf aynı dertten muzdaribiz yani.inşallah ben kızımı doğumundaa yalnız bırakmıcam..
bence bir kız evladın annesini EN ÇOK ARADIĞI AN doğum yaptığı zaman.

Paylaştığın için çok teşekkürler canım inşallah sağlıkla alalım bebekleri güzel güzel emzirelim.. Bu arada Kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…