- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.121
Bugün karnimdaki catlaklarla merhaba dedim. Alt kisimda resmen bir gecede catladimmmm.... ustelik norm fazlası oldugumu ogrendim.tayin istemem gerek.... ve guya bugun guzel bi gun olacaktı doğum gunum... ve sanirim aşırı duygusala bağladım��☹
kolay yemek tariflerine her zaman açığız, paylaşırsan ben sevinirim:))) ya da canı çekenler olursa msj da atabilirsin vaktin olduğunda:)))
son ay kilo kaybı yaşayan annelerde oluyor.. ondan almamışsındır canım. ben 1 ayda 300 gr almıştım .. bebek o ay 800 gr almış. demekki ben kilo verdim o aldı. belki sende de öyle bişey olmuştur
Kızlar adet oluyomuş gibi karın alt bölgemde hissiyat var, normalde adet ağrısı çekmem nasıldır tam bilmem , kasıklarımda karnımın altında adet oluyomuş gibi hissiyat olur çok hafif bişii , şu anda da öyle oluyo , çok tırsıyorum şu an...bu ne ya ...
Kızlar adet oluyomuş gibi karın alt bölgemde hissiyat var, normalde adet ağrısı çekmem nasıldır tam bilmem , kasıklarımda karnımın altında adet oluyomuş gibi hissiyat olur çok hafif bişii , şu anda da öyle oluyo , çok tırsıyorum şu an...bu ne ya ...
Bugün karnimdaki catlaklarla merhaba dedim. Alt kisimda resmen bir gecede catladimmmm.... ustelik norm fazlası oldugumu ogrendim.tayin istemem gerek.... ve guya bugun guzel bi gun olacaktı doğum gunum... ve sanirim aşırı duygusala bağladım😯☹
bende de. aynı durum var bebek hareket edince daha çok oluyor
bende de aynen öyle bi hissiyat var buna artı olarak alttan batmalarım ayağa kaldırmıyor bu batmalar nedir bilmiyorum :44:
Paylasirim tabi ben 4 patlıcan kullandım alacali soyup büyüklüğüne göre 2 ya da 3 e böldüm patlicanlari 300 gr kadar kiymaya bir orta boy soğan rendeledim 4 5 dis sarımsak tuz karabiber pul biber kimyom koyup iri iri köfteler yaptım yumurta büyüklüğünde sonra bir patlican bir köfte şeklinde tepsiye dizdim tercihe göre tepsiye biber ve domates de konulabilir ben koydum 2 4 domates rendeleyip botaz salca katarak baharat ve az tuzla su kaynattim tepsiye suyu da koyup üzerini patlicanlar kurumasın diye tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapattım su firinda da kaynamaya baslayinca ve patlicanlar yumusayinca folyoyu kaldırdım bir müddet daha fırında pişirdim
Teşekkür ederim canım eline sağlık:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar sadece son sayfaya baktim..batma endisesi yasayan var benim gibi gsliba...34 35hftadan basladi bende sanki ayaga kslkinca ve ya yuruyunce bisey yirtilicak su acilicak hissi veriyo insana..tirsiyordum ama o batmalarla 38+2deyim..galiba bebegin basi yerlesiyo ondan..diger topikte kizlar bana oyle demistiler..
cati muayinesi ise bana dun yapildi bende de hic acimadi ama bence acilmasi olanda acitiyo oyle dusundum cunki herkesin korktugu acili defiyi sey bsna normsl vajinal muayine gibi geldi..bilmiyorum..
artik takvimim 12gun ksldi diyor icimdeyse sanki daha cok var gibi geliyo..38hftaya kadar catlaksiz geldim 38+1de gune gobek etrafindaki catlaklarla uyandim..ama niyeyse hic tskmafim gobisimi sevdiyimden qalibaaa
isteyen herkese bir bebis nasip olsun da bolbol catlagi olsun deyer...
bu arada yeni dogum yapan arkadaslar varsa hayirli olsun
Amin canim..gitdim bebegin basi asagda dedi kardon acilmis dedi suyun cok dedivamaaaaa ben hic birine inanmadim doktorum yoktu baskasiydi sinir etdi beni yarim saatAşağılasın serçemim.seneye sizde oğluşunuzla kutlayacaksınız inşallahDr gittin mi cnm
canım sanırım hepimizin sorunu bu. bazen şak diye incekemiş gibi korkuyorum:)merhaba kızlar alttan çok ağrılarım son bir haftadır vardı fakat 2 gündür dayanılmayacak kadar çok ayağa kalkamıyorum bebişim 2 hafta önceden gidiyor gelişimi doktor erken gelebilir demişti ve ağustosun 1 i sezeryan tarihim daha önceden gelirmiki acaba ?:44::44:
inş gönlüne göre bir yere tayin olursun canım.Bugün karnimdaki catlaklarla merhaba dedim. Alt kisimda resmen bir gecede catladimmmm.... ustelik norm fazlası oldugumu ogrendim.tayin istemem gerek.... ve guya bugun guzel bi gun olacaktı doğum gunum... ve sanirim aşırı duygusala bağladım😯☹
:) bu bebiklerin son ay ki numaraları da bu bence. sırf bu ağrılardan dolayı hastaneye yatırdılar saçma sapan beni.Kızlar adet oluyomuş gibi karın alt bölgemde hissiyat var, normalde adet ağrısı çekmem nasıldır tam bilmem , kasıklarımda karnımın altında adet oluyomuş gibi hissiyat olur çok hafif bişii , şu anda da öyle oluyo , çok tırsıyorum şu an...bu ne ya ...
canım allah analı babalı büyütsün.Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?