- 3 Şubat 2014
- 181
- 68
- 43
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.181
Ah bu anneler yaa.. Bizi kv lerle papaz edenlerde onlar.. Ayni seyleri ilk bebegimde yasadim, kv ve annem anjaradaydi, ben istanbuldaydim. Annem kv ye tahammul edemedigi icin 6 gunlukken bebek gitti.. kv de 40 i cikana kadar kalacakti. Annem gidince trip yapmaya basladi. Birbirimize iyice sinir olduk,25 gunlukkende o gitti.. gidis o gdis, 2,5 yasina kadar yalniz, bakici destegiyle buyuttum oglumu. Simdi guya ikisiylede ayni srhirdeyiz ama, yine kimsenin bana faydasi olnayacak, kv de kizinin cocuguna bakmaya gidecek. Annemde simdiden yerini yapiyo, ben havalar sogumadan yazliga donerim diye.. Zaten hamileligimin basinda, en zor zamanlarimda bile yoktular ikiside.. Bulantidan aylarca yemek yapamadim, tostla beslendik maaile.. Amaaan sikma canini canim. Ama icine de atma, soyle ikisinede canini sikan seyleri.. Allah yardim ediyo, yalniz kalip is basa dusunce.. hem esinde yardimciymis..Kızlar biliyorsunuz ki hamileliğimin başından beri yatmaktayım, doktorum geçen hafta daha yeni çıkmama izin verdi , şimdiye kadsr hep yattım ve halen evişi vs yapamıyorum yasak...benim sorunum şu ki annem kv den nefret eder, ama çaktırmaz kvye ,benim kv ile aram saygı çerçevesindedir, kv de bana saygılı durur...şimdi ana çoğunlukla eşim baktı , yemeğimi yaptı , evi temizledi elinden geldiğince , çok iyi bi eşim var ve onu çok seviyorum, üzülmesine dayanamam...ama eşimin izni bitti ve işe başladı bana bakması için annemi çağırdık, o da sağolsun hemen geldi ama durum şu ki annem kendisi kaç gün burda kaldıysa kv nin de o kadar burda kalmasını istiyor, kv eğer buraya gelip bana bakmazsa annem kendini kullanılmış hissedecekmiş, öyle diyor...ama kv hasta , bacağında siyatik var oturup kalkamıyormuş bile telde öyle söylüyor, bu arada annem ve kv ile başka şehirlerdeyiz..kv gelmicem demiyor ama onun bu halini bile bile nasıl çağırayım ki sırf annemin inadından...belki de kv çok hasta değil bilemiyorum onu görmediğim için telde konuşuyoruz sadece, annem kvnin numara yaptığını hasta olmadığını söylüyor...işin kötüsü ben bunu hamileliğim boyunca çektim, ne zaman anneme ihtiyacım olsa kvnin de gelmesini aynı süre kadar bana bakmasını istedi, oysaki ben annemle daha rahat hissediyorum , kv ile rahat değilim, bunu anneme söyledim, o bana senin gibi bakamaz dedim ama olmuyor, çok alınıp güceniyorum anneme ama üzülmesin diye çaktırmıyorum, kv de de annem kadar olmasa da yıl içinde geldi baktı bana , zorla veya istekle bilemiyorum ama bana ikisi de zorla geliyomuş bakıyomuş gibi geldi hep , yük olnuş gibi hissettim, eşime anlatamadım, gelmesin kimse dedim hep eşime ama eşim çok evhamlı evde yalnız kalamazsın dedi, hep çağırmak zorunda kaldım annemi arkasından da kv mi , hep geldiler sağolsunlar ama ben çok rahatsızım bu konuda...şimdi annem yanımda ve bayramın 2.günü gidecek, kv gelsin diyor ama kv hastta nasıl gel derim, offfff, ne yapcam ben????????
Kızlar sizi 8 aydır takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. SAT a göre doğum tarihim 29.08.2014 ama yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün normal kontrolümüz vardı. Tansiyonum 14 çıktı. Ayrıca su kaçırıyormuşum bebişimin suyu azalmış. Bayramı bekleyip riske atmak istemedik. Normalde 34+4 üm ama ultrasonda 37+2 çıkıyor. Yarın sabah acil sezeryanımız var. Bizim için de dua edin lütfen, kızım sağlıklı sıhhatli doğsun
Kızlar sizi 8 aydır takip ediyorum. Yazmak bugüne kısmetmiş. SAT a göre doğum tarihim 29.08.2014 ama yarın sabah sezeryana giriyorum. Bugün normal kontrolümüz vardı. Tansiyonum 14 çıktı. Ayrıca su kaçırıyormuşum bebişimin suyu azalmış. Bayramı bekleyip riske atmak istemedik. Normalde 34+4 üm ama ultrasonda 37+2 çıkıyor. Yarın sabah acil sezeryanımız var. Bizim için de dua edin lütfen, kızım sağlıklı sıhhatli doğsun
ay canımm çok heyecanlı inş.sıhhatli olun ikinizdee , sabah kaçta doğum,anestezi nasıl istyrsn??
Yaa bu kadar olur,aynı olayları yaşıyorum.kendi annem resmen kv ile afedersin sidik yarıştırıyor.ben geldim evinin işini yaptım,oda gelsin yapsın diyor.ama kv rahatsızseninle aynı dertten muzdaribim yaaa ,çok kötü bir durum.arada kalıyorum.zaten şu hayatta beni en çok zor durumda bırakan kişi kendi annem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimciniz olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah..
Ah bu anneler yaa.. Bizi kv lerle papaz edenlerde onlar.. Ayni seyleri ilk bebegimde yasadim, kv ve annem anjaradaydi, ben istanbuldaydim. Annem kv ye tahammul edemedigi icin 6 gunlukken bebek gitti.. kv de 40 i cikana kadar kalacakti. Annem gidince trip yapmaya basladi. Birbirimize iyice sinir olduk,25 gunlukkende o gitti.. gidis o gdis, 2,5 yasina kadar yalniz, bakici destegiyle buyuttum oglumu. Simdi guya ikisiylede ayni srhirdeyiz ama, yine kimsenin bana faydasi olnayacak, kv de kizinin cocuguna bakmaya gidecek. Annemde simdiden yerini yapiyo, ben havalar sogumadan yazliga donerim diye.. Zaten hamileligimin basinda, en zor zamanlarimda bile yoktular ikiside.. Bulantidan aylarca yemek yapamadim, tostla beslendik maaile.. Amaaan sikma canini canim. Ama icine de atma, soyle ikisinede canini sikan seyleri.. Allah yardim ediyo, yalniz kalip is basa dusunce.. hem esinde yardimciymis..
Kızlar selam hastaneden bildiriyorum
Çok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.
Çok teşekkürler, sabah 7 de hastanede olacağız, bir aksilik olmazsa genel anestezi istiyorum. Size detayları yazarım
Sırf annemin bu hareketleri yüzünden ben de bakıcı tutmak zorunda kalıcam, halbuki maddiyatımız öyle kötü ki sorma, anneme bir ay önce eşimin işe başlayacağını söylediğimde ben gelir bakarım sana bile demedi , eşimin zoruyla çağırdım yanıma yoksa evişini bi şekilde yapmayı kafama koymuştum, eşim asla olmaz dedi, haberi yok tabi annemin bu tavrından, annem bana bakmaya çok istekliymiş de ben annemi istemiyomuşum
gibi davrandım eşime çaktırmadım hiç..
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
İyi geceler arkadaşlar bende ağustos annesiyim ama genelde sizi takip ediyorum pek yazmıyorum. Sizlere bi sorum olacak ben 37+ 2 deyim bebeğim 2.750 gr ve bugün cati muaynem vardı doktorum bebek küçük o olduğu icin bugün muayene etmedi cumartesi gününe tekrar randevu verdi.bu arada özel bi hastanede devam ediyorum takiplerime.. Aklıma takıldı ha bugün ha cumartesi ne fark eder diye düşünüyorum. Acaba ayriyeten muayne ücreti almak için mi boyle yaptı anlamadim.
Iyi yapmissin.. Sonucta iyide olsalar es onlar.. en ufak seyde, alttan alttan igneliyolar.. Senin annen kalmadi da bak benimki geldi falan filan ayagi iste... Isin zor canim, insanin yardimcisi olmayinca, cok yipraniyo.. Ben gorumceme bakiyorim, anasi yilin 8 ayi yaninda kaliyo, hem cocuklara bakiyo, hem yemek yapiyo, hem temizlik.. Bende cocuk kreste, ben iste, aksam kostur kostur gel, cocugu al, yemek yap, yedir yatir, cocuk hasta olsa bin turlu dert, kres almak istrmez, ben izin alamam.. hafta sonu temizlige kostur... simdi bide ikinci gelince iyice tirlatirim ben kesin..
Çok teşekkürler, sabah 7 de hastanede olacağız, bir aksilik olmazsa genel anestezi istiyorum. Size detayları yazarım
herzaman giremediğimi yazmıştım size ama interneti bulmuşken yazmak istedim.
benim kandaki pıhtıdan dolayı sezeryan olacak.yarın yaniperşembe sabah7.30da alınacak inş.ameliyat esnasında tekrar pıhtı şüphesinden dolayı varis çoraplarıyla ameliyata alınacakmışım.aynı kan grubundan 3kişi hazır bekliycek(inş ihtiyaç olmazda).38+3ken alınmış olacak bebiş 3500 olmuştur tahminim.
şekerde yüksek hala.dua edin neolur.insanda inanılmaz bir heyecan oluyor.
................
kızlar yaaa ben size bunları yazarken eşim geldi(bugun işi çok uzun sürecekti.ama çok hastalanınca hastaneye götürmüşler)orada şiddetli boğaz enfeksiyonundan dolayı penisilin vurmuşlar.(1saat önce).eve bi girdi yüzünde 3-4tane kabarcık.korktum hemen gittiği hastanenin acilini aradım.hemen gelsin dediler.arkadaşını çağırdı.şimdi hemen çıktılar.rabbim yardım etsin bize inş ya.çok korktum penisilin alerjisi olursa diye:18::18::18:
herzaman giremediğimi yazmıştım size ama interneti bulmuşken yazmak istedim.
benim kandaki pıhtıdan dolayı sezeryan olacak.yarın yaniperşembe sabah7.30da alınacak inş.ameliyat esnasında tekrar pıhtı şüphesinden dolayı varis çoraplarıyla ameliyata alınacakmışım.aynı kan grubundan 3kişi hazır bekliycek(inş ihtiyaç olmazda).38+3ken alınmış olacak bebiş 3500 olmuştur tahminim.
şekerde yüksek hala.dua edin neolur.insanda inanılmaz bir heyecan oluyor.
................
kızlar yaaa ben size bunları yazarken eşim geldi(bugun işi çok uzun sürecekti.ama çok hastalanınca hastaneye götürmüşler)orada şiddetli boğaz enfeksiyonundan dolayı penisilin vurmuşlar.(1saat önce).eve bi girdi yüzünde 3-4tane kabarcık.korktum hemen gittiği hastanenin acilini aradım.hemen gelsin dediler.arkadaşını çağırdı.şimdi hemen çıktılar.rabbim yardım etsin bize inş ya.çok korktum penisilin alerjisi olursa diye:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?