2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah bu anneler yaa.. Bizi kv lerle papaz edenlerde onlar.. Ayni seyleri ilk bebegimde yasadim, kv ve annem anjaradaydi, ben istanbuldaydim. Annem kv ye tahammul edemedigi icin 6 gunlukken bebek gitti.. kv de 40 i cikana kadar kalacakti. Annem gidince trip yapmaya basladi. Birbirimize iyice sinir olduk,25 gunlukkende o gitti.. gidis o gdis, 2,5 yasina kadar yalniz, bakici destegiyle buyuttum oglumu. Simdi guya ikisiylede ayni srhirdeyiz ama, yine kimsenin bana faydasi olnayacak, kv de kizinin cocuguna bakmaya gidecek. Annemde simdiden yerini yapiyo, ben havalar sogumadan yazliga donerim diye.. Zaten hamileligimin basinda, en zor zamanlarimda bile yoktular ikiside.. Bulantidan aylarca yemek yapamadim, tostla beslendik maaile.. Amaaan sikma canini canim. Ama icine de atma, soyle ikisinede canini sikan seyleri.. Allah yardim ediyo, yalniz kalip is basa dusunce.. hem esinde yardimciymis..

ay canımm çok heyecanlı inş.sıhhatli olun ikinizdee , sabah kaçta doğum,anestezi nasıl istyrsn??

Allah yardimciniz olsun. Saglikla gelsin bebisin insallah..

Evet resmen sidik yarıştırıyo annem, aynıymışız gerçekten, çok üzüyor beni çok...

Sırf annemin bu hareketleri yüzünden ben de bakıcı tutmak zorunda kalıcam, halbuki maddiyatımız öyle kötü ki sorma, anneme bir ay önce eşimin işe başlayacağını söylediğimde ben gelir bakarım sana bile demedi , eşimin zoruyla çağırdım yanıma yoksa evişini bi şekilde yapmayı kafama koymuştum, eşim asla olmaz dedi, haberi yok tabi annemin bu tavrından, annem bana bakmaya çok istekliymiş de ben annemi istemiyomuşum
gibi davrandım eşime çaktırmadım hiç..

Kızlar selam hastaneden bildiriyorum

Çok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.

Canım dualar seninle inş Rabbim hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş senden iyi haberleri bekliyoruuuz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demekki bebişini kucağına alma vaktin gelmiş annesi hayırlı bir şekilde al inş canım kucağına saglık sıhhatle dualar seninle inş

Iyi yapmissin.. Sonucta iyide olsalar es onlar.. en ufak seyde, alttan alttan igneliyolar.. Senin annen kalmadi da bak benimki geldi falan filan ayagi iste... Isin zor canim, insanin yardimcisi olmayinca, cok yipraniyo.. Ben gorumceme bakiyorim, anasi yilin 8 ayi yaninda kaliyo, hem cocuklara bakiyo, hem yemek yapiyo, hem temizlik.. Bende cocuk kreste, ben iste, aksam kostur kostur gel, cocugu al, yemek yap, yedir yatir, cocuk hasta olsa bin turlu dert, kres almak istrmez, ben izin alamam.. hafta sonu temizlige kostur... simdi bide ikinci gelince iyice tirlatirim ben kesin..

Canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inş mutluluğunu kucağına aldın ne güzel şimdi mis kokusunu içine çekme vakti ne mutlu sana :)

İyi geceler arkadaşlar bende ağustos annesiyim ama genelde sizi takip ediyorum pek yazmıyorum. Sizlere bi sorum olacak ben 37+ 2 deyim bebeğim 2.750 gr ve bugün cati muaynem vardı doktorum bebek küçük o olduğu icin bugün muayene etmedi cumartesi gününe tekrar randevu verdi.bu arada özel bi hastanede devam ediyorum takiplerime.. Aklıma takıldı ha bugün ha cumartesi ne fark eder diye düşünüyorum. Acaba ayriyeten muayne ücreti almak için mi boyle yaptı anlamadim.

ben de özele gidiyorum , 38.haftaya girdim bugün cumartesi günü kontrolüm vardı çatı muayenesi yapacaktı vazgeçti ,(neden bişlmiyorum bebek küçük diyedr belkide ) haftaya yaparız dedi, benim pazar gecesi kanamam olunca pazartesi tekrar gittim o zaman yaptı çatı muayenesini , bir daha kanaman olursa mutlaka gel kanaman olmazsa cumartesi görüşürüz dedi, 10 günlük süre var benim hastanede muayene olduktan sonra 10 gün içinde tekrar gidersen ücret ödemiyorsun , senin ki de ücret için yapmamıştır bence gerek görmemiştir

Çok özeniyorum ya hani anneleri evlatlarına çok düşkündür ya , hiç bi zaman öyle olamadık biz annemle , abimi çok sever annem, beni de sever elbet ama abime laf söyletmez...çok dertliyim bu konuda da böyle konuşmayı da yakıştıramıyorum kendime nede olsa annem o benim...

Bebek sayılarının arttığını görmek ne kadar güzel : ))
Bazen niyeti bende bozuyorum, bebişimiz normalden biraz ileri, ne gerek var beklemeyelim sezeryanla kavuşalım diyorum, eşim çok kızıyo tabi : )) benimde yapacağımdan değilde işte, kavuşmak için sabırsızlanıyo insan

herzaman giremediğimi yazmıştım size ama interneti bulmuşken yazmak istedim.
benim kandaki pıhtıdan dolayı sezeryan olacak.yarın yaniperşembe sabah7.30da alınacak inş.ameliyat esnasında tekrar pıhtı şüphesinden dolayı varis çoraplarıyla ameliyata alınacakmışım.aynı kan grubundan 3kişi hazır bekliycek(inş ihtiyaç olmazda).38+3ken alınmış olacak bebiş 3500 olmuştur tahminim.
şekerde yüksek hala.dua edin neolur.insanda inanılmaz bir heyecan oluyor.
................
kızlar yaaa ben size bunları yazarken eşim geldi(bugun işi çok uzun sürecekti.ama çok hastalanınca hastaneye götürmüşler)orada şiddetli boğaz enfeksiyonundan dolayı penisilin vurmuşlar.(1saat önce).eve bi girdi yüzünde 3-4tane kabarcık.korktum hemen gittiği hastanenin acilini aradım.hemen gelsin dediler.arkadaşını çağırdı.şimdi hemen çıktılar.rabbim yardım etsin bize inş ya.çok korktum penisilin alerjisi olursa diye:18::18::18:

Allah sana da eşine de yardim etsin su mubarek saatler hurmetine.hayirli haberlerini bekliyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde durumum aynı bende varis çorabıyla giricem.. allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…