- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.141
Insallah cansum:) dogur bakalim bizim oglana senin kizi alalim :)test yaptirdinmi kac cikti?böyle salaklar çok cnım sıkma canını hayırlısyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu bende bir nişanlı doğarıyım ona bariiii
Sizde de varsa sorun yok o zaman , olağan bişii demek ki , oh içim rahatladı kızlar , çok tırsak bişii oldum çıktım ben herşeyden korkuyorum ya...
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Amin canim..gitdim bebegin basi asagda dedi kardon acilmis dedi suyun cok dedivamaaaaa ben hic birine inanmadim doktorum yoktu baskasiydi sinir etdi beni yarim saat
Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...
Iftar yemeklerini genelde ben yapıyorum eşim el lezzetime alışkın oldugundan 😊 ama sebzeleri annem yikiyor dogruyor ben tadını tuzunu dizmesini oturduğum yerden yapiyorum firina koyup cikarmak da annemde
Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...
Kizlar ikonizide tebrik ederim..rabbim saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin.darisi basimiza..Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
Kızlar ben az önce dışarı çıktım gezmeyeizmirdeyim ben foruma gezmeye gttim gitmez olaydım çıkmaz olaydım , ne yürüyebildim ne nefes alabildim , bi yandan benim oğlan aşağı baskı yapıyor adım attıkça canım yandı , wc ihtiyacım oldu sıra vardı wcde giremedim , kasıldım kaldım , aylardan sonra bi dışarı çıkmama izin verdiydi doktorum ama dışarı çıkılcak haftaları çoktan geçmişim, haşatım çıktı eve kendimi zor attım, sinirimden ağlıycaktım...
Bu gidişle sonumuz aynı :)
Ama benimki cumadan sonra hemen Pazartesi olmasın çünkü Bayram :)
1 hafta daha beklesin mümkünse :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canım, doktorumu da aradım o da öyle söyledi. sen almasan da bebek alır dedi...
Tüm hamileliğim boyunca hep yemek yerken sorun yaşadım.Halen iştahım kapalı.Hatta bugün istifra ettim.Bir türlü düzgün beslenemedim.Moralim çok bozuk.Aç gezdiğim günler çok fazla.Çok üzgünüm çok
Burdan beslenme düzeninden bahseden arkadaşları okuyunca daha da vizdanım szılıyor.Bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyorum.
Ben haketmiyorum galiba bu bebeği
Kızlar ben az önce dışarı çıktım gezmeyeizmirdeyim ben foruma gezmeye gttim gitmez olaydım çıkmaz olaydım , ne yürüyebildim ne nefes alabildim , bi yandan benim oğlan aşağı baskı yapıyor adım attıkça canım yandı , wc ihtiyacım oldu sıra vardı wcde giremedim , kasıldım kaldım , aylardan sonra bi dışarı çıkmama izin verdiydi doktorum ama dışarı çıkılcak haftaları çoktan geçmişim, haşatım çıktı eve kendimi zor attım, sinirimden ağlıycaktım...
Tüm hamileliğim boyunca hep yemek yerken sorun yaşadım.Halen iştahım kapalı.Hatta bugün istifra ettim.Bir türlü düzgün beslenemedim.Moralim çok bozuk.Aç gezdiğim günler çok fazla.Çok üzgünüm çok
Burdan beslenme düzeninden bahseden arkadaşları okuyunca daha da vizdanım szılıyor.Bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyorum.
Ben haketmiyorum galiba bu bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?