2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizde de varsa sorun yok o zaman , olağan bişii demek ki , oh içim rahatladı kızlar , çok tırsak bişii oldum çıktım ben herşeyden korkuyorum ya...

O bendede oluyor çok korkuyorum kasiklarima batma filan wcye zor gidiyorum kan filan göreceğim diye, adet dışı her kanamadan hep korktum ...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Allah anali babali büyütsun tebrik ederim canım benim. ..

:) tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

Bende de oyle kizlar su balonu gibi sanki alt bolge yururken cok agirlasiyor NESDEM CANIM ECE90 nasilsiniz ece az kalmis iki hafta ya ne guzel benim icin zaman gecmiyo sanki nesdem cok cok gecmis olsun Rabbim miniginide annesinide korusin

Allah analı babalı büyütsün canım , sen kurtuldun ne güzel darısı başımıza...

doğum yapan tüm arkadaslara hayırlı olmasını diliyorum.hepsinin doğum hikayelerini 2014ağustos anneleri doğum hikâyeleri konu başlığına bekliyoruz

Kızlar ben az önce dışarı çıktım gezmeye izmirdeyim ben foruma gezmeye gttim gitmez olaydım çıkmaz olaydım , ne yürüyebildim ne nefes alabildim , bi yandan benim oğlan aşağı baskı yapıyor adım attıkça canım yandı , wc ihtiyacım oldu sıra vardı wcde giremedim , kasıldım kaldım , aylardan sonra bi dışarı çıkmama izin verdiydi doktorum ama dışarı çıkılcak haftaları çoktan geçmişim, haşatım çıktı eve kendimi zor attım, sinirimden ağlıycaktım...

Iftar yemeklerini genelde ben yapıyorum eşim el lezzetime alışkın oldugundan 😊 ama sebzeleri annem yikiyor dogruyor ben tadını tuzunu dizmesini oturduğum yerden yapiyorum firina koyup cikarmak da annemde

ooo büyük şef :)))) ara ara tariflerinide alabiliriz yaniii... hiç sevmem yemek yapmayı hiçte çeşit bilmem :)

Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...

Kizlar ikonizide tebrik ederim..rabbim saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin.darisi basimiza..

Canim inan hepimiz ayni durumdayiz..yurumeye ooturmaya yatmaya mecalimiz kalmadi su sicaklarda..son aylarimizda..rabbim yardimcimiz olsun

Bu gidişle sonumuz aynı :)

Ama benimki cumadan sonra hemen Pazartesi olmasın çünkü Bayram :)

1 hafta daha beklesin mümkünse :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla uşak geleceği zaman bayram mayram dinlemez :))) geldimi tutamazsın annesi çıkıverir Alimallah :) hayırlı zamanda gelsin paşalar inşallah

Tüm hamileliğim boyunca hep yemek yerken sorun yaşadım.Halen iştahım kapalı.Hatta bugün istifra ettim.Bir türlü düzgün beslenemedim.Moralim çok bozuk.Aç gezdiğim günler çok fazla.Çok üzgünüm çok
Burdan beslenme düzeninden bahseden arkadaşları okuyunca daha da vizdanım szılıyor.Bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyorum.
Ben haketmiyorum galiba bu bebeği

Canım olur mu öyle şey , böyle düşünüp bebeğini üzme , yiyemiyosan da bilerek yapmıyorsun ki sonuçta bünye meselesi, zaten bebeğin sen iyi beslenmesen de senin depolarından alıyor, olan sana olur bebeğine bişiicik olmaz, üzülme...

:))) ah canım ya o kadar mı ağır ya bende çıktım epeydir çıkmıyordum bu kadar yorucu, sancı girdi,tansiyonum sanirim yükseldi nabizim yine fazlaydı ölçmedim limonlu su içtim şimdi az yüksek çıkacak acile gidecez orada dururken düşecek inşallah ihmal ettim diye sorun olmaz. ..sen dinlen canım yorma kendini. .

Ooo sende valla bende üzülüyorum ama düşününce saçma , bende bu ara yiyemiyorum yoruldum yoğurt ye süt iç ceviz ye ...Artı kendi evimde olsaydım daha güzel beslenirdim diye üzülüyorum ama yersiz Allahım evine bir damla et gitmeyen kişiler var,meyve nedir bilmeyen biz var yemiyoruz onların bebekleri Beslenmiyor mu sanki, kuzenim bana yemiyorsun diyet yapıyorsun zayıflatin bebeği diyor aslında alakası yok, kendi bonfileleri yedi,kuzu gerdan yedi ama zayıf bir bebek doğurdu alakası yok yani. .Üzülme eşim zeki biridir ya da çalışkan annesine bakıyorum hiç dikkat etmemiş salkaraya olmuş ee nasıl oldu ..üzülme sakin Allahın adaleti büyük yiyebilen,satin alip yiyen kişiyle alamayan kişinin ya da iştahsız birinin bebeğini ayırmaz... haketmiyorum filan deme biliyor musun şu dediğin şeyde bizim ağlamalarimzda artık hormonlarimizin tavan yaptığıni gösteriyor. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…