2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne güzellmaşallah ne güzel beklemiş oğlun annesi günü nerdeyse gelmiş inşallah biz kasım annelerinide böyle güzel günler bekler melek kokuna kavuşmaya az kaldı ne mutlu size ağustos anneleri

Aslında zemzem bulsaydım ben de emzirmeden evvel ilk onu vermek isterdim ama yok.. Ama diğer dediklerinle ilgili bi bilgim yok canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırdır inşallah.. Rüyada ölü görmek ölmek anlamına gelmez canım benim.. Biz de böyle yakın bir ölmüş kişiyi görene o kişi dua istiyor ya da kendi adına bi hayır yapılmasını istiyor derler. Bugün Kadir gecesi babana bol dua et ve olmazsa bi fakire bi şey ver onun hayrınA..

bebişin bi kaşıklık midesi olacak ve dünyanın en değerli şeyi süt yerine başka bi şeyle doldurmak bir öğün bile olsa tehlikeli bence....

ben de 27-33. haftalar arası hiç kilo almamaıştım ama bebiş 700 gr almıştı.doktorum senin yemenle alakası yok o senden beslenir dedi.benim de içim rahatladı çünkü o haftalar çok iştahsızdım :)

Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım..Darısı başımıza..

benim doktorumda tam tersine çok rahat :) Ama bi yöndende iyi oluyo,benim pimpirikli tarafımı bastırıyo,rahatlatıyo insanı :)

Allah analı babalı büyütsün canımm..

valla canım hepimiz aynıyız.Ben de önceden gezmeyi çok severdim.ama bu son ay zorunlu olmadıkça çıkmıyorum.Gçen hafta bazı ihtiyaçları almak için çıktık çarşıya,gittğim alışveriş merkezinden alacaklarımı aldım.eşim bakcakmısın üst katlara dedi.yok dedim ilk defa adam da şşaırdı normalde her dükkana girerdim :) artık bebişlerimizle gezeriz,ömür boyu hamile kalcak değiliz ya :))

canım bebişler bizim depolardan besleniyo ama sen yinede yemeni içmeni ihmöal etme.ben haftada 1 kg beyaz peyniri tek başıma yiyen biriyim :))ayrıyeten kaşar,labne ve her gün de süt içiyorum br bardak.buna rağmen kalsiyum değerim sınırda çıktı.yediklerimin hiç faydası olmamış bana :)

valla canım annenin tavrına şaşırdım açıkçası.Ben kv ile aynı ilçede olmama rağmen onu istemiyorum yanımda çünkü hiç bi işime yaramıyo.annemler samsundan gelecek,hatta bayağı kalacaklar.babam zaten emekli,küçük kardeşimde yok.Annemde kardeşimle beni büyüttükten sonra yengem çalışıyodu dayımın çocuğuna baktı senelerce,bitişik komşumuzun kızınada 1 yaşından 5 yaşına kadar baktı halada bakıyo ama artık bırakacak hem çocuk okula başlıyo hem de torun geliyor :) ama uzun duramam diyodu,bakalım artık.ama dayanamaz durur gibime geliyor.kv den hayır olmadığını biliyo çünkü.

Tansiyonumu ölçeyim dedim 12/8.5 küçüğü normalden yüksek tansiyon aleti yarı otomatik ne yapsam bilemedim esim de görevde

canım bence çok yüksek değil.

muayene ücretleri bildiğim kadarıyla 10 gün içinde gidersen alınmıyor.ya da benim hastanem öyle.

saol canım valla..Allah razı olsun..ne güzel bişiler öğrendik :)

Konu kayinvalide ve anneden açılınca duramadim ilk çocuğum da yasadiklarim geldi aklıma kayinvalidemle annem gecinemiyordu ve gorusmuyorlardi doğum yaklastikca beni stres aldı ikisini nasıl idare edicem diye annem her işimi yapıyordu hamilelegim boyunca yalnız bırakmadı halen daha da parçasıdır benim için kendini. Kayinvalidem ne yardım etti ne torununa birsey aldı ama sıra 40 gün bakmaya gelince bilmis kesildi ben bakicam 40 gün dedi ben de gerek yok zahmet etmeyin annem bakacak dedim çünkü art niyetle söylediğini annemin gelmemesi için yaptığını alıyordum. O zaman 20 gün sen 20 gün annem baksın dedim onu da kabul etmedi ve baya zor günlerdi benim annem dogumum göremedi bu inatlasma yüzünden çok kinlenmistim. Ve annemle aramızda bozulan sonra 20 gün baktı ve bıraktı gitti beni kayinvalidem o kadar yalnız kaldım ki eşim de pek olaylara dahil olmadı. Şimdi 2. Çocuğum a hamileyim annem yine yanımda temizligime herseyime koşuyor. Ve ben kayinvalidemle gorusmuyorum bu sefer de onlar goremesin inatlasma değil mi. Bazen günah mi diye üzülüyorum ama kayinvalidem bana çok yaptı hakediyor diye düşünüyor

Doktora geldim acil sezeryana girdi önce tansiyon ölçümü yapıldı ya 14/9 bıktım ya canım sıkılıyor...bebeğimin hareketleri yavaşladi artık ağlamak istiyorum ..musallat oldu bu tansiyon bana ne yapacağım ya off moral sıfır

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Çok sağol canım, yalnız değilmişim , konuşucam bi kere daha olmazsa yaparım evimin işini Allaha emanet napayım.siz olmasanız kimle dertleşicem sağolun...

Allah yardımcın olsun canım benim.. Bekle bakalım doktor ne diyecek.. Sen zaten sezeryan olmak istyirodun, Dr seni takip eder inşallah en hayırlı güne de sezeryana gün verir inşallah hasarsız atlatırsın bu süreci ama sakin olmaya çalış en azından bilinçlisin maşalah hep takip ettin tansiyonunu.. Allah şifa versin

İnşallah hepberaber atlatıcaz canım dediğin gibi bayramı geçirelim yeter, babamı da görünce çok etkilendim , Allah ne isterse o olur, inşallah sağsalim çıkarım sezeryandan...

canım evine haftada bir temizlikçi al.. yemekleride eşin yapsın, az fazla fazla yapsın birkaç öğün yersiniz. ama tabi başka ihtiyaçlarında oluyorsa bilemem

Para durumu müsait olsa hiç düşünmem alırdım canım ama imkansız malesef , ah keşke ...

Ne kadsr çok aynı durumda olduğumuz varmış ben de bi tek benim sanıyodum , biz evlatlarımıza yapmayalım bunları , çok haklısın canım , inşallah lohusalığımızda insaflı olurlar , iyi geçiririz inşallah...

Yapayım canım haklısın sağol...

valla çocuk olunca kv ler kıskanıyo diyolar.benim bi arkadaşımında buna benzer bi durumu olmuştu.kv yüzünden annesi gitmişti.o da hiç odasından çıkmamış tavır yapmış.bazen hak ediyor bu kv ler :) sana kim yardımcı oluyosa onu cagır yanına.benim kv de bakarım diyodu.ama bir sürü hastalığı var.başı dönüyomuş sürekli.ben ne zaman yorgun hissedip kendimi yatsam,ondada bi baş dönmesi hastalık başlıyo.ben m kötüyüm anlamıyom öle kötü düşünüyom.Allah'tan görümcem çok iyi,iftara geldiklerinde senin yanına elli ayaklı biri lazım.annemin yapacağı iş değil dedi.sürekli başı dönüyo,o bakamaz dedi.kv de biraz bozulur gibi oldu ama kabul etti mecburen.yoksa öbür türlü kapağı bi attı mı bizim eve daha gitmezdi.Çocuk yokken bile evde gün boyu oturup yemek yapmayan bi tip.okuldan yorgun argın gelyorum.10 dk yerime oturuyom,acıktım diyodu.halbuki hamileliğimin ilk ayları olduğunu ve yorgun uyumak istediğimi biliyo.çok gıcık olmuştıum.sürekli hizmet bekliyo,Allahtan görümcem öle dedide sürekli kalmaz yanımızda zaten annemle babam gelince babamdanda çekinir çok durmaz

benim de babamm 8 yıl önce vefat etti tayinim de, düğünde hep onu aradım doğumda da olmayacak bu eksiklik insanın içine işliyor böyle rüyalar görüyoruz işte.
anne konusunda da annem hep diğer kızlarını tuttu küçükken hep öyle hissettim bende ve bu çok acıtıyor tabi...hatta bu yüzden ben kimseye böyle hissettirmemek için tek çocuk istiyorum..annem öyle sarılmaz dokunmaz öpmez falan...ama şimdi belkide diğer kızları ona uzak durduğu için aramız iyi ne zaman arasam koşar gelir bu sene ve seneye de kalmak istiyor hatta bebiş için...çünkü ben kaynanayla duramam onunla hiç anlaşamayız görüşmeyiz hatta telefonla annemi arayıp dert yanarım annem öyle yapma kızım üzme kaynananı iyi geçinmeye çalış falan der....ama ben burdan ne çıkardım bazı insanlaınr kaynanaları öyle bir iyi ki annesi kıskanıyor demekki öyle iyi kaynanalar var:))))) daha öncesinde kaynanayla çok sıkı fıkıysanız gezisp tozuyorsanız annenize çaktırmayın kızlar sizde demek ki diyorlar ki iyiyken kaynanayla aralarından su sızmıyordu hastaykende gelsin baksın o zaman bakalım...
annene ben kaynanam için el kızıyım ne halde olduğum umrunda olmaz ama sen annemsin canınım senin yanımda olması gereken sensin desen ne der acaba anneleriniz biraz dışlanmış hissediyor sanırım kendilerini...

doktor kontrollerinde bir sorun oldu mu hiç ? bebeğinin kilosu çok düşük yada gelişimi çok geri vs.. Allah korusun öyle bişey duymadım senden. herşey yolunda bence sıkma kendini

Sağol canım.Dediğin gibi kontrollerde bir sorun yok.Her şey yolunda ama aç gezmek dokunuyor yaa.Çocuk aç kalıyor gibi geliyor.Bir de bişey yiyince hareketleniyor ya.İşte o zaman kötü oluyorum

Insallah cansum:) dogur bakalim bizim oglana senin kizi alalim :)test yaptirdinmi kac cikti?

kuzum kız diyorumda içimden bir ses erkek diyor sağ yumurtamdan hamile kaldım testim adetinn 2.günü 168 kuuzm canım senim mide bulantın nezaman başlamıştı

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…