- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.241
iyi seninki belli olmuş benimkide inş. çarşamba belli olacak spinalde sadece bacaklarını 4-5 saat hareket ettiremiyorsun o kötü
Çok sağol canım, yalnız değilmişim , konuşucam bi kere daha olmazsa yaparım evimin işini Allaha emanet napayım.siz olmasanız kimle dertleşicem sağolun...
Arkadaslar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim yaptığımız tüm dualari kabul etsin insllh ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
Ben dun 34+4 de uçak yolculugu yaptım ve Antep'den Almanya'ya ailemin yanına doğum icin geldim. Cok şükür hic bir problem yaşamadım. Ayrıca kızımda cok iyi,2500 gram olmus ve 48 cm boyu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy ne güzellmaşallah ne güzel beklemiş oğlun annesi günü nerdeyse gelmiş inşallah biz kasım annelerinide böyle güzel günler bekler melek kokuna kavuşmaya az kaldı ne mutlu size ağustos anneleri
kızlar çalıştığım okulda norm fazlası oldum.. şimdi birde tayin istiycem, bunca tantana arasında birde okul değişikliği... pöffffff......
Doktora geldim acil sezeryana girdi önce tansiyon ölçümü yapıldı ya 14/9 bıktım ya canım sıkılıyor...bebeğimin hareketleri yavaşladi artık ağlamak istiyorum ..musallat oldu bu tansiyon bana ne yapacağım ya off moral sıfır
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
dedimmcanım az önce annemle konuştum , ben gelip sana bakmıyor muyum sana gelmicem mi dedim diyor , oysa ki konu o değil bile , beni hayatım boyunca anlamadı şimdi de anlamıyor, benimki de böyle işte , üstelik şimdi konuşunca da ben suçlu oldum, yine ve yine , napalım olsun...benim de babamm 8 yıl önce vefat etti tayinim de, düğünde hep onu aradım doğumda da olmayacak bu eksiklik insanın içine işliyor böyle rüyalar görüyoruz işte.
anne konusunda da annem hep diğer kızlarını tuttu küçükken hep öyle hissettim bende ve bu çok acıtıyor tabi...hatta bu yüzden ben kimseye böyle hissettirmemek için tek çocuk istiyorum..annem öyle sarılmaz dokunmaz öpmez falan...ama şimdi belkide diğer kızları ona uzak durduğu için aramız iyi ne zaman arasam koşar gelir bu sene ve seneye de kalmak istiyor hatta bebiş için...çünkü ben kaynanayla duramam onunla hiç anlaşamayız görüşmeyiz hatta telefonla annemi arayıp dert yanarım annem öyle yapma kızım üzme kaynananı iyi geçinmeye çalış falan der....ama ben burdan ne çıkardım bazı insanlaınr kaynanaları öyle bir iyi ki annesi kıskanıyor demekki öyle iyi kaynanalar var:))))) daha öncesinde kaynanayla çok sıkı fıkıysanız gezisp tozuyorsanız annenize çaktırmayın kızlar sizde demek ki diyorlar ki iyiyken kaynanayla aralarından su sızmıyordu hastaykende gelsin baksın o zaman bakalım...
annene ben kaynanam için el kızıyım ne halde olduğum umrunda olmaz ama sen annemsin canınım senin yanımda olması gereken sensin desen ne der acaba anneleriniz biraz dışlanmış hissediyor sanırım kendilerini...
Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Doktora geldim acil sezeryana girdi önce tansiyon ölçümü yapıldı ya 14/9 bıktım ya canım sıkılıyor...bebeğimin hareketleri yavaşladi artık ağlamak istiyorum ..musallat oldu bu tansiyon bana ne yapacağım ya off moral sıfır
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ay hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Allah yardimcin olsun canim inşallah sorunsuz bi şekilde bebeği ne kavusursun sen yazınca bende korktum ya benimde yükselio dr riske atmayip alalım dedi ama ben beklemeyi tercih ettim inşallah yanlış bi kara wermemisimdirKızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?