2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim yaptığımız tüm dualari kabul etsin insllh ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
Ben dun 34+4 de uçak yolculugu yaptım ve Antep'den Almanya'ya ailemin yanına doğum icin geldim. Cok şükür hic bir problem yaşamadım. Ayrıca kızımda cok iyi,2500 gram olmus ve 48 cm boyu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol canım, yalnız değilmişim , konuşucam bi kere daha olmazsa yaparım evimin işini Allaha emanet napayım.siz olmasanız kimle dertleşicem sağolun...

Tabii ki değilsin yavrum bazen hayatta sadece bize böyle şeyler oluyor sanıyoruz ama herkeste var bir başka türlü dert. Boşver allah bugünümüzü aratmasın inşallah. Yeterki görelim, biz evlatlarımıza böyle etmeyelim. Kimbilir onların da aklından neler geçiyor.

Mübarek gün Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben hergün birazını yapıyorum. Dün akşam mutfağı azıcık topladım, bugün akşam yatak odasını inşallah ufak ufak toplarım. Öyle öyle toplarım napayım. Kendini sakın zorlama. Varsın evi pislik götürsün. Senden ve bebeğinden önemli değil.

Güzel duana amin.. Iyi maşallah me güzel ailenin yanına sorunsuz gitmişsin.. Rabbim tüm hamilelerin de bizim de yüzümüzü güldürsün..

Ayy ne güzellmaşallah ne güzel beklemiş oğlun annesi günü nerdeyse gelmiş inşallah biz kasım annelerinide böyle güzel günler bekler melek kokuna kavuşmaya az kaldı ne mutlu size ağustos anneleri

saol canım rabbim sizinde sağlıkla bugünlere kadar gelmenizi nasip etsin inşallah

kızlar çalıştığım okulda norm fazlası oldum.. şimdi birde tayin istiycem, bunca tantana arasında birde okul değişikliği... pöffffff......

nasıl norm fazlası oldun ya ben bu işide anlamış değilim hoca varken niye açık gösterip başka hoca alıp olan hocayı gönderiyorlar ki çok kızıyorum hamilesin şimdi belki evin okulun evin karşısında süt için gidip geleceksin hiç mi düşünmüyorlar???
ama herşeye inat çoook güzel bir okul olsun hep yardımcı olsunlar canım bende korktum şimdi hiç boş bırakmaya gelmiyor okulu

Kızceler Günaydııın Rabbim Kadir Gecenizi Mübarek Kılsın inş bugün yapacagınız bütün dualarınızı Rabbim kabul eylesin bebeklerinizde birlikte Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin ve evlatlarınızın Salih ve saliha bir evlat olmalarını nasip etsin inş sizlere darda olan arkadaşlarımız feraha çıksınlar inş tez zamanda ne sıkıntınız varsa Rabbim hayırlı bir şekilde hayra yöneltsin Rabbim bizi inş cennetlik annelerden olmamızı nasip eylesin hayırlı anne olalım evlatlarımıza inş Hayırlı Günler Diliyorum hepinize Benimde dün kontrolum vardı 34+5 deyim 47 cm 2500 kılo bebişim ufak bı doktor değişikliği yaptım Allah'tan şansım yaver gitti ilk doktorum beni kabul etti aldı bütün sıcaklıgıyla dönmeyen bebeğim için Gayet olumlu şeyler söyledi döner beklicez inş dedi sezeryandan hiç konuşmadı bile beni korktup takibimi yapan doktorum dire 25 Ağustos'a kadar izinli oldugu için gelince dönmezse sezeryann demiştiki o arada kontrole bile gidemicektim tatilde oldugu için şimdi iyiki eski doktoruma geri döndüm diyorum biraz maddi olarak zorlucak bizi ama yapcak bişey yok malesef anlıcagınjz doktor ve hastahane çok önemli doktorunuza hiç çekinmeden herseyi sorun eger zaten soramıyorsak bu bir sorundur iletişimimizde

Be de doktordayim 14/10 çıktı doktorum kızıyor pimpirikleniyosun tansiyonunu yükseltiyosun vajinal muayene yaptı hemen idrar ve nst istedi idrar sonucunu bekliyorum bakalım ne diyecek gerçi biz kaza atlattik gelirken ondan mı yükseldi bilemiyorum

kadir gecemiz hepimize mübarek olsun.Allahım bu mübarek gün hürmetine hepimize hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar ve onları yetiştirebilecek hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.dualarımızın kabul olması dileğiyle...

dedimmcanım az önce annemle konuştum , ben gelip sana bakmıyor muyum sana gelmicem mi dedim diyor , oysa ki konu o değil bile , beni hayatım boyunca anlamadı şimdi de anlamıyor, benimki de böyle işte , üstelik şimdi konuşunca da ben suçlu oldum, yine ve yine , napalım olsun...

Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar, Rabbim tum annelerin yavrularini onlara bagislasin, acilarini gostermesin insallah.

Canım doktorun bilir ne yapulacağını ç pabik yaona , rahatlatmaya çlış kendini , inşallah düşer tansiyonun...

Ay hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Sent from my iPhone 5 S

Canım dün doktora gittim ve içim çok rahat etti kesinlikle doktor çok önemli iyiki ilk doktoruma geri dönmüşüm dedim sezeryandan bahsetmedi bile döner inş dedi beklicez rutin kontrole devam edicez dedi ıkı hafta snra tekrar görücekmiş beni çok rahatlattı bebişim bağdaş kurmuş oturmuş bu arada

Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi

Canım inş Allah'ın izniyle hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alıcaksın panik yapma rahat ol en güzel anı bu güzel gecede yaşıyacaksın

Kızlar ben hep KK ya bilgisayardan giriyorum,doğumda hastanede falan da sizinle iletişimde olmak için telefona da yüklemek istiyorum.telefonum iphone,nasıl yüklicem tarif edebilir mi bilenler?

Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Allah yardimcin olsun canim inşallah sorunsuz bi şekilde bebeği ne kavusursun sen yazınca bende korktum ya benimde yükselio dr riske atmayip alalım dedi ama ben beklemeyi tercih ettim inşallah yanlış bi kara wermemisimdir

arkadaşlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun... Rabbim bebeklerimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin.. hepimizin dualarını kabul etsin... tüm islam alemine huzur ve ferahlık nasip etsin... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…