- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.261
Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Kızlar ben hep KK ya bilgisayardan giriyorum,doğumda hastanede falan da sizinle iletişimde olmak için telefona da yüklemek istiyorum.telefonum iphone,nasıl yüklicem tarif edebilir mi bilenler?
Ben hep telefondan giriyorum appstore a yaz uygulamayi indir giris yap o kadarpc den hic girmiyorum 1 kez girdim sevmedim tel daha kolay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim her 2nizin yardimcisi olsun..korkma hersey guzel olucak meleginle kavusmana az kalmis sevin cnm..panikligi korkuyu unut...buyuk gun bugun iste demekkii..sagligiyla huzuruyla mutluluguyla gelsin mrleginKızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Be de doktordayim 14/10 çıktı doktorum kızıyor pimpirikleniyosun tansiyonunu yükseltiyosun vajinal muayene yaptı hemen idrar ve nst istedi idrar sonucunu bekliyorum bakalım ne diyecek gerçi biz kaza atlattik gelirken ondan mı yükseldi bilemiyorum
Paylaştığın için çok teşekkürler canım inşallah sağlıkla alalım bebekleri güzel güzel emzirelim.. Bu arada Kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annişler öncelikle hepinizin kadir gecesini kutlarım...doğum yapacak annelerimize Rabbim yardım etsin sağlıcakla bebeişlerine kavuşsunlar inşallah..doğum yapıp herşeyi yolunda olan annelerimizi tebrik ederim sıkıntısı derdi olanlarda bi an önce atlatırlar inşallah... doğum vaktini bekleyen annelerimizede Rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah..bir de hasret içinde bebek bekleyen anne adaylarımızın da Rabbim gönüllerine göre hayırlı evlatlar nasip etsin ferahlık ve sabır versin inşallah...
bu kadar dilek ve temenniden sonra bir de haber vereyim size... 25 temmuz cuma günü bir aksilik olmazsa sezeryan doğum olcaz inşallah.. benim için dua edin güzel anneler..hepinizi çok seviyorum..bu güne gelene kadar birbirimizi tanımasakta bana o kadar çok desteğiniz oldu ki anlatamam iyiki varsınız bu site iyiki var ve bu siteyi bana öneren arkadaşımdan da Allah razı olsun... elimden geldiğince gelişmeleri sizinle paylaşmaaya çalışıcam inşallah.. eğer fırsat bulupta giremezsem şimdiden hepinizin bayramınıda kutluyorum.. huzur mutlu ve sağlık dolu günleriniz olsun
hamilelik hepimizde bir iz bırakıyor... mesela ben şekere yatkın bir bünyem olduğunu öğrendim... Allah beterinden esirgesin hepimizi.. norm fazlası olman için de belki böylesi daha hayırlıdır diyeyim inşallah daha iyi bir okula çıkar tayinin ve doğumgünün kutlu olsun canım:) bebeğin yanında bak:) bence hala güzel bir gün..
doğum günün kutlu olsun.belki de güzel bir gündür norm fazlası olarak çok daha mutlu olacağın bir okula bebeğini büyütürken alacağın izinlerde sevklerde sana daha çok yardımcı olacakları bir okula gideceksindir.herşeyde vardır bir hayır belkide norm fazlası olman sana doğum günü hediyesidir.olumlu düşünmek lazım
Haklisiniz kızlar teşekkür ederim. Suan cok daha iyiyim kocacim herzamanki gibi con romantik bir erkekti😌 hatta dun gece yatarken hayatımdaki iki güzel erkek için sükrederek yattım oğlum ve kocam
Allah yardimcin olsun canim inşallah sorunsuz bi şekilde bebeği ne kavusursun sen yazınca bende korktum ya benimde yükselio dr riske atmayip alalım dedi ama ben beklemeyi tercih ettim inşallah yanlış bi kara wermemisimdir
Tüm güzel dualarına yürekten amin diyorum canım. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.. Senin sezeryan olma sebebin neydi canım eğer yazdıysan ben kaçırdım herhalde kusura bakma.. Allah yardımcın olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagligiyla en agrisiz en hafif sekilde gelsin Insallah minigin..Rabbim yardimciniz olsunannişler öncelikle hepinizin kadir gecesini kutlarım...doğum yapacak annelerimize Rabbim yardım etsin sağlıcakla bebeişlerine kavuşsunlar inşallah..doğum yapıp herşeyi yolunda olan annelerimizi tebrik ederim sıkıntısı derdi olanlarda bi an önce atlatırlar inşallah... doğum vaktini bekleyen annelerimizede Rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah..bir de hasret içinde bebek bekleyen anne adaylarımızın da Rabbim gönüllerine göre hayırlı evlatlar nasip etsin ferahlık ve sabır versin inşallah...
bu kadar dilek ve temenniden sonra bir de haber vereyim size... 25 temmuz cuma günü bir aksilik olmazsa sezeryan doğum olcaz inşallah.. benim için dua edin güzel anneler..hepinizi çok seviyorum..bu güne gelene kadar birbirimizi tanımasakta bana o kadar çok desteğiniz oldu ki anlatamam iyiki varsınız bu site iyiki var ve bu siteyi bana öneren arkadaşımdan da Allah razı olsun... elimden geldiğince gelişmeleri sizinle paylaşmaaya çalışıcam inşallah.. eğer fırsat bulupta giremezsem şimdiden hepinizin bayramınıda kutluyorum.. huzur mutlu ve sağlık dolu günleriniz olsun
annişler öncelikle hepinizin kadir gecesini kutlarım...doğum yapacak annelerimize Rabbim yardım etsin sağlıcakla bebeişlerine kavuşsunlar inşallah..doğum yapıp herşeyi yolunda olan annelerimizi tebrik ederim sıkıntısı derdi olanlarda bi an önce atlatırlar inşallah... doğum vaktini bekleyen annelerimizede Rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah..bir de hasret içinde bebek bekleyen anne adaylarımızın da Rabbim gönüllerine göre hayırlı evlatlar nasip etsin ferahlık ve sabır versin inşallah...
Allah razı olsun canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah..
benim sezeryan olma sebebim tamamen psikolojik ne yazık ki...çatı muayenesi olamadım bir de alttan da kesik atııyormuş doktorlar benim idrar yollarım falan çok hassas madem alttanda kesik olcak bari üstten olsun dedim... ne bileyim inşallah hayırlı bir karar vermişimdir..
normal dogum isteyen sancisini bekleyen varmi aranizda kizlar..benim bebisin gelisimi tama rahim doguma hazir rahum boyu heran icin doguma hazir dedi dk..sancini bekle hersey yolunda dedi..simdi sanci su kontrolundeyim..Hepimuze en kolay en guzel dogum nasip olsun Insallahhh..
normal dogum bekleyen dogum tarihi belli olmayan kac kisiyiz???
kızlar çalıştığım okulda norm fazlası oldum.. şimdi birde tayin istiycem, bunca tantana arasında birde okul değişikliği... pöffffff......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?