2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi

Canim allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah dualarim sennle ne güzel bj gecede dogum yapiosun... Rabbim ikinize de sağlık versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben hep KK ya bilgisayardan giriyorum,doğumda hastanede falan da sizinle iletişimde olmak için telefona da yüklemek istiyorum.telefonum iphone,nasıl yüklicem tarif edebilir mi bilenler?

Ben hep telefondan giriyorum appstore a yaz uygulamayi indir giris yap o kadar pc den hic girmiyorum 1 kez girdim sevmedim tel daha kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
Rabbim her 2nizin yardimcisi olsun..korkma hersey guzel olucak meleginle kavusmana az kalmis sevin cnm..panikligi korkuyu unut...buyuk gun bugun iste demekkii..sagligiyla huzuruyla mutluluguyla gelsin mrlegin

normal dogum isteyen sancisini bekleyen varmi aranizda kizlar..benim bebisin gelisimi tama rahim doguma hazir rahum boyu heran icin doguma hazir dedi dk..sancini bekle hersey yolunda dedi..simdi sanci su kontrolundeyim..Hepimuze en kolay en guzel dogum nasip olsun Insallahhh..
normal dogum bekleyen dogum tarihi belli olmayan kac kisiyiz???

annişler öncelikle hepinizin kadir gecesini kutlarım...doğum yapacak annelerimize Rabbim yardım etsin sağlıcakla bebeişlerine kavuşsunlar inşallah..doğum yapıp herşeyi yolunda olan annelerimizi tebrik ederim sıkıntısı derdi olanlarda bi an önce atlatırlar inşallah... doğum vaktini bekleyen annelerimizede Rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah..bir de hasret içinde bebek bekleyen anne adaylarımızın da Rabbim gönüllerine göre hayırlı evlatlar nasip etsin ferahlık ve sabır versin inşallah...

bu kadar dilek ve temenniden sonra bir de haber vereyim size... 25 temmuz cuma günü bir aksilik olmazsa sezeryan doğum olcaz inşallah.. benim için dua edin güzel anneler..hepinizi çok seviyorum..bu güne gelene kadar birbirimizi tanımasakta bana o kadar çok desteğiniz oldu ki anlatamam iyiki varsınız bu site iyiki var ve bu siteyi bana öneren arkadaşımdan da Allah razı olsun... elimden geldiğince gelişmeleri sizinle paylaşmaaya çalışıcam inşallah.. eğer fırsat bulupta giremezsem şimdiden hepinizin bayramınıda kutluyorum.. huzur mutlu ve sağlık dolu günleriniz olsun

Gamze canım benim Allah yardımcin olsun
Inanamıyorum ya birden böyle doğum yapacağına sen heyecan yapınca bebekte yaptı haftani bilmiyorum inşallah ikinizde iyi olursunuz..

Banada 37.haftada alalım dedi ama ben eğer nst de filan sorun çıkmazsa beklemek istiyorum
Annem yok ve 1 ay nerdeyse gelmesi gelemez hemen yurt dışında ben istemiyorum erken olsun...bebeğin kilosu 2816gr. Bebek iyi gibi bakalım şimdi nst ye gidecem 3- 4- güne bir gir dedi başım hala ağrıyor sabahın 9 ubda çıktım evden hala hastanedeyim Allah yardımcımız olsun. ..
Gamzem hayirlisiyla atlat gel canım benim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Amin,inşallah tüm dualarımız kabul olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm güzel dualarına yürekten amin diyorum canım. Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.. Senin sezeryan olma sebebin neydi canım eğer yazdıysan ben kaçırdım herhalde kusura bakma.. Allah yardımcın olsun..

Haklisiniz kızlar teşekkür ederim. Suan cok daha iyiyim kocacim herzamanki gibi con romantik bir erkekti😌 hatta dun gece yatarken hayatımdaki iki güzel erkek için sükrederek yattım oğlum ve kocam

Allah yardimcin olsun canim inşallah sorunsuz bi şekilde bebeği ne kavusursun sen yazınca bende korktum ya benimde yükselio dr riske atmayip alalım dedi ama ben beklemeyi tercih ettim inşallah yanlış bi kara wermemisimdir

Canım benim sürekli doktor kontrolünde olacaksan sorun olmaz inşallah.. Sıcaklardan mı bu kadar tansiyon sorunu baş gösterdi bilmiyorumki allahım sıkıntısı olan tüm hamilelerin sıkıntısını gidersin inşallah..

Son düzenleme:
ya herkes doğuruyor çok heyecanlanıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun biraz da korkuyorum :-(

Allah razı olsun canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah..

benim sezeryan olma sebebim tamamen psikolojik ne yazık ki...çatı muayenesi olamadım bir de alttan da kesik atııyormuş doktorlar benim idrar yollarım falan çok hassas madem alttanda kesik olcak bari üstten olsun dedim... ne bileyim inşallah hayırlı bir karar vermişimdir..

sagligiyla en agrisiz en hafif sekilde gelsin Insallah minigin..Rabbim yardimciniz olsun

allah yardımcın olsun canım

İnşalah canım benim.. İçini ferah tut bi karar verdin gerisini boşver.. Allah'ın iZniyle sağlıkla kavuş inşallah evladına.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

ben canım bekliyorum inşallah bir aksilik cıkmaz da sağlıkla doğurabiliriz bebişleri...

ne güzel canım 25 temmuzda meleğine kavuşuyorsun...dualarım seninle sağsalim sağlıkla kavuş bebeğine... ... bebeğini kucağına alınca bizleri de unutma..

risk almamak en güzeli canım inşallah sağlıkla doğmuştur bebeğin..

kızlar çalıştığım okulda norm fazlası oldum.. şimdi birde tayin istiycem, bunca tantana arasında birde okul değişikliği... pöffffff......

Ben de ayni durumdayim ve açılan okullar hic uygun degil. 2 seneye kadar okulda kalabilir misim. Tabi yıl icinde görevlendirilme riski var. Hayırlısı olsun napalım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…