- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.281
normal dogum isteyen sancisini bekleyen varmi aranizda kizlar..benim bebisin gelisimi tama rahim doguma hazir rahum boyu heran icin doguma hazir dedi dk..sancini bekle hersey yolunda dedi..simdi sanci su kontrolundeyim..Hepimuze en kolay en guzel dogum nasip olsun Insallahhh..
normal dogum bekleyen dogum tarihi belli olmayan kac kisiyiz???
normal dogum isteyen sancisini bekleyen varmi aranizda kizlar..benim bebisin gelisimi tama rahim doguma hazir rahum boyu heran icin doguma hazir dedi dk..sancini bekle hersey yolunda dedi..simdi sanci su kontrolundeyim..Hepimuze en kolay en guzel dogum nasip olsun Insallahhh..
normal dogum bekleyen dogum tarihi belli olmayan kac kisiyiz???
bu kadar dilek ve temenniden sonra bir de haber vereyim size... 25 temmuz cuma günü bir aksilik olmazsa sezeryan doğum olcaz inşallah.. benim için dua edin güzel anneler..hepinizi çok seviyorum.49:
Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi
ya herkes doğuruyor çok heyecanlanıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun biraz da korkuyorum :-(
Hepinize teşekkür ederim aksam 6- 6.30 gibi alacaklar doğuma genel anestezi olacak çatım müsait dedi doktor ama hiç açılma yok suni sancı ise yaramayabilirmis bebegin kalp atışı yüksek olduğundan risk almadık akşam sağlıkla almış olurum inşallah kucağıma
Hepinize teşekkür ederim aksam 6- 6.30 gibi alacaklar doğuma genel anestezi olacak çatım müsait dedi doktor ama hiç açılma yok suni sancı ise yaramayabilirmis bebegin kalp atışı yüksek olduğundan risk almadık akşam sağlıkla almış olurum inşallah kucağıma
37+0 bugün az önce ölçtüler 11/7 düşmüş şükürCanim kaç haftaliksin sen senin tansiyon düştü mü peki?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
eee 9 aylık süreci geride bıraktık artık doğsun diye bekliyorum ben, son ay benim için çok zorlu geçti çok ağırlaştım ama tabi sağlıklı olması herşeyde önemlisi.
bende öyle oldum dayanamadım 35+4 de izne ayrıldım. iyi ki alışverişleri önceden yapmisim şu an hiç birşey yapacak halim yok
bende çok çabuk yoruluyorum ,geceleri yarım saatte bir uyanıyorum ,sıcakdan oda oda dolaşıyorum ama tabiyki şikayet değil bunlar kızımı sabırsızlıkla bekliyorum ve rabbime şükrediyorum.sen ne zaman kontrole gidiceksin ?
ben suan agliyorum..mutluluktan mi heycandan mi bilmiyorum..bi giriym son msjlari okuyum dedim..bugun cuma bisuru bebikimiz olcak insallah..Allahima sukurler olsun geldik bu gunlere..nie bukadar duygusala bagladim bilmiyorum ben daha cok war..gunu gelen annisler sizin adiniza cook sewiniyorum ondan agliyorum..cunku saatler sonra yasiycaniz tarifsiz mutlulugun tadini biliyorum:)Allah yardimciniz olsun..bebisinize size saglik wersin..herkese hayirli kandillerrr
saol canım rabbim sizinde sağlıkla bugünlere kadar gelmenizi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?