2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normal isteyen ama çocuk büyük olduğundan sezeryanda olabilir denilen biri var buralarda bu cumada kontrole gidicem bakalım 5 ağustos tarihim ama erken doğabilir dedi doktorum ...

Mrhba sevgili anneler..size bi sorum olcakti.ben 35 haftalik hamileym ve bebegim 2500 kilo .doktr basi cok asagida oldgu icin tam olcm alamiyacagni soyledi.ama bana az gbi geldi.sizce nasil kilosu??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben normal doğum istiyorum ama daha 34+4'deyim birde şekerim var o sebeple ne zaman doğum yapacağım belli değil. Yarın kontrolüm var, bir ihtimal belki doktor artık bir tarih söyler.

bu kadar dilek ve temenniden sonra bir de haber vereyim size... 25 temmuz cuma günü bir aksilik olmazsa sezeryan doğum olcaz inşallah.. benim için dua edin güzel anneler..hepinizi çok seviyorum.49:

Allah kurtarsın canım. Sağlıcakla atlatın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz. Şimdiden tebrikler.

Kızlar dua edin aksam doğum yaptiracaklar tansiyon ve bebegin kalp atışları yüksek doktor riske girer dedi

Kontrole diye gittin, doğum mu başladı güzelim? Kaza atlatınca insan çok stres oluyor. Ne diyelim Allah kurtarsın. Sağsalim doğumu atlatın inşallah, Rabbim yardımcınız olsun.

Nisan, mayıs, haziran, temmuz annelerinin doğum haberlerini okurken şimdi sıra bize geldi.:18: Yarın benimde kontrolüm var, hiç birşey hissetmiyorum ama gene de arabaya çantaları koyayım. Ya Rabbim çok şükür bu günleri bize yaşattığın için. Bu mübarek günde ettiğiniz tüm dualara amin diyorum kızlar. Allah isteyen her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah, sağlıklı evlatlarıyla uzun bir ömür sürsünler.

Buarada dogumu yakin olan tum arkadaslara hayirli saglikli agrisiz dgumlar diliyorm.Allah yardmcinz olsn insalah..

Hepinize teşekkür ederim aksam 6- 6.30 gibi alacaklar doğuma genel anestezi olacak çatım müsait dedi doktor ama hiç açılma yok suni sancı ise yaramayabilirmis bebegin kalp atışı yüksek olduğundan risk almadık akşam sağlıkla almış olurum inşallah kucağıma

Sağlikli sihatli bebişini kucagina alirsin inşallah canim hayirli guzel doğumlar...

Canim kaç haftaliksin sen senin tansiyon düştü mü peki?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

eee 9 aylık süreci geride bıraktık artık doğsun diye bekliyorum ben, son ay benim için çok zorlu geçti çok ağırlaştım ama tabi sağlıklı olması herşeyde önemlisi.

bende öyle oldum dayanamadım 35+4 de izne ayrıldım. iyi ki alışverişleri önceden yapmisim şu an hiç birşey yapacak halim yok

bende öyle oldum dayanamadım 35+4 de izne ayrıldım. iyi ki alışverişleri önceden yapmisim şu an hiç birşey yapacak halim yok

bende çok çabuk yoruluyorum ,geceleri yarım saatte bir uyanıyorum ,sıcakdan oda oda dolaşıyorum ama tabiyki şikayet değil bunlar kızımı sabırsızlıkla bekliyorum ve rabbime şükrediyorum.sen ne zaman kontrole gidiceksin ?

Allah'ım bu güzel günde ne güzel haberler ya doğum yapan yapana maşallah barekAllah doğum yapacak anneleri şimdiden kutluyorum Rabbim yardımcınız olsun inş hayırlı bir şekilde bebişlerinizin mis kokusunu içinize çekin kızlar :) banada dua edin bebişim dönsün diye :) normal dogum istiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy inşallah sağlıkla doğar,ikinizde iyi olursunuz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben dün gittim. alttan muayene yaptı kendimi biraz kastim dar gibi dedi cumartesi sabah erken gel dedi tekrar bakacak.arada tansiyonum biliyor bebeğin gelişimi de biraz yavaş gidiyor belki de cumartesi ne olacağı belli olacak riski haftaları atlattık doğum olabilir dedi

ben suan agliyorum..mutluluktan mi heycandan mi bilmiyorum..bi giriym son msjlari okuyum dedim..bugun cuma bisuru bebikimiz olcak insallah..Allahima sukurler olsun geldik bu gunlere..nie bukadar duygusala bagladim bilmiyorum ben daha cok war..gunu gelen annisler sizin adiniza cook sewiniyorum ondan agliyorum..cunku saatler sonra yasiycaniz tarifsiz mutlulugun tadini biliyorum:)Allah yardimciniz olsun..bebisinize size saglik wersin..herkese hayirli kandillerrr

valla canim benim daha agustos 31 :) normal dogum istiyorum..bellide olmaz ama doguranlari gordukce sevinmek yerine korkuyorum.bu cocuk benden nasil cikicak bilmiyorum :) belkide hic doktorumla dogum hakkinda konusmadik o yuzden.daha 1aydan fazla var bakalim.

Doğuma girdiginizde kızıma defneme dua edin aklıniza gelirse kozlar agusyos anneleriyiz ama haziranda temmuzda patir patir döküldük hayislisi olsun hakkimizda

Ayyy canımmmm çok heyecanlı ne güzelll bizim yerimizede kokla meleğini

Ayy ne güzel kucağında olucak inşallah bir aksilik çıkmaz sağ sağlim doğurursun yavrunu :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…