- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.301
ben dün gittim. alttan muayene yaptı kendimi biraz kastim dar gibi dedi cumartesi sabah erken gel dedi tekrar bakacak.arada tansiyonum biliyor bebeğin gelişimi de biraz yavaş gidiyor belki de cumartesi ne olacağı belli olacak riski haftaları atlattık doğum olabilir dedi
evet bebişimiz gelişimini tamamladı o konuda sorunyok heran doğum olabilir ,benimde tansiyon problemi var bende cuma gidicem muhtemelen nst ye yine giricem bakalım haberdar edelim birbirimizi...
Canım inşallah istediğin gibi olur herşey, dinlen canım çoğu kişide 1 cm açıklık oluryor ama baya zaman sonra doğum oluyor. ..dinlen zamanı uzatabilirsin inşallah
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bak sen yaramaza dönmüş nasıl becerdiyse
Canim bol bol dinlen yatman lazim dr'ununda dedigi gibi ayaklarini yukari kaldirip totonun altina da bu yastik koy donmesi icin benimde en buyuk sorunum bu 36 haftalik olduk fakat benim oglanda hala donmedi sanirim donmeye de niyeti yok sezeryana o kadar karsiyim ki ve korkuyorum da en basindan beri normal doguma alistirdim kendimi dr'um donmezse sezeryan olacaksin deyince butun hevesim kirildi ama napalim hersey bebislerimiz icin mecbur katlanicaz insallah senin ki de doner
Sent from my iPhone 5 S
öyle birşey olsa bilgi vermesi gerekmez mi belki de aceleden doğurtacak bizi
Selam kizlar dun gece 22. 10 saat itibariyle kizimi normal dogumla dunyaya getirdim.37 arti 3 te 2 720 gram dogdu. Sukur ikimizde iyiyiz.evimizdeyiz. darisi basiniza arkadaslar...
Aynı problem bende de var canım bebişim hiç dönmüyor ve ben sezeryann istemiyorum yani anlamadığım nokta bebek dönmediği halde sancılar başlıyor mu bunu merak ediyorum
Ayn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok saol canim..ileticem ablama..
aayy nasi yani yaa..saka maka doguruyoruz gaaba..sanki hala cok war gibi ama..pitir pitir dokuluyo millet.
Arkadaşlar bebeğim epidural normal doğumla dünyaya geldi. Saat 18.10 da. 9 da hastaneye gelmiştik. 2.900 doğdu
İnşallah ayrıntıları paylaşırım, ama şiddetle tavsiye ederim benim zaten 2. doğumum epiduralle. lütfen korkmayın doğumdan. hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Canım dün doktora gittim ve içim çok rahat etti kesinlikle doktor çok önemli iyiki ilk doktoruma geri dönmüşüm dedim sezeryandan bahsetmedi bile döner inş dedi beklicez rutin kontrole devam edicez dedi ıkı hafta snra tekrar görücekmiş beni çok rahatlattı bebişim bağdaş kurmuş oturmuş bu arada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah seninde döner canım bende korkuyorum sezeryandan bügün kontrol vardı dönmeseydi sıkıntıydı alabilirdi sezeryanla doktorum .Allah tan dönmüş normale . bu arada tavsiyene uydum dediğin gibi paso yattım ayakları kaladırdım 2 gündür dua ede ede çok şükür döndü dönmeseydi off çok korktum çokk 2 gün nası geçti anlatamambayramdan sonrasına kadar beklicez inşallah
ben suan agliyorum..mutluluktan mi heycandan mi bilmiyorum..bi giriym son msjlari okuyum dedim..bugun cuma bisuru bebikimiz olcak insallah..Allahima sukurler olsun geldik bu gunlere..nie bukadar duygusala bagladim bilmiyorum ben daha cok war..gunu gelen annisler sizin adiniza cook sewiniyorum ondan agliyorum..cunku saatler sonra yasiycaniz tarifsiz mutlulugun tadini biliyorum:)Allah yardimciniz olsun..bebisinize size saglik wersin..herkese hayirli kandillerrr
Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
cikar bebisim cikar..insallah pirt die cikar:))valla canim benim daha agustos 31 :) normal dogum istiyorum..bellide olmaz ama doguranlari gordukce sevinmek yerine korkuyorum.bu cocuk benden nasil cikicak bilmiyorum :) belkide hic doktorumla dogum hakkinda konusmadik o yuzden.daha 1aydan fazla var bakalim.
vallahi yaramaz tekrar baş aşağı dönmüş çok şükür dalga geçiyor bizleolsun içerde sağlıklı olsunda bide zamanında gelsin inşallah hemen hemen bi 25 gün var daha
ayy hadi bakalimm hayirlisii:)Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
pardon pastamm yaa ama napim musluklar acildi bikere:) kenara cek agla agla rahatla sonrada oynak bi sarki bul radyodan oyna:)) ondan sonra yola dewam:))Benide aglattin. Arac kullanamiyorum
ben de epidurale dogru gidiyorum sanki aycam..bi cesaretlendimmi ne:))tebrik ederim cnm.. cesaretinide kutlarım.)) bende belden uyuşmalı istiyorum şimdilik cesaretli gibiyim ama o gün gelip çattığında nolur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?