2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bebişimiz gelişimini tamamladı o konuda sorunyok heran doğum olabilir ,benimde tansiyon problemi var bende cuma gidicem muhtemelen nst ye yine giricem bakalım haberdar edelim birbirimizi...

Arkadaşlar sik sik çamasirda islaklik hissediyorum bakiyorum akinti yok.su kaciriyor olablilr miyim acaba.belim de agriyor.Bayramiç atlatamayacak mıyım acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bebişimiz gelişimini tamamladı o konuda sorunyok heran doğum olabilir ,benimde tansiyon problemi var bende cuma gidicem muhtemelen nst ye yine giricem bakalım haberdar edelim birbirimizi...

bende cumartesi sabah sekizde gireceğim nstye hakkımızda hayirlisi olur inşallah yazarım buraya

inşallah canım teşekkür ederim, bugun kontrol vardı hazırlıklı gıttık çantalar falan bizim bıdığın kafası tekrar aşa dönmüş çok şükür, bayram bitimine kadar beklicez bakalım bi aksilik çıkmazsa inşallah.

Baksanıza neler okudum isviçrede geliştirilen jel ile dikişsix normal doğum yapmır bir kadın eczaneşerde satılıyormuş sağlık bakanşığı onaylıymış :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

inşallah seninde döner canım bende korkuyorum sezeryandan bügün kontrol vardı dönmeseydi sıkıntıydı alabilirdi sezeryanla doktorum .Allah tan dönmüş normale . bu arada tavsiyene uydum dediğin gibi paso yattım ayakları kaladırdım 2 gündür dua ede ede çok şükür döndü dönmeseydi off çok korktum çokk 2 gün nası geçti anlatamam bayramdan sonrasına kadar beklicez inşallah

öyle birşey olsa bilgi vermesi gerekmez mi belki de aceleden doğurtacak bizi

yarın belli olur büyük ihtimalle.. çünkü ben yarın ondan gün vermesini isticem annem izmirde oturuyor ve çalışıyor iş yerinden ona göre izin alcak..
bakalım dicek mi bişey hayırlısı artık..

inşallah döner canım seninkide , bende sancı yoktu ki hala yok ama nts de inanılmaz yüksek çıkıyor sancılar buda doktorumu endişelendirdi.1 cm de açıklığım çıkmıştı. eğer baş aşa dönmeseydi sezeryan olabilridim yırttım şimdilik diyebilirim.

sancı dedikleri nası oluyo bilmiyorum ama nts de sancı çıktığında makina bas bas bağrıyor sancı yüksek die =) bu arada karnım taş kesiliyor resmen ve bebeğin kalp atışları hızlanıyor. karnın kasılımaya devam edıyor bikaç saniye sonra normale dönüyor sonra tekrar tekrar böyle işde.

benim makat duruşundaykende sancılarım çok yüksek çıkmıştı bugünki kontroldede yüksek çıktı. beklemedeyiz.

sende bebeğin dönmesi için sırtüstü yatıp ayaklarını yüksek bir yere koy bide ben müzik dinlettim kulaklığı kasıklarıma yaklastırıp dinlettim baya . sese kafasını getiriyor die okumuştum. belki etkisi olmuştur bende döndü çünki

cok saol canim..ileticem ablama..

aayy nasi yani yaa..saka maka doguruyoruz gaaba..sanki hala cok war gibi ama..pitir pitir dokuluyo millet.

dediğin gibi daha çok var kafadan 1 ay , ben bugünlük yırttım sonrası Allah kerim inşallah.bayramı bi çıkarsak hayırlısı ile sonrasını erken saymıcam 2 hafta daha dursa 37-38. haftada erken sayılmaz artık kabulum yani :)

sürekli dua ediyorum , çok korktum çokkkkkk inşallah herkes zamanında sağlıkla sıhhatle doğumlarını yapar

gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün

Ohh cok iyi sevindim senin adina iyiki baska dr a gitmissin gercekci olanlar zaten dogal olani secerler bravo dr una otursun bakalim kerata elbet oturmaktan sikilacak o 😄
Bende bugun gidecegim kontrol e bakalim bizde durumlar neymis bende aktaririm sana

Sent from my iPhone 5 S

Ay cok sevindim donmus 👏😄 e simdi dondu de insallah tekrar geri donmez iyice yer yapmasi icin bu sefer yuruyus yap cok yatma bari 😁 donecek hali kalmasin ,
Bende bugun gidecegim dr a bakalim biz ne alemdeyiz

Sent from my iPhone 5 S

Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.

Benide aglattin. Arac kullanamiyorum

Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.

tebrik ederim cnm.. cesaretinide kutlarım.)) bende belden uyuşmalı istiyorum şimdilik cesaretli gibiyim ama o gün gelip çattığında nolur bilemem

cikar bebisim cikar..insallah pirt die cikar:))

vallahi yaramaz tekrar baş aşağı dönmüş çok şükür dalga geçiyor bizle olsun içerde sağlıklı olsunda bide zamanında gelsin inşallah hemen hemen bi 25 gün var daha

hadi gozun aydin:) daha fazla akrobasi yapmasin rahat dursun sipa:)

ayy hadi bakalimm hayirlisii:)

Benide aglattin. Arac kullanamiyorum
pardon pastamm yaa ama napim musluklar acildi bikere:) kenara cek agla agla rahatla sonrada oynak bi sarki bul radyodan oyna:)) ondan sonra yola dewam:))
tebrik ederim cnm.. cesaretinide kutlarım.)) bende belden uyuşmalı istiyorum şimdilik cesaretli gibiyim ama o gün gelip çattığında nolur bilemem
ben de epidurale dogru gidiyorum sanki aycam..bi cesaretlendimmi ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…