2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun şu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun herkese hayırlı doğum nasip etsin .kimseyi o yolda bırakmasın kollarımız mis kokulu bebeklerimizle dolsun inşallah rabbim bebek isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın amin

selam,

ben topigi takip ediyorum ama yazmak bugune nasipmis

bende sancimi bekliyorum normal dogum benimki de. yurtdisinda yasiyorum burda zaten sezeryan soz konusu degil. tibbi mudahele gerekmedigi surece ki
onda bile sonuna kadar ugrsiyorlar normal dogum icin.

Allah butun hamile arkadaslarin yardimicisi olsun.

ben de epidurale dogru gidiyorum sanki aycam..bi cesaretlendimmi ne:))

hadi canım inşALLAH yapabiliriz bu gece bol bol dua edelim bu cesaretimiizi almasın Rabbim

Canim Dr un sana gün verdi mi ? Benim c.tesi tekrar kont gel bakalim daha erken bebek ne kadar durursa o kadar iyi dedi... Bayramiç cikartirmiyim bilmiyorum....

tatlım yarın konuşçam bakalım.. bende bayramdan sonra kalmasını istiyorum ALLAH gönlümüze göre verir inşALLAH

kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.

maşallah hayırlı doğumlar inşallah saglıkla bebişine kavuş bende yarın kontrole gitcem bakalım az kaldı benimde hayırlısı inşalah

Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı oğlum üç hafta önden gidiyor diye az yiyordum yaklaşık iki aydır hiç kilo almadım hatta bir ara üç kilo verdim .dört hafta önce bir haftada 350 gram alan bebeğim simdi bu kontrolümde iki haftada 130 gr almış görünüyor aşırı kilo alımı azalmış diyet işe yaramış ama bukadar az kilo almasına elimde olmadan kaygı duyuyorum doktorum çok pozitif biri bu bende herzaman olumlu etki yaptı bu duruma da çok olumlu bakıyor iyi işte kilosunu dengelemiş normal doğum yaptırcam seni diyor ben yinede kaygı duyuyorum (

Vallahi canım hakediyorlar hiç kusura bakmasinlar kendileri de gelin olmuş ki benim kV de çok çekmiş eşinin ailesinden benden çıkartıyor sanırım acısını 2 tane oğlum olacak allah izin verirse asla yapamam gelinime hoş bana da iyi gelin düşmez iyi kV olunca

Bu arada kızlar kontrolum vardı bebisim maşallah 3200 olmuş haftaya cuma doğum var kismetse Rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi

bende normal istiyorum herşey normal bende sancımı bekliyorum en geç ağustosun ilk haftasına sarkar bakalım hayırlısı inşallah herkese hayırlı doğumlar

Ayy şaka gibi günlerimiz geldi çattı 😔😔😔😔😔 kucaklarımız dolucak 👶👶👶👶

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

bende normal istiyorum herşey normal bende sancımı bekliyorum en geç ağustosun ilk haftasına sarkar bakalım hayırlısı inşallah herkese hayırlı doğumlar

Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

seni çok iyi anlıyorum. ben de kayınvalide de kalırken ben oruç tutmuyorum diye yemeklerini bana yaptırıyordu. en son pılımı pırtımı toplayım annemlere geçtim. yine de huzurum yok. insanın kendi evinde olması çok başka bişey. inşallah sende ben de tez zamanda bebeğimizle evimize gideriz, yerleşiriz de rahata ereriz.
kontrole gittin mi bugün? ne dedi doktorun. benim bebeğin kafası iki hafta önde gittiği için sezeryanla olabilir bekleyip görücez dedi doktor. doğum hakkında hiç bilgi alamıyorum. ne güzel herkesin ki belli olmuş. ama bana neden ne doğumun nasıl olacağını ne de tarih hakkın sorunca bilgi vermediklerini anlamıyorum

kızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun inşallah...

doğum tariihi belli olanlar var, ne güzel... bugün bebeğini kucağına alacak olanlar var maşallah.. rabbim hepimizi bi çırpıda kurtarsın inşallah...

muayene sıklıklarınız haftada bire mi düştü sizlerin. bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Haftada 1

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

aynen canım ama benim ilk bebeğim ve erkek oyuzden 41 haftayı bile bulabilir bakalım yarın kontrol var bakalım ne diycek hayırlısıyla kurtulalımda sağlıklı sıhatli kucağımıza alalımda bekleyelim birazdaha ne yapalım

Evet canim dogru orada yazan ama cok sukur benegim iri onden gidiyor 2,5 hafta ondan biraz erken olcak e bide sezaryan olunca biyle oldu

Maşallah canım:)dr geldim kafam çok karıstı gözümün önündekini okuyamıyorum okusam anlamlandıramıyorum kusura bakma:)sanada da bebeğine de sağlıklı doğumlar...

kızlar adet olacak gibi bir ağrı huzursuzluk var kasıklarım da sizde de var mi böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…