- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.321
tebrik ederim cnm.. cesaretinide kutlarım.)) bende belden uyuşmalı istiyorum şimdilik cesaretli gibiyim ama o gün gelip çattığında nolur bilemem
Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
normal dogum isteyen sancisini bekleyen varmi aranizda kizlar..benim bebisin gelisimi tama rahim doguma hazir rahum boyu heran icin doguma hazir dedi dk..sancini bekle hersey yolunda dedi..simdi sanci su kontrolundeyim..Hepimuze en kolay en guzel dogum nasip olsun Insallahhh..
normal dogum bekleyen dogum tarihi belli olmayan kac kisiyiz???
ben de epidurale dogru gidiyorum sanki aycam..bi cesaretlendimmi ne:))
Canim Dr un sana gün verdi mi ? Benim c.tesi tekrar kont gel bakalim daha erken bebek ne kadar durursa o kadar iyi dedi... Bayramiç cikartirmiyim bilmiyorum....
kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
valla çocuk olunca kv ler kıskanıyo diyolar.benim bi arkadaşımında buna benzer bi durumu olmuştu.kv yüzünden annesi gitmişti.o da hiç odasından çıkmamış tavır yapmış.bazen hak ediyor bu kv ler :) sana kim yardımcı oluyosa onu cagır yanına.benim kv de bakarım diyodu.ama bir sürü hastalığı var.başı dönüyomuş sürekli.ben ne zaman yorgun hissedip kendimi yatsam,ondada bi baş dönmesi hastalık başlıyo.ben m kötüyüm anlamıyom öle kötü düşünüyom.Allah'tan görümcem çok iyi,iftara geldiklerinde senin yanına elli ayaklı biri lazım.annemin yapacağı iş değil dedi.sürekli başı dönüyo,o bakamaz dedi.kv de biraz bozulur gibi oldu ama kabul etti mecburen.yoksa öbür türlü kapağı bi attı mı bizim eve daha gitmezdi.Çocuk yokken bile evde gün boyu oturup yemek yapmayan bi tip.okuldan yorgun argın gelyorum.10 dk yerime oturuyom,acıktım diyodu.halbuki hamileliğimin ilk ayları olduğunu ve yorgun uyumak istediğimi biliyo.çok gıcık olmuştıum.sürekli hizmet bekliyo,Allahtan görümcem öle dedide sürekli kalmaz yanımızda zaten annemle babam gelince babamdanda çekinir çok durmaz
Canım senin muhtemel doğum tarihin 020914 yazıyor 080814 biyanlışlık mı var
selam,
ben topigi takip ediyorum ama yazmak bugune nasipmis
bende sancimi bekliyorum normal dogum benimki de. yurtdisinda yasiyorum burda zaten sezeryan soz konusu degil. tibbi mudahele gerekmedigi surece ki
onda bile sonuna kadar ugrsiyorlar normal dogum icin.
Allah butun hamile arkadaslarin yardimicisi olsun.
bende normal istiyorum herşey normal bende sancımı bekliyorum en geç ağustosun ilk haftasına sarkar bakalım hayırlısı inşallah herkese hayırlı doğumlar
37+0 bugün az önce ölçtüler 11/7 düşmüş şükür
Canım benim Kıyamam kriz geçirme boşver bi işe yaramıyor, bende artık çok çok sıkıldım anlatamam nisandan beri kalıyorum iyi kötü geldi geçti ama şuanda çok sıkıldım nere saldıracagimi bilmiyorum. .neyseki ablam geldi iki gün halamlrda kaldım biraz rahatladım... doğum burda Allahim doğumum olsun annem gelsin alsın beni görürsün, laf aramızda benimde evim yok neyse lojman boşalinca kolay yeri belli sıkıntı etme , bende inşallah evim nerde olacaksa olsun bi süre buraya gelmek istemiyorum... senle cok tuhaf durumdayız Allah hayırlısıni versin. ..Yarın kontrolum var benimde bakalım ne olacak yavaşladi bebeğimin hareketleri hayırlısı olsun. ..sende takılma bir tosuncuk doğuracan normal mi sezeryan mi doğum belli oldu mu
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun inşallah...
doğum tariihi belli olanlar var, ne güzel... bugün bebeğini kucağına alacak olanlar var maşallah.. rabbim hepimizi bi çırpıda kurtarsın inşallah...
muayene sıklıklarınız haftada bire mi düştü sizlerin. bana bilgi verirseniz çok sevinirim
Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Evet canim dogru orada yazan ama cok sukur benegim iri onden gidiyor 2,5 hafta ondan biraz erken olcak e bide sezaryan olunca biyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?