2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Canım bi arkadaşım bu ay başında normal doğum40+0 da yaptı bir arkadaşım da geçen gün39+4 yine normal doğum yaptı. Her ikisinin de nişanı geldi ce doğum başladı.. Beklemeye devam:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel duana amin canım senin de Kadir gecen mübarek olsun. Ben en son34+5 te gittim2 hafta sonra gel dedi. Son kontrolümde ilk kez nst ye de girdim. 2 haftada tam önümüzdeki hafta oluyor3 gün Bayram tatili inşallah gidebilrim eşim çalışıyor e gittiğim doktor100km ötede.. HepimziiN her konuda hakkında hayırlısı olsun..

Canım kaçıncı haftada döndü peki seninki bide kaçıncı haftada nts oluyor benim karnımda çok kasılıyo acaip derece semsert oluyo ve tek tarafa toplanıyo karnımın şekli o kadar değişik oluyo ki anlatamam sana şu müzik olayını muhakkak denicem :) doktorum döner diyo bayag rahatlattı beni inş onada güveniyorum bakalım kısmet herşey Allah'tan inş senin içinde hayırlı şeyler olur canım benim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsın kucağına sancı olup hissetmemekde var demekki hiçbişey diyemiyo insan valla canım ama pozıtif olmak en dogrusu herşey güzel olcak inş bebişinin mis kokusunu çekiceksinn içine inş

Canım senin kv vicdansizmis benimki iyi ama bak olmuyor kültürel açıdan çok farklı aman neyse hayırlısı üzülme,
Bugün kontrole gittim 2800gr çıktı diğer ölçümleride haftayla uyumlu, ama benim tansiyon yüksek çıkıyor sabah ölçtuler yüksekti hiçte hissetmedim, kontrole girince doktor nasılsın deyince ağladım tansiyonu dedim, bebeğin gelişimi iyi ama tansiyondan dolayi 37.haftada alalım dedi. Ama istemiyorum ben 38 filan olsun en azından ,%1 solunum sıkıntısı olabilir bu haftada dedi.haftaya perşembe gideceğim bakalım ama istemiyorum. 37.haftada doğum olunca annem olmuyor. .en azından 38. Haftada olursa bir hafta buraya ablam gelir kalır 1 hafta idare ederim annem gelince gideriz ayrıca normal doğum yapamıyorum tansiyondan dolayi. .
İnşallah kalbimize göre versin Allah

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Epidural yapacaksan ameliyat masasinin ustundeki buyuk tepsi gibi seyin icindeki isiklara bakma sakin,goruntuyu yansitiyomus.banada arkafadlarim demisti.

Valla benimde oglum olacak,ben de nasil bi kv olurum bilmiyom ama gorduklerimden dets cikarip davranacagim kesin

Benimde ilk dogumum 35+6 dayim daha nts ye girmedim.agustosun 4 unde gitcem bakalim ne olacak.suan basi asagida normal dogum pozisyonundaydi.buyuk ihtimal ilk oldugu icin bekler benimkiside.

Benim de 1 saat önce 14/10 oldu stres ve sıkıntıdan...hemen acile gittik, düştü şimdi 11/7 çok şükür..,

Kübracım bu arada benim ki kız :) ama bu doktoruma cinsiyetini göstermedi ztn gecen seferki doktorumda cinsiyeti gördü fakat hep kararsızdı en sonunda kız dedi şimdiki kontrolümde doktorum göremedi şüpheye düşmedim değil herşey pembe hazırlıyoruz sonuç ne çıkıcak bilmiyorum valla inş senden de hayırlı haberler bekliyorum canım inş senin ki dönmüştür :)

Doğum önemli bir an ve insan sevdiklerini yanında görmek istiyor ama her şeyden önemlisi senin ve bebeğin sağlığı canım benim moralini yüksek tut. Bu son kontrolde ben de çok gergindim Dr da farketti ve kendisi de bebeğini 35 te doğurduğunu ve bebeğin kuvöze girmediğini söyledi. Yani artık riskli haftaları geçtik Allah'ın iZniyle.. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin bebeğin ama sırf annen gelemiyor diye Allah korusun riskli bir duruma sokma lütfen kendini.. Hakkında hayırlısı olsun..

Topikte o kadar cok hamile var ki kimin kiz kimin erkek karistiriyorum 😊 neyse , kizimiz utangac demekki gostermeye pek niyetli degilmis bi daha ki ult belki net belli olur da icinde suphe kalmaz ,
Ay yok bizimki donmedi hala hissedebiliyorum tekmeler hep asagida 😒 sipa keyfini bozmuyo valla artik pes ettim kustum oynamiyorum donsun diye sekilden sekile girdim ama alacagi olsun dogduktan sonra gorur o 😂

Sent from my iPhone 5 S

Haklısın canım bakalım en son ne diyecek. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Doğrudur canım sende sıpa falan deyince benimde içime kurt düştü bılıyomusun 😀 hayırlısı artık ya bakalım doktora sordum yapıyım mı bişey diye hayır bişey yapma dedi o döneceği vakti bilir dedi kübracım sen ne yaparsann yap yani dedi :) bende senin söylediğin şeyleri yapmaya çalıştım eşim gülüyo bana :) yapmıcam bakalım bişey bi müzik dinletime olayını denicem sadece bakalım ama alttan vurması çok acıyo veriyo eminim sanada veriyodurr en acı veren tekmeler onlarmış canım Rabbim yardımcımız olsun inş :)

Kizlar oncelikle hepinizin kandili kutlu olsun,bu mubarek gecede birbirimize bol bol dua edeoim..

Size bi sorum olacakti,ultrasona sik sik girmek zararlimidir.dun kendlgmden tahlil verdim demirime bakmak icin.kolestrolum 272 cikti.kizartma hamuriside yemiyorum.ilcedeki doktora hem tahlil sonuclarini gosterip hem de muayene olmak istiyorum.farkli bi doktorda gormus olur hem.10 gun sonrada kendi doktoruma goruncem.ultrason zararli olur mu bebege.

Son düzenleme:

Ay deme oyle benim lafimla mi erkek olacak 😊 icine kurt falan dusmesin
Aynen dedigin gibi yapmayalim bakalim noluyo , bende biraz once muzik dinleme taktigini deneyeyim dedim fakat sadece kipirtilar var oyle ben muzigin geldigi yone gideyim demedi oglan 😊
Ah o tekmeler yokmu haklisin valla alttan vurunca rahime baski da yapiyo bir de yan yatinca bel kismini oyle bir geriyor ki aklim basimdan gidiyor allah yardimcimiz olsun

Sent from my iPhone 5 S

yok canım anaokullarındaki rehberlik kadrosu kalktı, o yüzden norm fazlası oldum... evime yakın okullarda da birer kişi var isteyemiyorum.. stres oldum bugünlerde inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…