- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.341
kızlar adet olacak gibi bir ağrı huzursuzluk var kasıklarım da sizde de var mi böyle birşey
Haftada 1
evet benimde haftada bir kesinlikle ihmal etme dedi doktor her gittiğimizdede artık nst ye giricez.
kızlar adet olacak gibi bir ağrı huzursuzluk var kasıklarım da sizde de var mi böyle birşey
Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
kızlar herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun inşallah...
doğum tariihi belli olanlar var, ne güzel... bugün bebeğini kucağına alacak olanlar var maşallah.. rabbim hepimizi bi çırpıda kurtarsın inşallah...
muayene sıklıklarınız haftada bire mi düştü sizlerin. bana bilgi verirseniz çok sevinirim
inşallah döner canım seninkide , bende sancı yoktu ki hala yok ama nts de inanılmaz yüksek çıkıyor sancılar buda doktorumu endişelendirdi.1 cm de açıklığım çıkmıştı. eğer baş aşa dönmeseydi sezeryan olabilridim yırttım şimdilik diyebilirim.
sancı dedikleri nası oluyo bilmiyorum ama nts de sancı çıktığında makina bas bas bağrıyor sancı yüksek die =) bu arada karnım taş kesiliyor resmen ve bebeğin kalp atışları hızlanıyor. karnın kasılımaya devam edıyor bikaç saniye sonra normale dönüyor sonra tekrar tekrar böyle işde.
benim makat duruşundaykende sancılarım çok yüksek çıkmıştı bugünki kontroldede yüksek çıktı. beklemedeyiz.
sende bebeğin dönmesi için sırtüstü yatıp ayaklarını yüksek bir yere koy bide ben müzik dinlettim kulaklığı kasıklarıma yaklastırıp dinlettim baya . sese kafasını getiriyor die okumuştum. belki etkisi olmuştur bende döndü çünki
seni çok iyi anlıyorum. ben de kayınvalide de kalırken ben oruç tutmuyorum diye yemeklerini bana yaptırıyordu. en son pılımı pırtımı toplayım annemlere geçtim. yine de huzurum yok. insanın kendi evinde olması çok başka bişey. inşallah sende ben de tez zamanda bebeğimizle evimize gideriz, yerleşiriz de rahata ereriz.
kontrole gittin mi bugün? ne dedi doktorun. benim bebeğin kafası iki hafta önde gittiği için sezeryanla olabilir bekleyip görücez dedi doktor. doğum hakkında hiç bilgi alamıyorum. ne güzel herkesin ki belli olmuş. ama bana neden ne doğumun nasıl olacağını ne de tarih hakkın sorunca bilgi vermediklerini anlamıyorum
ayy hadi bakalimm hayirlisii:)
pardon pastamm yaa ama napim musluklar acildi bikere:) kenara cek agla agla rahatla sonrada oynak bi sarki bul radyodan oyna:)) ondan sonra yola dewam:))
ben de epidurale dogru gidiyorum sanki aycam..bi cesaretlendimmi ne:))
Valla benimde oglum olacak,ben de nasil bi kv olurum bilmiyom ama gorduklerimden dets cikarip davranacagim kesinVallahi canım hakediyorlar hiç kusura bakmasinlar kendileri de gelin olmuş ki benim kV de çok çekmiş eşinin ailesinden benden çıkartıyor sanırım acısını 2 tane oğlum olacak allah izin verirse asla yapamam gelinime hoş bana da iyi gelin düşmez iyi kV olunca
seni çok iyi anlıyorum. ben de kayınvalide de kalırken ben oruç tutmuyorum diye yemeklerini bana yaptırıyordu. en son pılımı pırtımı toplayım annemlere geçtim. yine de huzurum yok. insanın kendi evinde olması çok başka bişey. inşallah sende ben de tez zamanda bebeğimizle evimize gideriz, yerleşiriz de rahata ereriz.
kontrole gittin mi bugün? ne dedi doktorun. benim bebeğin kafası iki hafta önde gittiği için sezeryanla olabilir bekleyip görücez dedi doktor. doğum hakkında hiç bilgi alamıyorum. ne güzel herkesin ki belli olmuş. ama bana neden ne doğumun nasıl olacağını ne de tarih hakkın sorunca bilgi vermediklerini anlamıyorum
Benim de 1 saat önce 14/10 oldu stres ve sıkıntıdan...hemen acile gittik, düştü şimdi 11/7 çok şükür..,Canım senin kv vicdansizmis benimki iyi ama bak olmuyor kültürel açıdan çok farklı aman neyse hayırlısı üzülme,
Bugün kontrole gittim 2800gr çıktı diğer ölçümleride haftayla uyumlu, ama benim tansiyon yüksek çıkıyor sabah ölçtuler yüksekti hiçte hissetmedim, kontrole girince doktor nasılsın deyince ağladım tansiyonu dedim, bebeğin gelişimi iyi ama tansiyondan dolayi 37.haftada alalım dedi. Ama istemiyorum ben 38 filan olsun en azından ,%1 solunum sıkıntısı olabilir bu haftada dedi.haftaya perşembe gideceğim bakalım ama istemiyorum. 37.haftada doğum olunca annem olmuyor. .en azından 38. Haftada olursa bir hafta buraya ablam gelir kalır 1 hafta idare ederim annem gelince gideriz ayrıca normal doğum yapamıyorum tansiyondan dolayi. .
İnşallah kalbimize göre versin Allah
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ohh cok iyi sevindim senin adina iyiki baska dr a gitmissin gercekci olanlar zaten dogal olani secerler bravo dr una otursun bakalim kerata elbet oturmaktan sikilacak o 😄
Bende bugun gidecegim kontrol e bakalim bizde durumlar neymis bende aktaririm sana
Sent from my iPhone 5 S
Canım senin kv vicdansizmis benimki iyi ama bak olmuyor kültürel açıdan çok farklı aman neyse hayırlısı üzülme,
Bugün kontrole gittim 2800gr çıktı diğer ölçümleride haftayla uyumlu, ama benim tansiyon yüksek çıkıyor sabah ölçtuler yüksekti hiçte hissetmedim, kontrole girince doktor nasılsın deyince ağladım tansiyonu dedim, bebeğin gelişimi iyi ama tansiyondan dolayi 37.haftada alalım dedi. Ama istemiyorum ben 38 filan olsun en azından ,%1 solunum sıkıntısı olabilir bu haftada dedi.haftaya perşembe gideceğim bakalım ama istemiyorum. 37.haftada doğum olunca annem olmuyor. .en azından 38. Haftada olursa bir hafta buraya ablam gelir kalır 1 hafta idare ederim annem gelince gideriz ayrıca normal doğum yapamıyorum tansiyondan dolayi. .
İnşallah kalbimize göre versin Allah
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kübracım bu arada benim ki kız :) ama bu doktoruma cinsiyetini göstermedi ztn gecen seferki doktorumda cinsiyeti gördü fakat hep kararsızdı en sonunda kız dedi şimdiki kontrolümde doktorum göremedi şüpheye düşmedim değil herşey pembe hazırlıyoruz sonuç ne çıkıcak bilmiyorum valla inş senden de hayırlı haberler bekliyorum canım inş senin ki dönmüştür :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum önemli bir an ve insan sevdiklerini yanında görmek istiyor ama her şeyden önemlisi senin ve bebeğin sağlığı canım benim moralini yüksek tut. Bu son kontrolde ben de çok gergindim Dr da farketti ve kendisi de bebeğini 35 te doğurduğunu ve bebeğin kuvöze girmediğini söyledi. Yani artık riskli haftaları geçtik Allah'ın iZniyle.. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin bebeğin ama sırf annen gelemiyor diye Allah korusun riskli bir duruma sokma lütfen kendini.. Hakkında hayırlısı olsun..
Topikte o kadar cok hamile var ki kimin kiz kimin erkek karistiriyorum 😊 neyse , kizimiz utangac demekki gostermeye pek niyetli degilmis bi daha ki ult belki net belli olur da icinde suphe kalmaz ,
Ay yok bizimki donmedi hala hissedebiliyorum tekmeler hep asagida 😒 sipa keyfini bozmuyo valla artik pes ettim kustum oynamiyorum donsun diye sekilden sekile girdim ama alacagi olsun dogduktan sonra gorur o 😂
Sent from my iPhone 5 S
Para durumu müsait olsa hiç düşünmem alırdım canım ama imkansız malesef , ah keşke ...
Sağol canım.Dediğin gibi kontrollerde bir sorun yok.Her şey yolunda ama aç gezmek dokunuyor yaa.Çocuk aç kalıyor gibi geliyor.Bir de bişey yiyince hareketleniyor ya.İşte o zaman kötü oluyorum
Doğrudur canım sende sıpa falan deyince benimde içime kurt düştü bılıyomusun 😀 hayırlısı artık ya bakalım doktora sordum yapıyım mı bişey diye hayır bişey yapma dedi o döneceği vakti bilir dedi kübracım sen ne yaparsann yap yani dedi :) bende senin söylediğin şeyleri yapmaya çalıştım eşim gülüyo bana :) yapmıcam bakalım bişey bi müzik dinletime olayını denicem sadece bakalım ama alttan vurması çok acıyo veriyo eminim sanada veriyodurr en acı veren tekmeler onlarmış canım Rabbim yardımcımız olsun inş :)
nasıl norm fazlası oldun ya ben bu işide anlamış değilim hoca varken niye açık gösterip başka hoca alıp olan hocayı gönderiyorlar ki çok kızıyorum hamilesin şimdi belki evin okulun evin karşısında süt için gidip geleceksin hiç mi düşünmüyorlar???
ama herşeye inat çoook güzel bir okul olsun hep yardımcı olsunlar canım bende korktum şimdi hiç boş bırakmaya gelmiyor okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?