2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım bişeycik olmaz.. hem 10 gün çok uzun bir süre hemde radyasyon vermiyorsun sonuçta ses dalgası.. benim kanaatimce bişey olmaz..

Kizlar hastane cantam hazir sayilir acaba unuttugum birsey varmi sizler neler koydunuz ?
Bir de burda yani abd de tr de ki gibi degil suslu puslu gecelikler hastane susleri vs kimse yapmiyo pek onlar olmayacak onun disinda eksigim kaldimi acaba

Sent from my iPhone 5 S

Normal doğum isteyenler nişanınız geldimi ???

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
yok daha ne nisan geldi ne sanci var ne bir belirti var..ustelik gobegim hiiic inmedi...bu bebis ne zaman gelicek hiiic bi fikrim yok..dk.um da beni korkutmustu 34de erken gelir ciger gelistirici iyne yapalim diye..yaptirmadim..iyiki de yaptirmamisim bak 39oluyoruz ama 40i kesin tamamliycaz galiba hic belirti yok

Bu arada kızlar kontrolum vardı bebisim maşallah 3200 olmuş haftaya cuma doğum var kismetse Rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi
Amin insallah..Rabbim yardimcin olsun

Ayy şaka gibi günlerimiz geldi çattı 😔😔😔😔😔 kucaklarımız dolucak 👶👶👶👶

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
insallllaaahhhh...ruya gibi ya da saka gibi bilmiyorum garip duygular..o beklenen mucizelere az kaldi

Genellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
aynen

Kizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
hadi hayirlisi..gozun aydin arkdasim..hersey coook guzel gecer Insallah

Amin Insallahh..normal dogumu beklemek bi garip zamansiz oldugu icin bi baska heyecan ne zaman hangi saat hsngi agrilarla coook merak ediyorumm..durup durup anneme soruyorum sanci nasil baslar diye cok hevesli cok heyecanliyim..Insallah en kolayindan nasip olsun Insallah

ben daha duygussla baglayamiyorum butun gun gir gir guluyorum..annemi birileriyle konusurken yakaliyorum anlatiyo arayanlara "dogumun tadini bilmediginden hep guluyo dur sancisi baslasin asl o zaman gulucek" diyip dalga geciyo
simdi herkes yavas yavas gun aliyo ya heyecan geliyo hafiften..yoksa daha algilamiyorum

Rabbim yardimciniz olsun melegini korusun Insallah cnm

islakligi takip etmelisin cnm..beni dk.um uyardi bu hftadan sık takip et hep bezle dolas sık sık kontrol et dedi...dikkat et arkdasim

Insallah cnm.Rabbim yardimciniz olsun

Insallaaahhhhh cnm..Rabbim kayindan nasip etsin

normal isteyen ama çocuk büyük olduğundan sezeryanda olabilir denilen biri var buralarda bu cumada kontrole gidicem bakalım 5 ağustos tarihim ama erken doğabilir dedi doktorum ...
hakkinizda hangisi hayirliysa o olsun cnm

bende 35de 2200grdi cnm..dk haftadinda gelirse 3200 falan olucak dedi..normal dogum icin idealmis..cok yemememi istedi ama ben yefim son 1aydir..sanki cok kucuk geldi korktum..ama senin bebis masallah iyi cnm..benimki kucuktu simdi bilmiyorum

nasıl yani iki yıla kadar kalabilirsin??? anaammm bir yolu varsa banada anlat... bu arada branşın ne ???
Ben bu okula gecen sene gelmiştim. Il içi 3 seneye sanırım onunla alakalı kayın babam okul müdürü o dedi. Bende çok net bilmiyorum. Zaten donem başında doğum izninde olacağız. Şöyle birşey var benim branşı m matematik ve açık okullarda gelmeyebilir sonuçta az dersle kendi okulumuzda kalabiliriz. Ama bu isin asili nasıl öğrenelim sana yazarim

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

Maşallah :) gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, Allah acısını göstermesin.. Sen de bir an evvel ayağa kalkarsın inşallah.. Sevgiler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla insan

Allah analı babalı büyütsün canım Allah bize de nasip etsin o duyguyu yaşamayı sağsalim inşallah...

Gözün aydın CNm bızde beklıyoruz son haftalar zor Allah kurtarmış darısı basımıza bende bı an once dogum yapmak ıstıyorum artık Dr um son agustos 16 sı dedı normal dogum ıcın..sancılarım arttı benım gıbı sancısı olan Varmı ozellıkle belıne vuran.bel sancısı cok kötü gercekten bıde bu sıcaklarda hamıle olmak cok zormuş

hayirli aksamlar kizlarr hepimizin bu mubarek gecesi kutlu olsun insallahh ettigimiz dualarimiz kabul olsun Rabbim bu gecenin hurmetine hepimizi sag salim yavrularimiza kavustursun insallahh...
bugun doktorum ilk defa nst ye soktu 10 dk da bir duzenli gelen sancilarim varmis. dr kanaman olursa suyin gelirse sancin artarsa bebegin hareketleri azalirsa hemen gel dedi yoksa haftaya persembe gel dedi.. ama o kadar beklemeyebilirmiss cok heyecanlandimm hayirlisi olsun insallahhh

Canim benim allah bagislasin allah razı olsun duan icin allahim kabul etsin ismi ne kizimizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genel anestez8i mi oldun canım??? Zor oldu mu???acıyo mu dikişler ayağa kalkabildin mi???çok soru sordum kusura bakma canım meraktan..

Evet canım genel anestezi ağrım var ama kızımı kucağıma aldikca geciyor bu arada ağrı eşiğim düşük benim ayaga kaldirmadilar planlanmış hemşire kaldiracak ayrica yemek ve su yok 10 da bir iki damla su icireceklermis duruma gore 11 de yemek vereceklermis

gozun aydin canim ne guzel bi gunde gelmis kizin masallah Allah anali babali buyutsun. bizim yerimize de o mis kokusunu cek icine.. darisi basimiza insallah

Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…