- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.361
Ben de ayni durumdayim ve açılan okullar hic uygun degil. 2 seneye kadar okulda kalabilir misim. Tabi yıl icinde görevlendirilme riski var. Hayırlısı olsun napalım. ..
Kizlar oncelikle hepinizin kandili kutlu olsun,bu mubarek gecede birbirimize bol bol dua edeoim..
Size bi sorum olacakti,ultrasona sik sik girmek zararlimidir.dun kendlgmden tahlil verdim demirime bakmak icin.kolestrolum 272 cikti.kizartma hamuriside yemiyorum.ilcedeki doktora hem tahlil sonuclarini gosterip hem de muayene olmak istiyorum.farkli bi doktorda gormus olur hem.10 gun sonrada kendi doktoruma goruncem.ultrason zararli olur mu bebege.
yok daha ne nisan geldi ne sanci var ne bir belirti var..ustelik gobegim hiiic inmedi...bu bebis ne zaman gelicek hiiic bi fikrim yok..dk.um da beni korkutmustu 34de erken gelir ciger gelistirici iyne yapalim diye..yaptirmadim..iyiki de yaptirmamisim bak 39oluyoruz ama 40i kesin tamamliycaz galiba hic belirti yokNormal doğum isteyenler nişanınız geldimi ???
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Amin insallah..Rabbim yardimcin olsunBu arada kızlar kontrolum vardı bebisim maşallah 3200 olmuş haftaya cuma doğum var kismetse Rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi
insallllaaahhhh...ruya gibi ya da saka gibi bilmiyorum garip duygular..o beklenen mucizelere az kaldiAyy şaka gibi günlerimiz geldi çattı 😔😔😔😔😔 kucaklarımız dolucak 👶👶👶👶
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
aynenGenellikle 37-38.haftalarda normal doğum oluyomuş ama bizde tık yok 😁😁😁
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
hadi hayirlisi..gozun aydin arkdasim..hersey coook guzel gecer InsallahKizlar selam doktordan ciktim simdi. Gunumu ve odami ayarlaadi 8.8.14 ata bebek geliyor. Maasallah 3300 olmus . Bana kalsa yarin alsin. Cook heyecanliyim cok. Dogumum spinal olucak insallah.
Amin Insallahh..normal dogumu beklemek bi garip zamansiz oldugu icin bi baska heyecan ne zaman hangi saat hsngi agrilarla coook merak ediyorumm..durup durup anneme soruyorum sanci nasil baslar diye cok hevesli cok heyecanliyim..Insallah en kolayindan nasip olsun Insallahselam,
ben topigi takip ediyorum ama yazmak bugune nasipmis
bende sancimi bekliyorum normal dogum benimki de. yurtdisinda yasiyorum burda zaten sezeryan soz konusu degil. tibbi mudahele gerekmedigi surece ki
onda bile sonuna kadar ugrsiyorlar normal dogum icin.
Allah butun hamile arkadaslarin yardimicisi olsun.
ben daha duygussla baglayamiyorum butun gun gir gir guluyorum..annemi birileriyle konusurken yakaliyorum anlatiyo arayanlara "dogumun tadini bilmediginden hep guluyo dur sancisi baslasin asl o zaman gulucek" diyip dalga geciyoben suan agliyorum..mutluluktan mi heycandan mi bilmiyorum..bi giriym son msjlari okuyum dedim..bugun cuma bisuru bebikimiz olcak insallah..Allahima sukurler olsun geldik bu gunlere..nie bukadar duygusala bagladim bilmiyorum ben daha cok war..gunu gelen annisler sizin adiniza cook sewiniyorum ondan agliyorum..cunku saatler sonra yasiycaniz tarifsiz mutlulugun tadini biliyorum:)Allah yardimciniz olsun..bebisinize size saglik wersin..herkese hayirli kandillerrr
Rabbim yardimciniz olsun melegini korusun Insallah cnmDoğuma girdiginizde kızıma defneme dua edin aklıniza gelirse kozlar agusyos anneleriyiz ama haziranda temmuzda patir patir döküldük hayislisi olsun hakkimizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
islakligi takip etmelisin cnm..beni dk.um uyardi bu hftadan sık takip et hep bezle dolas sık sık kontrol et dedi...dikkat et arkdasimArkadaşlar sik sik çamasirda islaklik hissediyorum bakiyorum akinti yok.su kaciriyor olablilr miyim acaba.belim de agriyor.Bayramiç atlatamayacak mıyım acaba
Insallah cnm.Rabbim yardimciniz olsunHepinize teşekkür ederim aksam 6- 6.30 gibi alacaklar doğuma genel anestezi olacak çatım müsait dedi doktor ama hiç açılma yok suni sancı ise yaramayabilirmis bebegin kalp atışı yüksek olduğundan risk almadık akşam sağlıkla almış olurum inşallah kucağıma
Insallaaahhhhh cnm..Rabbim kayindan nasip etsinben canım bekliyorum inşallah bir aksilik cıkmaz da sağlıkla doğurabiliriz bebişleri...
ne güzel canım 25 temmuzda meleğine kavuşuyorsun...dualarım seninle sağsalim sağlıkla kavuş bebeğine... ... bebeğini kucağına alınca bizleri de unutma..
risk almamak en güzeli canım inşallah sağlıkla doğmuştur bebeğin..
hakkinizda hangisi hayirliysa o olsun cnmnormal isteyen ama çocuk büyük olduğundan sezeryanda olabilir denilen biri var buralarda bu cumada kontrole gidicem bakalım 5 ağustos tarihim ama erken doğabilir dedi doktorum ...
bende 35de 2200grdi cnm..dk haftadinda gelirse 3200 falan olucak dedi..normal dogum icin idealmis..cok yemememi istedi ama ben yefim son 1aydir..sanki cok kucuk geldi korktum..ama senin bebis masallah iyi cnm..benimki kucuktu simdi bilmiyorumMrhba sevgili anneler..size bi sorum olcakti.ben 35 haftalik hamileym ve bebegim 2500 kilo .doktr basi cok asagida oldgu icin tam olcm alamiyacagni soyledi.ama bana az gbi geldi.sizce nasil kilosu??
Ben bu okula gecen sene gelmiştim. Il içi 3 seneye sanırım onunla alakalı kayın babam okul müdürü o dedi. Bende çok net bilmiyorum. Zaten donem başında doğum izninde olacağız. Şöyle birşey var benim branşı m matematik ve açık okullarda gelmeyebilir sonuçta az dersle kendi okulumuzda kalabiliriz. Ama bu isin asili nasıl öğrenelim sana yazarimnasıl yani iki yıla kadar kalabilirsin??? anaammm bir yolu varsa banada anlat... bu arada branşın ne ???
Dayanamicam zaten gidicem yarin.aletler cok iyi deil goremem ama boyunu kilosunu ogrenirim en azindanyok canım bişeycik olmaz.. hem 10 gün çok uzun bir süre hemde radyasyon vermiyorsun sonuçta ses dalgası.. benim kanaatimce bişey olmaz..
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Amin teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla insanMaşallah :) gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, Allah acısını göstermesin.. Sen de bir an evvel ayağa kalkarsın inşallah.. Sevgiler..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım Allah bize de nasip etsin o duyguyu yaşamayı sağsalim inşallah...
Amin canım inşallah darısı başına sağlıkla
Genel anestez8i mi oldun canım??? Zor oldu mu???acıyo mu dikişler ayağa kalkabildin mi???çok soru sordum kusura bakma canım meraktan..
Teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı zamandaGözün aydın CNm bızde beklıyoruz son haftalar zor Allah kurtarmış darısı basımıza bende bı an once dogum yapmak ıstıyorum artık Dr um son agustos 16 sı dedı normal dogum ıcın..sancılarım arttı benım gıbı sancısı olan Varmı ozellıkle belıne vuran.bel sancısı cok kötü gercekten bıde bu sıcaklarda hamıle olmak cok zormuş
Amin inşallah asya koyduk canımCanim benim allah bagislasin allah razı olsun duan icin allahim kabul etsin ismi ne kizimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?