2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin canim ne guzel bi gunde gelmis kizin masallah Allah anali babali buyutsun. bizim yerimize de o mis kokusunu cek icine.. darisi basimiza insallah
Amin teşekkür ederim canım şükür güzel bir günde doğdu sağlıkla hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah

tamam canım sevinirim ama benim okulda 3 yıl doldu

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

nasıl yaniiiiiiiiii.......................... şoktayım... kız senin vardıya daha anlat hele normal doğummu oldu, noldu nasıl olduuuu.... gözün aydııınnn maşallahhhhh bebiş nasıl ?ayyy çok duygulandım şimdi inanamadım

tamam canım sevinirim ama benim okulda 3 yıl doldu

Bilmem bakalım bi. üç yıldan ziyade anaokulunda rehberlik kadrosunun kalkması sıkıntı. ve rehberlik öğretmenine ihtiyacı olan mutlaka okul oluyor. hakkımızda hayırlısı. ben dün bayağı uzulmuştum ama elden ne gelir. üstelik evim okulun karsışı ona göre aldık. anneme yürüme mesafesi ama bunda da vardır bir hayır deyip geçiyoruz. strese girip bebişleri üzmüyoruz...

Tansiyonum ve bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp atışında 190u gördük doktor riske atmayalım dedi ben de öyle düşünüyordum genel anestezi oldum çok şükür iyi Asya'm darısı sağlıkla başına

ayyy ne kadar olgun ve dirayetli konuştun ... ben strese gelemiyorum en ufak şeyde dünyam yıkılmış gibi oluyorum... offff ... napiyim artık bende hayırlısı deyip geçicem.. nereye gitceğimiz belli değil çok korkuyorum inşallah bizim için en baştada bebeğimiz için en iyisi en hayırlısı olur

anaaammm bebişin kucağında .. karında olunca sanki bazen yokmuş gibi oluyor.. ama şimdi dokunuyorsun, öpüp kokluyorsun sesini duyuyorsun.. Allahım bizlerede nasip et hayırlısıyla :)) Asyanında mutlu güzel hayatı olsun

amin canım amin. böyle konuştuğuma bakma hayatı oldukça stresli yaşayan biriyim normalde ama suan yaptığım stres tek bana değil minik kuzuma da zarar vereceği düşüncesiyle böyleyim...

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

ne çabuk doğum yaptın canım maşallahh..allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin bebeişinee..darısı bizlerin başına :) benim de doğurasım geldi,hemen kucağıma almak istiyorum ama daha var :)

canım ben yapamam öyle bişey :) branşım rehberlik :) düşünsene okula rapor gidiyor, rehberlikçimiz depresyondaymış :)

valla benim de sınıf..ilçedeyim ama burda çocuklara az bişi deyince kendilerinin sorumluluk almasına dair veli yanlış anlayıp şikayete gidiyo müdürüe.artık raporum var deliyim der geçerim :)))

aaa hadi bakalim...kiz benim kizimin adini koymussun benimde asyam kolaycacik dogar saglikla isallah.

Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel birşey tebrik ederim. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ha haaa haa güzel kaçış yolu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…