- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.381
Amin teşekkür ederim canım şükür güzel bir günde doğdu sağlıkla hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallahgozun aydin canim ne guzel bi gunde gelmis kizin masallah Allah anali babali buyutsun. bizim yerimize de o mis kokusunu cek icine.. darisi basimiza insallah
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Ben bu okula gecen sene gelmiştim. Il içi 3 seneye sanırım onunla alakalı kayın babam okul müdürü o dedi. Bende çok net bilmiyorum. Zaten donem başında doğum izninde olacağız. Şöyle birşey var benim branşı m matematik ve açık okullarda gelmeyebilir sonuçta az dersle kendi okulumuzda kalabiliriz. Ama bu isin asili nasıl öğrenelim sana yazarim
Buarada kizlar hepimizin dogum oncesi izinleri gidiyo.ogretmen olup da psikyatrdan lohusa depresyonu diye heyet alacak olan varmi?
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Maşallah Allah nazarlardan korusun...gozun aydın olsun.
tamam canım sevinirim ama benim okulda 3 yıl doldu
nasıl yaniiiiiiiiii..........................şoktayım... kız senin vardıya daha anlat hele normal doğummu oldu, noldu nasıl olduuuu.... gözün aydııınnn maşallahhhhh bebiş nasıl ?ayyy çok duygulandım şimdi inanamadım
Bilmem bakalım bi. üç yıldan ziyade anaokulunda rehberlik kadrosunun kalkması sıkıntı. ve rehberlik öğretmenine ihtiyacı olan mutlaka okul oluyor. hakkımızda hayırlısı. ben dün bayağı uzulmuştum ama elden ne gelir. üstelik evim okulun karsışı ona göre aldık. anneme yürüme mesafesi ama bunda da vardır bir hayır deyip geçiyoruz. strese girip bebişleri üzmüyoruz...
Tansiyonum ve bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp atışında 190u gördük doktor riske atmayalım dedi ben de öyle düşünüyordum genel anestezi oldum çok şükür iyi Asya'm darısı sağlıkla başına
ayyy ne kadar olgun ve dirayetli konuştun ... ben strese gelemiyorum en ufak şeyde dünyam yıkılmış gibi oluyorum... offff ... napiyim artık bende hayırlısı deyip geçicem.. nereye gitceğimiz belli değil çok korkuyorum inşallah bizim için en baştada bebeğimiz için en iyisi en hayırlısı olur
canım ben yapamam öyle bişey :) branşım rehberlik :) düşünsene okula rapor gidiyor, rehberlikçimiz depresyondaymış :)
Tansiyonum ve bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp atışında 190u gördük doktor riske atmayalım dedi ben de öyle düşünüyordum genel anestezi oldum çok şükür iyi Asya'm darısı sağlıkla başına
hadi canım inşALLAH yapabiliriz bu gece bol bol dua edelim bu cesaretimiizi almasın Rabbim
tatlım yarın konuşçam bakalım.. bende bayramdan sonra kalmasını istiyorum ALLAH gönlümüze göre verir inşALLAH
amin canım amin. böyle konuştuğuma bakma hayatı oldukça stresli yaşayan biriyim normalde ama suan yaptığım stres tek bana değil minik kuzuma da zarar vereceği düşüncesiyle böyleyim...
ne çabuk doğum yaptın canım maşallahh..allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin bebeişinee..darısı bizlerin başına :) benim de doğurasım geldi,hemen kucağıma almak istiyorum ama daha var :)
valla benim de sınıf..ilçedeyim ama burda çocuklara az bişi deyince kendilerinin sorumluluk almasına dair veli yanlış anlayıp şikayete gidiyo müdürüe.artık raporum var deliyim der geçerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?