- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.401
ne çabuk doğum yaptın canım maşallahh..allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin bebeişinee..darısı bizlerin başına :) benim de doğurasım geldi,hemen kucağıma almak istiyorum ama daha var :)
valla benim de sınıf..ilçedeyim ama burda çocuklara az bişi deyince kendilerinin sorumluluk almasına dair veli yanlış anlayıp şikayete gidiyo müdürüe.artık raporum var deliyim der geçerim :)))
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Valla bizim okulun velileri de öyle , herşeyi şikayet ederler ve asla memnun olmazlar hiçbişiiden, ben her depresyon raporuna açığım, umrumda olmaz....
valla aynen öyle..bide ben doğudayım batıda olsa kimbilir naparlar..benim sınıf kitaplığında hiç kitap yoktu öğrenci başına 1 tl topladım kendimde katıp hikaye kitabı aldık sınıfa.yırtarsanız karalarsanız yenisini alırsınız dedim.bazı çocukların kardeşleri yırtmış zarar vermiş kendiliğinden getiryodu çoğu.ben de bir kere derim,üstelemem illa da getirin diye.biri daha yırtınca çocuklar yaygaracı zaten tamam getirir yenisini dedim.veli şikayete gitmiş müdüre kitabın burası yırtılmış yenisini istiyom diye :))güler misin ağlar mısın..Allahtan müdürüm iyide savunmuş onların iyiliği için yapıyo demiş.
Ben batıdayım durum berbat , geçen sene bi öğretmeni dövdü öğrenciler , hem de kız öğrenciler, okul wcsinde içki içen mi ararsın , sigara içen mi , hatta sınıfın ortasına afedersin büyük tuvaletini yapan bile var , bıktım ben, disiplincezası yok, sınıfta bırakma yok veli desen herşeyde karşında, durum berbat benim olduğum yerde, bir an önce tayin isteyip gidicem zaten burdan inşallah...
inşallah kurtulursun canım bir an önce..benim branş sınıf,çocuklar daha masum en azından :) buarada nerede görev yapıyodun?
İzmir canım , kurtulcam inşallah az kaldı...
Hic izmirden kurtulucam diye bahsedilir mi hayret.Buca mezunuyum ben.simdi afyondayim matematikciyim.burasi memleketim olmasa İzmirde yasamayi isterdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar doğumda sütünüz gelmezse hangi mamayı vermeyi düşünüyorsunuz???
Hic izmirden kurtulucam diye bahsedilir mi hayret.Buca mezunuyum ben.simdi afyondayim matematikciyim.burasi memleketim olmasa İzmirde yasamayi isterdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel birşey tebrik ederim. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun
Canim Allah anneli babali büyütsün kizini sana bağişlasin... Bizim yerimizede kolla asya meleği...
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Canım bu arada sen benim okulumu ne yaşadığımı nerden biliyosun da hayret gibi bi ifade kullanabiliyosun ki, her insan farklıdır yani , sana göre güzel bana göre değil bilemezsin,öğrenci olsam bayılırdım burda yaşamaya , gel sen bi de öğretmen olarak yaşa, bi de ben küçük yer severim yani niye böyle bi cümle kurma gereği duydun anlamadım,herkes farklı düşünebilir ama böyle hayret mayret falan olmadı yani, ifade edişin hiç hoş değil, istersen sen benim diğer msjımı oku okulda neler yaşanıyo bikaç örnek verdim az önce...aman neyse gece gece boşver ya...
Amin canım teşekkür ederim darısı sağlıkla başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?