2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bizim okulun velileri de öyle , herşeyi şikayet ederler ve asla memnun olmazlar hiçbişiiden, ben her depresyon raporuna açığım, umrumda olmaz....

Valla bizim okulun velileri de öyle , herşeyi şikayet ederler ve asla memnun olmazlar hiçbişiiden, ben her depresyon raporuna açığım, umrumda olmaz....

valla aynen öyle..bide ben doğudayım batıda olsa kimbilir naparlar..benim sınıf kitaplığında hiç kitap yoktu öğrenci başına 1 tl topladım kendimde katıp hikaye kitabı aldık sınıfa.yırtarsanız karalarsanız yenisini alırsınız dedim.bazı çocukların kardeşleri yırtmış zarar vermiş kendiliğinden getiryodu çoğu.ben de bir kere derim,üstelemem illa da getirin diye.biri daha yırtınca çocuklar yaygaracı zaten tamam getirir yenisini dedim.veli şikayete gitmiş müdüre kitabın burası yırtılmış yenisini istiyom diye :))güler misin ağlar mısın..Allahtan müdürüm iyide savunmuş onların iyiliği için yapıyo demiş.

Ben batıdayım durum berbat , geçen sene bi öğretmeni dövdü öğrenciler , hem de kız öğrenciler, okul wcsinde içki içen mi ararsın , sigara içen mi , hatta sınıfın ortasına afedersin büyük tuvaletini yapan bile var , bıktım ben, disiplincezası yok, sınıfta bırakma yok veli desen herşeyde karşında, durum berbat benim olduğum yerde, bir an önce tayin isteyip gidicem zaten burdan inşallah...

Kadir geceniz kutlu mubarek olsun insallah herkesin duasi kabul olsun insallah gelen yil evlatlarimiz bu kandilde konussun yurusun anne baba desinler Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsjn amin

inşallah kurtulursun canım bir an önce..benim branş sınıf,çocuklar daha masum en azından :) buarada nerede görev yapıyodun?

Kızlar doğum yapan arkadaşlar doğum hikayelerinizi bekliyoruz ayrı konu başlığı açmış efser arkadaşımız, nerakla bekliyoruz , yazarsanız seviniriz...

İzmir canım , kurtulcam inşallah az kaldı...

Hic izmirden kurtulucam diye bahsedilir mi hayret.Buca mezunuyum ben.simdi afyondayim matematikciyim.burasi memleketim olmasa İzmirde yasamayi isterdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic izmirden kurtulucam diye bahsedilir mi hayret.Buca mezunuyum ben.simdi afyondayim matematikciyim.burasi memleketim olmasa İzmirde yasamayi isterdim

Ben izmirden kurtulcağıma değil izmirde bulunduğum okuldan kurtulacağıma çok seviniyorum canım sen yanlış anlamışsın , izmir güzel ama okulları berbat canım..ayrıca izmir de ahım şahım bi şehir de değil bana göre...

Canım bu arada sen benim okulumu ne yaşadığımı nerden biliyosun da hayret gibi bi ifade kullanabiliyosun ki, her insan farklıdır yani , sana göre güzel bana göre değil bilemezsin,öğrenci olsam bayılırdım burda yaşamaya , gel sen bi de öğretmen olarak yaşa, bi de ben küçük yer severim yani niye böyle bi cümle kurma gereği duydun anlamadım,herkes farklı düşünebilir ama böyle hayret mayret falan olmadı yani, ifade edişin hiç hoş değil, istersen sen benim diğer msjımı oku okulda neler yaşanıyo bikaç örnek verdim az önce...aman neyse gece gece boşver ya...

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

Gözün Aydın arkadaşım çok sevindim Allah sağlık huzur mutluluk versin.darısı başımıza artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yanlis anlasilma var.kotu bir niyetle söylemedim ama acikcasi biraz sasirdim cumlemin nasil kotu anlasildigina
.neyse mübarek günde bilmeden yada dusunemeden yanlis bir ifade kullandiysam kusura bakma

Amin canım teşekkür ederim darısı sağlıkla başına inşallah

Canım hayırlı olsun bu güzel gecede bebeğini kucağına aldın Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip eylesin sağlıklı sıhhatle mutlu bir ömür diliyorum sana bebeğine ve ailene canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah

gözün aydın canım ne güzel bir günde dünyaya gelmiş yavrun..Rabbim ömrünü bahtını güzel etsin hayırlı evlat olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…