2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dr'dan geldik simdi hersey yolunda cok sukur ultrason bilgileri gecen gun ulasmis eline bizim oglan donmus megerse bas asagi duruyormus bugun yine dr muayene etti basi asagidaymis demekki gecenki muayenede emin olmadan soyleyemedi sanirim donmemis demisti , ama nerden baksan 2 aydir ben bu cocugu hep boyle hissediyorum seklini demekki erken donmus bizim kerata , valla nasil mutlu oldum anlatamam , darisi senin basina insallah 🙏😊

Sent from my iPhone 5 S

Bn kum dokuyomusum cok fenayim bel agrim artti 8 agu da dogumum zaman bi gecse artik yaaaa

Ayyyy çok sevindim inanamazsın kendi çocuğum dönmüş gibi valla bak ya süper bi haber bu sana dedim bak belki senin ki dönmüştür diye içime doğmuş demekki çok şükür ya çok şükür hadi sıra bizim kızda ya :) ıkı hafta snra kontrol bakalım dönmüş olcak mı :) ay ama süper bi haber yani:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bn kum dokuyomusum cok fenayim bel agrim artti 8 agu da dogumum zaman bi gecse artik yaaaa

Ay canım geçmiş olsun , bol bol su iç , çok dayanamazsan alıversin bebişi doktorun nasılsa haftası iyi , çok mu ağrın var canım ya...

Ay canım geçmiş olsun , bol bol su iç , çok dayanamazsan alıversin bebişi doktorun nasılsa haftası iyi , çok mu ağrın var canım ya...

Soyle diyim cnm yattigim zaman sagdan sola donwmiyorum kasik bolgem feci agriyo yastik fln koyup yatiyorum ama fayda etmiyo tuvalete kalkinca adim atarken canim yaniyo ama daha cok ufak bi 3000 olsaydi en son kont de 2500 du yarin bakalim kac olmus oglum 3400 dogmustu buna bakamadim bu kan vitamin haplarini sutu hep ihmal ettim birazda kendi hatam

canım olmustur sen merak etme ben iki hafta önce gittim 2160 gr dı iki hafta sonra 2800 oldu...

olur yani merak etme ...zaten doğumunada çok birşey kalmamış Allahın izniyle

çok geçmiş olsun.benzer bir vicdan azabını sürekli duyuyorum.kızımda çok dikkat etmiştim.3500 gr 51 cm doğmuştu.günlük ne yemem gerekiyorsa yedim hiç extra ilaç kullanmadım.bunda normal hayatıma devam ettim.dikkat hiç yok.üstüne çok kötü hastalandım antibiyotik,üstüne erken doğum riski bir sürü ilaç ciğer geliştirici iğneler.off Allahım çok korkuyorum inşallah benimki de herkesin evladı da sağlıkla sıhhatle doğar.

günaydın kızlar.herkes benim gibi kilosuyla bozmuş kafayı benim de en çok taktığım bu.Allahım sağlıklı sıhhatlı olmalarını nasip etsin inşallah.kan cıvıtıcı iğnelerimden dolayı kg takıntım var..

günaydın kızlar,
26.haftadan beri bebeğin başı aşağıda hep.Eğer çatıda müsait olursa normal doğum olur.Doktorum zaten çatı mıuayensini doğum zamanında yapıyo.Başlarda normal doğum istiyodum,çünkü sezeryan olursa epidurall olmuyodu bana.Ama şimdi içimi bi korku kapladı.Normal doğumdan korkmaya başladım.Aranızda benim gibi olan var mı?

olmaz mı... normalden de sezeryandan da korkuyorum ama yapacak bir şey yok minnoşlara kavuşmamız için mecbur bir yöntem kullanılacak:) aklıma geldikçe "Allahım en hayırlı doğum yöntemini nasip et" diyorum... Allahım hepimize en hayırlı yöntem hangisiyse onu nasip etsin inşallah...

GGünaydın kızlar bende yeni katildim araniza 35.6 günlük bugün. İkinci bebeğim üç yaşında bi kizim var buda erkek inşallah. Rabbim hepimize saglilla kucagimiza almayi nasip etsin. Ilki sezaryen di buda 12 ağustos gibi alacak doktor inşallah. Biraz iri ve suyu üst seviyeye yakin. Ve ben otuz kilo aldim yine kizimdada 35 almıştım ama öyle oturup hominigirtlak yemedim hiç. Ilkinden bes kilom kalmisti hamile kaldığımda. Ama ilk zaman çok yedim dogimdan sonra ama almadim kilo hep verdim. Bunda daha dikkatli olup daha cabuk veririm inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklayali bebeklerimizi

Canım ben başından beri normal doğum istiyorum. Pazar akşamı benden 4 hafta önce doğuracak olan arkadaşım normal doğum yaptı. Sağolsun hikayesini de anlattı. Gözüm korkmadı değil. Kızcağız biraz talihsizlikten biraz doktorun umursamazlığından çok çekmiş.

Pazartesi de kontrolüm vardı ama gidene kadar hastaneye baya hazırladım konuşmamı, ben vazgeçtim sezeryan tarihi konuşalım dicektim.
Nst'de 3 defa 100 üzeri sancılar çıktı. Doktorum da çatı muayenesini erkene aldı. Hiç birşey hissetmeyince biraz rahatladım. Doktoruma da durumu anlattım. Sen bana güven eğer zorlanacak olsan sana söylerdim, ne seni ne kendimi zora sokmam dedi. Ben doktoruma çok güveniyorum. O yüzden halen normalde ısrarcıyım. Nasip, inşallah bir avazda çok sıkıntı yaşamadan kurtuluruz.

Canım bence hiç korkma normal doğumdan benim bebeğim halen dönmedi ve normal doğum o kadar çok istiyprum ki hayırlısyla tabi olsun bi kere normal doğumda vücudun tamamen temizleniyor herşeyi canlı bir şekilde yaşıyorsun bebeğin ne zmaan gelecegini bile biliyosun sancı çekmek istemezsen spinal epidural var mesela tercih edebilirsin ama sezeryann öyle değil doktor kontrolü altındasın belki snrasında sancı olcak yada olmucak vücut yapına bağlı süt geç gelebılıyormus mesela ve daha bir sürü şey o yüzden herşeyin en doğalı nasıl güzelse ve tercih ediyorsak normal doğum da senin hakkın bunun faydalarını hiç göz ardı etme tatlım olumlu düşün olumlu seyler olsun inan bana hiç sezeryann olmak istemiyorum Rabb'ime gece gündüz dua ediyorum bebişim dönsün diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım Allah iki evladını da sana bağışlasın acılarını göstermesin inşallah..

Merhabalar, 35. haftamdayım ben de. normalde 2 eylül gözüküyor doğumum ama dr 25 ağustosta alırız deyince buraya bir bakayım dedim.
Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Dün akşamdan beri bazen belimden bazen karnımın alt kısmından yoklayan ama kaybolan ağrılar hissediyorum. Ne olduğunu da anlayamıyorum daha önce başıma gelmediği için. Cumaya kadar ofisteyim. Şu iki günü bir de bayramı atlatsaydım doğurmadan.

Nasıl bir ağrı tam olarak emin olamadığım için sancı mı değil mi napsam. Ağrılar herkeste aynı mı acaba yani tip olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…