- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.421
Doğrudur canım sende sıpa falan deyince benimde içime kurt düştü bılıyomusun 😀 hayırlısı artık ya bakalım doktora sordum yapıyım mı bişey diye hayır bişey yapma dedi o döneceği vakti bilir dedi kübracım sen ne yaparsann yap yani dedi :) bende senin söylediğin şeyleri yapmaya çalıştım eşim gülüyo bana :) yapmıcam bakalım bişey bi müzik dinletime olayını denicem sadece bakalım ama alttan vurması çok acıyo veriyo eminim sanada veriyodurr en acı veren tekmeler onlarmış canım Rabbim yardımcımız olsun inş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Gözün aydın CNm bızde beklıyoruz son haftalar zor Allah kurtarmış darısı basımıza bende bı an once dogum yapmak ıstıyorum artık Dr um son agustos 16 sı dedı normal dogum ıcın..sancılarım arttı benım gıbı sancısı olan Varmı ozellıkle belıne vuran.bel sancısı cok kötü gercekten bıde bu sıcaklarda hamıle olmak cok zormuş
maşallah hayırlı doğumlar inşallah saglıkla bebişine kavuş bende yarın kontrole gitcem bakalım az kaldı benimde hayırlısı inşalah
Canim dr'dan geldik simdi hersey yolunda cok sukur ultrason bilgileri gecen gun ulasmis eline bizim oglan donmus megerse bas asagi duruyormus bugun yine dr muayene etti basi asagidaymis demekki gecenki muayenede emin olmadan soyleyemedi sanirim donmemis demisti , ama nerden baksan 2 aydir ben bu cocugu hep boyle hissediyorum seklini demekki erken donmus bizim kerata , valla nasil mutlu oldum anlatamam , darisi senin basina insallah 🙏😊
Sent from my iPhone 5 S
Bn kum dokuyomusum cok fenayim bel agrim artti 8 agu da dogumum zaman bi gecse artik yaaaa
Ay canım geçmiş olsun , bol bol su iç , çok dayanamazsan alıversin bebişi doktorun nasılsa haftası iyi , çok mu ağrın var canım ya...
Soyle diyim cnm yattigim zaman sagdan sola donwmiyorum kasik bolgem feci agriyo yastik fln koyup yatiyorum ama fayda etmiyo tuvalete kalkinca adim atarken canim yaniyo ama daha cok ufak bi 3000 olsaydi en son kont de 2500 du yarin bakalim kac olmus oglum 3400 dogmustu buna bakamadimbu kan vitamin haplarini sutu hep ihmal ettim birazda kendi hatam
Soyle diyim cnm yattigim zaman sagdan sola donwmiyorum kasik bolgem feci agriyo yastik fln koyup yatiyorum ama fayda etmiyo tuvalete kalkinca adim atarken canim yaniyo ama daha cok ufak bi 3000 olsaydi en son kont de 2500 du yarin bakalim kac olmus oglum 3400 dogmustu buna bakamadimbu kan vitamin haplarini sutu hep ihmal ettim birazda kendi hatam
günaydın kızlar,
26.haftadan beri bebeğin başı aşağıda hep.Eğer çatıda müsait olursa normal doğum olur.Doktorum zaten çatı mıuayensini doğum zamanında yapıyo.Başlarda normal doğum istiyodum,çünkü sezeryan olursa epidurall olmuyodu bana.Ama şimdi içimi bi korku kapladı.Normal doğumdan korkmaya başladım.Aranızda benim gibi olan var mı?
günaydın kızlar,
26.haftadan beri bebeğin başı aşağıda hep.Eğer çatıda müsait olursa normal doğum olur.Doktorum zaten çatı mıuayensini doğum zamanında yapıyo.Başlarda normal doğum istiyodum,çünkü sezeryan olursa epidurall olmuyodu bana.Ama şimdi içimi bi korku kapladı.Normal doğumdan korkmaya başladım.Aranızda benim gibi olan var mı?
günaydın kızlar,
GGünaydın kızlar bende yeni katildim araniza 35.6 günlük bugün. İkinci bebeğim üç yaşında bi kizim var buda erkek inşallah. Rabbim hepimize saglilla kucagimiza almayi nasip etsin. Ilki sezaryen di buda 12 ağustos gibi alacak doktor inşallah. Biraz iri ve suyu üst seviyeye yakin. Ve ben otuz kilo aldim yine kizimdada 35 almıştımama öyle oturup hominigirtlak yemedim hiç. Ilkinden bes kilom kalmisti hamile kaldığımda. Ama ilk zaman çok yedim dogimdan sonra ama almadim kilo hep verdim. Bunda daha dikkatli olup daha cabuk veririm inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklayali bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?