2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın ne güzel maşallah. 12 kilo aldım ben ama kilo vermekte zorlanan biriisyim. Sağ salim doğsunlar da veriirz hayırlısıyla inşallah. Bu konuda bir tüyon var mı, tecrübenden yararlananlım...

henüz belimde bi şey hissetmedim ama dün gece benim de karnımın alt kısmında ağrılar vardı korkudan uyuyamadım... hem evladıma kavuşmak istiyorum hem de erken diye tedirginim ama en hayırlı zaman olsun inşallah hepimiz için...

Dünkü HDL si 79 cıkan sendin di mi? Dün yazacaktım unutmusum...HDL nin 79 olması sebebiyle total kolesterolun yuksek cıkıyor ve bu da sorun değil...LDL 'n yuksek olmadıkca sıkıntı yok...Normalde Türk insanında HDL yani iyi huylu kolesterol bu kadar yuksek cıkmaz,çok iyi bir sonuc.Hem katı yag agırlıklı beslenmiyorsun,spor falan yapıyor olabilirsin veya omega 3 kullanıyor olabilirsin uzun süredir ya da ege ya da akdeniz genlerine sahipsin :) ....Zaten kötü kolestrerolun,trigliseridin yuksek de cıkmıs olsa ,benim doktorumun bana söyledigi"bu degerlerin hamilelikte oynadıgı" ...hemoglobinin de 10 un üstündeydi yani telaş yapılacak bir sey yok.Sık sık ultrasona girmek de çoğu dr.un söylediğine göre "zararlı" ...Ben olsam kendi doktoruma güveniyorsam onu beklerdim...

Amin canım ya inşallah.
İşin garibi sanki uyuyunca geçti gibi. Ama şimdi çalışırken sabahtan beri 2 kere daha hissettim. Korkuyorum çünkü hazır hissetmiyorum henüz kendimi. Nedense eve izne çıkmış olsam herşeyi ayarlasam daha iyi hissedeceğim. 2 hafta daha dayansın bebeğim.

Amin teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla inşallah

Gamze canım bebeğin nasıl kilosu boyu herhangi bir sıkıntı çekti mi? Ben şuanda 35 im ama 37 de alalım dedi tansiyon yüksek,dün kalp atışlarına bakildi bebeğin iyiydi gelişimide iyi ama korkuyorum doktor yüzde 1 ihtimal solunum sıkıntısı çeker dedi, biliyorum herzaman olabilir ama korkuyorum...şuanda 35.haftada kilosu 2800 gr. O zamana 3 kilonun üstüne çıkar mi bilmiyorum. ..cok korkuyorum yazarsan sevinirim...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

İnşallah bi cesaret gelir.bazen gelmiyor değil ama şuara tırstım iyice.Bide ben ne kadar canım yanarsa yansın bağıran bi insan değilim.doğumda avaz avaz bağrıyolar,ben de kendimi kasarım diye korkuyorum

Saol canım,arkadaşlarım da cesaretlendiriyor,sezeryanın sonrası çok kötü diyolar.Bakalım hayırlısı inşallah yenerim korkumu.Şurda 20-25 gün var doğuma içimi bi korku kapladı.Televizyondaki saçma sapan şeylere ağlıyom,bi değişik oldum :18:

Amin canım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..Benim gibi cesaretsizlere de Rabbim cesaret versin..

Canım kilosu için endişelenme.Zaten 2500-3500 normalmiş.Benim arkadaşım 2700 doğurdu.Normalden bi hafta önce çok da erken değil yani.Sonradan epey aldı.Şimdi tosun gibi maşallah :)

çok zorlanıyorsan yarından sonra gitme canım ya... çünkğ dediğin gibi sabah da bir kere oldu uzandım geçti.. ben öğretmenim öyle olduki tam 32 haftalıkken okul bitti... ama düşünüyorum da 37ye kadar okul olsa gidemezmişim Allah yardımcımız olsun..

Arkadaşlar şu ana kadar hep tartışıldı konuşuldu , normal doğum mu sezeryan mı diye...sanırım artık herkes her iki şekilde de artıları eksileri biliyor , artık sezeryanı daha fazla kötülemeyelim nolur...burda benim gibi mecburi sezeryan olmak zorunda olanlar var ve her sezeryan hakkında kötü bişii okudukça korkum çoğalıyor, rica ediyorum sizden artık sezeryanla ilgili kötü şeyler yazmayın lütfen...

Canım o zaman senin 2 haftan kalmış, süper ya , ben bugün 34+5im, sanki benim de 2 haftam var gibi geliyor bana , öyle bi his var hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah...

Canım o zaman senin 2 haftan kalmış, süper ya , ben bugün 34+5im, sanki benim de 2 haftam var gibi geliyor bana , öyle bi his var hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah...

Canım işte bilmiyorum bakacak doktor o almaktan yana olmadı hastaneye yatırıp 38 i bekletecek valla bilmiyorum benim doktor normalde Sezeryanda annede ya da bebekte sorun yoksa 39.haftada alıyor...hiç konuşmadık ya bana sadece normal doğum yapamazsın dedi ki zaten istemiyordum ama yinede insan yapabilir miyim diye düşünüyordu o ortadan kalktı. .spinal istiyorum ama tansiyonu etkiler mi filan konuşmadık. .haftaya gideceğim bakalım hayırlısı ben hep 39 da olur diye bekliyordum hayırlısı olsun bakalım

Haa dün okudum ama çok kötüydum yazamadım tansiyon çıkmış senin acaba acile gitmeden önce birşey içmiş miydin limon düşmeden önce kendiliğinden mi 11 7 oldu.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
Gozun aydin canim darisi basimiza:)kizlar dogdu erkekler kaldi:) erkekler tenbel qaliba:) bizim oglan da :) karnim hep yukarda halen inmedi:)

Amin canım ya. Kesinlikle ben de başta ne var ki 37 ye kadar çalışırım diyordum ama şu bayram tatili olmasa 04 ağustos kadar işe gelecektim. Resmen gelemezmişim ya. Psikolojik mi ne son 2 gün geçmiyor arkadaş

Amin canim hepimizinki inşallah. O ilk iki aylik çok emdikleri dönemde çok hizli gidiyor kilolar ama o emzirme sonrasi mutfakta tatli krizleri yokmu o anlar mahvediyor insani o ara biraz dikkat edebiliraen emin ol cok hizli gider

Canım ben normal doğumu savunan bi insanım ama zorunlu olduktan snrada sezeryana lafım yok çünkü benimde sezeryann olma durumum var bebeğim dönmediği için halen ama korkulcak da bişey yok Allah'ın izniyle bütün herşeyin artıları oldugu gibi eksileride var biz Rabbimden hayırlısını istiyoruz canım o yüzden korkmayalım tatlım boş yere psikolojimize olumsuz şeyleri yüklemeyelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canım onlar hamileliğin verdiği psikolojik şeyler bol bol inşirah süresini oku tatlım emin ol içini ferahlatıcak

Annişler nstye girdik sonuca doktor baktı önemli bişey yok dedi ama bir değer söylemedi yanlız bayramdan sonra 1 ağustosta çağırdı ben daha geç çağırcak sanıyodum acaba beni telaşlandırmamak için bişey söylememiş olabilirmi resim koyuyorum anlayanlar varmı aranızda ?

canım ben yorum yapabilirim bebeğin kalp atislari iyi sanırım nst anında hareketliymis. bir bebek hareket ettiği an kalp atislari aniden yükseliyorsa o bebek sikintida değildir diye öğrendik biz. ağrında yok 25 lerde çıkmış ağrı olursa o çizili 100 lere kadar çıkar. bir sorun yok yani geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…