- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.441
GGünaydın kızlar bende yeni katildim araniza 35.6 günlük bugün. İkinci bebeğim üç yaşında bi kizim var buda erkek inşallah. Rabbim hepimize saglilla kucagimiza almayi nasip etsin. Ilki sezaryen di buda 12 ağustos gibi alacak doktor inşallah. Biraz iri ve suyu üst seviyeye yakin. Ve ben otuz kilo aldim yine kizimdada 35 almıştımama öyle oturup hominigirtlak yemedim hiç. Ilkinden bes kilom kalmisti hamile kaldığımda. Ama ilk zaman çok yedim dogimdan sonra ama almadim kilo hep verdim. Bunda daha dikkatli olup daha cabuk veririm inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklayali bebeklerimizi
Dün akşamdan beri bazen belimden bazen karnımın alt kısmından yoklayan ama kaybolan ağrılar hissediyorum. Ne olduğunu da anlayamıyorum daha önce başıma gelmediği için. Cumaya kadar ofisteyim. Şu iki günü bir de bayramı atlatsaydım doğurmadan.
Nasıl bir ağrı tam olarak emin olamadığım için sancı mı değil mi napsam. Ağrılar herkeste aynı mı acaba yani tip olarak?
Kizlar oncelikle hepinizin kandili kutlu olsun,bu mubarek gecede birbirimize bol bol dua edeoim..
Size bi sorum olacakti,ultrasona sik sik girmek zararlimidir.dun kendlgmden tahlil verdim demirime bakmak icin.kolestrolum 272 cikti.kizartma hamuriside yemiyorum.ilcedeki doktora hem tahlil sonuclarini gosterip hem de muayene olmak istiyorum.farkli bi doktorda gormus olur hem.10 gun sonrada kendi doktoruma goruncem.ultrason zararli olur mu bebege.
henüz belimde bi şey hissetmedim ama dün gece benim de karnımın alt kısmında ağrılar vardıkorkudan uyuyamadım... hem evladıma kavuşmak istiyorum hem de erken diye tedirginim ama en hayırlı zaman olsun inşallah hepimiz için...
Amin teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla inşallah
Canım ben başından beri normal doğum istiyorum. Pazar akşamı benden 4 hafta önce doğuracak olan arkadaşım normal doğum yaptı. Sağolsun hikayesini de anlattı. Gözüm korkmadı değil. Kızcağız biraz talihsizlikten biraz doktorun umursamazlığından çok çekmiş.
Pazartesi de kontrolüm vardı ama gidene kadar hastaneye baya hazırladım konuşmamı, ben vazgeçtim sezeryan tarihi konuşalım dicektim.
Nst'de 3 defa 100 üzeri sancılar çıktı. Doktorum da çatı muayenesini erkene aldı. Hiç birşey hissetmeyince biraz rahatladım. Doktoruma da durumu anlattım. Sen bana güven eğer zorlanacak olsan sana söylerdim, ne seni ne kendimi zora sokmam dedi. Ben doktoruma çok güveniyorum. O yüzden halen normalde ısrarcıyım. Nasip, inşallah bir avazda çok sıkıntı yaşamadan kurtuluruz.
Canım bence hiç korkma normal doğumdan benim bebeğim halen dönmedi ve normal doğum o kadar çok istiyprum ki hayırlısyla tabi olsun bi kere normal doğumda vücudun tamamen temizleniyor herşeyi canlı bir şekilde yaşıyorsun bebeğin ne zmaan gelecegini bile biliyosun sancı çekmek istemezsen spinal epidural var mesela tercih edebilirsin ama sezeryann öyle değil doktor kontrolü altındasın belki snrasında sancı olcak yada olmucak vücut yapına bağlı süt geç gelebılıyormus mesela ve daha bir sürü şey o yüzden herşeyin en doğalı nasıl güzelse ve tercih ediyorsak normal doğum da senin hakkın bunun faydalarını hiç göz ardı etme tatlım olumlu düşün olumlu seyler olsun inan bana hiç sezeryann olmak istemiyorum Rabb'ime gece gündüz dua ediyorum bebişim dönsün diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmaz mı... normalden de sezeryandan da korkuyorum ama yapacak bir şey yok minnoşlara kavuşmamız için mecbur bir yöntem kullanılacak:) aklıma geldikçe "Allahım en hayırlı doğum yöntemini nasip et" diyorum... Allahım hepimize en hayırlı yöntem hangisiyse onu nasip etsin inşallah...
Gamze canım bebeğin nasıl kilosu boyu herhangi bir sıkıntı çekti mi? Ben şuanda 35 im ama 37 de alalım dedi tansiyon yüksek,dün kalp atışlarına bakildi bebeğin iyiydi gelişimide iyi ama korkuyorum doktor yüzde 1 ihtimal solunum sıkıntısı çeker dedi, biliyorum herzaman olabilir ama korkuyorum...şuanda 35.haftada kilosu 2800 gr. O zamana 3 kilonun üstüne çıkar mi bilmiyorum. ..cok korkuyorum yazarsan sevinirim...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Amin canım ya inşallah.
İşin garibi sanki uyuyunca geçti gibi. Ama şimdi çalışırken sabahtan beri 2 kere daha hissettim. Korkuyorum çünkü hazır hissetmiyorum henüz kendimi. Nedense eve izne çıkmış olsam herşeyi ayarlasam daha iyi hissedeceğim. 2 hafta daha dayansın bebeğim.
Gamze canım bebeğin nasıl kilosu boyu herhangi bir sıkıntı çekti mi? Ben şuanda 35 im ama 37 de alalım dedi tansiyon yüksek,dün kalp atışlarına bakildi bebeğin iyiydi gelişimide iyi ama korkuyorum doktor yüzde 1 ihtimal solunum sıkıntısı çeker dedi, biliyorum herzaman olabilir ama korkuyorum...şuanda 35.haftada kilosu 2800 gr. O zamana 3 kilonun üstüne çıkar mi bilmiyorum. ..cok korkuyorum yazarsan sevinirim...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım o zaman senin 2 haftan kalmış, süper ya , ben bugün 34+5im, sanki benim de 2 haftam var gibi geliyor bana , öyle bi his var hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah...
Amin canim hepimizinkini inşallahmerhaba canım Allah iki evladını da sana bağışlasın acılarını göstermesin inşallah..
Gozun aydin canim darisi basimiza:)kizlar dogdu erkekler kaldi:) erkekler tenbel qaliba:) bizim oglan da :) karnim hep yukarda halen inmedi:)Doğum yaptım kızlar şükür kızım da ben de iyiyiz muhteşem bir duygu hepiniz için dua ettim Hülya cim defne için de dua ettim Allah kabul etsin inşallah
çok zorlanıyorsan yarından sonra gitme canım ya... çünkğ dediğin gibi sabah da bir kere oldu uzandım geçti.. ben öğretmenim öyle olduki tam 32 haftalıkken okul bitti... ama düşünüyorum da 37ye kadar okul olsa gidemezmişimAllah yardımcımız olsun..
Amin canim hepimizinki inşallah. O ilk iki aylik çok emdikleri dönemde çok hizli gidiyor kilolar ama o emzirme sonrasi mutfakta tatli krizleri yokmu o anlar mahvediyor insani o ara biraz dikkat edebiliraen emin ol cok hizli giderAllah bağışlasın ne güzel maşallah. 12 kilo aldım ben ama kilo vermekte zorlanan biriisyim. Sağ salim doğsunlar da veriirz hayırlısıyla inşallah. Bu konuda bir tüyon var mı, tecrübenden yararlananlım...
Arkadaşlar şu ana kadar hep tartışıldı konuşuldu , normal doğum mu sezeryan mı diye...sanırım artık herkes her iki şekilde de artıları eksileri biliyor , artık sezeryanı daha fazla kötülemeyelim nolur...burda benim gibi mecburi sezeryan olmak zorunda olanlar var ve her sezeryan hakkında kötü bişii okudukça korkum çoğalıyor, rica ediyorum sizden artık sezeryanla ilgili kötü şeyler yazmayın lütfen...
İnşallah bi cesaret gelir.bazen gelmiyor değil ama şuara tırstım iyice.Bide ben ne kadar canım yanarsa yansın bağıran bi insan değilim.doğumda avaz avaz bağrıyolar,ben de kendimi kasarım diye korkuyorum
Saol canım,arkadaşlarım da cesaretlendiriyor,sezeryanın sonrası çok kötü diyolar.Bakalım hayırlısı inşallah yenerim korkumu.Şurda 20-25 gün var doğuma içimi bi korku kapladı.Televizyondaki saçma sapan şeylere ağlıyom,bi değişik oldum :18:
Amin canım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..Benim gibi cesaretsizlere de Rabbim cesaret versin..
Amin canım teşekkür ederim darısı sağlıkla başına inşallah
Annişler nstye girdik sonuca doktor baktı önemli bişey yok dedi ama bir değer söylemedi yanlız bayramdan sonra 1 ağustosta çağırdı ben daha geç çağırcak sanıyodum acaba beni telaşlandırmamak için bişey söylememiş olabilirmi resim koyuyorum anlayanlar varmı aranızda ?Eki Görüntüle 1200240
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?