- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.461
canım ben yorum yapabilirim bebeğin kalp atislari iyi sanırım nst anında hareketliymis. bir bebek hareket ettiği an kalp atislari aniden yükseliyorsa o bebek sikintida değildir diye öğrendik biz. ağrında yok 25 lerde çıkmış ağrı olursa o çizili 100 lere kadar çıkar. bir sorun yok yani geçmiş olsun
Annişler nstye girdik sonuca doktor baktı önemli bişey yok dedi ama bir değer söylemedi yanlız bayramdan sonra 1 ağustosta çağırdı ben daha geç çağırcak sanıyodum acaba beni telaşlandırmamak için bişey söylememiş olabilirmi resim koyuyorum anlayanlar varmı aranızda ?Eki Görüntüle 1200240
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annişler nstye girdik sonuca doktor baktı önemli bişey yok dedi ama bir değer söylemedi yanlız bayramdan sonra 1 ağustosta çağırdı ben daha geç çağırcak sanıyodum acaba beni telaşlandırmamak için bişey söylememiş olabilirmi resim koyuyorum anlayanlar varmı aranızda ?Eki Görüntüle 1200240
canım üstteki bebğin kalp atışları gayet normal.alttaki sancı.gördüğüm kadarıyla en fazla 25 e çıkmış.çok değil yani.kaç haftalıksın bilmiyorum ama.önemli olan sansının düzenli olması.eğer düzenliyse doğumun yakın olduğunu gösteriyor.sonlara doğru ağrı düzenli görünüyor ama seviyesi düşük olduğu için yakın olmadığını ama takip gerektirdiğini gösteriyor bildiğim kadarıyla
Sanirim bazi seyleri bilmemek daha iyi 😱 biraz epizyo yu arastirdim be fotograflar karsisinda dehsete dusmedim desem yalan olur.
Epizyo ne ki ?
Sanirim bazi seyleri bilmemek daha iyi 😱 biraz epizyo yu arastirdim be fotograflar karsisinda dehsete dusmedim desem yalan olur.
epizyotomi normal dogumda doktorlari attigi kesik canim.yirtilma olmasin diye..genelde normal dogumlarda doktorlarin kolaya kacma yontemi..atiyolar kesigi cikiyo bebis..
Ooooooooo kızım başka seyretcek bişey bulamadınmı kendi kendini kendin korkutuyosun kkimse teşekkürler cvbın için 😉
walla mı
spinal sezeryan mı oldun?
ben de 2. de öyle olcam
nasıl peki?
zor mu? acıyor mu?
ben çok korkuyorum
işte o fikir beni çok korkutuyor.
canlı canlı kescekler yaaaaaa
9 ay geçerde şu son günler hiç mi geçmez
Allah razı olsun canım benim çok iyi geldi yorumun 😘
kızlar bu arada ben dün yine kontorle gittim herzamanki gibi kan idrar tahlilleri ve nst yapıldı .
ama yine gün almak için erken dedi drumben doğum evine gidiyorum özel olsa şimdiye çoktan almışlardı.
bayramın 2.3. günü gel yine nstye gir ozaman günüde alırsın dedi .
canım kendini biraz zorlaman gereken protein ve kalsiyum.. o da kendin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?