2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için purınol antinbiyotik kullanan var mı?

Allah razı olsun canım benim çok iyi geldi yorumun 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım üstteki bebğin kalp atışları gayet normal.alttaki sancı.gördüğüm kadarıyla en fazla 25 e çıkmış.çok değil yani.kaç haftalıksın bilmiyorum ama.önemli olan sansının düzenli olması.eğer düzenliyse doğumun yakın olduğunu gösteriyor.sonlara doğru ağrı düzenli görünüyor ama seviyesi düşük olduğu için yakın olmadığını ama takip gerektirdiğini gösteriyor bildiğim kadarıyla

canım sonlara yaklaştıkça daha erken gidiliyor.. benim 1 aydı ilk başta doktor 3 haftaya düşürdü, ben ısrarla 2 haftaya indirdim.. kadın geçen gidişimde 2 haftanın çok olduğunu söyledi ve bayramda bile nst ye gidicem düşün... görünen problem olduğundan değil önlem amaçlı. hatta doktorum o kadar ısrarla erken çağırmasına rağmen erken doğum tehdidimiz yok vs de dedi.

Vayyy maşallah kızlar doktor gibi olmuşsunuz artık 35+1 olduk artık normal heralde bu kadar sancı falan nste sırasında zaten benim cadım hiç durmadı bu ara çok hareketli teşekkür ederim güzel yorumun için 😊

Sanirim bazi seyleri bilmemek daha iyi 😱 biraz epizyo yu arastirdim be fotograflar karsisinda dehsete dusmedim desem yalan olur.

epizyotomi normal dogumda doktorlari attigi kesik canim.yirtilma olmasin diye..genelde normal dogumlarda doktorlarin kolaya kacma yontemi..atiyolar kesigi cikiyo bebis..

Ooooooooo kızım başka seyretcek bişey bulamadınmı kendi kendini kendin korkutuyosun kkimse teşekkürler cvbın için 😉

Ooooooooo kızım başka seyretcek bişey bulamadınmı kendi kendini kendin korkutuyosun kkimse teşekkürler cvbın için 😉

rica ederimmmm cnmm :) ben bir ara normal dogumlari izliyodum deli gibi..simdi koyverdim elbet cikicak birsekilde kuzucuklar :)

walla mı
spinal sezeryan mı oldun?
ben de 2. de öyle olcam
nasıl peki?
zor mu? acıyor mu?
ben çok korkuyorum

yok acı fazla olmuyor iğne yaparken ama bacağın uyuşmasını beklemek filan biraz zor geliyor.

işte o fikir beni çok korkutuyor.
canlı canlı kescekler yaaaaaa

evet canlı canlı kesiyorlarr , ama bişey hissetmiyorsun tek derdin çocuğunu sağlıklı görmek oluyor ama yaptıkları şeyleri biraz anlıyorsun bastırmalarını çekmelerini fialn sonra tuhaf sesler oluyor aspiratörle içini temizliyorlar .ben yine spinal olucam galiba çünkü diğerindende korkuyorum tamamen bayılmak birde genel anestezide uyanırken çok zor oluyor benim ablam öyle oldu gözümü açamıyorum filan diye sayıklyırdu

kızlar bu arada ben dün yine kontorle gittim herzamanki gibi kan idrar tahlilleri ve nst yapıldı .
ama yine gün almak için erken dedi drum ben doğum evine gidiyorum özel olsa şimdiye çoktan almışlardı.
bayramın 2.3. günü gel yine nstye gir ozaman günüde alırsın dedi .

Vardır bir bildikleri doktorum bana sağlıklı bebeği ne kadar çok icerde tutarak kar dedi. 1 ay önceden alınsa çokta iyi değil içerde tamamlasin herseyi, benimki 37.haftada alınabilir bakacağız çok üzülüyorum az daha kalabilirdi diye. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canim doğum evlerinde bayramda nst falan calisiyor mu yani.ben de çok korkuyorum bayramdan Dr olmayacak.özel hastane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar,gecen gun kan testi yaptirmistim kolesttolum yuksekti biraz.bende erzuruma gitmeye usendim ve ilcedeki devlet hastanesine geldim.gelmiskende bide burda muatene olayim defim 35+6 dayim 2500 kusur cikti kilosu gelisimi 1-2 hafta geri gibi ama aletler degisik cikartabilir dedi.zaten cok takilmadim herzaman girdgm ultrason olmadgi icin.cunku digerinde haftasinda cikiyodu.vebisim yuzunu gosterdi ama siyah beyaz oldugundan cok net deil ciktisi.erzuruma gttgmde 10 gun sonra eminim gene eliyle kapatir yuzunu sipa :))simdide nts yi bekliyorum.devlette isler cok yavas isliyomus kac saattir bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…