- 19 Haziran 2014
- 85
- 10
- 13
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.501
Kontrole diye geldim hastaneye yatirdilar suu azligi ve gelisme geriliginden. Yarimn dogum diyolar daha 35 haftayim ama 3 hafta geri gozukuyo.dua edin daha kucuk
o parayı memur olan da mi alıyor canım
kızlarr bebişlerden topuk kanını ne zaman alınır nasıl bişey maliyeti ne kadar.?? benim sağlık ocağım bununla ilgili sana ilerde bilgi vereceğim dedi ben eylül annesiyimde anlamadığım sanki işin içinde bi sıkıntı varmış gibi söyledi yani sanki istemezsen böyle bir testi yaptırma dezavantajı da var diyecek gibiydi????*zorunlu heryer yaptırıyorsa niye böyle seninle konuşacağız gibisinden dedi anlamadım_???
Ayyyy çok sevindim inanamazsın kendi çocuğum dönmüş gibi valla bak ya süper bi haber bu sana dedim bak belki senin ki dönmüştür diye içime doğmuş demekki çok şükür ya çok şükür hadi sıra bizim kızda ya :) ıkı hafta snra kontrol bakalım dönmüş olcak mı :) ay ama süper bi haber yani:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herhalde asgari geçim indirimi icin cocuğu birinin üzerine geçirmeyi kastediyorlardir. Avantajı da kimin kurumu şirketi sorunsuz oduyorsa cocuğu o bildirsin. Bildirenin tutarı biraz artacak bebekten dolayı.
Süt parası da bak söyle :
Süt Parası Almak İçin Gerekli Bilgiler, İstenen Belgeler / Evraklar:
Süt Parası Nereden Alınır?
Süt parası doğum izni rapor tarihi bittikten sonra Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından PTT Bank a adınıza yatırılmak suretiyle ödenir. Kimlik Belgenizle PTT Bank şubelerine başvurmanız yeterlidir. Sosyal Güvenlik Kurumuna şahsen başvuru şart olmamakla birlikte internet üzerinden hastane bildirimlerin uzun sürmesi sebebiyle genellikle Sosyal Güvenlik Kurumuna gidilir.
Süt Parası Nasıl Alınır?
120 gün kısa vadeli sigorta kolları primi ödenmiş olmak şartıyla sigortalı iseniz kendiniz , eşiniz sigortalıysa eşiniz süt parası alabilir. Süt parası genel olarak doğum izni parasıyla birlikte ödenir.
SGK ya giderken yanınızda getirmeniz gereken belgeler:
- Evlilik Cüzdanı Fotokopisi,
- Doğum Belgesi,
- Vizite Kağıdı,
- Hastane tarafından Rapor, Doğum Belgesi bilgileriniz işyerinizden çalışma durumu bilgileriniz SGK sistemine işlenmiş olmalıdır. Elinizde varsa bu belgelerin 1 nüshasını yanınızda bulundurmanız yerinde olacaktır.
Süt parası da 2014 icin 103 lira imiş.
bence de senin doktorun fikri mantıklı ama bana son kontorlde dr dediki 37-38 doğum için ideal o yüzden bol yürüyüş yap... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ya..
Kontrole diye geldim hastaneye yatirdilar suu azligi ve gelisme geriliginden. Yarimn dogum diyolar daha 35 haftayim ama 3 hafta geri gozukuyo.dua edin daha kucuk
Sorma canim bende cok sevindim 😊 kac gunudur kustum oynamiyordum oglanla nasil cocuksun sen senin gibiler coktan dondu sen hala donmedin diye sikayet ediyordum simdi pisman oldum 😁 evet demistin kalbin temiz ❤️🙏 insallah senin kizda donmustur tekmeleri nerde hissediyorsun varmi bi hareketlilik
Sent from my iPhone 5 S
Canim zaten normal doğum için değil Sezeryan için ama dediği gibi sağlıkli bebek , anne için tehlikeli durum yoksa tabiki dursun
Sen kaç haftalik oldun telden giriyorum göremiyorum. ..zaten çok nadirdir gününde doğan yani beklenen doğum tarihinde doğan..senide Allah kurtarsin hayırlısıyla tek avazda
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yazık annesi demeseydin öyle :))) Canım aşağıda hissediyorum kasığıma geliyo ayağı bide hep yukarı toplanıyo bariz görünüyor toplanınca dönmediği :) ne diyim ben bu kıza ne diyim bilemedim :) bana dua et muhakkak :)
Güzel bilgi paylaşım olmuş teşekkürler kaç ay alınıyo peki bu süt parası
Güzel
Dedim bi kere ozur diledim sonra 😁
Himmm bende oyle hissediyordum ama dr donmus dedi belki donmustur bende asagida hissediyorum tekmeleri ☺️ dua ederim tabi ki 🙏
Sent from my iPhone 5 S
Canım devlet memurları alamıyor bu parayı. Bu sadece SGK olanlara ödeniyor. Eğer kadın çalışmıyorsa sigortalı olan esine de ödeniyor.
Ay inş tatlım ya inş :) bayramdan sonra kontrolumuz var bakıcaz artık :) sana çok sevindim ama bundan snra doğuma hazır sayılırsın :)
biz alamıyoruz o zaman sağol canım
Cok garip ama farkediyor iste. Halbuki o da anne o da anne yani her hakkın aynı olması lazım.
Memurlara 3 saat süt izni işçiye 1.5 saat.
Birine sut yardımı var öbürüne yok. Hayret birşey iste.
Evet çok haklısın saçmasapan işler bunlar...öğretmenim sgk ya bağlıyım ben alabiliyor muyum süt parası???emekli sandığı sgk ya bağlandı diye biliyorum...
Evet çok haklısın saçmasapan işler bunlar...öğretmenim sgk ya bağlıyım ben alabiliyor muyum süt parası???emekli sandığı sgk ya bağlandı diye biliyorum...
Canım diyorki 657 ye tabi memurlar alamaz. Bu ne demek bilmiyorum ama sen de bu kapsama giriyorsan alamıyorsun. Onun dışındakiler alıyormuş. Ben de internette okudum. Sen de bir bak istersen. SGK maaşını alırken bunu da yatiriyorlarmis. Sizin böyle bir durumunuz yok galiba. Maaşınızı aynı sekilde almaya devam ediyorsunuz sanırsam. Pek yardımcı olamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?