2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha bugün sağlık ocağım bana bahsetti ve kesinlikle çok önemli dedi bebekteki doğuştan olabilecek hastalıklara bakıyolarmış ve birşey varsa ona göre tedavi yapıyolarmış genelde özellerde 1. Yapıyolarmış ikinciyi bazen sağlık ocağım bana eğer ikinciyi yapmazlarsa 1 hafta sonra gelirsin zaten seninle hep irtibatta olucaz dediler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorma canim bende cok sevindim 😊 kac gunudur kustum oynamiyordum oglanla nasil cocuksun sen senin gibiler coktan dondu sen hala donmedin diye sikayet ediyordum simdi pisman oldum 😁 evet demistin kalbin temiz ❤️🙏 insallah senin kizda donmustur tekmeleri nerde hissediyorsun varmi bi hareketlilik

Sent from my iPhone 5 S

Güzel bilgi paylaşım olmuş teşekkürler kaç ay alınıyo peki bu süt parası

Güzel

bence de senin doktorun fikri mantıklı ama bana son kontorlde dr dediki 37-38 doğum için ideal o yüzden bol yürüyüş yap... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ya..

Canim zaten normal doğum için değil Sezeryan için ama dediği gibi sağlıkli bebek , anne için tehlikeli durum yoksa tabiki dursun
Sen kaç haftalik oldun telden giriyorum göremiyorum. ..zaten çok nadirdir gününde doğan yani beklenen doğum tarihinde doğan..senide Allah kurtarsin hayırlısıyla tek avazda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kontrole diye geldim hastaneye yatirdilar suu azligi ve gelisme geriliginden. Yarimn dogum diyolar daha 35 haftayim ama 3 hafta geri gozukuyo.dua edin daha kucuk

Ay allah ikinizede sağlık versin. ..canım ne olur üzme şimdi kendini Allahim büyük..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yazık annesi demeseydin öyle :))) Canım aşağıda hissediyorum kasığıma geliyo ayağı bide hep yukarı toplanıyo bariz görünüyor toplanınca dönmediği :) ne diyim ben bu kıza ne diyim bilemedim :) bana dua et muhakkak :)

Benim Dr normal doğuma diyor37-38 ideal diye.. Ben bugün35+4 inşallah canım

Dedim bi kere ozur diledim sonra 😁
Himmm bende oyle hissediyordum ama dr donmus dedi belki donmustur bende asagida hissediyorum tekmeleri ☺️ dua ederim tabi ki 🙏

Sent from my iPhone 5 S

Dedim bi kere ozur diledim sonra 😁
Himmm bende oyle hissediyordum ama dr donmus dedi belki donmustur bende asagida hissediyorum tekmeleri ☺️ dua ederim tabi ki 🙏

Sent from my iPhone 5 S

Ay inş tatlım ya inş :) bayramdan sonra kontrolumuz var bakıcaz artık :) sana çok sevindim ama bundan snra doğuma hazır sayılırsın :)

Ay inş tatlım ya inş :) bayramdan sonra kontrolumuz var bakıcaz artık :) sana çok sevindim ama bundan snra doğuma hazır sayılırsın :)

Ins
Evet canim dr da dedi artik beklemeye baslayin ama ilk cocuklar gec gelebiliyor da dedi bakalim eli kulagindadir gelir yakinda ☺️

Sent from my iPhone 5 S

biz alamıyoruz o zaman sağol canım

Cok garip ama farkediyor iste. Halbuki o da anne o da anne yani her hakkın aynı olması lazım.

Memurlara 3 saat süt izni işçiye 1.5 saat.
Birine sut yardımı var öbürüne yok. Hayret birşey iste.

Evet çok haklısın saçmasapan işler bunlar...öğretmenim sgk ya bağlıyım ben alabiliyor muyum süt parası???emekli sandığı sgk ya bağlandı diye biliyorum...

Evet çok haklısın saçmasapan işler bunlar...öğretmenim sgk ya bağlıyım ben alabiliyor muyum süt parası???emekli sandığı sgk ya bağlandı diye biliyorum...

Canım diyorki 657 ye tabi memurlar alamaz. Bu ne demek bilmiyorum ama sen de bu kapsama giriyorsan alamıyorsun. Onun dışındakiler alıyormuş. Ben de internette okudum. Sen de bir bak istersen. SGK maaşını alırken bunu da yatiriyorlarmis. Sizin böyle bir durumunuz yok galiba. Maaşınızı aynı sekilde almaya devam ediyorsunuz sanırsam. Pek yardımcı olamadım ama

Kontrole diye geldim hastaneye yatirdilar suu azligi ve gelisme geriliginden. Yarimn dogum diyolar daha 35 haftayim ama 3 hafta geri gozukuyo.dua edin daha kucuk

Canim cok gecmis olsun dimdi nasilsin durumlar ne? Suyun az olmasi sknti ama inşallah bi sorun cikmaz doktor ne diyo bebegin kilosu ne durumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim bende ogretmenim arkadaslarimdan duymadim hic sut parasi.zaten ogretmenin isini zorlastirmaktan vaska bisi bilmiyolar.dogum sobrasi iznimiz bile cok az yaza debk geldigi icin .peki bizim sut iznimiz gunde kac saat?ben sinifciyim bos gunumde yok.allahtan 4 leri okutucam da ing. Ve din kultru var haftada 5 saatim bos.

Son düzenleme:

Yok canım çok yardımcı oldun sağol, ben 657 ye tabiyim, alamıyorum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…