2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana bişii sorcam , bugün eşim şu koldan pompalı dijital tansiyon aletinden aldı , sende de var ya onlardan , dijital olduğu için güvnemiyorum...doğru ölçüyor mu?? Nasıl memnun musun sen??

Son kontrolde bizim de karın çevremiz 1 hafta küçük çıktı ama dr dediki artık bu haftalarda ölçümler biraz yanıltıcı olabilir 2 haftaya kadar olan ileri geriler normal kabul edilir.. Allah hepimzin yardımcısı olsun Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım en azından bebek de sen de kontrol altındasınız öyle düşünelim.. Hiçbir sorun çıkmadan bebeğini kucağına alacaksın inşallah Allah'ın izniyle

Canım sana bişii sorcam , bugün eşim şu koldan pompalı dijital tansiyon aletinden aldı , sende de var ya onlardan , dijital olduğu için güvnemiyorum...doğru ölçüyor mu?? Nasıl memnun musun sen??

Doğru ölçüyor canım yani biz geçen evde 14/10 ölçmüstük hastanede 14/9 çıkmışti tabi o ara bişeyler içmiştim en son hastanede wcye girince 12 /7.5 oldu. .ama tek sorun kendin ölçemiyorsun ölçsende pek güven vermiyor.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Niye kendin ölçemiyosun?? Bi tuşu var ona basıyosun kendi şişiyo ölçüyo, farklı mı bizimki acaba...

Ay kızlar bize nazar mı değiyo ya herkes pıtır pıtır dökülüyo , erken doğumlar falan...Allahım hepimizi sağsalim yavrularımıza kavuştursun inşallah...

amin.. ben sıcaklara bağladım ama.. bence sıcaklar çok yıprattı hepimizi.. Allah hepimizin hamileleğini sağlıkla tamamlayıp hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşalah

Ciğer geliştirici iğnenin bi zararı yok canım vurul istersen her ihtimale karşı...
tekrar muayene olmadan vurunmam heralde canım. inşallah pişman olmam
aslında düşünüyorum tıp fakültesini ama bu vakitten sonra muayene ve doğum için sorun çıkar kabul etmezler diyenler var. eşim yanımda değil maalesef canım. Allah razı olsun hepinizden. ne zaman konuşsam sizinle rahatlıyorum. yazarım ben kuzum mutlaka

aminn canım benim. ölçümlerle alakalı ise hiç stres yapmayalım. yoksa kötüyü çekiyoruz hep. bu sekiz ayda ömrümden ömür gitti yaşlandım sanki. inşallah bebeklerimizle yeniden doğarız. nAllah hepimizin iyi haberlerini duymayı nasip etsin. burdaki doğan bebişlerimiz gibi bizim kuzularımızda atlatsın bu süreci

muhakkak biliyorsunuz ama bir kez de ben söyleyim tansiyon takibinde idrar takibi de çok önemli kızlar... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Buydu canım boş yollamisim

Eklentiler

• $1406220879325.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32

Benimde 25 agustos cnm basndan beri sezeryn düşündüğüm için agustos annelerini takip ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir de geçen konumuzda bir annemiz doğum yaptı o söyledi onun doğumdan birkaç gün önceki ölçümleri ile doğum ölç,mleri arasında fark vardı. yine böyle beebkelrin 1-2 hafta geri olduğunu yazmıştık oda kendine örnek vermişti onun bebeğinin boyu ve kilosu doğunca daha fazlaymış ve son ölçüm yanlış hatırlamıyorsam 4 gün önce yapıldı demişti. yani 4 günde o kadar büyüm olamaz demişti arkadaş. üzülmeyin 1-2 haftalık geri kalmalara yazmıştı.. Allah büyüktür.. ne diyelim..

Buydu canım boş yollamisim

Evet farklıymış canım , bizimki koldan şişiyo ama tuşa basıyosun kendi şişiriyo kolu, ama mantık aynı yine de doğrudur sanırım , geçen tansiyonum çıkınca acile gittik orda bu bizim aldığımız tuşlu olanla ölçtüler.

Canım poliklinik her zaman alır diğer türlü gazide gidip direkt kendisiyle konuşunca olur bak benim doktora derdim ama Merih bayram var o iyi çok benimki pazartesi-çarşamba bakıyor Prof. Ama yinede Merih hanimi öneririm keşke birakmasaydim onu. .

Yurt dışında genelde dijital zaten yeni alet sorun olmaz. .

Kizlar jarnimin alt bolgesinde cat ilusmus gormemisim ustlere hep surdum krem alt bolge zaten sismez catlamaz dedim ama catladi gecmez dimi artik o catlar?

Dogru bi uygulama olmus.memurlar epey zengin odugundan yani...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten hepi topu 103 lira süt parası :) Allah aratmasın ama 4 kutu humana süt yapıcı çay alır ancak :)

Kizlar jarnimin alt bolgesinde cat ilusmus gormemisim ustlere hep surdum krem alt bolge zaten sismez catlamaz dedim ama catladi gecmez dimi artik o catlar?

Canım çatlak oluşursa madecassol krem sur dedi doktorum. Fayda ediyormuş. Dene istersen.

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek

İyi canım kontrol altında olman iyi,banada bi kere yapıldı hayırlısı olsun.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…