- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.541
Canim inşallah bişey olmaz kaça çıktı tansiyonun ,büyük ihtimal protein kaçağına bakacaklar ve olası sezeryan için tahliller, canım bebeğin eğer gelişmiyorsa ki senin durum farkli işte sat ın bilinmiyor
Dışardan beslenecekse yapacak birşey yok bozma moralini, kaç hafta geriden geliyor bebek?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
kendi doktorum tayin çıkmadan önceki yaşadığım ilde kaldı canım. şu an mecburiyetten farklı doktorlara muayene oluyorum. böyle şaşkınlık olmasının en büyük sebebide bu. geçmişi bilmedikleri için hepsi farklı bi görüş atıyor. 35 haftam bitti evet. ama bebek 33 hafta görünüyo dedi. inan çok şaşkın bi haldeyim ne yapacağımı kime inanacağımı bilemedim
Selam kizlar Tansiyonum yükseldiği icin yatış werdiler bu aksam bana tahlil aldılar birsürü sonuçlarına bakcakalr bebegin karin cevresi kucuk olduğu icin belki alabilirler off insallah sagliginda bi problem.olmaz kizlar.dua edin bana(
Canım sana bişii sorcam , bugün eşim şu koldan pompalı dijital tansiyon aletinden aldı , sende de var ya onlardan , dijital olduğu için güvnemiyorum...doğru ölçüyor mu?? Nasıl memnun musun sen??
Doğru ölçüyor canım yani biz geçen evde 14/10 ölçmüstük hastanede 14/9 çıkmışti tabi o ara bişeyler içmiştim en son hastanede wcye girince 12 /7.5 oldu. .ama tek sorun kendin ölçemiyorsun ölçsende pek güven vermiyor.
Ay kızlar bize nazar mı değiyo ya herkes pıtır pıtır dökülüyo , erken doğumlar falan...Allahım hepimizi sağsalim yavrularımıza kavuştursun inşallah...
tekrar muayene olmadan vurunmam heralde canım. inşallah pişman olmamCiğer geliştirici iğnenin bi zararı yok canım vurul istersen her ihtimale karşı...
aslında düşünüyorum tıp fakültesini ama bu vakitten sonra muayene ve doğum için sorun çıkar kabul etmezler diyenler var. eşim yanımda değil maalesef canım. Allah razı olsun hepinizden. ne zaman konuşsam sizinle rahatlıyorum. yazarım ben kuzum mutlakaCanim acaba tıp fakültesine mi gitsen ne yapsan? Ama doğum filan olursada endişelenme hemen toparlaniyormus zayıf doğanlar, hiç üzülme annen yanında,eşin yanında duam seninle canım benim...ama sen gec giriyosun bazen meral ederim seni ya. .
Son kontrolde bizim de karın çevremiz 1 hafta küçük çıktı ama dr dediki artık bu haftalarda ölçümler biraz yanıltıcı olabilir 2 haftaya kadar olan ileri geriler normal kabul edilir.. Allah hepimzin yardımcısı olsun Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sana bişii sorcam , bugün eşim şu koldan pompalı dijital tansiyon aletinden aldı , sende de var ya onlardan , dijital olduğu için güvnemiyorum...doğru ölçüyor mu?? Nasıl memnun musun sen??
Doğru ölçüyor canım yani biz geçen evde 14/10 ölçmüstük hastanede 14/9 çıkmışti tabi o ara bişeyler içmiştim en son hastanede wcye girince 12 /7.5 oldu. .ama tek sorun kendin ölçemiyorsun ölçsende pek güven vermiyor.
Niye kendin ölçemiyosun?? Bi tuşu var ona basıyosun kendi şişiyo ölçüyo, farklı mı bizimki acaba...
Merhabalar, 35. haftamdayım ben de. normalde 2 eylül gözüküyor doğumum ama dr 25 ağustosta alırız deyince buraya bir bakayım dedim.
Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
tekrar muayene olmadan vurunmam heralde canım. inşallah pişman olmam
aslında düşünüyorum tıp fakültesini ama bu vakitten sonra muayene ve doğum için sorun çıkar kabul etmezler diyenler var. eşim yanımda değil maalesef canım. Allah razı olsun hepinizden. ne zaman konuşsam sizinle rahatlıyorum. yazarım ben kuzum mutlaka
aminn canım benim. ölçümlerle alakalı ise hiç stres yapmayalım. yoksa kötüyü çekiyoruz hep. bu sekiz ayda ömrümden ömür gitti yaşlandım sanki. inşallah bebeklerimizle yeniden doğarız. nAllah hepimizin iyi haberlerini duymayı nasip etsin. burdaki doğan bebişlerimiz gibi bizim kuzularımızda atlatsın bu süreci
Buydu canım boş yollamisim
tekrar muayene olmadan vurunmam heralde canım. inşallah pişman olmam
aslında düşünüyorum tıp fakültesini ama bu vakitten sonra muayene ve doğum için sorun çıkar kabul etmezler diyenler var. eşim yanımda değil maalesef canım. Allah razı olsun hepinizden. ne zaman konuşsam sizinle rahatlıyorum. yazarım ben kuzum mutlaka
aminn canım benim. ölçümlerle alakalı ise hiç stres yapmayalım. yoksa kötüyü çekiyoruz hep. bu sekiz ayda ömrümden ömür gitti yaşlandım sanki. inşallah bebeklerimizle yeniden doğarız. nAllah hepimizin iyi haberlerini duymayı nasip etsin. burdaki doğan bebişlerimiz gibi bizim kuzularımızda atlatsın bu süreci
Evet farklıymış canım , bizimki koldan şişiyo ama tuşa basıyosun kendi şişiriyo kolu, ama mantık aynı yine de doğrudur sanırım , geçen tansiyonum çıkınca acile gittik orda bu bizim aldığımız tuşlu olanla ölçtüler.
Dogru bi uygulama olmus.memurlar epey zengin odugundan yani...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar jarnimin alt bolgesinde cat ilusmus gormemisim ustlere hep surdum krem alt bolge zaten sismez catlamaz dedim ama catladi gecmez dimi artik o catlar?
15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicekCanim inşallah bişey olmaz kaça çıktı tansiyonun ,büyük ihtimal protein kaçağına bakacaklar ve olası sezeryan için tahliller, canım bebeğin eğer gelişmiyorsa ki senin durum farkli işte sat ın bilinmiyor
Dışardan beslenecekse yapacak birşey yok bozma moralini, kaç hafta geriden geliyor bebek?
15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?