2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süt iznimiz 2 saat diye biliyorum canım, ama emin değilim, bizim müdür vermiyor süt izni öğleden sonra emzir diyor malesef...

kızlar hayırlı günler olsun hepinize

bugün nst için doktora gittim. bi tane ağrı çıktı. iki saat sonra karnımı doyurup tekrar bağlanmamı istediler. ve yine bir ağrım çıkınca suyun gelebilir hemen hastaneye yatırmalıyız dedi. sezeryanla alma ihtimalini, küveze konacağını söyledi. bebeğimin kilosu 2.330. haftasına göre zayıfmış
sonra ikinci bir hastaneye emin olmak için gittim. orda da ufak çağlı sancılar çıkınca yatıralım dediler. ama ben çok mecbur olmadıkça yatmak istemediğimi belirtip eve geldim. çünkü hissettiğim farklı bir sancı yok. sadece kasılma hissediyorum. acaba ben mi bilemiyorum sancıyı anlamadım. moralim bozuk. sıklaşırsa acile gitmemi istediler. sancı geciktirici ve bebeğin ciğerleri için iğne vurmaları gerektiğini söylediler. ve ben şuan evdeyim büyük bir huzursuzlukla

Canim öncelikle hayırlı dogumlar olsun bende sana katılıyorum ben ekim annesi olucam bu ucuncu cocugum olcak diğer ikiside sezeryan oldu buda sezeyan olcak ama Rabbim e şükürler oksun bi sikintim olmadi kimse biseyi yaşamadan yorum yapmasın cogi kişinin ilk tecrübesi olcak herkese hayirli dogumlar olsun

Canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.. İğneleri vurundun mu peki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen şimdi ankarada misin ? Geçen annemlere gittim dedin şuanda nerdesin canım ya. .Bir iki sancıyla su mu gelirmiş nst fotosunu koysana yanındaysa...
Ayrıca senin bebişin en başından ileri kilodaydi yanlış ölçüm vardır..senle aynı tarih seninki baya ilerdeydi..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dogru bi uygulama olmus.memurlar epey zengin odugundan yani...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nst de hissedilmeyen sancılar çıkabiliyormuş,yani sen hissetmesen de sancın olabilir ,kendi doktoruna gitmedin mi?? Bir de neden küveze koycaklarmış ki 35 haftalık değil misin sen?? Ciğerleri gelişmiş olmadı lazım..

Selam kizlar Tansiyonum yükseldiği icin yatış werdiler bu aksam bana tahlil aldılar birsürü sonuçlarına bakcakalr bebegin karin cevresi kucuk olduğu icin belki alabilirler off insallah sagliginda bi problem.olmaz kizlar.dua edin bana (

Canım Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

Canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.. İğneleri vurundun mu peki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım hepimize inşallah. hayır vurunmadım. doktora çok gerekli mi şuan için bunların hepsi dedim. o da senin tedirdinliğini giderelim o yüzden dedi. bende kalsın o zaman deyip döndüm eve.
ankaradayım canım. annemlerde ankarada. fotoyu atabilirsem deneyim. evet bebeğimin kilosu çok iyiydi. 4 gün ileride gidiyordu gelişimi. bende çok şaşırdım bugün düşük deyince.

Canım mesela benim doktorumda dedi 37.haftada %1 , 36. Haftada %3 solunum sıkıntısı çeker dedi. Haa yüzde 99 ve yüzde 97 birşey olmaz ama ihtimal o yüzdendir. .

Canim cok gecmis olsun dimdi nasilsin durumlar ne? Suyun az olmasi sknti ama inşallah bi sorun cikmaz doktor ne diyo bebegin kilosu ne durumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin belli olacak hersey doktor buyuk ihtimal alinir dedi kilosu 2000 35 hafta ama 32 ile uyumlu cikti iki hafta once boyle bisey yoktu((((canim cok sıkıldı daha kucuk yaaa((

Ay kızlar bize nazar mı değiyo ya herkes pıtır pıtır dökülüyo , erken doğumlar falan...Allahım hepimizi sağsalim yavrularımıza kavuştursun inşallah...

kendi doktorum tayin çıkmadan önceki yaşadığım ilde kaldı canım. şu an mecburiyetten farklı doktorlara muayene oluyorum. böyle şaşkınlık olmasının en büyük sebebide bu. geçmişi bilmedikleri için hepsi farklı bi görüş atıyor. 35 haftam bitti evet. ama bebek 33 hafta görünüyo dedi. inan çok şaşkın bi haldeyim ne yapacağımı kime inanacağımı bilemedim

Canim inşallah bişey olmaz kaça çıktı tansiyonun ,büyük ihtimal protein kaçağına bakacaklar ve olası sezeryan için tahliller, canım bebeğin eğer gelişmiyorsa ki senin durum farkli işte sat ın bilinmiyor
Dışardan beslenecekse yapacak birşey yok bozma moralini, kaç hafta geriden geliyor bebek?

Yarin belli olacak hersey doktor buyuk ihtimal alinir dedi kilosu 2000 35 hafta ama 32 ile uyumlu cikti iki hafta once boyle bisey yoktu((((canim cok sıkıldı daha kucuk yaaa((
canım sağsalim kavuşursun inşallah bi sorun olmadan yavruna, Allahım yardım eder üzülme canım...

ne oldu bize böyle kuzum nerdeyse aynı şeyleri duymuşuz doktordan. Allah ım hayırlısıyla kurtarsaydı

Allah ım yardımcınız olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız her şeyi. dualarımız seninle canım. iyi haberlerle dön

Ciğer geliştirici iğnenin bi zararı yok canım vurul istersen her ihtimale karşı...

Canim acaba tıp fakültesine mi gitsen ne yapsan? Ama doğum filan olursada endişelenme hemen toparlaniyormus zayıf doğanlar, hiç üzülme annen yanında,eşin yanında duam seninle canım benim...ama sen gec giriyosun bazen meral ederim seni ya. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…