2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda taburcu oldum kizlar 24 saatlik idrar sonucum guzel cikti preeklemsi degilsin dedi doktor gebelige bagli yuksek tansiyon hastasisin dedi tuzsuz yiyorum ve ilac kullaniyorum kontrol altinda tutmaya calis tansiyonu dedi bugun yine nstye girdim agri cikti yine korktum tabi karnin acmi dediler ac dedim biseyler ye tekrar yapalim dedi doktor bu sefer cikmadi şükürler olsun sizinde aklinizda olsun acken nstye girmeyin .her hafta gidip kan idrar testi vericem nst ye giricem dayanabildigimiz yere kadar gideriz insallah

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek

Allah yardımcın olsun inşallah canım en azından hastenede gözetim altındasın Allah beterinden esirgesin inşaallah Allah bebeğini sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi maşallah gözün Aydın.. Allah hepimizi beterinden esirgesin inşallah..

çooook sağol canım ya uzun uzun anlatmışsın ama ben ÖĞRETMENİM .. ÖĞRETMENLER SÜT PARASI ALAMIYORMUŞ DOĞUM YARDIMI ALIYORLARMIŞ SANIRIM ÖYLE Mİ??

çooook sağol canım ya uzun uzun anlatmışsın ama ben ÖĞRETMENİM .. ÖĞRETMENLER SÜT PARASI ALAMIYORMUŞ DOĞUM YARDIMI ALIYORLARMIŞ SANIRIM ÖYLE Mİ??

Ben kendi bildiğimi söylüyorum eşlerin her ikisi de 657 ise çocuk babasının üstüne kaydedilir ve doğum ve çocuk parası gibi paralar babanın maaşına yatar.

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek
nşallah iyi çıkar tahlillerin canım Allah yardımcın olsum..

Çok sevindimmcanım iyi olmana şu tansiyon illeti çoğumuzun derdi oldu ,böyle sıcaklarda hamilelik geçirmek ne zormuş,Allah hepimize yardım etsin inşallah...

süt iznimiz 2 saat diye biliyorum canım, ama emin değilim, bizim müdür vermiyor süt izni öğleden sonra emzir diyor malesef...

bizim müdür ayarlayacaktı bana göre dersleri.Çok rahat bi insan sorun çıkarcağını zannetmiyorum.bizimki tam gun eğitim.sabah 8.30 dan 2.30 a kadar.bir de öğle arası var.bakalım hayırlısı..

"buzlar ülkesi" şuan tel.im şarjda yarım saat sonra falan nst resmini koysam bakar mısın?bugün ilçedeki devlet hastanesine gittim.her şey çok yavaş ilerlediğinden doktor çıkmıştı.düşün ultrason kontrolü ve nst için 3 saat bekledim.

canım aletten alete değişiklik gösterebilir.ben de bugün devlete gittim erindiğimden,1-2 hafta geri dedi.20 günde 400 gr almış oluyo diğer doktorumun ölçüm sonucuna göre.ama devletteki doktor rahatlattı beni,alettten alete fark gösterebilir dedi.birebir budur diyemem dedi.zaten hem küçük bi ilçe hem de devlet hastanesi olduğu için çok güvenmiyorum k,losuna.10 gün sonra kendi doktoruma rendavum var.bakalım orada kaç çıkacak.

Canım sana bişii sorcam , bugün eşim şu koldan pompalı dijital tansiyon aletinden aldı , sende de var ya onlardan , dijital olduğu için güvnemiyorum...doğru ölçüyor mu?? Nasıl memnun musun sen??

benmkide omron'un dijital,.düğmeye basıyosun koldan ölçüyor.samsundaki devlet hastanesinde dahiliyedeki doktor da aynı aletle ölçmüştü.ben de o yüzden bundan aldım.Doğru ölçüyor diye düşünüyoruym.bugün aslında hastanede ölçtürdüm ölçen kişi 9 a 5 dedi.Hiç inanasım gelmedi.çünkü bir lkeresinde 9-6 olmuştu gözlerim kararmaya başlamış çok yorgun hissetmiştim kendimi.Halbuki hastanede gayet iyyidim.ölçerken de çok sıkıp acıttığı içinde bir daha ölçün demedim hiç.

Geçmiş olsun canim stres yapma yeter hastanede olmak daha iyi kendini guvende hissediyosun ilacla kontrol altina aliyolar merak etme insallah cabucak duzelirsin

ARKADAŞIM SAĞOL ŞİMDİ BEBEK DOĞDU 14 GÜN İÇİNDE BEBEĞE NE MASRAF YAPILIRSA YAPILSIN benim poliçemden mi karşılanacak benim ayakta edavi ücretimde bitmiş oluyor artık ya yani cepten karşılanacak hep diyorsun( bide o paketleme dediğin ne ya bu hani gelin evden çıkarken para allırlar ya onun gibi bişey mi anlamadım hediye adı altında zorla para mı alıyorlar??? biz bunu engellemek için ne yapabiliriz a bu çok önemliymiş zaten hastaneye çok paralar ödedim şimdiye kadar tüp bebektwen dolayı((

Canım 657 ye tabi memurlar alamaz diyor. Sanırım siz o kapsama giriyorsunuz öğretmen olunca. O yüzden alamıyorsunuz. Ama dedim ya zaten 103 lira. Cok önemli bir kayıp değil.

canım bizimki de 2 de bitiyor öğke arası da yok, şanslıymışsın müdürün anlayışlıymış...bu arada nstnin resmini koy sen ben de bakarım canım.

Canım her poliçenin dogum teminatı farklıdır. Şimdi benim de bitti ayakta tedavi teminatım bitti annelik icin. Ama dogum eylemi limitsiz benim poliçemde. O yüzden ilk günler icin bebeğin bazı testlerini karşılıyor poliçem. Sen bunu en iyi sigorta şirketini arayarak öğrenirsin.

Ayrıca o paketleme evet tam olarak zorla alınan bir para. Bebeği söyle bir sarıp sarmaliyorlar yanına getiriyorlar ve bir de battaniye falan hediye ediyorlarmış. Hop bebek paketleme diye para talep ediyorlarmış. Benim sigortacim bastan konusun diyerek beni uyardı. Yoksa bu para cebinizden gidecek dedi. Ne gerek var. Benim bir sürü battaniyesi var oğlumun. Ayrıca kendim pudralarim :)

Çok sagol canim sicaklar tansiyon mahvetti bizi Allah beterinden korusun

Ben de aynı aleti kullanıyorum canım. Cok memnunum.

Canim ben ebe var ya forumda görür diye birde anladigim kadariyla bakarım hani birşey bildiğimden değil. ..koy bakarız canım

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Benim yine yüksek çıktı anlamıyorum hiçte kötü hissetmiyordum kendimi ben sanirim 37.haftada doğum yapacam korkuyorum Allah korusun anlamıyorumda daha yüksek olursa diye sanırım benimki anneminki gibi yalnız o bütün Hamileliği boyunca çekmiş ben yaklaşık bir buçuk aydır böyleyim. ..Sabah uyanınca 12/7 12/8 filan sonra hoba ne oluyor yahu. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

İyi akşamlar.
Yarın dr gideceğim bende sezeryan günü konacak.Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.sAĞLIKLICA kucağımıza almayı nasip etsin

Yediğin içtiğin bişii mi dokunuyor acaba ? Mesela ben pirinç , tereyağı , kahve yediğimde çıkıveriyor tansiyonum, bi de vantilatörle yaşıyorum 24 saat, vantilatörü kapatınca da tansiyonum çıkıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…