- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.581
İyi akşamlar.
Yarın dr gideceğim bende sezeryan günü konacak.Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.sAĞLIKLICA kucağımıza almayı nasip etsin
canım bizimki de 2 de bitiyor öğke arası da yok, şanslıymışsın müdürün anlayışlıymış...bu arada nstnin resmini koy sen ben de bakarım canım.
Senin bugün kontrolün yok muydu? Nasıl durum bebiş iyidir inşallah?
İyi akşamlar.
Yarın dr gideceğim bende sezeryan günü konacak.Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.sAĞLIKLICA kucağımıza almayı nasip etsin
Yediğin içtiğin bişii mi dokunuyor acaba ? Mesela ben pirinç , tereyağı , kahve yediğimde çıkıveriyor tansiyonum, bi de vantilatörle yaşıyorum 24 saat, vantilatörü kapatınca da tansiyonum çıkıyo...
Eki Görüntüle 1200875 Eki Görüntüle 1200875
sanırım iki kere ekledim bu seferde :)
yukardaki değerin en yükseği 175.en düşüğüde 115-120 arası
Canim bebis nasıl hareket etmiş yerim ben onu...Güzel bence bebeğin kalp atışları o gel gitler tam hareket haliymis dün benim olurken baktılar iki defa hatta şimdi ediyor dedi maşallah güzel
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
evet canım öle hareket ettiki bağladıkları aletler çıkacak sandım.normalde kontrole gittiğim hastanede girmedim nst ye.devlet hastanesinde girdim.ultrasonun jelinden sürüp kutu gibi bişiyi lastikli kemerle tutturdular.hareket ettikçe korktum o lastikli kemerin içinden çıkacak diye :)) buarada 25 dk falan tuttular çok sıkıldım.sizleri de okadar mı tutuyolar?
Canim bebis nasıl hareket etmiş yerim ben onu...Güzel bence bebeğin kalp atışları o gel gitler tam hareket haliymis dün benim olurken baktılar iki defa hatta şimdi ediyor dedi maşallah güzel
Canım sanirim 20 dk filandi o şeyden sıkılıyorlar sanirim ben 27.hafta bir girmiştim ozaman durmamisti... ama dün benim yanımda bir bayanı yapıyorlardi birden gitti ses bulamadilar yok bebek uyudu dediler sonra başkasını aldı ay onunda bebişi kaçıp duruyor çıkıyor o alandan ne tatlı şeyler yahu Rabbim ne güzel yaratıyorevet canım öle hareket ettiki bağladıkları aletler çıkacak sandım.normalde kontrole gittiğim hastanede girmedim nst ye.devlet hastanesinde girdim.ultrasonun jelinden sürüp kutu gibi bişiyi lastikli kemerle tutturdular.hareket ettikçe korktum o lastikli kemerin içinden çıkacak diye :)) buarada 25 dk falan tuttular çok sıkıldım.sizleri de okadar mı tutuyolar?
Canım sanirim 20 dk filandi o şeyden sıkılıyorlar sanirim ben 27.hafta bir girmiştim ozaman durmamisti... ama dün benim yanımda bir bayanı yapıyorlardi birden gitti ses bulamadilar yok bebek uyudu dediler sonra başkasını aldı ay onunda bebişi kaçıp duruyor çıkıyor o alandan ne tatlı şeyler yahu Rabbim ne güzel yaratıyor
Eki Görüntüle 1200875 Eki Görüntüle 1200875
sanırım iki kere ekledim bu seferde :)
yukardaki değerin en yükseği 175.en düşüğüde 115-120 arası
evet canım öle hareket ettiki bağladıkları aletler çıkacak sandım.normalde kontrole gittiğim hastanede girmedim nst ye.devlet hastanesinde girdim.ultrasonun jelinden sürüp kutu gibi bişiyi lastikli kemerle tutturdular.hareket ettikçe korktum o lastikli kemerin içinden çıkacak diye :)) buarada 25 dk falan tuttular çok sıkıldım.sizleri de okadar mı tutuyolar?
merhaba arkadaşlar
bugün nst de sancım çıktı ve bebişim aşağı inmiş aslında dr.a kalsa yarın doğum yapçaktım
aslında dedi seni bayramdan sonraya düşünüyordum ama ağrın görünüyor dedi.. birde ultrasondayken
kasılma hissetti bu sebeplerden dolayı alabiliriz dedi.. ben de benim de bayramdan sonrayı dşündüğümü söyledim..
annem gelicek falan dedim.. kabul etti ama ayakta kalma sakın dedi bayramı falan yatarak geçir dedi
eğer fazla ağrın olursa suyun gelirse nişan gelirse hemen gel dedi
zaten bayramda ve bayramdan sonra ayın 4 üne kadar dr.um yokmuş..
eğer o zaman olursa nöbetçi dr. bakçak bana.
hayırlısı bakalım 10 gün daha dayanabilecekmiyim?
ama şunu anladım ki ne kadar dikkat edilsede yatılmıyor ki mecburen yapılcak şeyler oluyor offf
bu arada eğer bi aksilik çıkmazsa 4 ağustos pazartesi saat 8 de epidural anestesi ile doğum yapacağım ALLAH ın izniyle :))
Canım her poliçenin dogum teminatı farklıdır. Şimdi benim de bitti ayakta tedavi teminatım bitti annelik icin. Ama dogum eylemi limitsiz benim poliçemde. O yüzden ilk günler icin bebeğin bazı testlerini karşılıyor poliçem. Sen bunu en iyi sigorta şirketini arayarak öğrenirsin.
Ayrıca o paketleme evet tam olarak zorla alınan bir para. Bebeği söyle bir sarıp sarmaliyorlar yanına getiriyorlar ve bir de battaniye falan hediye ediyorlarmış. Hop bebek paketleme diye para talep ediyorlarmış. Benim sigortacim bastan konusun diyerek beni uyardı. Yoksa bu para cebinizden gidecek dedi. Ne gerek var. Benim bir sürü battaniyesi var oğlumun. Ayrıca kendim pudralarim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?