2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yavrunu kucağına almışsın. sağlıkla huzurla büyüsün. darısı bizlerin başına.

Senin bugün kontrolün yok muydu? Nasıl durum bebiş iyidir inşallah?

Vardı canım sağol. Eve geç geldik, pertim çıkmış duş alıp kestirdim azıcık. Mesajlarınızı okuyordum maşallah yazmışınız da yazmışınız

Benim tosun iyi. 2910 gr olmuş kendisi. Suyu iyi, kafası aşağıda, kordon problemimiz yok. Kilosu ileride azıcık tabii... Doktor "bu hafta için üst sınırda bir kg" dedi. Ne zaman doğum olur dedim. Daha erken dedi. 4 kg'yi geçirmezsen başka sıkıntı olmazsa normal zamanında normal doğum yaparsın dedi. Diyabet hemşiremle konuştum, bu iki haftada alması gereken kiloyu almış fazlasını almamış aferin dedi. (Önceki iki haftada patladım ben zaten)

Kabızım dedim. Çok normal dedi. Hemoroidlerim için krem istedim verdi onu da... ve iki hafta sonra gel dedi. Kilosu için ben pimpirikleniyorum yoksa eşim filan kızıyor iyi diye. Ne bilim ben şekerden çekiyorum, o da çekmesin diye derdim.

Bizim hastane de nts olayı 37. haftada başlıyormuş, bunu da kesin olarak öğrendim bugün

Kızlar artık gündemimiz tamamen değişti herkezin derdi farklı :)) bende bebeğimin süs malzemelerini almıştım 1 aydır fırsat bulup etiketlerini cikartamamistm bugün onu hallettm smdi hastane süslerini hazırlıyorum bitince paylasicam :)

İyi akşamlar.
Yarın dr gideceğim bende sezeryan günü konacak.Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.sAĞLIKLICA kucağımıza almayı nasip etsin

GüZel dualarına amin canım.. En hayırlı zamnda olsun inşallah bebeğin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğim yemekten değil inan pirinç ,yağ, kahve vb hiçbir yok unuttum ama şu var sıcak çok ya çok kötü malesef Vantilatör yok burda alalım diyende olmadı bizim kaldığımız oda çok sıcak ve pek çıkmıyorum aslında hafta sonu halamlarda kalmıştım o zaman iyiydim sanırım kendi kendime kaldım çok haklısın. .canım hani hiç kötüde hissetmiyorum anlamadım gitti. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evet canım öle hareket ettiki bağladıkları aletler çıkacak sandım.normalde kontrole gittiğim hastanede girmedim nst ye.devlet hastanesinde girdim.ultrasonun jelinden sürüp kutu gibi bişiyi lastikli kemerle tutturdular.hareket ettikçe korktum o lastikli kemerin içinden çıkacak diye :)) buarada 25 dk falan tuttular çok sıkıldım.sizleri de okadar mı tutuyolar?

Canım sanirim 20 dk filandi o şeyden sıkılıyorlar sanirim ben 27.hafta bir girmiştim ozaman durmamisti... ama dün benim yanımda bir bayanı yapıyorlardi birden gitti ses bulamadilar yok bebek uyudu dediler sonra başkasını aldı ay onunda bebişi kaçıp duruyor çıkıyor o alandan ne tatlı şeyler yahu Rabbim ne güzel yaratıyor

teşekkürler canım :)alttaki sancılaarda normal değil mi?

merhaba arkadaşlar
bugün nst de sancım çıktı ve bebişim aşağı inmiş aslında dr.a kalsa yarın doğum yapçaktım
aslında dedi seni bayramdan sonraya düşünüyordum ama ağrın görünüyor dedi.. birde ultrasondayken
kasılma hissetti bu sebeplerden dolayı alabiliriz dedi.. ben de benim de bayramdan sonrayı dşündüğümü söyledim..
annem gelicek falan dedim.. kabul etti ama ayakta kalma sakın dedi bayramı falan yatarak geçir dedi
eğer fazla ağrın olursa suyun gelirse nişan gelirse hemen gel dedi
zaten bayramda ve bayramdan sonra ayın 4 üne kadar dr.um yokmuş..
eğer o zaman olursa nöbetçi dr. bakçak bana.
hayırlısı bakalım 10 gün daha dayanabilecekmiyim?
ama şunu anladım ki ne kadar dikkat edilsede yatılmıyor ki mecburen yapılcak şeyler oluyor offf

bu arada eğer bi aksilik çıkmazsa 4 ağustos pazartesi saat 8 de epidural anestesi ile doğum yapacağım ALLAH ın izniyle :))

Son düzenleme:
Canım sanirim 20 dk filandi o şeyden sıkılıyorlar sanirim ben 27.hafta bir girmiştim ozaman durmamisti... ama dün benim yanımda bir bayanı yapıyorlardi birden gitti ses bulamadilar yok bebek uyudu dediler sonra başkasını aldı ay onunda bebişi kaçıp duruyor çıkıyor o alandan ne tatlı şeyler yahu Rabbim ne güzel yaratıyor

evet canım rahatlarına pek düşkünler :)şuan laptoptan uyazıyorum.laptopta sehpanın üzerinde azıcık eğiliyim diyorum hemen hareketleniyo :)

ben bugün yarım saat kaldım bayılcaktım resmen.. aslında makine normalde 20 dk sonra ötmeye başlıyor ama anlamadım ki
ağrım olduğu için mi ötmedi.

Allah kurtarsın inşallah canım.. İnşalah güzelce dinlenerek belirlenen tarihte sağ salim alırsın bebeğini kucağına..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım aradım doğumdan sonra bebekle hastaneden ayrılana kadar sizin poliçenizden kesilir dedi bu durumda benimde poliçem bitmiş olacağı için cepten olacak yani?? çıkış yapıldaıktan sonraki bebek için olan şeyler içinde bebeğe özel sağlık sigortası yaptırmalıymışız....
BU paketlemeyle ilgili inanamadım bu ne ya kocaman hastane böyle düşer mi ki her aldıkları parayı makbuzlamaları gerekmiyor mu bunların ....eşim valla ortalığı ayağa kaldırır sezeyan 5.500 tl çünkü tüp bebek için de ne kadar ödedik hiç sormayın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…