2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek

İyi canım çok güzel maşallah bence bebişin kilosu çok abartı değil , ben yarın sabah gidicem kontrole kesin 3 kg olmuştur çünkü pazartesi 2900 dü.kabız için mağnezyum hidroksit vermişti doktorum , sadece tuvalete çıkamadığım günlerde içiyorum ertesi gün çok rahat tuvalete çıkartıyor, onu da bi doktoruna sor istersen , bu hergün içtiğimiz mağnezyumdan ayrı bi ilaç...iyi geçmiş kontrolün sevindim...

Allahim korktuğundan korusun canim ayni durum bende de var ayin 4 unu getirebilir miyim Dr umu bekliyim mi yoksa nöbetçi Dr a mi bayramda sezeryan olayim içim içimi yiyor resmen bende c.tesi nöbetçi Dr la gorusecegim bakalim o ne diyecek ? Bekleyebilirsin derse bekliycem yoksa bayramda alir sanirim... Haftamiz tam izne denk gelmiş... Hayirlisi olsun inşallah...

Canım gördüm resmi , bi problem yok gördüğüm kadarıyla, bebeşin kalp atışı normal sancın da yok diyebiliriz,sancın 20 lerde görünüyo o kadar olur normal,bi sorun yok yani maşallah canım...

saol canım,teşekkür ederim.doktor çıkmıştı ben nst den çıktığımda gösteremedim.gerçi nst ye bağlayan kız normal dedi ama emin de olamadım.yarın da hiç gidesim yok,sizlerin böyle bilmesi ne güzel..

ben bugün yarım saat kaldım bayılcaktım resmen.. aslında makine normalde 20 dk sonra ötmeye başlıyor ama anlamadım ki
ağrım olduğu için mi ötmedi.

valla canım ben de öle,bide bir sıcakki içerisi sooorma..bakalım 10 gün sonra kendi doktoruma ggidicem o bağlayacak mı..

Eğer baska limitin yoksa maalesef cepten gidecek canım. Onu da sor icinde kalmasın.

Vallahi benim hastanemde 9500 tl dogum. Sigortacim da ısrarla uyardığına göre yapıyorlar demekki.

Kaldı ki gayet kuralına uygun yapiyorlardir emin ol. Sigorta'nın karşılamadığı masraflar adı altında alırlar fatura bile keserler :) konuşucaz biz bu kontrolümde iyice. Ona göre yani ne fazladan ödeyelim ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler canım :)alttaki sancılaarda normal değil mi?
Canım normal gibi ben onu pek anlamıyorum; )

Hayirlisi olsun Üzmez bekler bebeğin inşallah. ..çok şaşırıyorum nasılda başladı doğumlar:))

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah kurtarsın inşallah canım.. İnşalah güzelce dinlenerek belirlenen tarihte sağ salim alırsın bebeğini kucağına..

Allah hepimizi en sağlıklı şekilde kurtarsin inşallah bende bugün dr a gittim 39 haftaligim normal istiyorum suan herşey normal bayramin 2gunu nst ye gireceğim ilk defa bakalim neolck dogum yaklaştı son 1hafta hayırlısı inşallah

Allah kurtarsın inşallah canım.. İnşalah güzelce dinlenerek belirlenen tarihte sağ salim alırsın bebeğini kucağına..

inş cnm :)

yaa artık vardır bunda da bir hayır diyorum bakalım.. aynen haftamız tam bayrama denk gelmiş gerçketn de :)

evet canım zaman su gibi akıp geçti kabul etsem yarın doğum yapcaktım :)

evet canım bağlar .. doğuma kadar her görüşmeden bağlancaksın artık :)

ayyy inanmıyorum tüp bebek 5 milyar biz özel durumllardan çok ödedik 9500 tl mi diyrsun Allah yardımcımız olsun valla bu ne paralar ya bazıları da diyorki 1000 lira doğum 1500 tl sezeryan falan bende dedim ki benimki ne kadar pahalı ...
şu paketleme olayına da eşm diyorki ben alırım bebeğin pudralarını silerim battaniyeyide atarım başlarına diyor:))))

ayy nasıl pahalıı yaa..benm hastanede arkadaş yaptı doğum ocakta 575 sezeryan parası verdi başkada yok.normalde 375 mi neydi.ağuatosa kadarda zamlanacağını düşünmüyorum zaten.ama 1 gün yatırıyolar sadece,sizinde öyle mi?

inş cnm :)

yaa artık vardır bunda da bir hayır diyorum bakalım.. aynen haftamız tam bayrama denk gelmiş gerçketn de :)

evet canım zaman su gibi akıp geçti kabul etsem yarın doğum yapcaktım :)

ayçacım hayırlı olsun hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
bu arada epidurale nasıl karar verdin tatlım.ben ilkini genel a. sezeryanla yaptım bunda da öyle düşünüyorum ama epiduralde aklımdan geçmiyor değil..:26:

Bende okadar kaldım canım ama son on dk uyumuşum valla kızımda kıpır kıpır oynuyodu beraber dalmışız öyle :)

canım dr.um sordu ben de genel istemediğimi ama epiduralden de korktuğumu söyledim hissederim falan diye dedim..
ilki benim de genel.
dr.um da öle bişeyden asla korkmamam gerektiğini genel anestezinin her bakımdan daha dezavantajlı oldğunu söyledi..
hem dedi epiduralle ameliyattan sonra da ağrı hissetmiceksin dedi..
eşimde epidural istedi.. çünkü kendi 4 saatlik bir ameliyatı epiduralle yapmış ve bişey hissetmemiş..
şuan korku yok gibi ama o gün geliğinde eminim çok korkarım ama herşeyi göze almaya çalışıyorum
Rabbim cesaret verir inş..
ama şunu söyleyim ben genel den daha çok korkuyorum :26:

15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…