- 15 Şubat 2013
- 203
- 32
- 68
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.601
15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicekCanim inşallah bişey olmaz kaça çıktı tansiyonun ,büyük ihtimal protein kaçağına bakacaklar ve olası sezeryan için tahliller, canım bebeğin eğer gelişmiyorsa ki senin durum farkli işte sat ın bilinmiyor
Dışardan beslenecekse yapacak birşey yok bozma moralini, kaç hafta geriden geliyor bebek?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Vardı canım sağol. Eve geç geldik, pertim çıkmış duş alıp kestirdim azıcık. Mesajlarınızı okuyordum maşallah yazmışınız da yazmışınız
Benim tosun iyi. 2910 gr olmuş kendisi. Suyu iyi, kafası aşağıda, kordon problemimiz yok. Kilosu ileride azıcık tabii... Doktor "bu hafta için üst sınırda bir kg" dedi. Ne zaman doğum olur dedim. Daha erken dedi. 4 kg'yi geçirmezsen başka sıkıntı olmazsa normal zamanında normal doğum yaparsın dedi. Diyabet hemşiremle konuştum, bu iki haftada alması gereken kiloyu almış fazlasını almamış aferin dedi.(Önceki iki haftada patladım ben zaten)
Kabızım dedim.Çok normal dedi. Hemoroidlerim için krem istedim verdi onu da... ve iki hafta sonra gel dedi. Kilosu için ben pimpirikleniyorum yoksa eşim filan kızıyor iyi diye. Ne bilim ben şekerden çekiyorum, o da çekmesin diye derdim.
Bizim hastane de nts olayı 37. haftada başlıyormuş, bunu da kesin olarak öğrendim bugün
Allahim korktuğundan korusun canim ayni durum bende de var ayin 4 unu getirebilir miyim Dr umu bekliyim mi yoksa nöbetçi Dr a mi bayramda sezeryan olayim içim içimi yiyor resmen bende c.tesi nöbetçi Dr la gorusecegim bakalim o ne diyecek ? Bekleyebilirsin derse bekliycem yoksa bayramda alir sanirim... Haftamiz tam izne denk gelmiş... Hayirlisi olsun inşallah...merhaba arkadaşlar
bugün nst de sancım çıktı ve bebişim aşağı inmiş aslında dr.a kalsa yarın doğum yapçaktım
aslında dedi seni bayramdan sonraya düşünüyordum ama ağrın görünüyor dedi.. birde ultrasondayken
kasılma hissetti bu sebeplerden dolayı alabiliriz dedi.. ben de benim de bayramdan sonrayı dşündüğümü söyledim..
annem gelicek falan dedim.. kabul etti ama ayakta kalma sakın dedi bayramı falan yatarak geçir dedi
eğer fazla ağrın olursa suyun gelirse nişan gelirse hemen gel dedi
zaten bayramda ve bayramdan sonra ayın 4 üne kadar dr.um yokmuş..
eğer o zaman olursa nöbetçi dr. bakçak bana.
hayırlısı bakalım 10 gün daha dayanabilecekmiyim?
ama şunu anladım ki ne kadar dikkat edilsede yatılmıyor ki mecburen yapılcak şeyler oluyor offf
bu arada eğer bi aksilik çıkmazsa 4 ağustos pazartesi saat 8 de epidural anestesi ile doğum yapacağım ALLAH ın izniyle :))
Canım gördüm resmi , bi problem yok gördüğüm kadarıyla, bebeşin kalp atışı normal sancın da yok diyebiliriz,sancın 20 lerde görünüyo o kadar olur normal,bi sorun yok yani maşallah canım...
ben bugün yarım saat kaldım bayılcaktım resmen.. aslında makine normalde 20 dk sonra ötmeye başlıyor ama anlamadım ki
ağrım olduğu için mi ötmedi.
canım aradım doğumdan sonra bebekle hastaneden ayrılana kadar sizin poliçenizden kesilir dedi bu durumda benimde poliçem bitmiş olacağı için cepten olacak yani?? çıkış yapıldaıktan sonraki bebek için olan şeyler içinde bebeğe özel sağlık sigortası yaptırmalıymışız....
BU paketlemeyle ilgili inanamadım bu ne ya kocaman hastane böyle düşer mi ki her aldıkları parayı makbuzlamaları gerekmiyor mu bunların ....eşim valla ortalığı ayağa kaldırır sezeyan 5.500 tl çünkü tüp bebek için de ne kadar ödedik hiç sormayın(
Zaten hepi topu 103 lira süt parası :) Allah aratmasın ama 4 kutu humana süt yapıcı çay alır ancak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım normal gibi ben onu pek anlamıyorum; )teşekkürler canım :)alttaki sancılaarda normal değil mi?
merhaba arkadaşlar
bugün nst de sancım çıktı ve bebişim aşağı inmiş aslında dr.a kalsa yarın doğum yapçaktım
aslında dedi seni bayramdan sonraya düşünüyordum ama ağrın görünüyor dedi.. birde ultrasondayken
kasılma hissetti bu sebeplerden dolayı alabiliriz dedi.. ben de benim de bayramdan sonrayı dşündüğümü söyledim..
annem gelicek falan dedim.. kabul etti ama ayakta kalma sakın dedi bayramı falan yatarak geçir dedi
eğer fazla ağrın olursa suyun gelirse nişan gelirse hemen gel dedi
zaten bayramda ve bayramdan sonra ayın 4 üne kadar dr.um yokmuş..
eğer o zaman olursa nöbetçi dr. bakçak bana.
hayırlısı bakalım 10 gün daha dayanabilecekmiyim?
ama şunu anladım ki ne kadar dikkat edilsede yatılmıyor ki mecburen yapılcak şeyler oluyor offf
bu arada eğer bi aksilik çıkmazsa 4 ağustos pazartesi saat 8 de epidural anestesi ile doğum yapacağım ALLAH ın izniyle :))
Allah kurtarsın inşallah canım.. İnşalah güzelce dinlenerek belirlenen tarihte sağ salim alırsın bebeğini kucağına..
Allah kurtarsın inşallah canım.. İnşalah güzelce dinlenerek belirlenen tarihte sağ salim alırsın bebeğini kucağına..
Allahim korktuğundan korusun canim ayni durum bende de var ayin 4 unu getirebilir miyim Dr umu bekliyim mi yoksa nöbetçi Dr a mi bayramda sezeryan olayim içim içimi yiyor resmen bende c.tesi nöbetçi Dr la gorusecegim bakalim o ne diyecek ? Bekleyebilirsin derse bekliycem yoksa bayramda alir sanirim... Haftamiz tam izne denk gelmiş... Hayirlisi olsun inşallah...
Canım normal gibi ben onu pek anlamıyorum; )
Hayirlisi olsun Üzmez bekler bebeğin inşallah. ..çok şaşırıyorum nasılda başladı doğumlar:))
saol canım,teşekkür ederim.doktor çıkmıştı ben nst den çıktığımda gösteremedim.gerçi nst ye bağlayan kız normal dedi ama emin de olamadım.yarın da hiç gidesim yok,sizlerin böyle bilmesi ne güzel..
valla canım ben de öle,bide bir sıcakki içerisi sooorma..bakalım 10 gün sonra kendi doktoruma ggidicem o bağlayacak mı..
Eğer baska limitin yoksa maalesef cepten gidecek canım. Onu da sor icinde kalmasın.
Vallahi benim hastanemde 9500 tl dogum. Sigortacim da ısrarla uyardığına göre yapıyorlar demekki.
Kaldı ki gayet kuralına uygun yapiyorlardir emin ol. Sigorta'nın karşılamadığı masraflar adı altında alırlar fatura bile keserler :) konuşucaz biz bu kontrolümde iyice. Ona göre yani ne fazladan ödeyelim ki.
ayyy inanmıyorum tüp bebek 5 milyar biz özel durumllardan çok ödedik 9500 tl mi diyrsun Allah yardımcımız olsun valla bu ne paralar ya bazıları da diyorki 1000 lira doğum 1500 tl sezeryan falan bende dedim ki benimki ne kadar pahalı ...
şu paketleme olayına da eşm diyorki ben alırım bebeğin pudralarını silerim battaniyeyide atarım başlarına diyor:))))
inş cnm :)
yaa artık vardır bunda da bir hayır diyorum bakalım.. aynen haftamız tam bayrama denk gelmiş gerçketn de :)
evet canım zaman su gibi akıp geçti kabul etsem yarın doğum yapcaktım :)
evet canım öle hareket ettiki bağladıkları aletler çıkacak sandım.normalde kontrole gittiğim hastanede girmedim nst ye.devlet hastanesinde girdim.ultrasonun jelinden sürüp kutu gibi bişiyi lastikli kemerle tutturdular.hareket ettikçe korktum o lastikli kemerin içinden çıkacak diye :)) buarada 25 dk falan tuttular çok sıkıldım.sizleri de okadar mı tutuyolar?
Bende okadar kaldım canım ama son on dk uyumuşum valla kızımda kıpır kıpır oynuyodu beraber dalmışız öyle :)
ayçacım hayırlı olsun hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.
bu arada epidurale nasıl karar verdin tatlım.ben ilkini genel a. sezeryanla yaptım bunda da öyle düşünüyorum ama epiduralde aklımdan geçmiyor değil..:26:
kızlar buaarada bardak mısır reflüyü azdırırmı?
Kız yeme onları,gdo ludur.
15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicekCanim inşallah bişey olmaz kaça çıktı tansiyonun ,büyük ihtimal protein kaçağına bakacaklar ve olası sezeryan için tahliller, canım bebeğin eğer gelişmiyorsa ki senin durum farkli işte sat ın bilinmiyor
Dışardan beslenecekse yapacak birşey yok bozma moralini, kaç hafta geriden geliyor bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?