- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.621
ayyy inanmıyorum tüp bebek 5 milyar biz özel durumllardan çok ödedik 9500 tl mi diyrsun Allah yardımcımız olsun valla bu ne paralar ya bazıları da diyorki 1000 lira doğum 1500 tl sezeryan falan bende dedim ki benimki ne kadar pahalı ...
şu paketleme olayına da eşm diyorki ben alırım bebeğin pudralarını silerim battaniyeyide atarım başlarına diyor:))))
Erkek çocuk geç doğarmış öyle derler ama kısmet benide dualarında unutma canım valla :)Ins
Evet canim dr da dedi artik beklemeye baslayin ama ilk cocuklar gec gelebiliyor da dedi bakalim eli kulagindadir gelir yakinda ☺️
Sent from my iPhone 5 S
inş cnm :)
yaa artık vardır bunda da bir hayır diyorum bakalım.. aynen haftamız tam bayrama denk gelmiş gerçketn de :)
evet canım zaman su gibi akıp geçti kabul etsem yarın doğum yapcaktım :)
15/9 çıktı tansiyonum şuan normal bakalim yarin sabah 24 saatlik idrar toplamasi yapmaya baslicaklar bakalim.ne dicek
Erkek çocuk geç doğarmış öyle derler ama kısmet benide dualarında unutma canım valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süt iznimiz 2 saat diye biliyorum canım, ama emin değilim, bizim müdür vermiyor süt izni öğleden sonra emzir diyor malesef...
Hic bu kadar erken gelmesini istememistim valla zaman daraldikca bir o kadar da uzunmus gibi geliyor bir an once kavussam diyorum ☺️ elbette dualarim seninle 🙏
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar bişey sormak istiyorum eşim Allah izin verirse bankaya gircek ve özel sigortası olcak eşede yapıyorlarmış peki o sigortadan girdiği andan itibaren yararlanabılıyormuyuz yoksa bı bekleme süremiz oluyor mu
Döndü tabi rahatlarsın hemen gelsin istersin :)Hazır mı bari canım herşeyiniz doğum için :) Amerika'da mı yaşıyorsun yoksa doğum için mi gittin kübracım oraya :) Yabancı ülkenin en sevdiğim yanı kendi odanda doğum yapman kadar rahat bısey olamaz sanırım bu şansı kişiye tanıması harika bişey bence:)
Valla canim aynen ole devlet hastanelerindeki durum.birde yeni bir seyler getirmisler risk yoksa normal dogum.risk olursa sezeryan oluyo.hem calistgmdan dolayi hem de imkanlarindan dolayi ozele gdyorum.bugun ilk kez devlete gittim 3 saatte ciktim binaldim valla.doktor cok iyi ama calisanlarin havasi ondan daha cok.hele o kayit kabuldekiler sanki bashekim insanlari azarlliyolar.cok sanslisin valla,imkanim olsaydi dogumumu orda yapmayi isterdim cocugumda cifte vatandas olurdu ilerdr rahat ederdiAynen oyle valla hemen gelsin istiyorum 😊 ins darisi senin basina
Aslinda tam hazir degil henuz yatagini almadik bu hafta sonu onuda alirsak hemen hemen tamam oluyor bir de car seat yani araba koltugu o olmadan hastaneden cikartmiyorlar bebegi cantalar hazirda bekliyor
Evet amerika da yasiyorum 1 sene once geldim esimle tr de evlendik buraya yerlestim sonra , esim 20 yildir burda pesinden gittim bende ☺️
Evet en guzel yanida ozel oda da dogum yapiyorsun istedigin herkes yaninda olabiliyor dogum sirasinda,normal dogumda 3 gun seni hastanede yatiriyorlar sezeryanda ise 1 hafta kaliyorsun , bebek dogar dogmaz ayagina cip (alarm) takiyorlar hastaneden cocuk kacirilmasin diye baya guvenli bir sistemi var buradaki hastanelerin ve yaninda kaliyor cocuk odasina goturmuyorlar, keske tr de de bu sistem olsa kendine ait oda da dogum yapabilsen cok guzel olur , ama tr de dogumun geldiginde atiyolar seni sanci odasina diger kadinlarla birlikte sanci cekiyorsun onlarin oradaki yarattigi etkiyle sende ister istemez etkileniyorsun psikolojik olarak kendi odan olsa kimseyi gormez duymaz dinlemezsin cogu kadinlar bir nebze de olsa ozel hastanelerde ilgileniliyor diye oraya gidiyorlar devlet hastanelerinde ilgi alaka denen sey pek yok daha dogrusu devlette calisan hemsireler ebeler anneyi pek onemsemeyip sacma sapan laflar soyluyorlar ben bunlara cok sahit oldum mesela "bir tek kadin senmisin hadi dogur su cocugu dorucaksan bizde cocuk dogurduk senin gibi nazlanmadik" gibi sozler soyleniyor hicbir anne bunu haketmiyor ama malum ulke sartlarindan maddi imkansizliklardan boyle dengesiz insanlara da rastlayabiliyorsun ha iyisi de var o da denk gelirse iste o yuzden allah butun kadinlarin yardimcisi olsun
Sent from my iPhone 5 S
Valla canim aynen ole devlet hastanelerindeki durum.birde yeni bir seyler getirmisler risk yoksa normal dogum.risk olursa sezeryan oluyo.hem calistgmdan dolayi hem de imkanlarindan dolayi ozele gdyorum.bugun ilk kez devlete gittim 3 saatte ciktim binaldim valla.doktor cok iyi ama calisanlarin havasi ondan daha cok.hele o kayit kabuldekiler sanki bashekim insanlari azarlliyolar.cok sanslisin valla,imkanim olsaydi dogumumu orda yapmayi isterdim cocugumda cifte vatandas olurdu ilerdr rahat ederdi
Canım ınsallah hayırlı zamanda kucağına alırsın. Bugün belim ağrıdı hatta dün geceden beri ağrıyor. Arkadasım da yeni dogum yaptı. Benim ağrım başladı 1 hafta sonra dogum yaptım dedi. Beni aldı bir panik. Şu bayramı bir atlayayım hayırlısı ile :)
ayyy inanmıyorum tüp bebek 5 milyar biz özel durumllardan çok ödedik 9500 tl mi diyrsun Allah yardımcımız olsun valla bu ne paralar ya bazıları da diyorki 1000 lira doğum 1500 tl sezeryan falan bende dedim ki benimki ne kadar pahalı ...
şu paketleme olayına da eşm diyorki ben alırım bebeğin pudralarını silerim battaniyeyide atarım başlarına diyor:))))
Canım benim bildiğim en az 9 ay falan galiba geçmesi lazım hemen karşılamıyor malesef
İyi canım çok güzel maşallahbence bebişin kilosu çok abartı değil , ben yarın sabah gidicem kontrole kesin 3 kg olmuştur çünkü pazartesi 2900 dü.kabız için mağnezyum hidroksit vermişti doktorum , sadece tuvalete çıkamadığım günlerde içiyorum ertesi gün çok rahat tuvalete çıkartıyor, onu da bi doktoruna sor istersen , bu hergün içtiğimiz mağnezyumdan ayrı bi ilaç...iyi geçmiş kontrolün sevindim...
Aynen oyle valla hemen gelsin istiyorum 😊 ins darisi senin basina
Aslinda tam hazir degil henuz yatagini almadik bu hafta sonu onuda alirsak hemen hemen tamam oluyor bir de car seat yani araba koltugu o olmadan hastaneden cikartmiyorlar bebegi cantalar hazirda bekliyor
Evet amerika da yasiyorum 1 sene once geldim esimle tr de evlendik buraya yerlestim sonra , esim 20 yildir burda pesinden gittim bende ☺️
Evet en guzel yanida ozel oda da dogum yapiyorsun istedigin herkes yaninda olabiliyor dogum sirasinda,normal dogumda 3 gun seni hastanede yatiriyorlar sezeryanda ise 1 hafta kaliyorsun , bebek dogar dogmaz ayagina cip (alarm) takiyorlar hastaneden cocuk kacirilmasin diye baya guvenli bir sistemi var buradaki hastanelerin ve yaninda kaliyor cocuk odasina goturmuyorlar, keske tr de de bu sistem olsa kendine ait oda da dogum yapabilsen cok guzel olur , ama tr de dogumun geldiginde atiyolar seni sanci odasina diger kadinlarla birlikte sanci cekiyorsun onlarin oradaki yarattigi etkiyle sende ister istemez etkileniyorsun psikolojik olarak kendi odan olsa kimseyi gormez duymaz dinlemezsin cogu kadinlar bir nebze de olsa ozel hastanelerde ilgileniliyor diye oraya gidiyorlar devlet hastanelerinde ilgi alaka denen sey pek yok daha dogrusu devlette calisan hemsireler ebeler anneyi pek onemsemeyip sacma sapan laflar soyluyorlar ben bunlara cok sahit oldum mesela "bir tek kadin senmisin hadi dogur su cocugu dorucaksan bizde cocuk dogurduk senin gibi nazlanmadik" gibi sozler soyleniyor hicbir anne bunu haketmiyor ama malum ulke sartlarindan maddi imkansizliklardan boyle dengesiz insanlara da rastlayabiliyorsun ha iyisi de var o da denk gelirse iste o yuzden allah butun kadinlarin yardimcisi olsun
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?