- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.341
evet bende elimle okşuyorum normale dönüyo :)Allah hepimi bir avazda kurtatrır inşallah..
Canım evet ara doktorunu,ben numarasını almadım arayamadım.ayın 4 ünde kontrolum var alcam bu sefer numarasını.Buarada bu senenin ağustos bebekleri kız erkek farketmiyo hepsi aceleci.Acildeki doktorda 40. haftayı bulmaz ama ne kadar karnında dursa kardır dedi :)
merhaba arkadaşlar bugün bebeğin hareketleri biraz azdi başka bir hastanenin acilıne gittik alttan muayene yaptı bu doktorda rahim ağzı kalın dedi nst. iyi çıktı iki gün sonra tekrar nstye gir dedi
Hakketen bu sene ki bebekler cok aceleci davrandilar bakalim bizde ne olacak ☺️ dr aradim cevap vermiyor ogle tatilindeler sanirim birazdan tekrar ararim
Sent from my iPhone 5 S
Cancağzım ne oluyor yoksa sancın mı tuttu sancıların aralıklarına bak muhakkak kaç dakka da bir haberdar et bizide doktoru ara sık sık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bilemiyorum ki dogum sancisi nasil bisey benim bu yasadigim adet sancisi gibi 4 saattir ayni ne artiyo ne azaliyo bacaklarim uyusuyo bi garip uyandim sabah esimde netten arastirmis garibim heyecan yapmis herhalde dogum sancisi diyo 😄 bakalim neymis asli dr u aradik cevap vermiyor tekrar aricaz bakalim
Sent from my iPhone 5 S
Allah Allah beline vuruyormu peki bende merak ettim şimdi doktorda tam zamanında açmıyor telefonunu sağolsun
Belimde agri yok pek sadece kasiklarimda ve bacaklarima vuruyor onun etkisiyle , hic sorma dr da tam zamaninda acmiyor dedigin gibi
Sent from my iPhone 5 S
canım allah yardımcın olsun benimde öyleydi çok zor ama senin için dua edicem herşey yolunda gitsin
Ya bayram olduğu icin izinli heryer yarin gidicez bakalım hastanede topuktan kan alip testler yaptilar ama bise demedilerCanim bende 36 haftalik dogum yaptim. Benimde bebeğim sürekli uyuyordu ve zor uyandirip besliyordum. Sarilik değeri yuksek cikti. Testlerini yaptirdiniz mi aman dikkat edin. Az besleniyor olmasida sariliktan sebep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay bilemiyorum ki dogum sancisi nasil bisey benim bu yasadigim adet sancisi gibi 4 saattir ayni ne artiyo ne azaliyo bacaklarim uyusuyo bi garip uyandim sabah esimde netten arastirmis garibim heyecan yapmis herhalde dogum sancisi diyo 😄 bakalim neymis asli dr u aradik cevap vermiyor tekrar aricaz bakalim
Sent from my iPhone 5 S
Canim dogum sancısı veya degil karnin kasilio top gibi oluyosa sonra aciliyosa sancidir.elini karnina koyup cok dokunma demisti doktor bana kasilmayi artiriyomus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah size bağışlasin :) çok şükür atlattın. Adini ne koydunuz oğlusunun ?
Şöyle rahatlatabilirim seni doğum sancısı bele vururmuş daha çok ama tabiki doktor değilim emin olamam inş doktorun biran önce açar telefonunu dualarım seninle haberdar etmeyi unutma canım
teşekkür ederiz canım rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularmızı inşaallah ...
beyaz sepetleri evidea . com dan sipariş ettim ( birleşik yazamıyorum adres çıkmıyor )başka merak ettiğin bişiy varsa rahatlıkla sorabilirsin tatlım
saol canım cok şkür atlattım ...darısı bütün hamişlerin başına...adını henüz kurmadık ama fırat olacak büyük olasılık
Benim üstüm hiç batmadi kızımın da öyle tavsiyem pijama değil de gecelik yönünde pansumanda falan acayip kolay oluyor bir de benimle ilgilenen hemşireler geceliğimi belden indirmediler ilk gün yatarken bir şey bulaşmasın diye
canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım lohusa takımım beyazdı onu giymak istedim çok kanamam yoktu hiç kirlenmeden çıktım diğer rastgele olanları giymek istemedim nedense::))ama oğlum kirlendi ona o şekilde giydirebilrsin ama
Evet bel e vurdugunu duymustum ama anlayamiyorum bi turlu, dr a ulasamiyoruz esim gelince acile gidebiliriz gecmezse bakalim , muhakkak haber veririm canim sagol
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?