2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hakketen bu sene ki bebekler cok aceleci davrandilar bakalim bizde ne olacak ☺️ dr aradim cevap vermiyor ogle tatilindeler sanirim birazdan tekrar ararim

Sent from my iPhone 5 S

merhaba arkadaşlar bugün bebeğin hareketleri biraz azdi başka bir hastanenin acilıne gittik alttan muayene yaptı bu doktorda rahim ağzı kalın dedi nst. iyi çıktı iki gün sonra tekrar nstye gir dedi

canım allah yardımcın olsun benimde öyleydi çok zor ama senin için dua edicem herşey yolunda gitsin

Hakketen bu sene ki bebekler cok aceleci davrandilar bakalim bizde ne olacak ☺️ dr aradim cevap vermiyor ogle tatilindeler sanirim birazdan tekrar ararim

Sent from my iPhone 5 S

Cancağzım ne oluyor yoksa sancın mı tuttu sancıların aralıklarına bak muhakkak kaç dakka da bir haberdar et bizide doktoru ara sık sık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cancağzım ne oluyor yoksa sancın mı tuttu sancıların aralıklarına bak muhakkak kaç dakka da bir haberdar et bizide doktoru ara sık sık

Ay bilemiyorum ki dogum sancisi nasil bisey benim bu yasadigim adet sancisi gibi 4 saattir ayni ne artiyo ne azaliyo bacaklarim uyusuyo bi garip uyandim sabah esimde netten arastirmis garibim heyecan yapmis herhalde dogum sancisi diyo 😄 bakalim neymis asli dr u aradik cevap vermiyor tekrar aricaz bakalim

Sent from my iPhone 5 S

Allah Allah beline vuruyormu peki bende merak ettim şimdi doktorda tam zamanında açmıyor telefonunu sağolsun

Allah Allah beline vuruyormu peki bende merak ettim şimdi doktorda tam zamanında açmıyor telefonunu sağolsun

Belimde agri yok pek sadece kasiklarimda ve bacaklarima vuruyor onun etkisiyle , hic sorma dr da tam zamaninda acmiyor dedigin gibi

Sent from my iPhone 5 S

Belimde agri yok pek sadece kasiklarimda ve bacaklarima vuruyor onun etkisiyle , hic sorma dr da tam zamaninda acmiyor dedigin gibi

Sent from my iPhone 5 S

Şöyle rahatlatabilirim seni doğum sancısı bele vururmuş daha çok ama tabiki doktor değilim emin olamam inş doktorun biran önce açar telefonunu dualarım seninle haberdar etmeyi unutma canım

canım allah yardımcın olsun benimde öyleydi çok zor ama senin için dua edicem herşey yolunda gitsin

sağol canım allah razı olsun benim doktorum bebeğin suyu azaldığı ve tansiyon problemim olduğu için sezeryana yönlendiriyor beni son haftaya bırakmak istemiyor 4 ağustos da belli olacak

Ya bayram olduğu icin izinli heryer yarin gidicez bakalım hastanede topuktan kan alip testler yaptilar ama bise demediler

Canim dogum sancısı veya degil karnin kasilio top gibi oluyosa sonra aciliyosa sancidir.elini karnina koyup cok dokunma demisti doktor bana kasilmayi artiriyomus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi bayramlar herkeslereeeeeeeeeee

kızlar naber
doğuran yok mu daha
ben kafayı yicem yemin ediyorum 5 gündür uyku yok sıcaktan göbekten vs
bi de kasıklarımda batma oluyor
çok çekiom çok
sağlıklı sıhhatli gelsinlerde

Aynen dedigin gibi oluyo canim , hadi ya bende karnimi ovalayip duruyorum sabahtan beri hala kasiklarimda agri var dr a ulasamiyoruz esim gelince acil e gideriz buyuk ihtimalle bakalim

Sent from my iPhone 5 S

Evet bel e vurdugunu duymustum ama anlayamiyorum bi turlu, dr a ulasamiyoruz esim gelince acile gidebiliriz gecmezse bakalim , muhakkak haber veririm canim sagol

Sent from my iPhone 5 S

Cok tesekkur ederim :) Tekrar gule gule kullansin diyorum vede saglikli dogumlar diliyorum :)

Çok teşekkürler, genelde öle diyolar...İçim rahatladı

Çok teşekkürler yardımcı oldun

Ya ben bir gecelik,bir pijama aldım acaba bir tanede normal basit bir gecelik alsam mi ilk onu giysem ayağa kalkinca değişim yapsam

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet bel e vurdugunu duymustum ama anlayamiyorum bi turlu, dr a ulasamiyoruz esim gelince acile gidebiliriz gecmezse bakalim , muhakkak haber veririm canim sagol

Sent from my iPhone 5 S

Tatlım dikkat et kendine bir an önce ulaşsan doktoruna iyi olcak hayırlısyla olmazsa tabiki git doktora hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…