2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar spinal sezeryann ve epidural arasında ki fark ne ve hastahenelerde ücret fark ediyomu bunun için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben bir gecelik,bir pijama aldım acaba bir tanede normal basit bir gecelik alsam mi ilk onu giysem ayağa kalkinca değişim yapsam

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben 1 gecelik, 2 pijama takımı aldım, ilk geceliği giycem batarsa batsın , sonra pijama takımımı giycem,zaten gecelikle hiç rahat edemem...

"Sen avunulacak konumdan avutacak konuma geçiş yaptın. Artık avutulmayı beklememlisin avutmayı öğrenmelisin. Yakında bebeğin gözünün içine bakacak aklına gelebilecek herseyiyle sen ilgileneceksin başkası degil. Bu yüzden güçlü ol sen sağlam duracaksin ki bebeğin senden öğrenecek sağlam durmayı nasıl güçlü olunacağı.." diyerek bir kez daha büyüdüğümü artık ailenin küçük kızı olmadığımı bir evlat sahibi olacağımı göğüs germeyi gözümün içine soka soka gösterdi büyük ablam bugün yine. Paylaşmak istedim sizinle

Hadi hayırlısıyla canım inşallah , sezaryen günü almadan önce anestezi ye muayene oldun mu canım nasıl muayene ediyorlar?

Canim benim 2. Dogumum olduğu için çatı muayenesi yapılmadı kan tahlillerim yapıldı sadece. Ilki de sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak.

Son düzenleme:

Canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , tez zamanda küvezden çıkmalarını dilerim canım, kiloları çok güzel maşallah fazla kalmaz çıkarlar gibime geliyor inşallah...

Tesekkurler arkadaslar
Bakalim yarin tekrar gorusucez drla bakalim ne diyecek.. bir an once kucagima alip koklamak istiyorum. . Sanirim sabrim kalmadi

Ben 1 gecelik, 2 pijama takımı aldım, ilk geceliği giycem batarsa batsın , sonra pijama takımımı giycem,zaten gecelikle hiç rahat edemem...

Ay gecelik rahat olur diye düşünüyordum:)) serin olur...

Ay gecelik rahat olur diye düşünüyordum:)) serin olur...

Valla öyle bi yanıyoruzki şimdi di mi :) ben de 1 gecelik2 pijama koydum ama bizde 40 çıkana kadar sıcaktan kavrulsan da kalın giydirirler.. Yok yani öyle gecelik giyeyim püfür püfür.. :)

Buarada tek tek alıntılayamadım telde bebek odası paylaşan arkadaşlar hepsi harika:) Allah güle güle kullanmak nasip etsin.. Allah tüm hamilelere de bize de aldığımız ürünleri bebişlere sağlıkla hayırla kullanmayı nasip Etsin inşallah.. Bizim bebek odamız yok sadece park yatak alacaz hala almadık ah bu erkekler.. Ha şimdi alırız ha yarın derken oldu bu zaman napalım.. Eşinin bebeğe ilgisizliğinden yakınan arkadaşlar vardı hepsi aynı kızlar

Yani evlenmek yetmiyo sanırım Hani eşi olmak yetmiyo muhakkak gidicek inşallah canım benim

Evlendikten sonra vize için başvuruluyor ve kardeşine geçici oturma izni veriliyor. İki yılın sonunda evlilik halen devam ediyorsa vatandaşlık için başvurabiliyor. Bu süre zarfında Avustralya'dan sanırım en fazla üç ay ayrı kalınıyor. Yani bir evlenip gideyim sonra Türkiye de kalayım olmuyor. Orada yaşamak gerekir.

Nişanlıyken de bu vize için başvuruluyor, evlilik resmileştikten sonra gene yukarıdaki süreç başlıyor. Halam orada yaşıyor benim 35 senedir. İyi olanakları olan bir memleket, tek dezavantajı bize çok uzak olması... Çok zengin değilsen, annemi özledim bir memlekete gidip geleyim deme lüksün olmuyor. Uçak biletleri 2000-2500 tl arası gidiş dönüş 4000-5000 tl oluyor haliyle ve yolculuk en az 23 saat sürüyor. Halamlar en son 29 saatte gelmişlerdi.

Tesekkurler arkadaslar
Bakalim yarin tekrar gorusucez drla bakalim ne diyecek.. bir an once kucagima alip koklamak istiyorum. . Sanirim sabrim kalmadi

Canım Allah biran önce sağlıkla kavıştursun yavrularına inşallah. Çok kalmazlar herhalde hastane de alır gidersin evine. Tebrik ediyorum seni, bebişlere nazar değmesin maşallah.

slm cok guzel masallh bebegin saglikli sigatli buyusun icinde bana yardimci olabilirmisin besiigini cibildirigini nasil takdin bende ben bir turlu beceremedim..,

Güzel dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim kızlar. Rabbim hepimize bebeklerimizi saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Afrascım cibinlik ve demiri beraber satılıyordu. Demir cibinliğe uyumlu kolay olur diye dusunmuştum oyle oldu. Birkaç parcası vardı demirin iç içe geçirdim duz kısmından cibinliğin delikli kumaş kısmı gecti. Topuzunu taktım kaymaması için. Beşiğe monte edilecek yeri takılacak yere göre gevsetilip daraltılabiliyor vida gibi. Yazarken bir garip oldu ama aslında gercekten kolay bes dakikamı almadı
Forumda aradım sen sorunca bak bir arkadas daha duzgun anlatmış sanırım benden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527523

Canim benimde bebek odam yok ilerde insallah :) ben park yatagi aldim.kraftin 120*70 en buyugu.gayet guzel tavsiye ederim.

Canim benimde bebek odam yok ilerde insallah :) ben park yatagi aldim.kraftin 120*70 en buyugu.gayet guzel tavsiye ederim.

Tavsiye için teşekkürler canım:) gecelik ben de yatarken pek tercih etmem ama doğum sonrası bazı arkadaşlar gecelik giymek daha rahat olur diyorlar, o yüzden 1 tane yanıma almalıyım diye düşündüm. Allah her konuda hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

Kumas alip diktiriyorum toplam maliyeti 25 I gecmiyor.guzrl tunik veya pancolar bizim icin ideal

Ya ama ben gecen emniyet kemeriyle ilgili soru sormustum simdi aklima geldi hic kimse yokmu bilen (

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

Tamam canım bakarım minikdamlalar mi ne gördüm ama oda kiz içindi erkek yoktu. .Ankaraya bakacam o zaman baby center ilk defa duydum. .in

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım link doğru mu açılmıyor bir türlü

Ama düşülmez yazıyor ya
Ben de bi kaç arkadaşıma daha sordum ben mi yanlış anlıyorum diye ama en kesin bilgiyi yarın sendika başkanımdan öğrenirim 😉

Çok geçmiş olsun canım, şuan nasılsın, doktorlar ne dediler ?

beni var ya bu gün hasta ettiniz şerbetti kiloydu ben var ya 11 kilo almış durumdayım kendimi durduramıyorum öyle çok da yemiyorum daha 28. haftadayım

Daha yeni gecen hafta aldim valla vardır herhalde netten bulursam resmini koyayim

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

Hee bide birivayete göre 31 digerine göre 33 haftaligim adet duzensizligim oldugundan sat iki dr farkli hesapladi :/

doktorunla paylaş canım bunu önemli olabilir...

bende var ama bütün alışverişleri kocamla yaptık kız kardeşimi görmeyeli kaç ay oldu

Yazıkk kız öyle deme çocuğun hiç kimsesi yok yalnız garibim.Kızın bütün akrabaları yanında ama

Bende salı günü kontrole gideceğim alacagim çalışamaz raporunu çok kötü oldum ya bu hafta resmen işkence çekiyorum

çok sağol canım.dün serum vurundum bu gün 4.gün.seruma da bişey koyamadılar hamilesin diye.gerekenleri yiyorum dediğin gibi bol su içiyorum ama henüz bi faydasını görmedim..

Kızlar burda okuyorum, normal doğumdan sonra hemşireler ara ara gelip kanama var mı diye bakıyorlar, sezeryanda dikişleri kontrol ediyorlar falan diyorlar ya, hastane odasında herkes varken öyle hoop geceliğin eteğini kaldırıp ya da pijamayı sıyırıp falan mı bakıyorlar ??

Ya ben annemden bile çekinirim öyle, kv görümcem falan da olacak. Görümcem doğuma da girmek istedi, sanırım biraz merak ediyor doğum olaylarını. Nasıl oluyor falan diye öyle apaçık bakarlarsa çok sinir olurum. Nasıl oluyor bu kontrol olayları, kafamda canlandıramadım, bi anlatıverin hele bacılar.

Kizlar bugun doppler cektirmeye gidicem. Bebegimin gobek cevresi 2 hafta geri cikinca doktor dopler istedi. Bebegi kan damarlari besleyemiyorsa aliriz diyor. Nolur bisey cikmasin bu kadin beni sinir hastasi etti iki uc. HAftadir yok doppler yok gene gene nst Allahin izniyle su doppleri de atlatalim of offff

Oda bisey mi cnm bu spinalde belden asagi uyusuuo ya hih iste dogumdan sonrada hissedemiyorsun bir sure o yuzdende kaslarin kont sende degil afedersin gaz cikariyon bilmeden ulu orta haberin olsun kayinpedet fln durmasin cok odada uyusma gecene kadar. :))))

Ben de 2 pijama takimi aldim.gecelik sevmem suan nekadar sicaktan giysemde :)zaten hastanedede 1 gece tutuyolar.bilemedim bide gecelik alsammi ki..

Gecelik en kullanislisi cnm dogumdan sonra emin ol pijamayigiymek istemiyeceksin en azindan hastanedeyken tuvalete giderken cok sorun oluyo pijama gecelkk en rahati ama sen bilirsin yinede

Canim kırkı çıkana kadar ne soğuk ne birşey veriyorlar çok terleme oluyormuş sanırım ben zaten eve gelince pijama giyerim, ama sanirim erken olacak ya annemde ayin sonuna gelecek yurt dışında kv bakacak 3 hafta mesela o önemsemiyor,doğum yaptığında pek kimse önemsememis yani aile onlarak böyleler ama annem anlatıyor babaannen gözlerimize sürme cekerdi,saçımiza kırmızı kurdela bağlardi 40 gün yatırırdi herşeyimizi yapardı diyor,annemin lohusa takımları duruyor üç kardeşiz üzümüzumde hatta beni doğum yaptığı sabahligi bende kv bi gecelik yeter deyip duruyor . Mesela şuanda kv kendine göre yapacak herseyi. ..bende evde pijama giyerim belli bir süreden sonra evde giydiklerimi giyerim. .ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…