- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.361
Ya ben bir gecelik,bir pijama aldım acaba bir tanede normal basit bir gecelik alsam mi ilk onu giysem ayağa kalkinca değişim yapsam
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Hadi hayırlısıyla canım inşallah , sezaryen günü almadan önce anestezi ye muayene oldun mu canım nasıl muayene ediyorlar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah prenseslere:) inşallah sağlıkla kuvezden de en kısa zamnda çıkarlar.. Gözün Aydın analı babalı büyüsünler inşallah..
Canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , tez zamanda küvezden çıkmalarını dilerim canım, kiloları çok güzel maşallah fazla kalmaz çıkarlar gibime geliyor inşallah...
Ben 1 gecelik, 2 pijama takımı aldım, ilk geceliği giycem batarsa batsın , sonra pijama takımımı giycem,zaten gecelikle hiç rahat edemem...
Ay gecelik rahat olur diye düşünüyordum:)) serin olur...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yani evlenmek yetmiyo sanırım Hani eşi olmak yetmiyo muhakkak gidicekinşallah canım benim
Tesekkurler arkadaslar
Bakalim yarin tekrar gorusucez drla bakalim ne diyecek.. bir an once kucagima alip koklamak istiyorum. . Sanirim sabrim kalmadi
slm cok guzel masallh bebeginsaglikli sigatli buyusun icinde bana yardimci olabilirmisin besiigini cibildirigini nasil takdin bende ben bir turlu beceremedim..,
Canim benimde bebek odam yok ilerde insallah :) ben park yatagi aldim.kraftin 120*70 en buyugu.gayet guzel tavsiye ederim.Buarada tek tek alıntılayamadım telde bebek odası paylaşan arkadaşlar hepsi harika:) Allah güle güle kullanmak nasip etsin.. Allah tüm hamilelere de bize de aldığımız ürünleri bebişlere sağlıkla hayırla kullanmayı nasip Etsin inşallah.. Bizim bebek odamız yoksadece park yatak alacaz hala almadık ah bu erkekler.. Ha şimdi alırız ha yarın derken oldu bu zaman napalım.. Eşinin bebeğe ilgisizliğinden yakınan arkadaşlar vardı hepsi aynı kızlar
Canim benimde bebek odam yok ilerde insallah :) ben park yatagi aldim.kraftin 120*70 en buyugu.gayet guzel tavsiye ederim.
Kumas alip diktiriyorum toplam maliyeti 25 I gecmiyor.guzrl tunik veya pancolar bizim icin ideal
Kizlar gobek deligime bisiler olmus disari dogru pirtlamak uzere sanki onceden icime bagliydida kopmus gibi... sonra gelelim memelere aynada bakinca omuzlarima kadar yesil damarlarrrr resmen gorunuyor..
Gobege gelince kizlar
_ nefes almam zorlasti
_sirtim belim kopuyor
_egilemiyorum
_gece solumdan sagima donemiyorum
_eskisi gibi hizli degiliĺ
_cabuk yoruluyorum
_magnezyum icmeme ragmen gece kramp giriyor bazen
Benden haberler böyle. ...
aynen ben de bi kahvaltıdan sonra rahatsız olmuyorum. onun dışında gün içinde süt bile içsem karnım davul gibi oluyoröyle geriliyorumki özellikle akşam yemeklerinden sonra dik bile duramıyorum ((
ben de bazen aşağıda hissediyorum ve moonlight dediği gibi sanki vajinam bi garip oluyor en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde (21 haftalıktı) dr her şey yolunda demişti.. inşallah hepimiz için her şey yolundadır..
Ya ama ben gecen emniyet kemeriyle ilgili soru sormustum simdi aklima geldi hic kimse yokmu bilen(
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Tamam canım bakarım minikdamlalar mi ne gördüm ama oda kiz içindi erkek yoktu. .Ankaraya bakacam o zaman baby center ilk defa duydum. .in
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım link doğru mu açılmıyor bir türlü
Ama düşülmez yazıyor ya
Ben de bi kaç arkadaşıma daha sordum ben mi yanlış anlıyorum diye ama en kesin bilgiyi yarın sendika başkanımdan öğrenirim 😉
kreş çok pahalı geldi bide daha küçük teyzesi kreşde kendini kurtaramaz ondan korktum,işyerimde odam ayrı 2 gündür getiriyorum yarın anneme götürecem,annem üzülmesin diye ona söylemiyorum yoksa annem tekde bakar kardeşim askere gidiyor annem ona üzülüyor bide bana üzülmesin ondan işe getiriyorum annem sanıyor bişey olmamış gibi kaynanam bakmaya devam ediyor
Çok geçmiş olsun canım, şuan nasılsın, doktorlar ne dediler ?
beni var ya bu gün hasta ettiniz şerbetti kiloyduben var ya 11 kilo almış durumdayım kendimi durduramıyorum öyle çok da yemiyorum daha 28. haftadayım
Daha yeni gecen hafta aldim valla vardır herhalde netten bulursam resmini koyayim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Hee bide birivayete göre 31 digerine göre 33 haftaligim adet duzensizligim oldugundan sat iki dr farkli hesapladi :/
doktorunla paylaş canım bunu önemli olabilir...
bende var ama bütün alışverişleri kocamla yaptık kız kardeşimi görmeyeli kaç ay oldu
nasıl yapiyorsunuz kızlar ya ben çalışıyorum hemde beceremem hazır alayım diyorum ne zaman alsam acaba hastaneye cikolata yaptıracağım birde kapı süsü mevlut içinde magnet düşünüyorum olur mu sizce
Yazıkk kız öyle deme çocuğun hiç kimsesi yok yalnız garibim.Kızın bütün akrabaları yanında ama
Bende salı günü kontrole gideceğim alacagim çalışamaz raporunu çok kötü oldum ya bu hafta resmen işkence çekiyorum
ya kızlar aksam enterasan bırsey oldu..esım dısarı cıkmıstı bende 12 de yattım oda 1de gelmıs..asagıdakı kapının otomatıgı calısmadıgı ıcın benı arar genelde anahtar at dıye..yıne aramıs ama ben onu alarm sandım mesgule verdım..sonra kendıme gfeldım hemen aradım nerdesın dıye..mesgule attın ya asagıdayım dedı..neyse anahtar attım vs actı gırdı..yattım uyudum oda yattı uyudu..sabah kaldırmısım onu ıs ıcın o gıtmıs ne gecırmısım ne kalkmısım uyumusum normalde gecırırım mutlaka..ama ısın ılgınc yanı telımı karıstırıyordum gcece 01.05 te esıme msj atmısım sınemadayım dıye..o benı aradıgında mesgule attıgımda ben o ara ona msj atmısım sınemadayım dıye.kesınlıkle hatırlamıyorum :)dokumatık telefon uykumun arasında tek harf hatası yapmadan nasıl ve ne alaka boyle bır msj attım en ufak bır fıkrım yokkorktum yahuuu
sancaktepe zaten bana ters kalıyor dünden beri selimiyedekini araştırıyorum kötü yorum yapan olmamış en önemlisi hastane temiz sakin görünüyor. hasta yorumlarına göre ilgi alaka da çok güzelmiş bu hafta içi randevu alıp gidicem 33. haftadan sonra doktor değiştirmek zor olacak mı bilmiyorum ama en azından içime sinerse hastaneye seve seve giderim erdemdeki gibi içim buruk bi şekilde değil:))
çok sağol canım.dün serum vurundum bu gün 4.gün.seruma da bişey koyamadılar hamilesin diye.gerekenleri yiyorum dediğin gibi bol su içiyorum ama henüz bi faydasını görmedim..
amin tşk ederim. hepimizinkini inşallah.
bebeği hastanede bıraktıktan sonra hemen aldık ama hemşire 60 cc olmazsa hiç getirme demişti, benden sabaha kadar ancak 35 cc. çıktı.
şimdi iyi ama pompa baya etki etti sanırım.
teşekkür ederimm. artık pompanında yardımıyla açıldı yakında fışkıracak düzeye gelir inşallah
Canimsin canim arkadasim ilk oldugu icin bencede bizim pasa annnesini bekleticek ama ben erken gelsin. istiyorum sagsalim insallah alayim kucagimma cok merak ediyorum nasil pasam kime benziyor annesininn kuzusu:) cok heyacanliyim:)
Ah canım hayırlı olsun gözün Aydın kaç haftalıklen oldu telden göremedim de , bende sezaryen olacak çok ağrın oldu mu?
kızlar sanırım doğum sancıları bende de kendini göstermeye başladı.. karnım kasılıyor taş gibi oluyor, bu kasılmalardan bazılarında belimede ağrı giriyor, 10-15 sn sonra geçiyor.. kasılma anında midem kabarıyor, bir tuhaf oluyorum... daha önce yaşamadığım bişey.. birde bacaklarım kasılıyor, kramptan farklı.. sizde de var mı böyle bişey
Güzel dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim kızlar. Rabbim hepimize bebeklerimizi saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Afrascım cibinlik ve demiri beraber satılıyordu. Demir cibinliğe uyumlu kolay olur diye dusunmuştum oyle oldu. Birkaç parcası vardı demirin iç içe geçirdim duz kısmından cibinliğin delikli kumaş kısmı gecti. Topuzunu taktım kaymaması için. Beşiğe monte edilecek yeri takılacak yere göre gevsetilip daraltılabiliyor vida gibi. Yazarken bir garip oldu ama aslında gercekten kolay bes dakikamı almadı
Forumda aradım sen sorunca bak bir arkadas daha duzgun anlatmış sanırım benden
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=527523
Kızlar burda okuyorum, normal doğumdan sonra hemşireler ara ara gelip kanama var mı diye bakıyorlar, sezeryanda dikişleri kontrol ediyorlar falan diyorlar ya, hastane odasında herkes varken öyle hoop geceliğin eteğini kaldırıp ya da pijamayı sıyırıp falan mı bakıyorlar ??
Ya ben annemden bile çekinirim öyle, kv görümcem falan da olacak. Görümcem doğuma da girmek istedi, sanırım biraz merak ediyor doğum olaylarını. Nasıl oluyor falan diye öyle apaçık bakarlarsa çok sinir olurum. Nasıl oluyor bu kontrol olayları, kafamda canlandıramadım, bi anlatıverin hele bacılar.
Ben de 2 pijama takimi aldim.gecelik sevmem suan nekadar sicaktan giysemde :)zaten hastanedede 1 gece tutuyolar.bilemedim bide gecelik alsammi ki..
Valla öyle bi yanıyoruzki şimdi di mi :) ben de 1 gecelik2 pijama koydum ama bizde 40 çıkana kadar sıcaktan kavrulsan da kalın giydirirler.. Yok yani öyle gecelik giyeyim püfür püfür.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?