- 15 Şubat 2013
- 203
- 32
- 68
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.661
Merhaba sevgili anneler ve adaylari biz geldik. Sabah taburcu olduk hastaneden geceden beri kanamam olmadi sabah da sadece lavaboda peceteye silme seklinde oldu bikac defa. Dr istersen suni sanci verelim dedi biz de istemedik haftaya persembeye kadar beklicez eger yine gelmezse oglusum mudahale etcekler artik ama suni sanci istemicem sezeryana alsin direkt. Bu arada bugun yine cati muayenesi yapildi hemsire yapti acaip canim yandii hemsire rahim agzin cok geride dedi.o an acidan hicbisey soramadim bu bi sorun teskil eder mi acaba bi fikriniz var mi?
Kızlar hastaneden yazıyorum size 3420gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu sabah sabah 9 bucukta bebeği görünce tüm agrilarim yok oldu.
Ben omron tansiyon aleti kullanıyodum memnun olduğum omron marka aldım fiyatıda diğerlerşne göre uygundu tabi nasıl bişey olduğunu kullanmak zorunda kalmayalım ama anca ozaman anlarız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bebegim8n ayak bilegi kemigi hafif dışa dogru cikik duruyo düz uzattigim zaman bide poposunda gamze war kalça cikikligi olmasindan supheleniyorum ayy bibuzuldum ki of anne olmak çok zormuş hiç kiyamiyorum kizima pazartesi dr a gitcez bakalim ne dicekler
Kizlar bebegim8n ayak bilegi kemigi hafif dışa dogru cikik duruyo düz uzattigim zaman bide poposunda gamze war kalça cikikligi olmasindan supheleniyorum ayy bibuzuldum ki of anne olmak çok zormuş hiç kiyamiyorum kizima pazartesi dr a gitcez bakalim ne dicekler
Canim ben de dün aynı şekilde çatı muayenesi oldum bana da aynısını söylediler. Doktorum bunun sorun teşkil etmeyeceğini doğumda gelen sancilarla rahim ağzının da öne doğru geldiğini söyledi. Normal doğum için bit sıkıntı yaratmaz dedi içim rahatladı.
Kızlar hastaneden yazıyorum size 3420gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu sabah sabah 9 bucukta bebeği görünce tüm agrilarim yok oldu.
Selamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum zira doğum yaptım
Kızım anka mira 25 temmuzda spinal anesteziyle sezeryan 38. Haftada 2900 49 cm olalarak doğdu. 2 gun hastanede kaldık 2. Gunun sonunda sarılık suphesiyle aksam tekrar bilrubin bakılmak uzere taburcu olduk. Aksam tekrar bakılan degerimiz normal cıktı veevimize geldik. Bugun kontrolumuz vardı tekrar gıttık doktorumuz tekrarbir sarılık bakalım dedi degerimiz 13 cıktı normal dedi 1 ay sonra goruselim dedi. Buraya kadar hersey normal gibi ama sanırım degilbebegin kartına baktığımda ABO UYGUNSUZLUGU ve direkt coombs pozitif yazıyor. Ne oldugunu atastırdıgımda bebekle benim aramda kan uyusmazlıgı oldugunu ve buna baglı gecirilen agır sarılık durumundan bahsediliyor. Coombs denilen testinde negatif cıkması iyi kabul edilirken benimki pozitif
Bebegim iyi emiyor ve sukur sutten yana sıkıntımız yok. Ama ben uyandırmasam saatlerce uyuyabilir cok zor uyanıyor. Buda zaten sarılıga baglıymıs
Dogumum pek iyi gecmedi hastaneden memnun kalmadım diyebilirim( 2. Dogum olduğu için kıyaslama yapıyorum ilkiyle) dogumda yasanılan sıkıntı ve ilgisizlik mevcut durumda cocuga karsıda olabilir diye dusunuyorum bu yuzden baska bi hastane ve baska bir doktor dusunuyorum istanbul anadolu yakasında olupta dogum yapmıs ve cocuk doktorundan memnun kalan yada yasadıgım durumu yasayan baska birileri varmıdır acaba?
Selam kızlar bebeğime kavuştum şükürler olsun , daha yeni haber verebiliyorum sezaryen olduğu için malum anca kendime gelebildim...
Öncelikle dua eden arkadaşlardan Allah razı olsun bazı riskli durumlarımdan dolayı inşirah süresi ve dualara çok. Ihtiyacım vardı.telefondan yazdığım için teker teker alıntılayamadım herkese çok teşekkürler ...
Saat 10.30 da sezaryen e aldılar genel anestezi oldum saat 11de annemler bebeği almış bende 12de ayıldım, çok şükür sütümde geldi hemen emzirdim gündüz biraz mama verdiler ,şimdi vermiyorum saat başı emziriyorum çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin .....
Selam kızlar bebeğime kavuştum şükürler olsun , daha yeni haber verebiliyorum sezaryen olduğu için malum anca kendime gelebildim...
Öncelikle dua eden arkadaşlardan Allah razı olsun bazı riskli durumlarımdan dolayı inşirah süresi ve dualara çok. Ihtiyacım vardı.telefondan yazdığım için teker teker alıntılayamadım herkese çok teşekkürler ...
Saat 10.30 da sezaryen e aldılar genel anestezi oldum saat 11de annemler bebeği almış bende 12de ayıldım, çok şükür sütümde geldi hemen emzirdim gündüz biraz mama verdiler ,şimdi vermiyorum saat başı emziriyorum çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin .....
Kızım anka mira 25 temmuzda spinal anesteziyle sezeryan 38. Haftada 2900 49 cm olalarak doğdu. 2 gun hastanede kaldık 2. Gunun sonunda sarılık suphesiyle aksam tekrar bilrubin bakılmak uzere taburcu olduk. Aksam tekrar bakılan degerimiz normal cıktı veevimize geldik. Bugun kontrolumuz vardı tekrar gıttık doktorumuz tekrarbir sarılık bakalım dedi degerimiz 13 cıktı normal dedi 1 ay sonra goruselim dedi. Buraya kadar hersey normal gibi ama sanırım degilbebegin kartına baktığımda ABO UYGUNSUZLUGU ve direkt coombs pozitif yazıyor. Ne oldugunu atastırdıgımda bebekle benim aramda kan uyusmazlıgı oldugunu ve buna baglı gecirilen agır sarılık durumundan bahsediliyor. Coombs denilen testinde negatif cıkması iyi kabul edilirken benimki pozitif
Bebegim iyi emiyor ve sukur sutten yana sıkıntımız yok. Ama ben uyandırmasam saatlerce uyuyabilir cok zor uyanıyor. Buda zaten sarılıga baglıymıs
Dogumum pek iyi gecmedi hastaneden memnun kalmadım diyebilirim( 2. Dogum olduğu için kıyaslama yapıyorum ilkiyle) dogumda yasanılan sıkıntı ve ilgisizlik mevcut durumda cocuga karsıda olabilir diye dusunuyorum bu yuzden baska bi hastane ve baska bir doktor dusunuyorum istanbul anadolu yakasında olupta dogum yapmıs ve cocuk doktorundan memnun kalan yada yasadıgım durumu yasayan baska birileri varmıdır acaba?
Canim cok gecmis olsun insallah toparlar bebisin kendini tez zamanda, hangi hastanede dogum yaptin cnm? Kadikoy sifadaki bir iki doktoru oneriyolar bide centralda gonca hanimi begenen arkadaslarim var insallah yardimi dokunur
Canım cok uyuması iyi degil yeni doğan bir bebegin kendi kendine en gec 3 saatte bir uyanıyor olmadı lazım uyanmıyorsa da sarılıktan olabilir diyorlar. Tutmayla ilgili sıkıntın için sana emzirme yastıklarını oneririm ya satın al yada elinden geliyorsa kendin yap C seklinde oluyor iç kısmını karnına koyarsın bebegi uzerine yatırarak emzirirsin tutmana gerek kalmaz eger biberona alısırsa işin çok zorQUOTE=denizati;36358178]Selamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum zira doğum yaptım
Dogumum pek iyi gecmedi hastaneden memnun kalmadım diyebilirim( 2. Dogum olduğu için kıyaslama yapıyorum ilkiyle) dogumda yasanılan sıkıntı ve ilgisizlik mevcut durumda cocuga karsıda olabilir diye dusunuyorum bu yuzden baska bi hastane ve baska bir doktor dusunuyorum istanbul anadolu yakasında olupta dogum yapmıs ve cocuk doktorundan memnun kalan yada yasadıgım durumu yasayan baska birileri varmıdır acaba?[/QUOT
Benim kizimda 25 temmuzda 38 haftaluk 2600 48 cm dogdu biz daha kontrole gidemedik ama çok uyuyo uyanmazsa sagip biberonla besliyorum cok küçük tutarken korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?