2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ben de seni dusunuyordum canim, bak benden once aldin mis kokulunu kucagina. Rabbim saglik sihhat versin, anali babali buyutsun insallahh..

arkadaşlarrrrr biraz önce sanırım nişanım geldi,açık pembe kan sonrada pıhtı ve en son şeffaf jel gibi akıntı...böylemi oluyor?bugün çatı muayenesi oldum onun etkisi vamıdır? cvplarsanız sevinirim.

Insallah bi sorun cikmaz canim kalbini ferah tut, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglik sihhat versin insallah...

Ohh ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım Allah size sağlıklı uzun ömürler naip etsin inşallah, ben de genel anestezi olcam , hadi hayırlısı bakalım..

Tesekkur ederim canim icim rahatladi vallaa... insallah kolaycacik doguruveririz

Inşallah canim yaa benim gobus iyice aşağı indi bugün üst komşum kaç gün var dedi 10 dedim o kadar beklemicekmis gibi karnin baya inmiş aşağı dedi kendisi bilir bi de öyle anlar yani heyecan yaptım

Canim çatı muayenesinden sonra olabiliyor söylediğin takip et devam ederse hastaneye git benim doktorum öyle söyledi

Efet canim bahsettigin sey nişan bende oglumda aynini yasadim nisandan 4 5 saat sonrada sancilarim baslamisti yaklasik 18 saat sonrada kanamam ve sancilarim 3 dk.ya dusmustu sonra sezeryan oldum ama

Inşallah canim yaa benim gobus iyice aşağı indi bugün üst komşum kaç gün var dedi 10 dedim o kadar beklemicekmis gibi karnin baya inmiş aşağı dedi kendisi bilir bi de öyle anlar yani heyecan yaptım

Ayy hayirlisi olsun insallah benim gobus de tam terse gittikce diklesiyor yukari cikiyor bakalim artik nolcak sonumuz

canım senin sezeryan günü ne zamandı pazartesi sabah 8.30 da nstye gireceğim sonra muayene olacagim o gün ameliyat günü mu acaba

evet canım benim o gün ameliyat günüm ben de sabah 8 de hastanede olcam, nst serum falan sanırım 9 da girerim sezeryana ALLAH nasip ederse..
bakarsın aynı gün doğururuz

Kızlar hastaneden yazıyorum size 3420gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu sabah sabah 9 bucukta bebeği görünce tüm agrilarim yok oldu.

kızlar hepinie geçmiş olsun, gözünü aydın ALLAH analı babalı büyütsün siz atlattınız darısı bize

bende 8.8.14 de sabah 8de hastanede olucammmmm

Kardesimdede ayni durum oldu cnm o erken dogdugu icin oldu birazda saat basi wmzirdi zorla uyandirip cunku uyku yapiyo sarilik bide daha once bahsettigim su iskut otunu icti cok cabuk dustu cok sukur bi sikintisi yok suan alistigi icin hala saat basi emmeyi istemesi disinda :) bnm oglumda anne sutu sariligi olmustu 3 ayda gecti o uzun suruyo bide su otu bilmiyodum simdi aldim hazirladim dogum sonrasi hemen icicem bakalim bundada olmasin die

Kizlar nisan pembsi kahverengimsi yogun bir akinti o geldikten sonra 48 saat icinde dogum oluyo bnm oglumda sabah 7 de gelmisti aksam 7 de dogmustu oglum kardesiminde geldi bir gun sonra aksam dogdu ama herkezdede gelmiyo illa gelecek die de bisi yok

Kizlar nisan pembsi kahverengimsi yogun bir akinti o geldikten sonra 48 saat icinde dogum oluyo bnm oglumda sabah 7 de gelmisti aksam 7 de dogmustu oglum kardesiminde geldi bir gun sonra aksam dogdu ama herkezdede gelmiyo illa gelecek die de bisi yok

Benim dün 9:30'da geldi pembiş birşey şimdi korkmaya başladım :/

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Bebek icin 2 yakim hastane cikisi iki tane citcitli badi ve ayakli piyamalrdan aldim 4 corap 4 agiz mendili islak mendil anne kiz sac bantlarimiz dogum sonrasi onlara cikislari vermiycem pispis giydiriyolsr o yuzden odaya geldikten sonra bn giydirmeyi dusunuyorum simdi bi takim daha koyucam 2 gun kalinackmis cunku kendum icin iki takim pijama bir taim gecelik koydum 2 tane hasta bezi orkid koydum islak mendil kucuk bi kolonya 2 emzirme sutyeni 4 iccamasiri terlik 1 hacdan gelen hurma bebise dogunca yalatmak icin bide zemzem tarak ayna goz kalemi deodwroant dis fircasi bebege carsaf aldim kendimede corap aldim bebek battaniyesi puset icin pemb tulbent yuzunu ortmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…