- 19 Haziran 2014
- 85
- 10
- 13
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.721
hadi yaaaa.... yapacak bişey yok artık.. bebişler için. benim bayağı aşağıda . göbeğim düşmeye başladı, kasıklarıma yakın çizgiler..
Bende de dün sabah çıktı öğleden sonra kontrolüm vardı dr um ani kilo alışın nedeniyle olmus daha fazla alma çoğalmasın dedibir haftada bir killo aldım 700 nü oğlum almış.oğluma helali hoş olsun desem de:18: ablamda görmüştüm doğumdan sonra çok kötü görünüyor ihş daha fazla olmaz
Az önce geldik Dr. Dan. 36+3 üm bebişim 38 gözüküyo 3080 gr olmuşuz:) maaşallah. Sezeryan tarihimiz 15 Ağustos ama bugün nst de bebeğimin hareketleri yavaş çıktı çikolata meyvesuyundan sonra tekrarlandı nst.normale döndü,kuzumun derdi çikoçikoymuş:) 2. Nstde de yavaş çıksaydı bu Çarşamba doğum olucaktı.nasıl heycanlandım anlatamam Neyseki hersey yolunda :)günümüz aynı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de dün sabah çıktı öğleden sonra kontrolüm vardı dr um ani kilo alışın nedeniyle olmus daha fazla alma çoğalmasın dedibir haftada bir killo aldım 700 nü oğlum almış.oğluma helali hoş olsun desem de:18: ablamda görmüştüm doğumdan sonra çok kötü görünüyor ihş daha fazla olmaz
Yaaa ne güzel doğum tarihin belirlenmişdün kontrolüm vardı bebişim 3600 olmuş ama doğum tarihi vermedi versin artık bilmek istiyorum küçük prensimi ne zaman kollarıma alıp kokluyacağım
canım ben kilo bile almadım varya.. 2 haftada yarım kilo filan aldım.. sanırım bi ara az su içiyordum ve krem sürmüyordum ondan oldu
Benim oğlan bu aralar çok hareketliydi dönmüş meğer bende kiloya değilde dönmesine yordum dönüşü muhtesem oldu dedim ama asıl neden ne bilmiyorum dediğin gibi az su içmekle ilgisi olabilir normalde çok su içerken gecen hafta biraz daha az içmiştim.neyse kafaya takmayaşım eşim uyuzkafaya takma yasanması gereken herşeyi yasıyosun zamanla gecer diyor .ihş geçer
Canım kafam karışmıştı, sen tecrübelisin sanırım sana sorayım, yanımda kimse yok yardımcı olursan çok sevinirim.
İki gün önce çatı muayenesi oldum 39. haftada. Eve geldiğimde afedersin sıvı bi şekilde kıpkırmızı kan gelmişti günlük pedime. Bikaç kere de tuvalete çıktığımda aynı şekilde geldi. Daha sonra pıhtı, kahverengiye dönüş ve bitmişti dün akşam. Ya da ben öyle sandım. Şimdi de sabahtır kahverengimsi daha yoğun bi kıvamda akıntı geliyor. Ama pedime değil, tuvalette silince peçeteye. Şimdi ilk seferkine doktor muayeneden sonra normal demişti ama bu sonraki gelen devamıdır diye sormadım. Sence nişan mıdır?
Maaşalah kocaman olmuş annesi. Sezeryan olcaksa vermesi lazım artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sorrdum haftaya belirleriz dedi.benim oğlan birz koca kafalı benim çatı da dar artık normal yapamıcağımı denesem bile ortasında sezaryaaaaaan diye bağıracağımı düşünüyorum
artmasa baride bizde takmasakeşin iyi demiş ama kolay değil takmamak .. benimkide bak gör doğumdan sonra bişey kalmıycak diyor
Doğumdan sonra geçmezse bol su spor(karın kasları içn olanından:) ve kese üçlüsü üzerine duracam
Nisan kahverengimsi sumuk gibi biraz koyu yani ama dr unu ara yada git derim ben 39. Haftadasin daha ne bide muayene sontasi ne dwdi bnm oglumda son kont de acilma var duznsiz kasilmada vardi nst de 1 cm en gec 5 gune dogum olur dwmisti eve gitmistim iki gun sonra nisan gelmisti im
Bnm kardesim 22 kilo aldi ve karni sirti diz kapaklarina kadar catlat resmen harita gibi tumvucudu kipkirmizi dogum sonrasi 10 kilo verdi ama fena yani bizimki dikkatszdi cok uyardim az ye hamur isi yeme cocuga yariyack seyler ye bebe yagi kakao yagi aldim verdim surmedi simdi uzuluyo gordukce[/QUOTilk ablamda görmüştüm geçen arkadaşım göstrrdi doğuralı biryıl oldu gördüğüm sey karsısında normal bir pskolojide olmak ne mümkünay allahım sen koru bizi artmasın olanda çabuk geçsin hepi topu 11 kilo aldım kapasiteme göre çok iyiydi oysa okadarcıkta mı almasaydım
vaayyy iyi geliyor mu ???[/QUOTE
:)deneyip görecez.iyi gelirmiş gibi geliyo
Bnm kardesim 22 kilo aldi ve karni sirti diz kapaklarina kadar catlat resmen harita gibi tumvucudu kipkirmizi dogum sonrasi 10 kilo verdi ama fena yani bizimki dikkatszdi cok uyardim az ye hamur isi yeme cocuga yariyack seyler ye bebe yagi kakao yagi aldim verdim surmedi simdi uzuluyo gordukce
Doğumdan sonra geçmezse bol su spor(karın kasları içn olanından:) ve kese üçlüsü üzerine duracam
vaayyy iyi geliyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?