2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben çok fena taktım acaba diyorum erkenden sezeryan mı olsamda daha fazla artmasa .. benimde eşim sorun etmiyor.. bide o konuşsaydı herhalde beter olurdum..

bu arada maşallah bitirmişsin günlerini, 1,5 gün deyince inanamıyorum bizde o güzleri görecek miyiz acaba...

ben biooile başladım tekrar, o oluşmuş çatlakları tedavi ediyormuş, öyle yazıyor üstünde en azından..

ben biooile başladım tekrar, o oluşmuş çatlakları tedavi ediyormuş, öyle yazıyor üstünde en azından..

Evet onu da duymuştum , iyi diyolar , inşallah işe yarar, benim dediğim direk oluşmuş çatlaklar için, bilemiyorum , sırayla denicez artık....

Hele bi vermesindesemde inanma odasına girinc ne derse tmm deyip soracaklarımıda sormadan çıkıyorum.oğlumu görmek aptallaştırıyo sanırım

çok şükür bitti tatlım yaa
ALLAH ın izniyle sizde görürsünüz bu günleri tatlım ama zormuş bu günler yaa
birde sıcak olmasıda dezavantaj oldu bizim için..

canım iki üç gün öncesinde bende de yanma vardı oğlum biraz yukarı çıktığı için olduğunu düşünüyorum.bebeklerimiz büyüyor ce midemiz daralıp yukarı çıkıyor ondan olsa gerek az ve sık yemeliymişiz.soda içince azalıyor.

takvim son 1gun diyoo ama bende tik yok
ne zaman dogururumkiiii sanci yok kasilma yok hic bi belirti yok yaniiii.....
ama gec dollenme oldugunu biliyorum adetin 19.gunu...bu etkiliyor herhaldeee

dogum yapan herkesin gozu aydin..brbisleriyle bir omur musmutlu gunlere Insallaahhh

Sanırım biraz iştahlıyım bu aralar sağol CNm sodayı deniyim bi. Fena yanıyo çünkü..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimki planlanan bir hamilelik değilfi.hamile kalınacak günlerde olmadığına eminim.sen 19. gün derken kendin durumu bildiğin için mi yoksa doktor bunu söylüyor mu?ben hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım da

benim bebişimde 36. hafta bitiminde 2300 gramdı.kilo alamamış çok üzüldüm.doktorumuz 8 ağustosta alıcam dedi.galiba doğana kadar 2500 ancak olur.moralim çok bozuk.her gün nstye gidiyorum.her şey iyiyken son ay bozuldu.inş sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

kızlar çarşamba günü çatı muayenem olacak sanırım 37 artı da olucam. bu muayeneyi olan var mı

Canım ben iki sefer oldum. İkisinde de hiç ama hiçbirşey hissetmedim. Doktorum eldivenlerini çıkarınca anladım bittiğini.
Ama burada olup canı yananlar da var. Dolayısıyla sanırım kişiden kişiye değişiyor.

Selam kizlar 40+3 gunluk hamileyim temmuz annesi olacaktm ama Agustosa kaldik.dogru haftadamiyim onu bile bilmiyorm son adet tarihim yok cunku adet olmadan hamile kaldm.pazartesi dr um cagirdi.durumuma bakip dogumu suni sanci ile baslatacak.2. Hamileligim ilk bebegim 40. Haftada gelmisti.

Canım Gaviscon şurup al, anında kesiyor bana Dr vermişti mide yanması için bu ara çok yanıyor yanımda taşıyorum gecmiş olsun

Tşk ederim CNm bi deniyim yoksa alev alıcam :)

Ay canım benim doktor 37.haftada.alalim demişti şimdi 39 da bende eşime diyorum 37 de olsaydi şimdi bunla sınırli kalacakti diye oda aman ne olacak diyor ona göre kilo almadım filan şimdi karın gergin anlaşılmiyor boşalinca çatlak çatlak olacak kendini toparlayana kadar. .hayirlisi olsun valla benim koltuk altım,göbek dediğim kapkara oldu ya ona canım sıkılıyor ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kızlar herkese merhaba;

Bugün 36+5 olduk ve kontrolümüz vardı. 50 cm ve 3000 gr olmuşuz yaklaşık.
Rahim boyunu epey kısaltmış 8-10 gün içinde bekle oğlunu dedi. İnanılmaz heyecanlandım. Resmen 1 hafta içinde doğabilir.

Hemen süt artırıcı başlayalım dedi. Solgar ya da GNC malt hapı al dedi. (kullanan var mı ? solgar piyasada yok gnc alıcam ama ya diğeri daha iyi ise ?)Doğuma gelirken de yanında olsunlar hapların muhakkak dedi.
Bir de hamilelik korsesi. Külot gibi giyilenlerden olacakmış.
Ayrıca Avent göğüs kalkanı çok işe yarıyor onu da lütfen çantaya al dedi.
Pijama değil 2 takım gecelik, sentetik olup cici görünen değil, babaanne işi bile olsa pamuklu olsun lütfen dedi
10 günde 3 cm daha kısaltmış mesafeyi oğlum.

Allahım yaklaştıkça hem korkuyorum hem de olsun bitsin istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Yaa konuya karışıyorum benim de koltuk altım karardı beyaz tenliyim dikkat çekiyor birşey yapıyor musun karbonat limon diyorlar pufs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…