- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.741
off kızlar şu bi buçuk gün çabuk geçsin yaa artık iyice daralmaya başladım..
sezeryanım ama çok şükür 39+ da doğum yapçam nerdeyse 40 haftayı tamamladım
ama bugün çok zorlanıyorum yağmur yağcak gibi inş yağarda serinler
bu arada benimde azcık çatlağım var. eşim sorun etmiyor ama ben üzülüyorum..
gerçi beterin beteri var bunada şükür
Kızlar çatlaklar daha çok yapıyla alakalı , kilo ile çok alakalı değil bence hamileliğinde 25-30 kilo alan arkadaşlarım var , hiçbirinde çatlak yok...ben şunu önericem, lierac ın oluşmuş çatlakları gidermek için solüsyonu var, hamilelik bitince onu sürmek işe yarayabilir bence...
ben biooile başladım tekrar, o oluşmuş çatlakları tedavi ediyormuş, öyle yazıyor üstünde en azından..
Beklicen mecburen ama haftaya artık kesin sor. Bazen özelde olsa Dr lar geçiştiriyo sen ısrarlı olursan anca söylüyorlar.benim kesin sezeryandı 1 ay önceden zorla aldım tarihini:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet onu da duymuştum , iyi diyolar , inşallah işe yarar, benim dediğim direk oluşmuş çatlaklar için, bilemiyorum , sırayla denicez artık....
ya ben çok fena taktım acaba diyorum erkenden sezeryan mı olsamda daha fazla artmasa .. benimde eşim sorun etmiyor.. bide o konuşsaydı herhalde beter olurdum..
bu arada maşallah bitirmişsin günlerini, 1,5 gün deyince inanamıyorum bizde o güzleri görecek miyiz acaba...
Bişi sorcam kızlar. Dünden beri midenden boğazıma inanılmaz bi yanma var sanki ateş yakmışlar içimde. Saçımı çıkıyodur ki acaba dedim anneme sordum bu saatten sonra çıkmaz dedi? Sizce nedir bu yanma
canım iki üç gün öncesinde bende de yanma vardı oğlum biraz yukarı çıktığı için olduğunu düşünüyorum.bebeklerimiz büyüyor ce midemiz daralıp yukarı çıkıyor ondan olsa gerek az ve sık yemeliymişiz.soda içince azalıyor.
takvim son 1gun diyoo ama bende tik yok
ne zaman dogururumkiiiisanci yok kasilma yok hic bi belirti yok yaniiii.....
ama gec dollenme oldugunu biliyorum adetin 19.gunu...bu etkiliyor herhaldeee
dogum yapan herkesin gozu aydin..brbisleriyle bir omur musmutlu gunlere Insallaahhh
evet canım benim o gün ameliyat günüm ben de sabah 8 de hastanede olcam, nst serum falan sanırım 9 da girerim sezeryana ALLAH nasip ederse..
bakarsın aynı gün doğururuz
kızlar çarşamba günü çatı muayenem olacak sanırım 37 artı da olucam. bu muayeneyi olan var mı
Bişi sorcam kızlar. Dünden beri midenden boğazıma inanılmaz bi yanma var sanki ateş yakmışlar içimde. Saçımı çıkıyodur ki acaba dedim anneme sordum bu saatten sonra çıkmaz dedi? Sizce nedir bu yanma
ya ben çok fena taktım acaba diyorum erkenden sezeryan mı olsamda daha fazla artmasa .. benimde eşim sorun etmiyor.. bide o konuşsaydı herhalde beter olurdum..
bu arada maşallah bitirmişsin günlerini, 1,5 gün deyince inanamıyorum bizde o güzleri görecek miyiz acaba...
Ay canım benim doktor 37.haftada.alalim demişti şimdi 39 da bende eşime diyorum 37 de olsaydi şimdi bunla sınırli kalacakti diye oda aman ne olacak diyor ona göre kilo almadım filan şimdi karın gergin anlaşılmiyor boşalinca çatlak çatlak olacak kendini toparlayana kadar. .hayirlisi olsun valla benim koltuk altım,göbek dediğim kapkara oldu ya ona canım sıkılıyor ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?