- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.041
Ben istemiyorum zaten norma dogum.benim bobregime stent taktilar bebek baski yaptigi icin.hem stent cikicak hem kizim zaten ikinmakk tehlikeli stentle.dr benim durumumdakilerin hep sezaryen oldugunu soyluyor.ins saglikla atlaturuz dogumlarimizi.
Guzel o zaman korkma canim o igne 48 saatte cocuga etki ediyor.bebegin hareketleri azalirsa korkma canim.benimki azalmamisti.
Canim korkma zaten kuzun tamamladi ciger gelisimini.tamamlamadiysa da igneni olmussun.hakkinizda en hayirlisi olsun.
Canım yok ya muhakkak anormal bişey olsa doktor söylerdi hiç kafanı takma rahat ol bence ben 36.haftamdayım sezeryann 38 e kadar bekliyelim dedi ondan snra Dönmezse sezeryann tarihini belirlicez herhalde bende tam bilmiyrm ama önümüzdeki hafta ntsye gircem
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
iyi dilek ve dualarınız için sağolun kızlar şimdi evdeyim annem de geldi esim de k.v almaya gitti otogara.belim bacaklarım kasıklarım ağrıyor. bacaklarım tutmuyor gibi inşallah sabaha kadar acilmam olur da çok suni sancı almadan epidural takilir dualarınizi eksik etmeyin.birde muayene sonrası hala koyu kahverengi kan geliyor az az bu nişan mi acaba
canım 48 saatte ne olacak şimdi 5 gün sonra bişey bile olsa iğne geliştirmiş mi olacak ciğerleri??* bide hareketler azalacak mı anlamadım iğneden mi yoksa su azaldı diye mi
Insallah saglikli olsunlar baska bisey istemem bu arada yeni farkettim benimde normal dogum tarihim 30 agustosbakalim kizlarimiz ne zaman gelecek hayırlısı ile
Dönmüyor canım keyifine düşkün bizim kız :)Yine nasip kısmet neyse o oluyor değilmi :) hayırlısını istiyoruz zaten Rabbimden inşallah oda bize hayırlısını nasip etsin :) seninde hakkında hayırlı yer olsun tahinin canım
Canim arkadasim bana yenidigan yogunbakimini devlet karsiliyo dedi.onun ikizleri 20gun kalmisti.kızlar bu sorulur mu bilmiyorum ama özel hastanelerde küvez ücretleri nedir günlük mü oluyor eşim her ihtimale karşılık para hazırlayalım dedi bnu araştır dedii de??
Evet canim zorunlu ama olmasa da sanirim normal istemezdim.stenti anestezi vermeden idrar deligimden bobregime girerek taktilar baya travma yasadim.korkagin teki oldum.İnşAllah tabiki canım benım hakkımızda hangısı hayırlı olcaksa o olsun zaten zorunlu sezeryann senın kı dırek oyle olsun hıc rıske girmene gerek yok tatlım hayırlı bir şekilde alalım bebişlerimizi:))
Azalicak diye bir sey yok igne kortizon oldugu icin yavaslatabiliyormus bi kac gun ama benimm bebegimi yavaslatmadi.igne gelisimi hizlandirmis olucak dogal gelisimden onde olucak cigerlericanım 48 saatte ne olacak şimdi 5 gün sonra bişey bile olsa iğne geliştirmiş mi olacak ciğerleri??* bide hareketler azalacak mı anlamadım iğneden mi yoksa su azaldı diye mi
Ay hadi bakalım ya sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi inş bakalım hangi kız duramıcak purtlıcak :) :)
Canlarım Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı okudum sağolun, yine dua etmrye devam edin lütfen...çarşambaya kadar gözetim altındayım, sancılarım düzeldi, tansiyonum düzeldi, ama bebeğim geçirdiğim yüksek tansiyondan etkilenmiş, kalbinde ritmik bozukluk var, her gün takip ediliyor, böyle devam ederse çarşamba doğumum olcak, düzelirse haftaya alıcak doktorım ama hergün nst için gelicem, hangisi hayırlıysa o olsun inşallah, dua edin brbeğim çarşamba doğarsaküvez sıkıntımız olmasın, 36+4 olcaz o gün, ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 doz....Allahım korusun bebeğimi.....
Doğru ölçmüşlerdir için rahat olsun😊inşalah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de kiz bakalim cadilarin hangisi aceleci cadi olucak
iyi dilek ve dualarınız için sağolun kızlar şimdi evdeyim annem de geldi esim de k.v almaya gitti otogara.belim bacaklarım kasıklarım ağrıyor. bacaklarım tutmuyor gibi inşallah sabaha kadar acilmam olur da çok suni sancı almadan epidural takilir dualarınizi eksik etmeyin.birde muayene sonrası hala koyu kahverengi kan geliyor az az bu nişan mi acaba
Benimki de kiz bakalim cadilarin hangisi aceleci cadi olucak
Canim arkadasim bana yenidigan yogunbakimini devlet karsiliyo dedi.onun ikizleri 20gun kalmisti.
Evet canim zorunlu ama olmasa da sanirim normal istemezdim.stenti anestezi vermeden idrar deligimden bobregime girerek taktilar baya travma yasadim.korkagin teki oldum.
Azalicak diye bir sey yok igne kortizon oldugu icin yavaslatabiliyormus bi kac gun ama benimm bebegimi yavaslatmadi.igne gelisimi hizlandirmis olucak dogal gelisimden onde olucak cigerleri
aynen canım hayırlısı olsun bende diretmiyorum normal yada sezeryan diye.. normali deniycem ama hiçbir yöntemde ısrarcı değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?