2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 48 saatte ne olacak şimdi 5 gün sonra bişey bile olsa iğne geliştirmiş mi olacak ciğerleri??* bide hareketler azalacak mı anlamadım iğneden mi yoksa su azaldı diye mi

Insallah saglikli olsunlar baska bisey istemem bu arada yeni farkettim benimde normal dogum tarihim 30 agustos bakalim kizlarimiz ne zaman gelecek hayırlısı ile

Kızlar merhaba bende 37+4 oldum ama bugün karnımın içi resmen acıyor sanki dayak yemişim gibi birde üst tarafları göğüs altı daha çok acıyor doğumla ilgili bişey değildir heralde dimi Perşembe doktora gideceğim ama bir korku sardı beni acı geçmiyor çünkü birde bebeğim zayıfmış doktor öyle dedi o yüzden doğsun istemiyorum sizce bu acı neye işaret olabilir

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı bir şekilde al bebişini kucağına doğum sancıların başladı anladığım kadarıyla yarınki mutlu anlarını düşün yarın inş bebişinle birlikte yeni bi hayata başlıcaksın mis kokusunu içine çekiceksinn hayırlısıyla duş al beline masaj yaptır ve inşirah oku canım bol bol rahatlıcaksın inşallah

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

canım 48 saatte ne olacak şimdi 5 gün sonra bişey bile olsa iğne geliştirmiş mi olacak ciğerleri??* bide hareketler azalacak mı anlamadım iğneden mi yoksa su azaldı diye mi

benim de 32. haftada erken doğum riski var dedi ve 3 hafta üstüste 4 er tane yani toplam 12 tane iğne vuruldum.iğneden sonra 2 gün bebek resmen uyudu gibi hareketlrri azaldı.gittiğin hastane özelse bebek için yoğun bakım ünitesi var mı bunu özellikle araştır.basit bir üniteleri oluyor ve bebeğe yeterli gelmeyince son dakikada ambulansla devlete ya da üniversite hastanesine gönderiyorlar.yani doktora eğer erken doğarsa hastene bunun için yeterli mi özellikle sor.yan çizme söylemleri varsa hemen üniversite ya da devlette bir doktora da başla.ücrete gelince özelde küvez ücreti doğum paketinin dışında.her hastane farklı alıyor ama devlet ya da üniversitede ücretler çok çok uygun

Insallah saglikli olsunlar baska bisey istemem bu arada yeni farkettim benimde normal dogum tarihim 30 agustos bakalim kizlarimiz ne zaman gelecek hayırlısı ile

Ay hadi bakalım ya sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi inş bakalım hangi kız duramıcak purtlıcak :) :)

aynen canım hayırlısı olsun bende diretmiyorum normal yada sezeryan diye.. normali deniycem ama hiçbir yöntemde ısrarcı değilim..

kızlar bu sorulur mu bilmiyorum ama özel hastanelerde küvez ücretleri nedir günlük mü oluyor eşim her ihtimale karşılık para hazırlayalım dedi bnu araştır dedii de??
Canim arkadasim bana yenidigan yogunbakimini devlet karsiliyo dedi.onun ikizleri 20gun kalmisti.
Evet canim zorunlu ama olmasa da sanirim normal istemezdim.stenti anestezi vermeden idrar deligimden bobregime girerek taktilar baya travma yasadim.korkagin teki oldum.
Azalicak diye bir sey yok igne kortizon oldugu icin yavaslatabiliyormus bi kac gun ama benimm bebegimi yavaslatmadi.igne gelisimi hizlandirmis olucak dogal gelisimden onde olucak cigerleri

Canım hakkında hayırlısı olsun. .Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin
Doğru ölçmüşlerdir için rahat olsun😊inşalah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım cok sevindim bugün ...hafta sonu indirmedim..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

İyi akşamlar...
Bende bugün dr gittim ve 12.08 tarihi için randevu aldık.Sabah 8'de inşallah miniğimize kavuşacağız.Allahım herkezin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kizlar,
Bugun kontrele gittim.37+4 teyim.bebegim cilizama gelisimi normalmis.2700 dedi.3 kilo olurmus en fazla ama muhim deil saglikli olsunbana yeter.ayrica bayramda gttgm acildende bahsettim.orda bebek erken gelir demislerdi ama krndi doktorum ya gununde yada daha gec dedi.hatta yurusleride sordum ben 1 saat yapiyodum.dr.um ayagin siser yarim saat yap dedi.acildeki dojtora kalsa hic yapmicsktim . cati muayenesini sordum ben dogum sancilari oldgnda yapiyrm,diger turlu hastalar kendilerini kastgndan anlasolmyo dedi.onada ayri sevindim :)

Canım evde Plates topu var mi ? Eğer varsa üzerinde hafifçe ziplayarak ve dairesel hareketler yaparak açılmasını kolaylastirabilirsin. Allah yardımcın olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hiç kendine korkak deme lütfen seninn yerinde kim olsa aynısı olurdu bayag zor bişey yaşadığın

cok sinirim bozuk agliycam sinirden alt katimda ki komsum ve akrabagmiz benim gittigim hastanede calisiyirdu eskiden.ve bu aksam kvme fdiyorki benim doktorum bircok hastasiyla mahkemelikmis..bu simdimi soylenir ya deli olucm.napicm simdi nasil guvenicem o kadina.

Son düzenleme:
aynen canım hayırlısı olsun bende diretmiyorum normal yada sezeryan diye.. normali deniycem ama hiçbir yöntemde ısrarcı değilim..

Bende normal istiyodum hatta epidural almak istemiyordum taki bebeğimin dönmüceğini düşünmeyene kadar :) ama belli olmaz bu kızların işi bakalım nolcak :)

kızlar uyuyamiyorum hem belim kasıklarım ağrıyor bende yarını düşünmekten.allahim herkesin içinde de benim yardımcımız olsun. inşallah sağ salim alirim yavrumu.hamilelikte çatlamadim derken iki çizgi biz buradayız dedi bu hafta karnım baya kasindı sağlık olsun yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…