2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Ama şöyle düşün her şey nasip işi.. Sen yüreğini ferah tut Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inşallah.. Ben de doktor alternatifi fazla olmayan bir yerde yaşıyorum. Gittiğim doktordan hiç memnun değilim ona giden diğerleri de memnun değil ama diğer doktorları soruyorum onlardan da kimse çok memnun değil. Napayım diyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun en büyük doktor Allah.. Geçen sene benim yaşadığım yerde değil ama yine küçük bir ilçede özele giden ve doğumunu yapan bir arkadaşıma da böyle oldu. Kızın son haftalarında herkes buna, gittiği doktorda doğım yapan bilmem kaç kadının Allah korusun hayatını kaybettiğini anlatıp durdular. Çok şükür arkadaşım da bebek de gayet iyiler. Allah'a sığınalım. Ha tabi eğer çok rahatsızsan değiş doktorunu. Son haftalarda zor ama için rahat edecekse öyle yap. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

oyle tabi nasip kismet ama cok gerildim..eski dojroruma bugun gorunucem sehir disina cikicam.dogumu o yapamasada en azindan oda degerlendirsin suyunu kilosunu kan akisini

Yine cook zor bir gecenin sabahindan merheba korkunc bel ve kasik agrim vardi bu gece yine aglayacaktim artik nerdeyse evin icin geze geze sabah ediyom su cuma gelse artik bitmedi son gunler cok yoruldum yaaaaa

Yine cook zor bir gecenin sabahindan merheba korkunc bel ve kasik agrim vardi bu gece yine aglayacaktim artik nerdeyse evin icin geze geze sabah ediyom su cuma gelse artik bitmedi son gunler cok yoruldum yaaaaa

Bende de damla uyku yok az kalmış tatlım 3 gün benim pazartesi bakalım

Çok heyecanlıyım kızlar destek verin bana daha 6 gün var ama heycandan kızımın tekmelerinden bide sıcaktan uyku tutmuyo pazartesi anne olcam ve bu bana suan çok saçma geliyo korkudan ölcem

Haftaya epidural sezaryan ile kızımı dünyaya getiricem kızlar çok heycanlıyım ve korkuyorum

cnm benım . sezeryan ama bende korkuyorum elimde değil yapıyla alakalı bu endişeli olmak.. bi arkadaşım . sezeryana güle oynaya gıttı allahın ıznıyle bısey olmaz dıye dusunmeye calısıyorm ve bol bol dua edıyorum rabbım hepımızı ve bebeklerımızı korusun

Amin kuzum senin ne zaman doğum

arkadaşlar benim bebişin suyu azalmış dedi doktor hiç iyi bakmadı ekrana her hafta kontrole gideceğim sizlerden böyle olan varmıydı bi yazarmısınız destek olsun bana da moral olsun(

arkadaşlar benim bebişin suyu azalmış dedi doktor hiç iyi bakmadı ekrana her hafta kontrole gideceğim sizlerden böyle olan varmıydı bi yazarmısınız destek olsun bana da moral olsun(

Canım çok acil olsa birşey yapardı. ..her hafta takip eder..kaç haftaliksin bende her hafta gidiyorum, hemen hemen hergün nst ye giriyorum. .Allah yavrilarimizi bize bağışlasin.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…