- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.061
cok sinirim bozuk agliycam sinirden alt katimda ki komsum ve akrabagmiz benim gittigim hastanede calisiyirdu eskiden.ve bu aksam kvme fdiyorki benim doktorum bircok hastasiyla mahkemelikmis..bu simdimi soylenir ya deli olucm.napicm simdi nasil guvenicem o kadina.
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Ama şöyle düşün her şey nasip işi.. Sen yüreğini ferah tut Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inşallah.. Ben de doktor alternatifi fazla olmayan bir yerde yaşıyorum. Gittiğim doktordan hiç memnun değilim ona giden diğerleri de memnun değil ama diğer doktorları soruyorum onlardan da kimse çok memnun değil. Napayım diyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun en büyük doktor Allah.. Geçen sene benim yaşadığım yerde değil ama yine küçük bir ilçede özele giden ve doğumunu yapan bir arkadaşıma da böyle oldu. Kızın son haftalarında herkes buna, gittiği doktorda doğım yapan bilmem kaç kadının Allah korusun hayatını kaybettiğini anlatıp durdular. Çok şükür arkadaşım da bebek de gayet iyiler. Allah'a sığınalım. Ha tabi eğer çok rahatsızsan değiş doktorunu. Son haftalarda zor ama için rahat edecekse öyle yap. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım lohusalikta sık görülürmüsGeçmiş olsun canım ya niye ateşin varki😞Allah şifa versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar hastaneye gidiyorum bana dua edin sağ salim kurtulalim
Yine cook zor bir gecenin sabahindan merheba korkunc bel ve kasik agrim vardi bu gece yine aglayacaktim artik nerdeyse evin icin geze geze sabah ediyom su cuma gelse artik bitmedi son gunler cok yoruldum yaaaaa
Haftaya epidural sezaryan ile kızımı dünyaya getiricem kızlar çok heycanlıyım ve korkuyorum
amin sağol inşallah allah herkesi kurtarsınAyy kuzum allah yardımcın olsun
allah yardımcın olsun cnm ayy heyeceanlandım okuyunca bende perşembe gidecemm aklım sende olacak musaıt olunca yaz olur mu inş sagsalım alırsın yavrunu kucağına hayırlısıyla
cnm benım . sezeryan ama bende korkuyorum elimde değil yapıyla alakalı bu endişeli olmak.. bi arkadaşım . sezeryana güle oynaya gıttı allahın ıznıyle bısey olmaz dıye dusunmeye calısıyorm ve bol bol dua edıyorum rabbım hepımızı ve bebeklerımızı korusun
arkadaşlar benim bebişin suyu azalmış dedi doktor hiç iyi bakmadı ekrana her hafta kontrole gideceğim sizlerden böyle olan varmıydı bi yazarmısınız destek olsun bana da moral olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?