- 21 Mart 2014
- 4.095
- 15.583
- 178
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.541
Tuvalet sorununu erik suyu içerek çözebilirsin. Ben de de büyük tuvaleti yapamama sorunu vardı. Gün geçtikçe yapamama sorunu azaldı ama hala da var. Bunun için ilaç verdi Dr ayrıca bol bol erik suyu içmemi söyledi. Ben de erik suyunu kullanıyorum ve işe yarıyor.
Canım saolasın hastanede sali gunu lavman yaptırdım ve bugunde dayanamayıp evde kendim yaptim.erik suyu da deneyeceğim ...
Söylemeyi unuttum %100 Erik suyu yada erik suyu kompostosu olmalı. bu meyve suyunun kompostosunu da içebilirsin :))
Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda
Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..
Pazartesi doğum yaptım ve hemşireler el ve ayak siskinligin bir süre devam eder dedi . özellikle sağ ayağım resmen davul gibi. ..yastık koyup uzatıyoum. ..
Tebrik ederim taze annelerAllah bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur versin sizlere
Kızlar doğum yapan herkes Güle güle buyutsun. ..banada iyi temennilerde bulunan tüm arkadaslara hayırlı doğumlar diliyorum. ..anneler sorayım size oğluşum sürekli uyuyor ve ben uyandırmak için resmen şarkılar türküler amanin neler neler.
Uyanıyor ve ozaman da en fazla 15 dk emiyor ve gene uyuyor. Sizler ne yapıyorsun
Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..
Halam ve bir arkadaşım daha bebeklerini emziriyorlardı ve spiralleri vardı, gene de hamile kaldılar.
Erkeğin korunması en iyisidir. Birde adetler düzenliyse yumurtlama dönemini bilip, ona göre ilişkiye girmek hamile kalma riskini azaltır.
Şahsen ben hamile kalmaya çalışırken öğrendim ki, adetin ilk gününden sonraki 14-16 cı günlerden birinde yumurtluyorum.
İlaç içmeyin, vücudunuza yabancı cisimler taktırmayın bırakın kocanız korunsun. Yani herşeyin cefasını biz mi çekicez Allah aşkına
Hoş benim yaşım gereği yumurtalarım azalmıştır zaten, gençler siz kendinize dikkat edin.
ktg tebrikler canım, Allah sana ve evlatlarına uzun, sağlıklı mutlu bir hayat sürdürmeyi nasip etsin inşallah
Benim oğluşum da öyle canım uyandırmak için baya uğraşıyorum ama en fazla 2,5 saat uyutuyorum sarılık artmAması için sürekli emzirmek gerek hemşiremiz çok uyuması sarılık tan olur demişti uyanması için topuğunu sık dedi bi kaç defa faydasını gördüm bazen uykudayken ağzına zorla sokuyorum15 dk emmesi gayet iyi bence cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sağolasın. 5 . Günümüzde doktora kontrol için gittik ve çok şükür sarılık yok.ama annemde sürekli takip ediyor. Geceleri daha çok uyanıyor kuzucum:))
Inşallah sütüm yeterlidir ve mama takviyesi de yapıyorum. ..ama hep endişeliyim. ..
Kızlar slm.haftaya cuma planlı sezeryan Olucaktım bugün nst ye girdim şutum azalmış sancım çıktı Doğumu Pazartesi'ye çektibirden neye uğradığımı şaşırdım inanılmaZ bir telaş aldı bizi:)o değilde şekerlerimize 15/08/2014 tarihlerini zımbalamıştık:)) bu akşam onları 11 yapıcaz tek tek.bu arada doğum yapan arkadaşlarada gözünüz aydın olsun darısı bize
Iyi maşallah canım sarılık değeri kaç çıktı
bayadır yoktun, hoş geldin.. iyi olmana sevindim.. sıcaklarda tontik tontik beklemek çok zor:) Allah yardımcımız olsun..
A.slm aramizda senle bir gün var benim kizimda gelmeye niyeti yok gibi bekliyorum bende normal olucak her halukarda bi sorun olmadan ki cok sükür yok sezeryan yapmiyorlar burda. Suni sanci olmadan kendi sancilarimla olur insallah ama her hangi bisey hissetmiyorum göbegim hala yukarda sanci acilma yok sadece arada adet sancisi gibi oluyor oda uzun sürmüyor. Sen nasilsin arada sancilarin oluyor mu göbegin asagiya inmismi. Hic sabrim kalmadi
Kızlar slm.haftaya cuma planlı sezeryan Olucaktım bugün nst ye girdim şutum azalmış sancım çıktı Doğumu Pazartesi'ye çektibirden neye uğradığımı şaşırdım inanılmaZ bir telaş aldı bizi:)o değilde şekerlerimize 15/08/2014 tarihlerini zımbalamıştık:)) bu akşam onları 11 yapıcaz tek tek.bu arada doğum yapan arkadaşlarada gözünüz aydın olsun darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?