2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben eylül annesiyim normalde ama benm bebişim ağustostta gelecek sezeryan olan arkadaşlar varsa bana epidurali de o n yaşamış olduklrı yani o ewreyi anlatabilirmisinz . Bilinçsiz ve korkulu gitmek yaşamak istemiorum yardımcı olurmusunz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar meraba.benim sezeryan yerimi altini ve ustunu hic hissetmiyorum. Bide sezeryan yerinin asagiya dogru bi sisligi var dikisin altinda

Canm etrafımda sezeryan olan çok var ama çok rahat geçrdiler şiş die bişide olmadı sanırım mikrop kapmış olabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bitanem doğdu sezeryanla. Benide tebrik edin :) 40+1 ile. Cok ilginc bir tecrübe anlatacağım en kisa zamanda..

Pazartesi doğum yaptım ve hemşireler el ve ayak siskinligin bir süre devam eder dedi . özellikle sağ ayağım resmen davul gibi. ..yastık koyup uzatıyoum. ..

Tebrik ederim taze anneler Allah bir ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur versin sizlere

Benim oğluşum da öyle canım uyandırmak için baya uğraşıyorum ama en fazla 2,5 saat uyutuyorum sarılık artmAması için sürekli emzirmek gerek hemşiremiz çok uyuması sarılık tan olur demişti uyanması için topuğunu sık dedi bi kaç defa faydasını gördüm bazen uykudayken ağzına zorla sokuyorum 15 dk emmesi gayet iyi bence cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar slm.haftaya cuma planlı sezeryan Olucaktım bugün nst ye girdim şutum azalmış sancım çıktı Doğumu Pazartesi'ye çekti birden neye uğradığımı şaşırdım inanılmaZ bir telaş aldı bizi:)o değilde şekerlerimize 15/08/2014 tarihlerini zımbalamıştık:)) bu akşam onları 11 yapıcaz tek tek.bu arada doğum yapan arkadaşlarada gözünüz aydın olsun darısı bize

bu gün ben de astronot oldum yani nst miydi neydi ona girdim ilk kez hiç korkunç bir şey değilmiş ama kızım çok sinirlendi uzun süre o yuvarlak aletleri tekmeledi hiç pes etmedi 23 dak mücadele etti ben de onunla gurur duydum güçlü kız dr umuz 39. haftaya kadar bekleyeceğim dedi 39. haftamızda doğum için karar verilecekmiş ama dr benim 38. haftamda izinli tatile gidiyor bu yüzden biraz endişeliyim bebeğimi ayak parmağını emerken uzun süre izledik

hiç yaşa güvenme ben de öyle düşünüyordum o yüzden evlenince hiç korunmadık bebek zor olur zaten diye sonra 2. ayda hamiş oldum bizim yaş büyük olunca vücut üremek için can atıyor demek ki

Canım sağolasın. 5 . Günümüzde doktora kontrol için gittik ve çok şükür sarılık yok.ama annemde sürekli takip ediyor. Geceleri daha çok uyanıyor kuzucum:))
Inşallah sütüm yeterlidir ve mama takviyesi de yapıyorum. ..ama hep endişeliyim. ..

[Q UOTE=kodal82;36455304]Canım sağolasın. 5 . Günümüzde doktora kontrol için gittik ve çok şükür sarılık yok.ama annemde sürekli takip ediyor. Geceleri daha çok uyanıyor kuzucum:))
Inşallah sütüm yeterlidir ve mama takviyesi de yapıyorum. ..ama hep endişeliyim. ..[/QUOTE]

Iyi maşallah canım sarılık değeri kaç çıktı

Son düzenleme:
Selam arkadaslar bende sonlara geldim sonunda dun tansiyon icin randevum vardi ilac kullanmaya baslamistim 1 hafta once AMA yine dusmedigini gorunce dr bebegi almamiz lazim dedi suni sanciyla normal epidural dogumumsoyledi cok AMA cok heyecanliyim beni neler beklio bilmiorum AMA Sali gunu yatisimi Verdi bide. Ben ingilteredeyim burda sistem biraz farkli Hersey Doğal olsun istiolar acaba cok aci cekcekmiyim;(herkese hayirli dogumlar.

Ay canım tatlı telaşlar benim 3 gün öncesine alınmıştı ani olarak çok heyecanlıydım hayırlısıyla erken den kavuşacaksın yavruna

Canım vallahi önce sağlık ocağına gitmiştim orda test felan yapılmadı sadece doktor baktı ve sarılık yok dedi.
Sonrada doğum yaptığım hastanenin Prof. Dr.bakti oda herhangi bir test demedi. Yani sarılık değeri bilmiyorum. Nasil oluyor anlatırmısın

bayadır yoktun, hoş geldin.. iyi olmana sevindim.. sıcaklarda tontik tontik beklemek çok zor:) Allah yardımcımız olsun..

Sagol nehneh, evet cok zor bir de yaklastikca ve gelmedikce asir gibi geliyor bana her gecen gün. :):):) Aminnn!! :)
Umarim sen de iyisindir ve hepimiz saglikla bebisleri kucagimiza aliriz.

Selam meinschatz, benimki de sorun olmadigi sürece normal olacak, o garantiyi aldim. Benim de tek dilegim suni sanciya gerek olmadan cikip gelmesi. Bir de bebegin kalp atislari düsmezse acil bir sorun cikmazsa normal normal dogururuz insallah. :)
Benim de herhangi bir his yok, hic kasilma yasamadim, cati agrisi oldu o kadar. Göbegim bir bucuk hafta önce asagi indi, hatta cok rahatladim, cok hafif kus gibi hissediyorum desem yeridir, agirlik kalkti üzerimden ama... Ama gelmiyor iste... Adet sancisi gibi agrim bile olmuyor, sadece tuvalet ihtiyacim gelince birden geliyor o biraz agri yapiyor. Ona bile heyecanlanmistim, geliyor geliyor diye :):):):):):):) Sora fark ettim ki, tuvaletten oluyormus. Acilma da yok ama bazi kadinlarin direk hic belirti olmadan baslayip, hizla acildiklari da oluyomus, kendimi öyle kandiriyorum.

Benim de sabrim kalmadi, saglikli olsun da diyerek teselli ediyorum ama... Gecmek bilmiyo yani...

yeni doğum tarihin hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…