2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah..

bebeği doğanlar hayırlı olsun bebekleriniz.
benim bebeğimde 1 ağustos cuma günü spinal sezeryanla dünyaya geldi Allaha hamdolsun sağlığı iyi ama çok küçük insan kıyamyor.
kızım bebeği kıskanıyor baya napacağı bilmiyorum inşAllah hemen alışır.
bu arada oğlum Muhammed Yahya'm 3050 gr. 50 cm olarak dünyaya geldi.

Selam arkadaşlar.bugün kimse girmedi kk nın yenilenmesi nedeniyle mi?iyi kötü takip ediyordum böyle olunca vakit bir türlü geçmedidoğum yapanları yapacakları merak ediyorum .ihş bütün anneler için hersey yolundadır.

aynen degısmıs kk :) degısık geldı banada..

:)) desene bizimkiler tembel üsenip de gelemiyorlar. En azindan göbegim asagi inseydi cok kötüyüm midem mahf ediyor beni birtek soda icmek rahatlatiyor ondada magnezyum var sancilari engeller diye icmek istemixorum ama mecbur kaliyorum . Benim arada hafif sanci oluyor adet sancisi gibi esim heycanlaninca merak etme gecer simdi diyorum ögrendim artik :)
Bende senin gibi teselli ediyorum kendimi göbegi inmeden sanci cektigini hissetmeden doguranlar varmis belki benimde öyle olucak diyorum :)
Esimde bende ümidi kestik kizimizdan kendiliginden gelecegi yok gibi ama beklicez sezeryan yok karin kaslarimin kesilmesi fikri beni cok korkutuyor insallah gerek olmaz olmadi suni sanci epiduralle gelicek artik . Geceleri uyuyabilsem falan belki bu kadar takmazdim cok kötü geciyor günlerim perisan oldum. Rabbim sana da bana da bekleyen herkese de saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Oh çok şükür birileri varmış :)hoşgeldin:)bir an için paralel evrendemiyim dedim:)güzel olmuş hayırlı olsun:)
hos bulduk canım..ben genelde mobılden takıp edıyorum sureklı sitedeyım zaten.sabahtan berı msj atamadım bendemı problem var dıyordum.bılgısayardan gırınce sıte yenılenmesı dedı..gzl olmus ama :)

Biz bugün 16 gunluk olduk teyzeler ama benim kizim çok tembel emme konusunda iki cekiyo birakiyo yada ağzında birikiyo geri bosaltoyo bende arada biberonla weriyorum herkezde werme seni bırakır dio ama napim çocuğum aç mı kalsın saten çok küçük doğdu herkes bişey söylüyo napcam şaşırdım bende

Masallah ... Kimseyi dinleme kendin nasil istiyorsan öyle yap yada doktoruna sor herkes cok sever yorum yapmayi herkes de bi bilmislikdir cildirtdi beni de artik . Ne cok bilmislik var bizim millette sanirsin hepsi dogum gebelik bebek üzerine doktora yapmislar . Herkes kendi yaptigini tek dogru olan seymis gibi bir digerine empoze etmeye calismasa olmaz huyumuz kurusun.

Arkadaşlar cuma gecesi doğum yaptım dünden beri göğüslerim uçları çok acıyor varmı bildiginiz çözüm önerileri. Valla emzirme saati gelsin istemiyorum çok canım yanıyor.

bebeğim bugün 5 günlük oldu sarıliğı var yarın tekrar bakılacak.kızlar benim goguslerim çok yara oldu bebeğim kan emdı resmen. sagip veriyorum ama tam boşalmıyor sanırım. çok değişik bir psikoloji. olustu bende mutlu değilim gibi sürekli suratım asık. içim sıkılıyor bebeğime haksızlık yapıyormusum gibi hissediyorum benim gibi hisseden var mi tek ben mıyım lohusalik sendromumu bu

Arkadaşlar cuma gecesi doğum yaptım dünden beri göğüslerim uçları çok acıyor varmı bildiginiz çözüm önerileri. Valla emzirme saati gelsin istemiyorum çok canım yanıyor.
canım çarşamba doğum yaptım benim de öyle.lansinoh krem kullanıyordum çok işe yaramadı sanki saf zeytin yağı sürüyorum sabahtan beri biraz iyi gelecek sanki

oooo gün geçtikçe herkes bebişleri konuşmaya başlıyor, biz hala yok nst ye girelim, yok ne zaman doğcak diyelim : ))))
Benim kızdanda ses yok. Tamam 20 günümüz var ama hani kızlar erken gelirdi :))

Kizlar sabah 10'da nisanim geldi sonra da suyum dusumu alip hastaneye geldik simdi muayene ettiler 3 cm acikligim varmis fakat sancim yok bekliyoruz simdi sancimi hissetmiyorum eger boyle devam ederse sanirim suni sanci verecekler saat suan oglen 1 sanirim aksama olur dogum dualarinizi eksik etmeyin olur mu

Site yenilendiği için ben de mobilden giremedim galiba hala da tam olarak giremiyorum.. Bebişlerden bahseden annişlere çok özendim:) maşallah.. Darısı benim gibi bekleyen hamişlere.. Rabbim bize de en hayırlı zamnda sağlıklı hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah.. Biz de sağlıkla mutlulukla kavuşalım evlatlarımıza.. Evladına kavuşanlara da Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin..

Canım Allah yardımcın olsun.. Sağlıklı hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah..

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. bebişiniz ve siz umarım sağlıklısınızdır. darısı başımızıa. toparlandığınızda doğum hikayesini duymak isteriz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…