- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.561
Selam arkadaslar bende sonlara geldim sonunda dun tansiyon icin randevum vardi ilac kullanmaya baslamistim 1 hafta once AMA yine dusmedigini gorunce dr bebegi almamiz lazim dedi suni sanciyla normal epidural dogumumsoyledi cok AMA cok heyecanliyim beni neler beklio bilmiorum AMA Sali gunu yatisimi Verdi bide. Ben ingilteredeyim burda sistem biraz farkli Hersey Doğal olsun istiolar acaba cok aci cekcekmiyim;(herkese hayirli dogumlar.
aynen degısmıs kk :) degısık geldı banada..Selam arkadaşlar.bugün kimse girmedi kk nın yenilenmesi nedeniyle mi?iyi kötü takip ediyordum böyle olunca vakit bir türlü geçmedidoğum yapanları yapacakları merak ediyorum .ihş bütün anneler için hersey yolundadır.
Oh çok şükür birileri varmış :)hoşgeldin:)bir an için paralel evrendemiyim dedim:)güzel olmuş hayırlı olsun:)aynen degısmıs kk :) degısık geldı banada..
Sagol nehneh, evet cok zor bir de yaklastikca ve gelmedikce asir gibi geliyor bana her gecen gün. :):):) Aminnn!! :)
Umarim sen de iyisindir ve hepimiz saglikla bebisleri kucagimiza aliriz.
Selam meinschatz, benimki de sorun olmadigi sürece normal olacak, o garantiyi aldim. Benim de tek dilegim suni sanciya gerek olmadan cikip gelmesi. Bir de bebegin kalp atislari düsmezse acil bir sorun cikmazsa normal normal dogururuz insallah. :)
Benim de herhangi bir his yok, hic kasilma yasamadim, cati agrisi oldu o kadar. Göbegim bir bucuk hafta önce asagi indi, hatta cok rahatladim, cok hafif kus gibi hissediyorum desem yeridir, agirlik kalkti üzerimden ama... Ama gelmiyor iste... Adet sancisi gibi agrim bile olmuyor, sadece tuvalet ihtiyacim gelince birden geliyor o biraz agri yapiyor. Ona bile heyecanlanmistim, geliyor geliyor diye :):):):):):):) Sora fark ettim ki, tuvaletten oluyormus.Acilma da yok ama bazi kadinlarin direk hic belirti olmadan baslayip, hizla acildiklari da oluyomus, kendimi öyle kandiriyorum.
Benim de sabrim kalmadi, saglikli olsun da diyerek teselli ediyorum ama... Gecmek bilmiyo yani...
hos bulduk canım..ben genelde mobılden takıp edıyorum sureklı sitedeyım zaten.sabahtan berı msj atamadım bendemı problem var dıyordum.bılgısayardan gırınce sıte yenılenmesı dedı..gzl olmus ama :)Oh çok şükür birileri varmış :)hoşgeldin:)bir an için paralel evrendemiyim dedim:)güzel olmuş hayırlı olsun:)
Biz bugün 16 gunluk olduk teyzeler ama benim kizim çok tembel emme konusunda iki cekiyo birakiyo yada ağzında birikiyo geri bosaltoyo bende arada biberonla weriyorum herkezde werme seni bırakır dio ama napim çocuğum aç mı kalsın saten çok küçük doğdu herkes bişey söylüyo napcam şaşırdım bende
canım çarşamba doğum yaptım benim de öyle.lansinoh krem kullanıyordum çok işe yaramadı sanki saf zeytin yağı sürüyorum sabahtan beri biraz iyi gelecek sankiArkadaşlar cuma gecesi doğum yaptım dünden beri göğüslerim uçları çok acıyor varmı bildiginiz çözüm önerileri. Valla emzirme saati gelsin istemiyorum çok canım yanıyor.
Canım Allah yardımcın olsun.. Sağlıklı hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah..Kizlar sabah 10'da nisanim geldi sonra da suyum dusumu alip hastaneye geldik simdi muayene ettiler 3 cm acikligim varmis fakat sancim yok bekliyoruz simdi sancimi hissetmiyorum eger boyle devam ederse sanirim suni sanci verecekler saat suan oglen 1 sanirim aksama olur dogum dualarinizi eksik etmeyin olur mu
Canim cok sagol allah razi olsunCanım Allah yardımcın olsun.. Sağlıklı hayırlı kolay bir doğum olsun inşallah..
Kizlar sabah 10'da nisanim geldi sonra da suyum dusumu alip hastaneye geldik simdi muayene ettiler 3 cm acikligim varmis fakat sancim yok bekliyoruz simdi sancimi hissetmiyorum eger boyle devam ederse sanirim suni sanci verecekler saat suan oglen 1 sanirim aksama olur dogum dualarinizi eksik etmeyin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?