- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.981
Bir fikrim yok ne yazıkki canım inşallah önemli bir durum değildir.. En kısa zamanda doktoruna göstermekte fayda var..kızlar idrar tahlili yaptırdım doktora gösteremedim
hemoglobin artı çıkmış
Epitel 4
Lökosit 1
Eritrosit 3
BakteriNegatif
idrarda kan çıkmış yani anlamadım bunlardan anlayan varmı neden kan çıktı ki hani geçen bi arkadaş idrarım koyu diyordu ya kan olunca koyu oluyormuş ben hiç dikkat etmemiştim
Maşallah gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Rabbim benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..Kizlar firsatini bulmusken dogum hikayemi yazmak istedim ,
38+3 te , 10 agustos sabah 9:30 da nisanim ardindan 15 dk sonra da suyum gelmeye basladi malum suyum gelince hemen dus alip apar topar hastaneye gittik muayene ettiler 3 cm acilmam vardi fakat hic sancim yok aslinda nst de sanci cikiyor fakat ben hissetmiyordum neyse oglen 3 e kadar sancimin gelmesini bekledik bu zamana kadar acilmam 4 cm oldu en sonunda dr lar suni sanci vermek zorundayiz kendi sancini hissetmiyorsun dediler hafif hafif suni sanciyi verdiler aksam 6-7 ye kadar bekledim fakat sanciyi yine hissedemedim en son 1 saat icinde suni sancinin etkisini hissetmeye basladim epidural istermisin diye sordular istemedim tekrar muayene ettiler acilmam 7 cm 1 saat sonra tekrar geldiler sancilar artmaya basladi dr sancin cok olacak dayanamayabilirsin epidural verelim dediler tekrar bu sefer tamam dedim iyiki de epidural yaptirmisim sonra bir anda prof dr lar gelmeye basladi odaya ekranda benim ve bebegin durumunu gozlemlediler birseylerin ters gittigini anladim fakat o kadar uzman dr lar ki herseyi cok rahatlikla izleyip etrafa panik yaptirmayacak sekilde kordine ettiler esimle gorusuyorlar durumu bildiriyorlar esime durumumuzu sordugumda bana hicbirsey yok hersey gayet iyi diyordu sonra ogrendim ki bebegimin belinden asagisina kordon dolanmis ve suyu da bitmisti sonra bana sonda taktilar ve rahmimden iceriye su verdiler saat aksam 9 da ikinma istegim geldi hicbirsey hissetmiyordum ikinmanin disinda ebe kontrol etti ikin dedi ikindim ve acilmam 8 cm olunca hemen dogum hazirligi basladi 4. ikinmamda oglumu kucagima aldim o kadar kolay gecti ki o dogum sirasi sanci hissetmedim sadece ikinma istegi duydum oglum cikar cikmaz kucagima koydular bi sure sevdim onu kokladim gercekten evlat kokusu cok guzelmisoglum 2.800 gr 50 cm dogdu biraz zayif ama insallah toparlicak
Allah herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Evet, hic iyi olmadi. Siz napiyosuniz? Oglusun nasi oldu?
18 inde sezeryana giriyrum ben de ama bana akşam 22.00 den sonra bişey yiyip içme dedi.Allahımm zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum..
cancağzım doğum yapmışsın,sağlıkla büyüt oğluşunu inşallahismini ne koydun kuzunun
Güzel bir isim...İsmiyle büyüsün inşteşekkür ederim canım.. Bilal Eymen oldu kuzumun ismi :)
Kizlar firsatini bulmusken dogum hikayemi yazmak istedim
Allah herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
Canım benim hakkında hayırlsı olsun inşallah.. Açıkcası benim de moralim bozuk. Ben de bugün 38+6 inşallah ama dünkü kontrolde bebek çok az aşağı inmiş dedi Dr. Geçen ay doğum yapan bi arkadaşım40+1 de normal doğum yaptı ve onun bebeği 37 küsürlerde aşağı inmeye başlamıştıBen bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
endise etmeyin, ben ilk bebegimi 42 haftalik dogurdum, hic de bir sorun olmadi. bebek hareketlerini takip edin, birkac gunde bir de kontrole gitmeniz gerekir sadece.Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
Ben senin doğuramamanı niye bu kadar takıntı haline getirdiğini anlamadım.Boşuna gerilityorsun.Birçok hamile ilk bebeğini geç doğururmuş.Bence bu doğuramaman değil bu denli stresli olman çocuğuna zarar verir.Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
Canim korkma.hareketlerini takip et.nst ye baglan sik sik.bu hafta geir bence.Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
Canim son gun bile inen varmis.benimki de hafif girmis ama dogumluk degil.hos ben sezaryen olucam ama yine de hep sorarim dra.Canım benim hakkında hayırlsı olsun inşallah.. Açıkcası benim de moralim bozuk. Ben de bugün 38+6 inşallah ama dünkü kontrolde bebek çok az aşağı inmiş dedi Dr. Geçen ay doğum yapan bi arkadaşım40+1 de normal doğum yaptı ve onun bebeği 37 küsürlerde aşağı inmeye başlamıştıona rağmen kız 2,5-3 hafta sonra doğurdu.. Tabiki her gebelik kendine hastır mukayese etmek yanlış olur ama ne bileyim.. Hakkımızda en hayırlı doğum yöntemi neyse o olsun inşallah.. Bebekler de bizler de sağlıkla kurtulalım inşallah..
Ben de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolum 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebegin bobregi biraz genis ama mühim degil dedi ama aklimi aldı. Böyle birsey duyan var mi aranızda. ...
Acaba bi listede hala doguramayanlar diye mi yapsak
Canim korkma.hareketlerini takip et.nst ye baglan sik sik.bu hafta geir bence.Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..
Canim son gun bile inen varmis.benimki de hafif girmis ama dogumluk degil.hos ben sezaryen olucam ama yine de hep sorarim dra.Canım benim hakkında hayırlsı olsun inşallah.. Açıkcası benim de moralim bozuk. Ben de bugün 38+6 inşallah ama dünkü kontrolde bebek çok az aşağı inmiş dedi Dr. Geçen ay doğum yapan bi arkadaşım40+1 de normal doğum yaptı ve onun bebeği 37 küsürlerde aşağı inmeye başlamıştıona rağmen kız 2,5-3 hafta sonra doğurdu.. Tabiki her gebelik kendine hastır mukayese etmek yanlış olur ama ne bileyim.. Hakkımızda en hayırlı doğum yöntemi neyse o olsun inşallah.. Bebekler de bizler de sağlıkla kurtulalım inşallah..
Canim ben sana soyle anlatayi.bobrek buyumesi demek bobrek kanalinin daralmasi sonucu bobrekten suzulen idrarin orda birikerek bobregi sisirmesi deme.benim kizim bovregimin uzerine yatinca bobregim buyudu ve iceri stent taktilar.boylece kanali genislettiler.fakat stent dustu su an korumasiz bicimde dogumu bekliyorum.amaaa is bebeklerde farkli.ozellikle erkek bebeklerde anne karninda cok sik olur.yeterince idrar yapadigi icin,pipisinun ucu dar olunca vs.hic jkorkma kendiliginden duzeliyo.sen onu emzirdikce acilcak kanal.en gec 2yasa kadar tamamen duzeliyo.benim durum ile kiyaslama benimki bebege bagli ve uzerinde 6kiloluk baski var bovregimin bu yuzden stent takildiBen de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolum 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebegin bobregi biraz genis ama mühim degil dedi ama aklimi aldı. Böyle birsey duyan var mi aranızda. ...
Acaba bi listede hala doguramayanlar diye mi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?