2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir fikrim yok ne yazıkki canım inşallah önemli bir durum değildir.. En kısa zamanda doktoruna göstermekte fayda var..

Maşallah gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Rabbim benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Evet, hic iyi olmadi. Siz napiyosuniz? Oglusun nasi oldu?

oğluşum iyi çok şükür.. ama benim dikişlerim hala ağrıyor yaa ( inş bi an önce geçer onun dışında bir problem yok :)

18 inde sezeryana giriyrum ben de ama bana akşam 22.00 den sonra bişey yiyip içme dedi.Allahımm zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum..

daha yeni o heyecanı atlatmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.. çektiğim ağrıya rağmen iyi ki de yaşamışım çok güzel anılar onlar iyi kide epiduralle ddoğurmuşum o anlara tanık olmuşum :)) o hastanede ilk günümüz gecemiz hafızamda özlüyorum ne kadar güzeldi ALLAH herkese hayırlısıyla yaşatsın :)

Ben bugun yine dogurmadim ve moralim cok bozuk bebegim orda ne yapar ne eder bu kadar niye icerde tutuyprlar anlamiyorum artik sexeryan istiyicem qaliba bugun 40+1olduk .cok korkuyorum nolur dua edin benimde bebegim sagsalim kollarima gesin.artik aglamackrizine giricem 41 hafta tehlikeli diye duymusdum bebegimi Rabbim korusun nolur artik gelsin mis kokulu ibrahimim..

sercem1 kendine bu kadar stres yapma, hala bebeğin miyadında:)) güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim hakkında hayırlsı olsun inşallah.. Açıkcası benim de moralim bozuk. Ben de bugün 38+6 inşallah ama dünkü kontrolde bebek çok az aşağı inmiş dedi Dr. Geçen ay doğum yapan bi arkadaşım40+1 de normal doğum yaptı ve onun bebeği 37 küsürlerde aşağı inmeye başlamıştı ona rağmen kız 2,5-3 hafta sonra doğurdu.. Tabiki her gebelik kendine hastır mukayese etmek yanlış olur ama ne bileyim.. Hakkımızda en hayırlı doğum yöntemi neyse o olsun inşallah.. Bebekler de bizler de sağlıkla kurtulalım inşallah..

endise etmeyin, ben ilk bebegimi 42 haftalik dogurdum, hic de bir sorun olmadi. bebek hareketlerini takip edin, birkac gunde bir de kontrole gitmeniz gerekir sadece.

Ben de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolum 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebegin bobregi biraz genis ama mühim degil dedi ama aklimi aldı. Böyle birsey duyan var mi aranızda. ...
Acaba bi listede hala doguramayanlar diye mi yapsak

Ben de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolum 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebegin bobregi biraz genis ama mühim degil dedi ama aklimi aldı. Böyle birsey duyan var mi aranızda. ...

Ben de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolü m 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebeğin böreği biraz geniş ama mühim değil dedi ama aklımı aldı. Böyle bişey duyan var mi aranızda. ...

Ben de dun doktorda idim. 37+6 bugun ve doktor ufukta doğum yok dedi. Haftaya nst çağırdı. Ultrason kontrolü m 39+5 de verdi. Sıkıntı olursa gel dedi.
Birde bebeğin böreği biraz geniş ama mühim değil dedi ama aklımı aldı. Böyle bişey duyan var mi aranızda. ...

Kızlar uzun bi aradan snra merhaba Tlfndan girdiğim için sürekli sayfa güncellemesi yapılmamış tlfnlara daha sanırım o yüzdenn gıremıyrm bir türlü B'nde 37+6 yım bebişim halen dönmedi dönmeyen var mı acaba benim kız gibi salı son kontrol olcak snra doktorum dönmez ise sezeryana alalım dedi bu arada doğum yapan arkadaşlarım olmuş bayag bişeyler kaçırmışım hepinizi tebrik ediyorum Rabbim evlâtlarınızı sizlere hayırlı kılsın

günaydın kızlar masallah dogumlar devam edıyor.normal dogum yapanlara ımrenıyorum ısallah allah hayırlısı ıle bana da nasip eder..son 15 gun agustosun son annesı olmak can sıkıcı ama ne yapallım :) hastane cantamızı hazırladık aksam..sıra kızımda..hepınızı takıp edıyorum telden gırememek can sıkıcı duzeltseler artık..

Ben senin doğuramamanı niye bu kadar takıntı haline getirdiğini anlamadım.Boşuna gerilityorsun.Birçok hamile ilk bebeğini geç doğururmuş.Bence bu doğuramaman değil bu denli stresli olman çocuğuna zarar verir.

Canim korkma.hareketlerini takip et.nst ye baglan sik sik.bu hafta geir bence.
Canim son gun bile inen varmis.benimki de hafif girmis ama dogumluk degil.hos ben sezaryen olucam ama yine de hep sorarim dra.

Canim korkma.hareketlerini takip et.nst ye baglan sik sik.bu hafta geir bence.
Canim son gun bile inen varmis.benimki de hafif girmis ama dogumluk degil.hos ben sezaryen olucam ama yine de hep sorarim dra.
Canim ben sana soyle anlatayi.bobrek buyumesi demek bobrek kanalinin daralmasi sonucu bobrekten suzulen idrarin orda birikerek bobregi sisirmesi deme.benim kizim bovregimin uzerine yatinca bobregim buyudu ve iceri stent taktilar.boylece kanali genislettiler.fakat stent dustu su an korumasiz bicimde dogumu bekliyorum.amaaa is bebeklerde farkli.ozellikle erkek bebeklerde anne karninda cok sik olur.yeterince idrar yapadigi icin,pipisinun ucu dar olunca vs.hic jkorkma kendiliginden duzeliyo.sen onu emzirdikce acilcak kanal.en gec 2yasa kadar tamamen duzeliyo.benim durum ile kiyaslama benimki bebege bagli ve uzerinde 6kiloluk baski var bovregimin bu yuzden stent takildi

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu ömürlü olsun diliyorum.
pazartesi genel a. sezeryan olcam sabah erkenden.şu an temizlik var evde.
sağlıklı sıhhatli doğuralım biz bekleyenlerde inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…