2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sağsalim yaruna kavuş canım...çok güzel bi doğumun olsun bebişin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...

Canım diyetinde işe yaramış çok şükür bu haftaları görmek, sağlıkla kavuşun inşallah bebişinle birbirinize, benimki emmekte çok zorlanıyor, çok uğraşıyorum, annelik ne zormuş, uykusuzluk yorgunluk ama çok da güzel, senin de az kalmış, sağlıkla gelsin bebişin...

Doğum yapmış arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, sağol sujini liste güzel olmuş, çok merak ediyordum herkesi ama geriye dönüp okumak mümkün değildi..Allah razı olsun senden...

Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah, aklım hep sizde kaldı benim, ben iyiyim oğlum da çok şükür ama göğüs ucum yok gibi bişii , ememiyor yavrum, sağıp veriyorum mecburen, en azından diyorum ki anne sütünü ememese de karnına bi şekilde ulaşıyor...üzülüyorum ...meğerse benim göğüs ucum yokmuş...

Kızlar merhaba sizi takip ediyorum hala okuyorum ama bu telden giremediğim için bi türlü yazamadım heralde doğurmayan üç beş kişi kaldık doğum yapan annişler bebişlerinizi sağlıkla büyütün inş bizde bugün 38+5 olduk ama daha tık yok bide kız erken gelir derler bı zamana kadar doğurmayı bekliyordum bn ana çok nazlı çıktı hanfendi cumartesi kontrole gittim bide 3400 olmuş kilosu heralde zamanını beklerse 4000 olucak doktorda bende normale yanaşmıcaz içimden bi ses sezeryan olucağımı söylüyor ama hayırlısı artık bi yandanda hurmamı yesem diyorum ama korkudan elimi uzatamıyorum bile nasıl bir psikolojideyim bede anlamadım

canım seninle günümüz aynı. benim oğluşumda son cuma kontrolünde 3400 olmuş. kilo alıyo diye korkuyorum aynı şekilde bende normal doğuramıcam heralde. onun stresi bastı beni de.

Kızlar sabah doguma giriyorum sizlere dua edicam siz de benden esirgemeyin dualarınızı kızım saglikla gelsin..
Canim ins sag saglim kavusacaksin melegine.
Kızlar bende 09.08.2014 de oğlumu 3480 gr 52 cm olarak sezeryanla dünyaya getirdim, allah herkese evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nadip etsin..

14.08.2014 Perşembe günü 12.15 te spinal sezeryanla Kürşad Metem dünyaya geldi.3410 gr 50 cm doğdu .henüz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin

Kizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize

Benim ibeahimim de doguldu anisler 3400qr boyu 52 gece 01:20 de dunyaya goz acdi ..zulluuu kizben sana yaxdim whatsapda
Masalah kuzulariniza allah anali babali buyutsun.saglikla yasayin.
Canim senin icin en hayirlisi olsun.bana da 37+0da devlet hastanesi 3600dedi ama inanmadim olcum farkidir diye.carsamba 38+0m bakalim kendi dr um kac olcucek.ama zaten 29 agustos sezaryen tarihim.vaktinde saglikla gelsinler.4kiloyu normalle zorlanirsin gibi ama belli de olmaz canim.
canım seninle günümüz aynı. benim oğluşumda son cuma kontrolünde 3400 olmuş. kilo alıyo diye korkuyorum aynı şekilde bende normal doğuramıcam heralde. onun stresi bastı beni de.
Hakkinda en hayirlisi ne ise o oosun canim

Peki canım bizim bu bebişler gelmezse 40 a kadar sen biraz daha beklemeyi düşünüyomusun ben tırsıyom bebişe bişe olurmu diye

Aynen eğer 4000 kg geçerse açıkcası normal doğumu gözüm yemez sezeryan isterim

QUOTE="insanbuL, post: 36541431, member: 523019"]canım seninle günümüz aynı. benim oğluşumda son cuma kontrolünde 3400 olmuş. kilo alıyo diye korkuyorum aynı şekilde bende normal doğuramıcam heralde. onun stresi bastı beni de.[/QUOTE]
Ölçümlerin kg başına 100-150 gr sapma payı varmış.Dr un dediği kadar çok olmayabilir kilosu.

Aynen eğer 4000 kg geçerse açıkcası normal doğumu gözüm yemez sezeryan isterim

Aynisi bizdede var ceyda, doktor yinede normali denicem diyo. Ben niyeti bozdum sezeryan istiyorum dedim, hic gozun korkmasin belki kemiklerin musaittir dedi. Bakicaz merakla bekliyorim kizimi :)

Merhabalar,
Ben de hala doğuramayanlardanım. Oğlum tembel çıktı. 3600 gr dı cuma günü. Artık doğsa güzel olacak :)

Sorma, bizde bi doguramayanlar listesimi yapsak :):):)

Gozun aydin canim darisi basimiza, zaman gecmio sanki

Hic sorma, gercekten gecmiyor artik, hergun acaba bugun dogururmuyum diyorum :)

Benim de 38+2 su an, 10 gun icinde olmaz gibi dedi dr c tesi, iri bebek olmick normal olur dedi, 3500 u gecmezmis iyi bari, normalmolur ins, sen nerdesn cnm ben istanbul

Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyecanliyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…