- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #14.861
Evet benim doktorum 20+3 de renkli ultrasonla görüntüledi. Harikaydı. Ama pespembe bişey oluyor. Çok güzel bir duygu. Tüm organları tek tek gösterdi. Elleri parmakları görülüyordu Harikaydı. (Maşallah subhanallah) Bence çikolata yemeyin. Ben yemiştim girmeden bu defa da yerinde durmuyor :)) Babası nöbetteydi ona net fotoğraf yakalayamadık malesef. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallah :)
Biricik & Selim
06.07.2013
canım bulut yüksek de değil mi?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kızlar bir doktorunuza sorun bence, benimde yakın arkadaşım son ayında uykularımdan uyanıp kaşınıyorum diyordu. Hamilelik alerjisi diye bir şey varmış ondan duymuştum.
Kızlar bir doktorunuza sorun bence, benimde yakın arkadaşım son ayında uykularımdan uyanıp kaşınıyorum diyordu. Hamilelik alerjisi diye bir şey varmış ondan duymuştum.
Evet benim doktorum 20+3 de renkli ultrasonla görüntüledi. Harikaydı. Ama pespembe bişey oluyor. Çok güzel bir duygu. Tüm organları tek tek gösterdi. Elleri parmakları görülüyordu Harikaydı. (Maşallah subhanallah) Bence çikolata yemeyin. Ben yemiştim girmeden bu defa da yerinde durmuyor :)) Babası nöbetteydi ona net fotoğraf yakalayamadık malesef. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Arkadaslar merhaba..biraz motalim bozuldu henuz daha yolun basindayim ama 5.5 kg almisim..oyle abartili yemiyorum ama nasil boyle kilo almisim anlayamadim.bakiyrum okuyorum kimse bukadr kilo almamis;(((
Nerede yanlis yapiyrum???duyet yapma ihtimalimde yok ya yavruma zarar verirsem diye;((off bi akil verin lutfen
geçenlerde nette okudum doğruluğunu bilmiyorum ama nette bi forumda tanışan iki bayan çok samimi olmuşlar ve nerde doğum yapacaklarını vs falan hep paylaşmışlar birinin ikiz bebeği olmuş diğeri doğum yaptığı hastaneden bebeğin birini alıp gitmiş meğerse hamile falan değilmiş.... ama haberin doğruluğunu bilmiyorum nette okudum................
Bnm oglumun adi poyraz cok memnunum masaallh cok akilli enerjisi yuksek cok da neseli bir cocuk ama buluta guzl az olan bir isim cocuklarimiz her ismi ozel yapiyolar cunku onlar ozel kizimada mira koyucam bakalim o nasil olack ama size tavsiuem hic gergin olmayin bebegin kisiligini etkiliyor grcekten bn oglumda cok mutlu bir hamillelik yasadim cunku tupbebekleolmusti cok beklemiatik hic bisey uzemedi agzim kulaklarimda gecti dokuz ay simdi oglumda gulen neseli bircocuk kardesimde cok stresli bir hamileik grcrdi cocugu catik kasli jetseye mizildanan bi cocuk:) ne tesaduf bnde doruk istiyodum yada poyraz ama anlamlari ruzgar ve en yuksek diye vazgectim cocuk tpelerden bakmasin diye :) sonrafa bulut bulduk hosumuzada gitti kimsede de yok :)
canım ben haftaya ptesi gircem 4 boyutluya 1 hafta var heyecanlıyım
oradaki görüntüyü merak ediyorum :))
Arkadaşlar sağlık durumlarınız normalse kiloları dert etmeyin lütfen. Verirsiniz. Ben 10 ay önce bel fıtığından ameliyat olmuştum. Ortopedik problemlerim de var. Ameliyattan bir ay sonra evlendim. Kocacığıma pasta börek yapayım derken ikimizde kilo aldık :)) Tam diyete başlayacağım derken hayatımıza anlam katan bebeğimiz müjdeyi verdi. Haliyle kilo alışları devam ediyor. Şimdi doğuma kadar da raporluyum Erken dönemde başlayan ve hiç inmeyen ödem sorunu nedeniyle. Çok şükür 1 haftalık istirahatten sonra indiler biraz. Anlayacağınız sağlığınıza şükredin. Boşverin kilolarıııııı..... (Sağlığınızı bozmadığı sürece:))
Canim bende ayni durumdayım. .ilk 3.5 ay 2.5 kilo aldım 10 gün kayinvalidelerde kaldım tam 2.8 kilo almıştm bu hafta daha tartilmadm.moralim bozuluyor zaten hamile kalmadan da kilo aldim.birde bende bulantı filan olmadı herşey normal zamanki gibiydi .ya nasıl olacal bilmiyorum abartı yok..ekmek yememek değilde az yiyorum. Yürüyorumda bacaklarım kalinlasti..
Ayça canım sende cekirge dorukda gireceksin sanırım 4boyutluya nuray hanım oraya yönlendirdı beni de bende 7 nisanda gideceğim. Fiyatı öğrenince bana özelden yazar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?