2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana birşey sorayım,

Şimdi benim ikili testim 1/6900 çıktı.
Dörtlü testim 1/300 çıkmış.

Doktorum dedi ki tüm ölçümler aslında normal, biz ikili teste daha çok güveniyoruz ama öte yandan ille de içim rahat etsin istiyorsanız harmony testi öneririm dedi.

Ben arada kaldım. Az bir para da değil. 2.düzey ultrasonografide herşey normal çıkarsa içim rahat etsin yaptırmayayım mı yoksa ne yapayım.

İnternetten biraz araştırdım yüksek risklerde sonuç alınırmış ama düşük risklerde bu test de amniyosentez kadar kesin değilmiş.

Benim azıcık aklım karıştı.
Genel olarak da fikri olan var mı ?

haklisin cnm hamilelik dönemi cok etkiliyo cocuğu bnde olabildiğince rahat gecirmeye calisiyorum ama bkalim hayirlisi olsun hepimiz içinde :)

kac haftalısın canım .yahuu ben nıye hıssetmıyom tembel mı yoksa yaa hıc bana cekmemıs

ekledim cnm..
bursada hangi hastane ve dr.a gidiyorsun?

aycaaaaaaaa ben de yazmıstım gormedın sanırım canımmmmmm
22.11.13 son adet tarıhı
bdt 28.08.14 ınsallaaahhhhh hayırlısı ılee saglıklı bı sekılde Allahımmm
cınsıyet kızzz yass 26

Son düzenleme:
aslında mantıklı çok ta şık duruyorlar 1 yaşına kadar yatabilecek boyutta olanı alınsa 1 yaşından sonrada bebek hem kendi odasına geçer hemde oda hazırlanmış olur. çok beğendim :)

evet canım bebeği çok uzun süre yanınızda yatırmayın alışmasın bidaha ayıramazsınız.

Aminnnnn cnm hepimizin gönlüne göre versin Rabbim :) sen cinsiyetini hala öğrenemedinmi bebişin :)

yarama bastınnnn yokkk öğrenemedim7 Nisanda öğreneceğim inşallah.Şimdilik sadece etrafımdaki meraklıların tahminleriyle idare ediyorum kimi kız olacak diyor,kimi erkek zaten başka alternatif yok

ayyyyy aycaa cok diğru ve cok güzel bi yazi bende ağladim dayanamadim yaaa insan gercekten anne ilunca herseyin degerini anliyosun..ailenin annenin herseyin..o annelik duygusunu Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhh

canım bizde ikili yapıldı ama biliyorsun ikili testen sonrasını bazı doktorlar yapmıyor benimkide yapılmadı..

ama dörtlü test zaten kesin sonuç vermiyor mu?düşük risklerde tam sonuç alınmıyor diyorsun çok kafa karıştırıcı..

yani oda iyiyse daha neden endişe duyuyorsun ki..ben olsam o testi yaptırmazdım

Allah biliyor ya içimde endişe yok aslında. Çünkü 4 lü test ikiliye göre daha az geçerli. Doktorum da söyledi. Üstelik iki ve dörtdün de değeri eşiğin üzerinde. Harmony denen de 2000 gibi bir rakam üstelik muhtemelen de sokağa atılacak bir para. Evladımın rızkından gidecek.

Yaptırmayacağım sanırım. Evladıma zarar veremem şu dakikadan sonra. Rabbimden ne gelirse kabulum.

yarama bastınnnn yokkk öğrenemedim7 Nisanda öğreneceğim inşallah.Şimdilik sadece etrafımdaki meraklıların tahminleriyle idare ediyorum kimi kız olacak diyor,kimi erkek zaten başka alternatif yok

oyyyy kiyamamm sana bn ya üzülme cnm bnde 16+2 de öğrenmiştim ayrica eyrafa bkma sen onlar dha cok yaniltiyo insani :)

oyyyy kiyamamm sana bn ya üzülme cnm bnde 16+2 de öğrenmiştim ayrica eyrafa bkma sen onlar dha cok yaniltiyo insani :)

evet canım ya sorma her kafadan bir ses çıkıyor.Benim içime erkekmiş gibi doğuyor.Bakalım ne olacak sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da ister erkek ister kız olsun senin bebişin cinsiyeti ne?

canım mesela ikili testi yapılırken kan alınıyor ya işte o zaman diyorlar

kan alınmadan diğer ölçümlerin bir önemi yok diye..bir prof. dediki asıl ölçüm önemli kan değeri kiminin düşüyor kiminin geç düşüyor

filan dedi benim kuzenımin eşinde ris çıktı aslında ölçümler iyiydi ense kalınlıgı, burun vs.ama kan değerleriyle değerlendirince kötü oldu

amniyosentez yapıldı ki doktor söyledi bence ölçüm iyi ama yaptır istersen yaptırdı sonuç birşey çıkmadı...

Allah esirgesin sonuçlar iyiymiş boşyere hem maddi hemde manevi dökülüp saçılmaya gerek yok

Aynen canım içim rahatladı anlatınca. Allah senden de razı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
evet canım ya sorma her kafadan bir ses çıkıyor.Benim içime erkekmiş gibi doğuyor.Bakalım ne olacak sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da ister erkek ister kız olsun senin bebişin cinsiyeti ne?

genelde anneler hissedermis erkek hissediyosan olabilir hm zaten erkek senesi bu sene :) bnmde erkek cnm

Günaydinlar herkese...
Bende Haka cinsiyetini ögrenemedim bebegimin Atlét Corap disinda hic bisey alamiyorum yavruma. Saglikli olsunda Fark etmez ama cokda Merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…