- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #14.921
öyle tabi aminn canım hayırlısı olsunAminnnn sağol cnm :) insallah bozmazsin ama yinede Rabbim hayirlisini nasip etsin :)
ayyyyy aycaa cok diğru ve cok güzel bi yazi bende ağladim dayanamadim yaaa insan gercekten anne ilunca herseyin degerini anliyosun..ailenin annenin herseyin..o annelik duygusunu Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhh
çok güzel bir yazı teşekkürler.
kız ağlattın beniiiii çok güzelmiş
valla sabah sabah ağlattın beni aycacım, muhteşem bir duyguyla yazılmış.. annelik gerçekten bambaşka birduyguymuşş
Daha önce de okumuştum şimdi okuyunca da duygulandım. Bu ilk bebek ama işte :) Sanırım herkes bir şeyler buluyor kendinden...
Sağol canım, ilk 3 ay Jimerde Aylin Akşan'a gidiyordum. Doğum ücretleri yüksek geldiği için yeni Esentepe İbrahim Avcı'ya geçtim. Bursa'da mısın sende yoksa?
cok tesekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun.. evet aslında takmamak lazım ama işte zaten hassas bi dönemdeyiz karşıdaki de anlayışlı olmayınca olanlar oluyo... hala oynamadı bebeğim oysa çok güzel tekmeler atmaya başlamıştı beni sarsacak kadar
cnm cok guzel ben de buna benzer bise yaptirdim bi sure yatar insallah icinde sonra alistirabilirsem odasina aticam yanimda alissin istemiyorum.ama cnm ucuz degil bunlar ya sen kaca baktun ?merhaba bu siteye bakmanızı tavsiye ederim ben yatak odasına yanıma bu beşiklerden almayı düşünüyorum hem şık hem hesaplı http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=18&RELID=0
Anneler şuan çift yönlü bebek arabamız indirimde . sayfama göz atmanızı tafsiye ederım http://www.cananticaret.com/kanz-kz-620-cift-yonlu-luks-bebek-arabasi-2014-model-kirmizi.html başka bebek arabaları da var sorunuz var ise bana sorabilirsiniz. hem kredi kartına da gerek yok. kapıda ödeme yapabilirsiniz. yani korkucak hıc bısey yok ... saygılarımla
kac haftalısın canım .yahuu ben nıye hıssetmıyom tembel mı yoksa yaa hıc bana cekmemıs
cnm cok guzel ben de buna benzer bise yaptirdim bi sure yatar insallah icinde sonra alistirabilirsem odasina aticam yanimda alissin istemiyorum.ama cnm ucuz degil bunlar ya sen kaca baktun ?
hergün yoklama yap Ayçaaaa devamsızlık hakkımız olsun onu aşanlar sınıfta kalsın silinsin:)evet kızlar artık liste grafik sayısını falan aştınız demeye başladı..
ben girmediğini farkettiğim bi kaç kişi sildim ve onların smileyleri de silindi tabi..
varsa eğer sizinde bildiğiniz artık hiç girmeyen söliyin çıkarayım listeden
yoksa yeni gelen olursa ya da cinsiyet smileylerini falan koyamıcam artık
ağustos ayi patladi gitti :))maasallahevet kızlar artık liste grafik sayısını falan aştınız demeye başladı..
ben girmediğini farkettiğim bi kaç kişi sildim ve onların smileyleri de silindi tabi..
sen bunu 20 e filan bulduysan hemen al cnm ben baktim hic 450 den asagi yoktu.canım fiyatları değişiyor 200 e var 300 e var 400 e de var bence normal bu fiyatlar park yatakların fiyatlarıda böyle zaten
20. haftadayız canım. ben de çok sabırsızlanıyodum ama dün dışardan babasının bile hissedeceği minik tekmeler attı maaşallah...20. haftadaymış keramet demek ki
ağustos ayi patladi gitti :))maasallah
sen bunu 20 e filan bulduysan hemen al cnm ben baktim hic 450 den asagi yoktu.
Ben de yazmıştım ama beni de eklemedin sanırımevet kızlar artık liste grafik sayısını falan aştınız demeye başladı..
benimki gecti artik cnm yaptirdim ben insallah sen uygun fiyata bulabilirsin.canım iyice araştır internetten farklı farklı yerler farklı fiyatlara satıyor.Bide ben Ankarada yaşıyorum burada siteler diye kocaman bir mobilya merkezi var orada da varmış uygun fiyata bakacağım oralara
Ben de yazmıştım ama beni de eklemedin sanırım
hergün yoklama yap Ayçaaaa devamsızlık hakkımız olsun onu aşanlar sınıfta kalsın silinsin:)
ağustos ayi patladi gitti :))maasallah
evet canım haklısıncanım görmemişimdir bana özel mesaj at :)) bildirimler gelmiyordu cevaplarada bakamadım 1 kaç gün..
10 gün hak tanıyorum sizee :))
yaa ben de düzneli giremiyorum ki oğlum okula gidiyor evin işi gelen giden yemek derken fazla zaman kalmıyor açıkçası ..
hee kız bizim topiğin uğurumudur nedir
ne çok hamiş var maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?