2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyy aycaa cok diğru ve cok güzel bi yazi bende ağladim dayanamadim yaaa insan gercekten anne ilunca herseyin degerini anliyosun..ailenin annenin herseyin..o annelik duygusunu Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhh

canım bi doğsun sen ozaman görcen ağlamadan okumak mümkün değil bu yazıyı

çok güzel bir yazı teşekkürler.

kız ağlattın beniiiii çok güzelmiş

valla sabah sabah ağlattın beni aycacım, muhteşem bir duyguyla yazılmış.. annelik gerçekten bambaşka birduyguymuşş

Daha önce de okumuştum şimdi okuyunca da duygulandım. Bu ilk bebek ama işte :) Sanırım herkes bir şeyler buluyor kendinden...

ben de çok seviyorum ve defalarca okumama rağmen her okuduğumda ağlarım

Sağol canım, ilk 3 ay Jimerde Aylin Akşan'a gidiyordum. Doğum ücretleri yüksek geldiği için yeni Esentepe İbrahim Avcı'ya geçtim. Bursa'da mısın sende yoksa?

evt canım ben de Bursa dayım. yıldırım doruğa gidiyorum bende :)

Teşekkürler u68;34569164]
Tesekkurler canim eğer çok endiseleniyorsan Dr una bi görün seni çok iyi anliyorum...

evet kızlar artık liste grafik sayısını falan aştınız demeye başladı..
ben girmediğini farkettiğim bi kaç kişi sildim ve onların smileyleri de silindi tabi..
varsa eğer sizinde bildiğiniz artık hiç girmeyen söliyin çıkarayım listeden
yoksa yeni gelen olursa ya da cinsiyet smileylerini falan koyamıcam artık

cnm cok guzel ben de buna benzer bise yaptirdim bi sure yatar insallah icinde sonra alistirabilirsem odasina aticam yanimda alissin istemiyorum.ama cnm ucuz degil bunlar ya sen kaca baktun ?

canım fiyatları değişiyor 200 e var 300 e var 400 e de var bence normal bu fiyatlar park yatakların fiyatlarıda böyle zaten

hergün yoklama yap Ayçaaaa devamsızlık hakkımız olsun onu aşanlar sınıfta kalsın silinsin:)

ağustos ayi patladi gitti :))maasallah

canım fiyatları değişiyor 200 e var 300 e var 400 e de var bence normal bu fiyatlar park yatakların fiyatlarıda böyle zaten
sen bunu 20 e filan bulduysan hemen al cnm ben baktim hic 450 den asagi yoktu.

20. haftadayız canım. ben de çok sabırsızlanıyodum ama dün dışardan babasının bile hissedeceği minik tekmeler attı maaşallah...20. haftadaymış keramet demek ki

Eveeet.. bende hep diyordum 20 olmadan kendimiz kandıracağız diye doğruymuş demek ki.. Babası duysa başka bir şey istemiyorum bende onu bekliyorum yaaa

Ben casual storm lüks baston travel sistem olan arabadan aldım. Ankarada yeni açılan Çayyolu toker bebeden 400/ 7 taksit aldım.

sen bunu 20 e filan bulduysan hemen al cnm ben baktim hic 450 den asagi yoktu.

canım iyice araştır internetten farklı farklı yerler farklı fiyatlara satıyor.Bide ben Ankarada yaşıyorum burada siteler diye kocaman bir mobilya merkezi var orada da varmış uygun fiyata bakacağım oralara

Ben de yazmıştım ama beni de eklemedin sanırım

canım iyice araştır internetten farklı farklı yerler farklı fiyatlara satıyor.Bide ben Ankarada yaşıyorum burada siteler diye kocaman bir mobilya merkezi var orada da varmış uygun fiyata bakacağım oralara
benimki gecti artik cnm yaptirdim ben insallah sen uygun fiyata bulabilirsin.

Ben de yazmıştım ama beni de eklemedin sanırım

canım görmemişimdir bana özel mesaj at :)) bildirimler gelmiyordu cevaplarada bakamadım 1 kaç gün..

hergün yoklama yap Ayçaaaa devamsızlık hakkımız olsun onu aşanlar sınıfta kalsın silinsin:)

10 gün hak tanıyorum sizee :))
yaa ben de düzneli giremiyorum ki oğlum okula gidiyor evin işi gelen giden yemek derken fazla zaman kalmıyor açıkçası ..

hee kız bizim topiğin uğurumudur nedir
ne çok hamiş var maşallah :))

evet canım haklısın

Kızlar dün çok tatlı bir şey oldu yaa Akşam benim oğlan kıpır kıpırdı. Babası kulağını karnıma koydu, tam kulağını koyduğu yere darbeyi yedi, ah diye kalktı sonra yine başını karnıma koyup konuşmaya başladı bebişle. "Oğlum" diyor tekme geliyor, "Ben senin babanım" diyor tekme, "Ben seni çok seviyorum" diyor yine tekme Öyle şekerdi ki, söylediği her şeye karşılık verdi karnımdan

kızlar,
sağlık ocagı arayıp duruyor aşı yaptırmak gerekiyormuş ben açmayınca eşimi aramış
oda detayını sormamış ama galiba tetenoz aşısı
yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…