- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #14.941
kızlar,
sağlık ocagı arayıp duruyor aşı yaptırmak gerekiyormuş ben açmayınca eşimi aramış
oda detayını sormamış ama galiba tetenoz aşısı
yaptıran var mı?
Kızlar dün çok tatlı bir şey oldu yaaAkşam benim oğlan kıpır kıpırdı. Babası kulağını karnıma koydu, tam kulağını koyduğu yere darbeyi yedi, ah diye kalktı sonra yine başını karnıma koyup konuşmaya başladı bebişle. "Oğlum" diyor tekme geliyor, "Ben senin babanım" diyor tekme, "Ben seni çok seviyorum" diyor yine tekme Öyle şekerdi ki, söylediği her şeye karşılık verdi karnımdan
ben yaptırdım canım geçen hafta, 1 ay sonra da 2.doz var.
yok bizimkinde tık yok :))
abisi 2 kere yakaladı hareketleri ama babası hala hissedemedi :)
her akşam oğlum napıyon diyor öpüyor karnımı ama pas vermiyor bizim aslan:))
zaten eşim boğa burcu onun fedakarlık yapması gerekiyormuş aslanla anlaşmak için :))
daha çok dil dökçek senin anlıcan :))
doktorun mu verdi?
evet kızlar artık liste grafik sayısını falan aştınız demeye başladı..
ben girmediğini farkettiğim bi kaç kişi sildim ve onların smileyleri de silindi tabi..
varsa eğer sizinde bildiğiniz artık hiç girmeyen söliyin çıkarayım listeden
yoksa yeni gelen olursa ya da cinsiyet smileylerini falan koyamıcam artık
Kızlar dün çok tatlı bir şey oldu yaaAkşam benim oğlan kıpır kıpırdı. Babası kulağını karnıma koydu, tam kulağını koyduğu yere darbeyi yedi, ah diye kalktı sonra yine başını karnıma koyup konuşmaya başladı bebişle. "Oğlum" diyor tekme geliyor, "Ben senin babanım" diyor tekme, "Ben seni çok seviyorum" diyor yine tekme Öyle şekerdi ki, söylediği her şeye karşılık verdi karnımdan
yok bizimkinde tık yok :))
abisi 2 kere yakaladı hareketleri ama babası hala hissedemedi :)
her akşam oğlum napıyon diyor öpüyor karnımı ama pas vermiyor bizim aslan:))
zaten eşim boğa burcu onun fedakarlık yapması gerekiyormuş aslanla anlaşmak için :))
daha çok dil dökçek senin anlıcan :))
ayçam paylaştığın yazıya bayıldım bu arada
bi na kendimi tüm anlatılanların yerine koydum.
senin kuzun abisiyle çok iyi anlaşacakhayatta hep birbirlerine destek olurlar inşallah
Bebeklerimiz artik surekli hareket halinde :)
Surekli konusuyorum onunla acaba duyuyormudur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok hoş yaa... ben artık hissediyorum ama eşim elini koysada algılayamıyor henüz.
ama sizin baba oğul muhabbetine bayıldımm
dün gece magnezyum içtim yattım aynısını biz de yaşadık eşimle,gerçekten muhteşem bi duygu...ilk kez tekmeledi bu kadar belirgin olarak..babası konuştukça vurdu.. yatakta kahkalarla güldükkomşular demiştir ne oluyo bunlara gece yarısı diye
Ayrintili ultrasonu kendi doktorumuz mu yapiyor yoksa baska yere mi gitmek lazim
Ayrintili ultrasonu kendi doktorumuz mu yapiyor yoksa baska yere mi gitmek lazim
dün doktorum başka yerden sözediyordu. 3 tane seçenek sundu konunun uzmanı ayrı oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?