2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

detaylı ultrason 19.haftada yapılabilir mi?

yoksa 20+ mı olması gerekiyor..ya ben çok karişiğim ne yapacam bilmiyorum

Son düzenleme:

ay ağladım çok güzel yaaa..

özellikle ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum.

buna ağladım bende konuşmuyorum arada konuşuyorum eşim baya konuşuyor öpüyor filan :)

ay saçmalıyorum gibi geliyor konuşurken

Sorma ilk okurken ben de çok fena oldum. Benim de eşim benden çok konuşuyor oğlumuzla. Bana ne bileyim garip geliyordu. Ama bunu okudum artık daha çok konuşacağım

selam kızlar, ne güzel gönlünüzce aliyorsunuz, benimki yine sırtı dönüktü, drum emin olmamakla birlikte yine erkek tahmini yapti. erkek diyorum sorana da . emin olmamak kötü

bende daha birşey almadım :)

annem herşeyini alacak bende ufak tefek alacam ama nerden başlayacam bilmiyorum..

ya birde bebek bakımını hiç bilmiyorum ben nedense kaç gündür merak ediyorum

kışın külotlu çorap( ay herzaman külot derken bi tuıhaf oluyorum bööghh) mı giydireceğiz,nedense bunu merak ediyorum

detaylı ultrason 19.haftada yapılabilir mi?

yoksa 20+ mı olması gerekiyor..ya ben çok karişiğim ne yapacam bilmiyorum

Canım bana doktorum 20+ olması gerek tam o zaman git dedi. Hesabıma göre de aldığım randevu 20+2 günü olacak. Ama internette 17-23 arası yapılabilir yazıyor. Gideceğin yere sorsan söylerler bence.

Sorma ilk okurken ben de çok fena oldum. Benim de eşim benden çok konuşuyor oğlumuzla. Bana ne bileyim garip geliyordu. Ama bunu okudum artık daha çok konuşacağım

banada çok garip geliyor :)

ama hamile olduğumdan beri anca yatıyorum ya..

ders çalışmam lazım serdim,hergün konuşayım ,güzel rahatlatıcı müzik dinleyelim yok...

Ben surekli konusuyorum herseyi anlatiyorum sevgimi dile getiriyorum. Aksam oluyor babasi geliyor en cok babasiyla konustugumda kipirdiyor herhalde anne ben burdayim diyor .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada çok garip geliyor :)

ama hamile olduğumdan beri anca yatıyorum ya..

ders çalışmam lazım serdim,hergün konuşayım ,güzel rahatlatıcı müzik dinleyelim yok...

Ben zaten işteyim gündüz, bol bol sesimi duyuyordur ama onunla konuşmuş olmuyorum. Müzik kısmına gelince 18. haftada sinemaya gitmiştik. Deliler gibi tekmeliyordu sesler geldikçe. Sanırım sevdi, ya da çok korktu

En güzeli. Ben de alışkanlık edineceğim inşallah. Yani ondan utanıyor gibiyim aslında saçmaladığımı düşünüp, bundan vazgeçmem lazım :26:

Canım bana doktorum 20+ olması gerek tam o zaman git dedi. Hesabıma göre de aldığım randevu 20+2 günü olacak. Ama internette 17-23 arası yapılabilir yazıyor. Gideceğin yere sorsan söylerler bence.

canım benim derdim çook büyük o yüzden o kadar karışık durumdayım ki...

ben yurt dışında okudum ama burada sayılmadı açıktan devam ediyorum ailem yurt dışında

eşim memur sgk da şimdi vergiye geçtı 4 ay eğitim var ankarada sonra tayin olayları

eğitim ne zaman başlayacak belli değil yanı en erken 7 nisanda, o tarihte yine eşimin hakimlik mülakatı var inşallah bu olur o zaman

ankaraya taşınrız yoksa zatn bu 4 ay kayınvalidemde kalacaz..bende 19.hafta olursa haftaya burada detaylıya gireresek en azından doktor bulurum gittiğmizde diye düşünüyorum..şimdi ablam kayseride orada mı doktora devam etsem ve doğumu orada mı yapsam diye düşünüyorum..

ya öyle bir durumku 9 ayın çarsambası biraraya geldi..birde nisan ayında eşyalarmızla ilgili ilk mahkeme var ..evlendiğmden beri iyi mutluyum ama

bazı şeylere alısmam zaman almışken birden herşey tepetaklak olack.. ben ne yapacağımı bilmiyorum

ben sanki utanıyorum ya

böyle kürşad mete kuzum derken ay deli gibi hissediyorum kendimi..

Son düzenleme:

Canım allah yardımcın olsun ya. Ama sen sakin ol muhakkak herşey olacağına varır.

İçinden en çok nerede kalmak geçiyorsa orayı tercih et. Senin mutluluğun herşeyden önce gelir hamilesin.

Ama zaten 18. haftadasın gördüğüm kadarıyla. Şuan da gidebilirsin bu teste demekki. Bulunduğun yerde al randevunu git sonrasına da bakarsın hayırlısıyla. Yani tabii akıl vermek gibi olmasın ama yerinde olsam öyle yapardım

canım yarın kontrolüm var yarın 18.haftama girecem ama hani ultrasyon ölçümlerine göre tam haftası olduğu gün +2 oluyor hep

ama heralde son adet tarihi geçerli..bir sorayım bakalım

çok merak ediyorum inşallah iyidir..

Rabbim cümlemizin bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı, bu süreci güle oynaya geçirmeyi, baktıkça güzel hatırlamayı nasip etsin, Amin

ben hala hissedemiyorum kızımı doktor 2 haftaya ancak hissedersin dedi.uykucu bir kız bence babası gibi hareketi sevmiyor galiba..
inşalah yakın zamanda hissederim

Merhaba kizlar bizim 21 haftamiz doldu isim arayisindayiz halen burda okuyunca heveslendim bizim babamizmi donuk sadece binde bir öyle sever konuşur bebekle ben kizincada napiim ben şimdi senin kadar bişe hissetmiorum dogduktan sonra görüp
Sevcem dio :/ bide herkezle konusuyomus hep ayni fikirdeymis erkekler :/ bide benim kizim araba kullanmami istemio anlaşılan kemeri takinca sikisiyo heralde vurup duruyo :)

canım ilk bebeğinizse çok normal
benim eşimde ilk hamileliğimde soğuktu istemiyor sanırım diye üzülrdüm..
ama erkekler gerçekten görünce anlamaya başlıyorlar..
bu hamileliğimde ise eşim ben den daha hevesli :))
hergün karnımı sever öper
bıraksam neler alırdı şimdiye kadar..
ultrason günlerini sayar...
ve çok büyük mutluluk olduğunu hemen bi tane daha istediğini söylüyor
ben de avucunu yala diyorum

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım ıçın yasın okurmusunuz kım kaç tane okuyabılırse allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…