- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.281
kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı
hepsi de çok tatlı canım, nasıl alabildin bu kadar kısa sürede:))) hızlı gonzales seni :))) tarak takımımızda aynı) o patik ayakkabıların hepsini almadın herhalde dimi???
hadi yaaaaiş yerinde mutsuz olmak çok kötü gerçekten canım günümüzün çoğu orada geçiyor sen kafana takma boşver bebişini düşün salla gitsin canımm
alacaklarımı önceden kafamda planlamıştım zaten oyüzden çok kolay oldu.Tarağı senin için aldım aklıma sen geldin görüncepatikleri sipariş verdim canım kadın örüp hafta içi bana gönderecek
evet canım biz varız hiçççç canını sıkma boşverrr bebişinin doğacağı günü düşün evinde bütün gün onunla olacaksın ohhh süperrr mutlu ol boşverseneye daha kısa süre gelicem inşallah süt iznim olacak bu seneyi bir atlatsam süper olacak ... iyiki bu forum var iyiki siz varsınız iki kelam ediyoruz en azından
evet yaaaaaaaaheh hee ne tarak muhabbeti yapmıştım burda kaç saat :)))) taradıkçada beni hatırla :)) güle güle giydir canım iyi olmuş :)
evet canım biz varız hiçççç canını sıkma boşverrr bebişinin doğacağı günü düşün evinde bütün gün onunla olacaksın ohhh süperrr mutlu ol boşver
evet yaaaaaaaasağol canım teşekkür ederim daha evdede var önceden aldıklarım onları paylaşamadım
ay ay maşallah çok güzellerr güle güle giysin bebişin inşallah
bende senden beraber kaçakmıı Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşuan süper bir pozitif enerji alıyorum senden :)))
bişey diycem sana o mickeyli tulum ve altta mavi taç ve terlik varya hani o taç ve terlik benim için lohusa tacı ve terliği Çınar'ın annesi yazıyor üzerinde terliğin üzerinde bikaç değişiklik yapıcak bebekleri kaldırıp Mickey koyacak ve bebişin hastane çıkışıyla takım olacak nasıl fikir??????:yaa o mikili tuluma bayıldım nerden o???
teşekkür ederim sağolunnn
teşekkür ederim canım çok sağol hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişleri inşallahben epeyi giremiyordum,sonunda cinsiyetini öğrenmişin çok çok gözlerin aydın sağlıkla kucağına al işallah
gaçalım şabanbende senden beraber kaçakmıı Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bişey diycem sana o mickeyli tulum ve altta mavi taç ve terlik varya hani o taç ve terlik benim için lohusa tacı ve terliği Çınar'ın annesi yazıyor üzerinde terliğin üzerinde bikaç değişiklik yapıcak bebekleri kaldırıp Mickey koyacak ve bebişin hastane çıkışıyla takım olacak nasıl fikir??????:
face de masalsı telaşlar diye biyer var oradan sipariş verdim
ayy kimse bişey dememiş
göbek tokuştururuz heee hahahagaçalım şaban)) iki hamile göbek tokuştururuz ))))))
o mavileri ben seçememiştim ne diye:)))))) ama fikir manyak bir fikir süpersin bence harika olur :))))) hemen çalarım hiç affetmem haberin olsun)))
bişey diycem sana o mickeyli tulum ve altta mavi taç ve terlik varya hani o taç ve terlik benim için lohusa tacı ve terliği Çınar'ın annesi yazıyor üzerinde terliğin üzerinde bikaç değişiklik yapıcak bebekleri kaldırıp Mickey koyacak ve bebişin hastane çıkışıyla takım olacak nasıl fikir??????:
face de masalsı telaşlar diye biyer var oradan sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?