2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi de çok tatlı canım, nasıl alabildin bu kadar kısa sürede:))) hızlı gonzales seni :))) tarak takımımızda aynı ) o patik ayakkabıların hepsini almadın herhalde dimi???

alacaklarımı önceden kafamda planlamıştım zaten oyüzden çok kolay oldu.Tarağı senin için aldım aklıma sen geldin görüncepatikleri sipariş verdim canım kadın örüp hafta içi bana gönderecek

hadi yaaaaiş yerinde mutsuz olmak çok kötü gerçekten canım günümüzün çoğu orada geçiyor sen kafana takma boşver bebişini düşün salla gitsin canımm

seneye daha kısa süre gelicem inşallah süt iznim olacak bu seneyi bir atlatsam süper olacak ... iyiki bu forum var iyiki siz varsınız iki kelam ediyoruz en azından

heh hee ne tarak muhabbeti yapmıştım burda kaç saat :)))) taradıkçada beni hatırla :)) güle güle giydir canım iyi olmuş :)

seneye daha kısa süre gelicem inşallah süt iznim olacak bu seneyi bir atlatsam süper olacak ... iyiki bu forum var iyiki siz varsınız iki kelam ediyoruz en azından
evet canım biz varız hiçççç canını sıkma boşverrr bebişinin doğacağı günü düşün evinde bütün gün onunla olacaksın ohhh süperrr mutlu ol boşver

yaa o mikili tuluma bayıldım nerden o???
bişey diycem sana o mickeyli tulum ve altta mavi taç ve terlik varya hani o taç ve terlik benim için lohusa tacı ve terliği Çınar'ın annesi yazıyor üzerinde terliğin üzerinde bikaç değişiklik yapıcak bebekleri kaldırıp Mickey koyacak ve bebişin hastane çıkışıyla takım olacak nasıl fikir??????:
face de masalsı telaşlar diye biyer var oradan sipariş verdim

Merhaba arkadaslar yaa burun tıkanıklığı yasayan var mi aranizda benim feci tikaniyo.geceleri uyuyamiyorum resmen tikanmasindan.aksam ve geceleri özellikle bunaltiyo beni

bende senden beraber kaçakmıı Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gaçalım şaban )) iki hamile göbek tokuştururuz ))))))

o mavileri ben seçememiştim ne diye:)))))) ama fikir manyak bir fikir süpersin bence harika olur :))))) hemen çalarım hiç affetmem haberin olsun )))

gaçalım şaban )) iki hamile göbek tokuştururuz ))))))

o mavileri ben seçememiştim ne diye:)))))) ama fikir manyak bir fikir süpersin bence harika olur :))))) hemen çalarım hiç affetmem haberin olsun )))
göbek tokuştururuz heee hahahadeliii çal tabi kızım çalmaman hata nekadar güzel bir hatıra işte sende yap

sayfayı buldum bende beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…